Συγκλονίζει 19χρονο call girl από τη Μολδαβία: «Με ανάγκαζαν να κάνω σεξ με 50 άντρες κάθε μέρα».
Λαδάκη, ακούς;;;;;
Αμοιβή;;; 15 ευρώ τη βάρδια...................
Hταν ακόμα ανήλικη όταν έπεσε στα δίχτυα των μαστροπών, που την έφεραν στην Αθήνα, όχι για να δουλέψει ως πωλήτρια, όπως της είχαν υποσχεθεί, αλλά για να πουλάει το άγουρο κορμί της σε 50 άνδρες καθημερινά λαμβάνοντας ως αμοιβή 15 ευρώ τη «βάρδια».
Η 19χρονη σήμερα Μολδαβή βίωσε για 100 ημέρες την πιο απόκοσμη και θλιβερή εικόνα της Αθήνας. Φυλακισμένη σε δωμάτια-κελιά γεμάτα κάμερες, μεταφερόταν από studio σε studio πραγματοποιώντας κατά την πρωινή βάρδια 30 ραντεβού και την απογευματινή περισσότερα από 25. Μέχρι που αρρώστησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου χειρουργήθηκε και τελικά με έντεχνο τρόπο κατάφερε να έρθει σε επαφή με τις Αρχές της Μολδαβίας, να φυγαδευτεί στην πατρίδα της και στη συνέχεια να επιστρέψει στη χώρα μας προκειμένου να βοηθήσει τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής να ξεσκεπάσει το γιγαντιαίο κύκλωμα των μαστροπών.
«Γεννήθηκα στην πόλη Καούλ της Μολδαβίας στις 20 Μαρτίου του 2001. Πήγα σχολείο μέχρι το 2017, όταν τελείωσα το Λύκειο, ωστόσο ο πατριός μου δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω τις σπουδές μου σε κάποιο πανεπιστήμιο γιατί δεν είχαμε αρκετά χρήματα. Ετσι, μετακόμισα στην πρωτεύουσα Κισινάου, όπου έπιασα δουλειά ως σερβιτόρα σε μια καφετέρια, με μισθό περίπου 120 ευρώ τον μήνα», είπε η Ταμάρα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το στίγμα της, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια τυχαία συνάντηση που είχε τον Φεβρουάριο του 2019 με μια φίλη της, η οποία θα άλλαζε μια για πάντα τη ζωή της.
Οταν, λοιπόν, έκανε το λάθος να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, ξεκίνησε ο εφιάλτης της.
Στις 4 Απριλίου του 2019 έφτασε με λεωφορείο στην Αθήνα όπου την περίμεναν τρεις γυναίκες με μια BMW. Η κοπέλα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εκείνες τη μετέφεραν σε ένα διαμέρισμα στην οδό Μηδείας στο κέντρο. «Με πήγαν σε ένα κατάστημα όπου μου έφτιαξαν τα νύχια και μου κούρεψαν τα μαλλιά. Η Γιούλια (σ.σ.: μία από τις γυναίκες που την παρέλαβαν από τον σταθμό) μου ανακοίνωσε ότι δεν θα δουλέψω ως πωλήτρια αλλά ως εκδιδόμενη και με ρώτησε αν ξέρω τι να κάνω στη δουλειά αυτή. Αρχισα να κλαίω γιατί σοκαρίστηκα και τρόμαξα πάρα πολύ. Της είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω αυτή τη δουλειά και ότι θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Μολδαβία. Η Γιούλια μου είπε πως αν δεν πάω να δουλέψω, δεν θα γυρίσω σπίτι μου ποτέ και με κλείδωσε στο σπίτι. Την επόμενη μέρα μού υπέδειξε πώς θα βάφομαι, πώς θα μιλάω και πώς θα φέρομαι στους πελάτες, πώς θα περπατάω και γενικά οτιδήποτε έπρεπε να κάνω για να προσελκύω περισσότερους πελάτες. Στη συνέχεια με πήγε σε διάφορα καταστήματα για να μου αγοράσει ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά, παπούτσια και ό,τι άλλο χρειαζόταν για τη δουλειά, ενώ μου είπε ότι απαγορεύεται να λέω στους πελάτες από πού είμαι, όπως και το να δίνω σε αυτούς στοιχεία επικοινωνίας, π.χ. τηλέφωνο, Facebook κ.λ.π., και να λέω ότι είμαι 19 ετών και ότι το όνομά μου είναι Ειρήνη.
Δύο μέρες μετά ξεκίνησα τη δουλειά».
Οι στιγμές που σόκαραν ακόμη και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ήταν όταν η Ταμάρα άρχισε να τους περιγράφει τι συνέβαινε όταν την έπαιρναν με το αυτοκίνητο και την έστελναν για «δουλειά». «Δούλευα καθημερινά δύο βάρδιες.
Δέκα το πρωί με πέντε το απόγευμα και πέντε το απόγευμα με δώδεκα τη νύχτα. Πραγματοποιούσα περίπου 30 ραντεβού κατά την πρωινή βάρδια και περίπου 25 κατά την απογευματινή, με κόστος 20 ευρώ το καθένα. Για κάθε βάρδια αμειβόμουν με 15 ευρώ και ρεπό έπαιρνα μόνο όταν είχα περίοδο. Από όσο μπορώ να θυμηθώ δούλεψα συνολικά 100 ημέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούσα
κατά μέσο όρο 50 ραντεβού ημερησίως των 20 ευρώ, πράγμα που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ συνολικό κέρδος που είχαν οι άνθρωποι για τους οποίους δούλευα ως εκδιδόμενη. Από αυτά εμένα μου έδωσαν περίπου 4.000 ευρώ».