τι?? γκομενα?????
Εγω εχω παθει το εξης δεν μπορω να δω ερωτικα εξω γκομενες,εχω συνδεσει το σεξ μονο με μπουρδελο και αγοραιο ερωτα.
Βρηκα γκομενα απο αλλη πολη να πηδηξω πριν κανα 3 χρονια και τελικά δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να αφησω τον αγοραιο ερωτα.
Αλλη φορα σε σχεση που τα ειχα με μια ηταν να παω σπιτι να πηδηχτουμε και της ακυρωσα τελευταία στιγμη για να παω σε μπουρδελο.
Δεν κάνω πλακα ουτε τρολαρω ,μιλαω σοβαροτατα.
Αξιότιμε συναγωνιστή. Χωρίς να σκοπεύω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός , ο σημερινός Έλληνας ΔΕΝ πιάνεται κορόιδο στις απαιτήσεις της Ελλεϊνίδας και επίσης βρίσκει -στα ανατολικά κορίτσια κυρίως- την άμεση υλοποίηση των ερωτικών του φαντασιώσεων που με καμία δικιά μας δεν θα βρει ανταπόκριση και κατανόηση των αναγκών κάθε ενός από εμάς. Επίσης το να βρείς εκείνο το πιπίνι ή μιλφάρα -που άλλος το πληρώνει να έρθει σπίτι του ή να κάνει τα γούστα του στα λαδομάγαζα ή στο ξενοδοχείο με ανεξάρτητες είναι ξεκάθαρα μια επαναστατική αντίδραση και ανεξαρτησία απέναντι στο καθεστώς που παλεύουν να επιβάλλουν οι Ελλεϊνίδες. Αυτό αποδεικνύεται ΑΜΕΣΑ εαν προσέξει κανείς την συμπεριφορά τους στις άπειρες εκπομπές στην TV π.χ. στο "The Bachelor" , πόσο βρωμιάρες είναι.
Γιαυτό μην έχετε δεύτερες σκέψεις ή νιώσετε κοινωνική απαξίωση επειδή ΔΕΝ τους κάνετε το χατίρι να σκύψετε το κεφάλι (προς Θεού μακριά από εμένα οι αριστερές ιδεολογίες ) σε αυτό που παλεύουν να μας επιβάλλουν. Ζήστε ελεύθερα τη ζωή σας χωρίς να καταπιέζετε την ψυχή σας και τα ΘΕΛΩ σας. (Οι επικίνδυνοι οπαδοί της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ εισβάλλουν στην αριστερά στην δεξιά στις φεμηνίστριες στους οικολόγους στις πολυεθνικές εταιρίες και γενικά επιδιώκουν να σε κάνουν πειθήνιο-υποτελές πρόβατο κλεισμένο στην τρύπα σου .
Για να καταλάβετε που το πάνε με τις βρωμιάρες (Ελλεϊνίδες , Αμερικανοροΐδες κλπ.) ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για να καταλάβει και ο κάθε δύσπιστος : Με τάχα δικαιολογία τους δημοκρατικούς θα επιβάλλουν τον κοινωνικό φασισμό ως μη έχοντας άλλη επιλογή και μάλιστα ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ατελείωτα να τους παρακαλάει ή ίδια η αμερικάνικη κοινωνία να εφαρμόσουν τα προκαθορισμένα σχέδια τους