Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
επαναλαβανω....η δικη σου αληθεια...η Στελλα αλλα μου ειπε....και να σου πω την αληθεια πιστευω εκεινη....η σταση σου και η συμπεριφορα σου απεναντι της ......
Τι σου είπε ;πεσ μου καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Αυτή είναι η αλήθεια.

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
επαναλαβανω....η δικη σου αληθεια...η Στελλα αλλα μου ειπε....και να σου πω την αληθεια πιστευω εκεινη....η σταση σου και η συμπεριφορα σου απεναντι της ......
Ποια συμπεριφορά μου ρε που την έψαχνα όλη νυχτα. Που τρελάθηκα απ την αγωνία μου μήπως επαθε κάτι;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ποια συμπεριφορά μου ρε που την έψαχνα όλη νυχτα. Που τρελάθηκα απ την αγωνία μου μήπως επαθε κάτι;
Συνέχισε ρε Μανωλιό την ιστορία με το καρναβάλι της Πάτρας γιατί πρέπει να τελειώσεις και την ιστορία με τον ξάδερφο.

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
πες μας για το αρκούδο κλώνο που είδες στις τουαλέτες!!!!
κάτι έπαιξε η στέλλα με δαύτον αλλά το κατάλαβε μόλις της τον ακούμπησε γιατί ήταν σκληρός και μεγάλος όχι σα το δικο σου το γαριδάκι...έτσι μας είπε το πουτανάκι σου

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Τι λες ρε;η γυναίκα μου δεν είχε καμια δουλειά με αυτόν άλλωστε αυτός ήταν πιο ψηλός από εμένα και θα καταλάβαινε αμέσως τη διαφορά. Δε μπορουσε να μπερδευτεί

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Μου είπε η Στέλλα και μου εδωσε ένα φίλη στο στόμα. Ενώ ο Βρασίδας χαμογελώντας μου είπε χτυπώντας με στην πλατη φιλικά. - αντε τυχερακια το καλυτερο κορίτσι βρήκες χθες όλη νυχτα σε έψαχνε και με το που βγήκε απ το νοσοκομείο όλο για σένα μου μιλουσε δεν αντέχει στιγμή μακριά σου. - χα ναι το ξερω ευχαριστώ. ξερω να διαλεγω .
Στο νοσοκομείο την πήγαν για προκτοραφη ρε ηλιθιε

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Τι λες ρε;η γυναίκα μου δεν είχε καμια δουλειά με αυτόν άλλωστε αυτός ήταν πιο ψηλός από εμένα και θα καταλάβαινε αμέσως τη διαφορά. Δε μπορουσε να μπερδευτεί
Καλα είσαι εντελώς μαλάκας, γιατί ντυθηκες αρκουδος και δεν άφησες την φυσική σου στολή του ταράνδου?

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.737
Πόντοι
6.186
αυτό που έχεις δυο προφίλ κ συζητάς με τον εαυτό σου, δεν τα βρίσκετε κ τσακώνεστε κιολας να πας να το κοιτάξεις σε ένα ψυχολόγο

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
μου αρεσει που κανετε διαλογο με τον διπολικο...χαρα στο κουραγιο σας

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Έπρεπε να ψάξει στις αντρικές τουαλέτες. Δν ξέρω αν παρατηρησε την ουρά
Δεν είχε υπομονή σου λέει όλοι για κατούρημα έχουν πάει.Το θέμα είναι ότι δεν πήρε χαμπάρι που γίνεται το πιτσίλισμα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
Παρακάτω...

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
αυτό που έχεις δυο προφίλ κ συζητάς με τον εαυτό σου, δεν τα βρίσκετε κ τσακώνεστε κιολας να πας να το κοιτάξεις σε ένα ψυχολόγο
ρε dimitris ή μητσάρας γιατί μας τον μπερδεύεις το μανωλιό και δεν θα μας περιγράψει πως έσκισαν το κωλί και το δικό του τα δυο αλπανά......

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Έπρεπε να ψάξει στις αντρικές τουαλέτες. Δν ξέρω αν παρατηρησε την ουρά
Πάντα στις αντρικές τουαλέτες έχει περρισσοτερη ουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είχε υπομονή σου λέει όλοι για κατούρημα έχουν πάει.Το θέμα είναι ότι δεν πήρε χαμπάρι που γίνεται το πιτσίλισμα.
Εννοείται ότι πηγαν για κατουρημα

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Αγαπημένο χόμπι της Στέλλας
Ε Οχι και χόμπι το κατουρημα. Βιολογική ανάγκη είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε dimitris ή μητσάρας γιατί μας τον μπερδεύεις το μανωλιό και δεν θα μας περιγράψει πως έσκισαν το κωλί και το δικό του τα δυο αλπανά......
Το δικό σου έσκισαν

• Χαχα
Αντιδράσεις: NEW(3)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom