Νέα

Είκοσι έξι συλλήψεις σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω τελευταια γκομενα που γαμησα κανονικη οχι πουτανα , εκανα ακριβως το προγραμα που κανω στα μπουρδελα με εξαιρεση οτι την γαμησα κωλο ακα
αποθημενο να πηδηξω ακα πουτανα σε μπουρδελο,αλλα να ξερω βιογραφικο μην ειναι καμια φορεας

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
631
Πόντοι
3.015
τι?? γκομενα?????

Εγω εχω παθει το εξης δεν μπορω να δω ερωτικα εξω γκομενες,εχω συνδεσει το σεξ μονο με μπουρδελο και αγοραιο ερωτα.
Βρηκα γκομενα απο αλλη πολη να πηδηξω πριν κανα 3 χρονια και τελικά δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να αφησω τον αγοραιο ερωτα.
Αλλη φορα σε σχεση που τα ειχα με μια ηταν να παω σπιτι να πηδηχτουμε και της ακυρωσα τελευταία στιγμη για να παω σε μπουρδελο.
Δεν κάνω πλακα ουτε τρολαρω ,μιλαω σοβαροτατα.
Αξιότιμε συναγωνιστή. Χωρίς να σκοπεύω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός , ο σημερινός Έλληνας ΔΕΝ πιάνεται κορόιδο στις απαιτήσεις της Ελλεϊνίδας και επίσης βρίσκει -στα ανατολικά κορίτσια κυρίως- την άμεση υλοποίηση των ερωτικών του φαντασιώσεων που με καμία δικιά μας δεν θα βρει ανταπόκριση και κατανόηση των αναγκών κάθε ενός από εμάς. Επίσης το να βρείς εκείνο το πιπίνι ή μιλφάρα -που άλλος το πληρώνει να έρθει σπίτι του ή να κάνει τα γούστα του στα λαδομάγαζα ή στο ξενοδοχείο με ανεξάρτητες είναι ξεκάθαρα μια επαναστατική αντίδραση και ανεξαρτησία απέναντι στο καθεστώς που παλεύουν να επιβάλλουν οι Ελλεϊνίδες. Αυτό αποδεικνύεται ΑΜΕΣΑ εαν προσέξει κανείς την συμπεριφορά τους στις άπειρες εκπομπές στην TV π.χ. στο "The Bachelor" , πόσο βρωμιάρες είναι. Γιαυτό μην έχετε δεύτερες σκέψεις ή νιώσετε κοινωνική απαξίωση επειδή ΔΕΝ τους κάνετε το χατίρι να σκύψετε το κεφάλι (προς Θεού μακριά από εμένα οι αριστερές ιδεολογίες ) σε αυτό που παλεύουν να μας επιβάλλουν. Ζήστε ελεύθερα τη ζωή σας χωρίς να καταπιέζετε την ψυχή σας και τα ΘΕΛΩ σας. (Οι επικίνδυνοι οπαδοί της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ εισβάλλουν στην αριστερά στην δεξιά στις φεμηνίστριες στους οικολόγους στις πολυεθνικές εταιρίες και γενικά επιδιώκουν να σε κάνουν πειθήνιο-υποτελές πρόβατο κλεισμένο στην τρύπα σου .
Για να καταλάβετε που το πάνε με τις βρωμιάρες (Ελλεϊνίδες , Αμερικανοροΐδες κλπ.) ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για να καταλάβει και ο κάθε δύσπιστος : Με τάχα δικαιολογία τους δημοκρατικούς θα επιβάλλουν τον κοινωνικό φασισμό ως μη έχοντας άλλη επιλογή και μάλιστα ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ατελείωτα να τους παρακαλάει ή ίδια η αμερικάνικη κοινωνία να εφαρμόσουν τα προκαθορισμένα σχέδια τους

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω τελευταια γκομενα που γαμησα κανονικη οχι πουτανα , εκανα ακριβως το προγραμα που κανω στα μπουρδελα με εξαιρεση οτι την γαμησα κωλο ακα
αποθημενο να πηδηξω ακα πουτανα σε μπουρδελο,αλλα να ξερω βιογραφικο μην ειναι καμια φορεας
εχω γαμησει πολλες φορες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τι?? γκομενα?????

Εγω εχω παθει το εξης δεν μπορω να δω ερωτικα εξω γκομενες,εχω συνδεσει το σεξ μονο με μπουρδελο και αγοραιο ερωτα.
Βρηκα γκομενα απο αλλη πολη να πηδηξω πριν κανα 3 χρονια και τελικά δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να αφησω τον αγοραιο ερωτα.
Αλλη φορα σε σχεση που τα ειχα με μια ηταν να παω σπιτι να πηδηχτουμε και της ακυρωσα τελευταία στιγμη για να παω σε μπουρδελο.
Δεν κάνω πλακα ουτε τρολαρω ,μιλαω σοβαροτατα.
Αξιότιμε συναγωνιστή. Χωρίς να σκοπεύω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός , ο σημερινός Έλληνας ΔΕΝ πιάνεται κορόιδο στις απαιτήσεις της Ελλεϊνίδας και επίσης βρίσκει -στα ανατολικά κορίτσια κυρίως- την άμεση υλοποίηση των ερωτικών του φαντασιώσεων που με καμία δικιά μας δεν θα βρει ανταπόκριση και κατανόηση των αναγκών κάθε ενός από εμάς. Επίσης το να βρείς εκείνο το πιπίνι ή μιλφάρα -που άλλος το πληρώνει να έρθει σπίτι του ή να κάνει τα γούστα του στα λαδομάγαζα ή στο ξενοδοχείο με ανεξάρτητες είναι ξεκάθαρα μια επαναστατική αντίδραση και ανεξαρτησία απέναντι στο καθεστώς που παλεύουν να επιβάλλουν οι Ελλεϊνίδες. Αυτό αποδεικνύεται ΑΜΕΣΑ εαν προσέξει κανείς την συμπεριφορά τους στις άπειρες εκπομπές στην TV π.χ. στο "The Bachelor" , πόσο βρωμιάρες είναι. Γιαυτό μην έχετε δεύτερες σκέψεις ή νιώσετε κοινωνική απαξίωση επειδή ΔΕΝ τους κάνετε το χατίρι να σκύψετε το κεφάλι (προς Θεού μακριά από εμένα οι αριστερές ιδεολογίες ) σε αυτό που παλεύουν να μας επιβάλλουν. Ζήστε ελεύθερα τη ζωή σας χωρίς να καταπιέζετε την ψυχή σας και τα ΘΕΛΩ σας. (Οι επικίνδυνοι οπαδοί της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ εισβάλλουν στην αριστερά στην δεξιά στις φεμηνίστριες στους οικολόγους στις πολυεθνικές εταιρίες και γενικά επιδιώκουν να σε κάνουν πειθήνιο-υποτελές πρόβατο κλεισμένο στην τρύπα σου .
Για να καταλάβετε που το πάνε με τις βρωμιάρες (Ελλεϊνίδες , Αμερικανοροΐδες κλπ.) ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για να καταλάβει και ο κάθε δύσπιστος : Με τάχα δικαιολογία τους δημοκρατικούς θα επιβάλλουν τον κοινωνικό φασισμό ως μη έχοντας άλλη επιλογή και μάλιστα ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ατελείωτα να τους παρακαλάει ή ίδια η αμερικάνικη κοινωνία να εφαρμόσουν τα προκαθορισμένα σχέδια τους
φιλε σακη αυτην την μονογαμια και την συμμόρφωση η εκκλησια προσπάθησε να την επιβάλει οπως και οι διεθνιστες νεοταξικοι που ειπες.

Οι γυναικες το εκμεταλλευτηκαν γ αυτο και φτασαμε σ αυτο το σημειο.
Το ασχημο ειναι οτι πολλοι αντρες εδω μεσα κατακρινουν την επιλογη μου μονο για αγοραιο ερωτα μιας και απαξιωνω ολες τις εξω γκομενεςδεν εχω απωθημενα ουτε ειμαι κανας ασχημος απλα μ αρεσει η ποικιλια και η διαφορετικοτητα καθε φορα.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν τους υπέβαλλαν σε τεστ για κορωνοϊο και να δούμε τα αποτελέσματα...

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.569
Πόντοι
731
Πηγαν να ριξουνε πουτσα και τελικα την φαγανε ...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω γυρισα πριν λιγο απο μεταξι , ολα καλα , το συγκεκριμενο που κλεισανε το ειχανε κατι μαλακες αλβανοι που την ειχαν δει μαγκες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τελικα ποιο μασατζιδικο ήταν αυτο;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Με τέτοια κοσμοσυρροή, μόνο ένα μπορεί να ήταν.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Πάντα δύο απορίες είχα για τις κοπέλες αυτές που τις διακινούν τα τομάρια:

- Στο βλέμμα της κοπέλας δεν φαίνεται ότι πιέζεται; Ό,τι κάτι δεν πάει καλά, ό,τι δεν το κάνει από δική της θέληση; Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κοπέλα που να φαίνεται έτσι, μόνο από βαριεστημάρα ως ενθουσιασμός παίζει.
- Γιατί δεν κάνουν σιωπηλό νόημα σε εμάς τους πελάτες κατά την διάρκεια του δεκαλέπτου-εικοσαλέπτου, να γράψουμε σε ένα χαρτάκι ή στο κινητό που έχουμε μαζί μας, να ειδοποιήσουμε τις αρχές για να έρθουν να τις σώσουν;

reabar

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
157
Πόντοι
1
Συγκλονίζει 19χρονο call girl από τη Μολδαβία: «Με ανάγκαζαν να κάνω σεξ με 50 άντρες κάθε μέρα».
Συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία αλλά και στην κοπέλα που βοήθησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος σωματεμπορίας.Οι ποινές για αυτά τα καθάρματα πρέπει να είναι οι ανώτερες γιατί αυτοί που ωθούν τις γυναίκες με τη βία στην πορνεία δεν είναι άνδρες είναι σκουλήκια.Ελπίζω οι πληγές που δημιουργήθηκαν στην κοπέλα, σωματικές και ψυχικές, κάποτε να γιάνουν.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Πάντα δύο απορίες είχα για τις κοπέλες αυτές που τις διακινούν τα τομάρια:

- Στο βλέμμα της κοπέλας δεν φαίνεται ότι πιέζεται; Ό,τι κάτι δεν πάει καλά, ό,τι δεν το κάνει από δική της θέληση; Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κοπέλα που να φαίνεται έτσι, μόνο από βαριεστημάρα ως ενθουσιασμός παίζει.
- Γιατί δεν κάνουν σιωπηλό νόημα σε εμάς τους πελάτες κατά την διάρκεια του δεκαλέπτου-εικοσαλέπτου, να γράψουμε σε ένα χαρτάκι ή στο κινητό που έχουμε μαζί μας, να ειδοποιήσουμε τις αρχές για να έρθουν να τις σώσουν;

τις απορίες τις έχεις διότι δεν γνωρίζεις από υπόκοσμο και καλά κάνεις.
Την κοπέλα την παίρνει μέχρι ένα κενό βλέμμα, τα παραπάνω είναι επικίνδυνα.
Μετά συνηθίζει γιατί πρέπει να επιβιώσει.

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

Τι βιογραφικο να ξερεις και με τι εγγυησεις; Αν πει ναι σε σενα θα το εχει πει και σε αλλους. Με τιποτα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Τι βιογραφικο να ξερεις και με τι εγγυησεις; Αν πει ναι σε σενα θα το εχει πει και σε αλλους. Με τιποτα.
αρχικα θα ζητησω βιβλιαριο εξετάσεων συν τη συμπεριφορα της γενικως να μην κανει ακαπελα κλπ συν να ειναι καινουργια στο χωρο νεοεισερχομενη,συν θα τη παρω απο συγκεκριμενα τσαρδια που με ξερουν οι τσατσαδες καλα.ακα εννοω κωλο

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ακα κωλο δεν προκειτε να σου κατσει καμια πουτανα , εγω οσες εχω γαμησει σε μπουρδελο ακα ηταν πιπινακια που γουσταραν τη φαση και παρασυρθηκαν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Λίγα για τα παλιά οχήματα .... γιατί άλλος πουλάει μούρη για vw suv του 2002 που ήρθε στην ελλάδα μτχ το .... 2009
αγορασμένο από έλληνα εστιάτορα στο βούπερταλ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom