Νέα

Είκοσι έξι συλλήψεις σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
[qu

Οι γυναικες το εκμεταλλευτηκαν γ αυτο και φτασαμε σ αυτο το σημειο.
Το ασχημο ειναι οτι πολλοι αντρες εδω μεσα κατακρινουν την επιλογη μου μονο για αγοραιο ερωτα μιας και απαξιωνω ολες τις εξω γκομενεςδεν εχω απωθημενα ουτε ειμαι κανας ασχημος απλα μ αρεσει η ποικιλια και η διαφορετικοτητα καθε φορα. [/quote]

Συμφωνώ σε όλα όσα λες αξιότιμε συναγωνιστή, και για την ποικιλία στις εμπειρίες, και το ότι Έλληνες απαξιώνουν τις ελλεϊνίδες που τους ποθούν και απολαμβάνουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις..

Φεῦ, η παλαιά τάξη πραγμάτων (μέσα και η Εκκλησία διεθνώς) έκανε την τελευταία αναλαμπή ανάσχεσης της λαίλαπας (π.χ. βλέπε τον Τράμπ που δήλωσε ανοιχτά οτι θέλει να φύγει από την Αμερική και να ζήσει κάπου αλλού με όσα θα συμβούν στη χώρα, πρωθύστερα της τωρινής ήττας του) η οποία είναι πάρα πολύ ισχυρά προσχεδιασμένη , αλλά από δω και πέρα έρχονται τα χειρότερα σχέδια των νεο-εποχιστών...όπως βεβαιότατα έρχεται πλέον πολεμικό επεισόδιο στην Ελλάδα (όπου όσο παράδοξο και εαν ακούγεται από ορισμένους ,το απέφευγε τόσο ο Τράμπ όσο και ο Ερντογάν -με φανφάρες και λόγια του αέρα- παρόλες τις ασφυκτικές πιέσεις των υπηρετών της οικονομικής παγκοσμιοποίησης και των στρατόκαβλων κεμαλικών)

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Κλείδωσαν την πόρτα για να μη μπουν οι αστυνομικοί άκουσα στις ειδήσεις :headbang:

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Ακα κωλο δεν προκειτε να σου κατσει καμια πουτανα , εγω οσες εχω γαμησει σε μπουρδελο ακα ηταν πιπινακια που γουσταραν τη φαση και παρασυρθηκαν

Και να μας κάτσει δεν της καθόμαστε εμείς :P

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω τελευταια γκομενα που γαμησα κανονικη οχι πουτανα , εκανα ακριβως το προγραμα που κανω στα μπουρδελα με εξαιρεση οτι την γαμησα κωλο ακα
αποθημενο να πηδηξω ακα πουτανα σε μπουρδελο,αλλα να ξερω βιογραφικο μην ειναι καμια φορεας

Τι βιογραφικο να ξερεις και με τι εγγυησεις; Αν πει ναι σε σενα θα το εχει πει και σε αλλους. Με τιποτα.
αρχικα θα ζητησω βιβλιαριο εξετάσεων συν τη συμπεριφορα της γενικως να μην κανει ακαπελα κλπ συν να ειναι καινουργια στο χωρο νεοεισερχομενη,συν θα τη παρω απο συγκεκριμενα τσαρδια που με ξερουν οι τσατσαδες καλα.ακα εννοω κωλο

:priest:
ευλόγησον
χους ει και εις χουν...
τι κλασομπανιερα εισαι εσυ ρα προμοτορα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Πηγαν να ριξουνε πουτσα και τελικα την φαγανε ...
εσυ γιατι χαιρεσε ;

Προφανως και δεν χαιρομαι, οπως και προφανως ηταν χιουμοριστικο το σχολιο μου, το οποιο μαλλον δεν καταλαβες.

Πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι ακουγεται καλυτερα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom