Νέα

Ειδοποίηση όταν γίνεται παράθεση σε μήνυμα μας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα. Θα πρότεινα, αν είναι εφικτό, να μπει η δυνατότητα λήψης ειδοποίησης, όταν κάποιος κάνει παράθεση σε μήνυμα μας. Σε κάποια θέματα, όπως για παράδειγμα αυτό του κορωνοιού, όπου γράφονται πάρα πολλά μηνύματα ανά ώρα, είναι πρακτικά αδύνατο να αντιληφθεί κάποιος όταν γίνεται παράθεση σε μήνυμα του, εκτός αν παρακολουθεί διαρκώς όλο το νήμα, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.
Ως αποτέλεσμα, πολλές φορές χάνει κάποιος τις απαντήσεις που έχει λάβει, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε μπαίνει καν στον κόπο να γράψει, αφού ξέρει ότι δε θα μπορέσει να "ακολουθήσει" τη συζήτηση και τις πιθανές απαντήσεις που θα λάβει.
Αν βοηθάει, έχω δει αυτή τη λειτουργία στο και είναι εξαιρετική, αφού δε χάνεις ποτέ απάντηση σε μήνυμα σου, ούτε κάν μετά από ημέρες-εβδομάδες.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα αναβάθμιζε πολύ την εμπειρία συμμετοχής στο φόρουμ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλησπέρα. Θα πρότεινα, αν είναι εφικτό, να μπει η δυνατότητα λήψης ειδοποίησης, όταν κάποιος κάνει παράθεση σε μήνυμα μας. Σε κάποια θέματα, όπως για παράδειγμα αυτό του κορωνοιού, όπου γράφονται πάρα πολλά μηνύματα ανά ώρα, είναι πρακτικά αδύνατο να αντιληφθεί κάποιος όταν γίνεται παράθεση σε μήνυμα του, εκτός αν παρακολουθεί διαρκώς όλο το νήμα, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.
Ως αποτέλεσμα, πολλές φορές χάνει κάποιος τις απαντήσεις που έχει λάβει, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε μπαίνει καν στον κόπο να γράψει, αφού ξέρει ότι δε θα μπορέσει να "ακολουθήσει" τη συζήτηση και τις πιθανές απαντήσεις που θα λάβει.
Αν βοηθάει, έχω δει αυτή τη λειτουργία στο και είναι εξαιρετική, αφού δε χάνεις ποτέ απάντηση σε μήνυμα σου, ούτε κάν μετά από ημέρες-εβδομάδες.

Μου εχει τυχη να δω απαντηση αρκετους μηνες αργοτερα κι αυτο κατα τυχη.
Επισης θα μπορουσε να καθιερωθει και ο θεσμος του "Μαλακα της βδομαδας"
Καθε βδομαδα θα αναδυκνειεται οποιος πει την μεγαλυτερη μαλακια μες τη βδομαδα και θα κερδιζει ενα τσιμπουκι δωρο σε συνεργαζομενο μπουρδελο της φυλης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Κλικ προφιλ-ρυθμισεις ειδοποιησεων

Ενεργοποιηση

+ Όταν παίρνω ειδοποίηση για μια απάντηση στο φόρουμ, το κείμενο της απάντησης αυτής να εμφανίζεται στο mail (παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτά τα mail).
+ Να παίρνω ειδοποίηση όταν κάποιος/-α με παραθέτει στο φόρουμ.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Η δεύτερη ρύθμιση είναι default

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Εμένα ενώ μου ήρθε ειδοποίηση στο mail, όταν πατάω και με πηγαίνει εκεί δεν υπάρχει τίποτα...

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Κλασική περίπτωση βλάβης  :happy:

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280

Συνημμένα

• IMG_20200329_221339.jpg
    IMG_20200329_221339.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 134

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

το ειχα προτεινει κ εγω παλιοτερα, συμφωνω κ επαυξανω!!
σωστη η προταση

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εγώ λαμβάνω ειδοποιήσεις (παράθεση) κανονικά εδώ και χρόνια.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Κι εγώ κανονικά λαμβάνω όταν παραθέτουν μήνυμα μου εδώ και χρόνια τι ακριβώς εννοείτε ρε παίδες

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Κλικ προφιλ-ρυθμισεις ειδοποιησεων

Ενεργοποιηση

+ Όταν παίρνω ειδοποίηση για μια απάντηση στο φόρουμ, το κείμενο της απάντησης αυτής να εμφανίζεται στο mail (παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτά τα mail).
+ Να παίρνω ειδοποίηση όταν κάποιος/-α με παραθέτει στο φόρουμ.
Τι σημαίνει η επιλογή "Να παίρνω ειδοποίηση μόνο για την πρώτη μη αναγνωσμένη απάντηση.";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom