apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηχανοβια η αδερφη σου χρυσα?Περαστικά...της αδερφής μου πάντως της έμεινε το σημαδί![]()
μηχανοβια η αδερφη σου χρυσα?Περαστικά...της αδερφής μου πάντως της έμεινε το σημαδί![]()
Ευτυχώς όχι..με γκόμενο ήταν η χαζή και την πάτησε.μηχανοβια η αδερφη σου χρυσα?![]()
επαθα εγκαυμα απο εξατμιση και μετα απο δυο ωρες πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσε μια κρεμα Fucicort Lipid αντιβιοτικο/κορτικοστεροειδες και γαζες ,μου ειπε το σημαδι δεν θα φυγει μηπως εχει συμβει σε κανεναν για να δωσει συμβουλες γιατι δεν θελω σημαδια και μαλακιες
το μαλακα το φαρμακοποιο κορτιζονη μου εδωσε και κοιταξα στις οδηγιες και εγραφε απαγορευεται σε εγκαυματαοχι κορτιζονη σε εγκαυμα....bepanthol η aquathenol + fucidin ,καλη περιποιηση με καθημερινες αλλαγες με καθαρες γαζες και αν μολυνθει αντιβιωση......και παυσιπονα αν πονας
21 ειμαι τωρα οταν θα παντευτω στα 30 πες ,λογικα θα εχει φυγει μετα απο 9 χρονια ;)μέχρι να παντρευτείς θα έχει γιάνει![]()
;) ευχαριστω και εμενα σημαδι θα μου αφησει δεν πειραζειΠεραστικά...της αδερφής μου πάντως της έμεινε το σημαδί![]()
μπα21 ειμαι τωρα οταν θα παντευτω στα 30 πες ,λογικα θα εχει φυγει μετα απο 9 χρονια ;)
Γκόμενα είσαι?δεν θελω σημαδια και μαλακιες
Δεν τα ξυρίζεις?εχω τριχες στα ποδια
ειμαι κατα του ξυρισματος στα ποδιαΔεν τα ξυρίζεις?
ανυπαντρος θα μεινεις21 ειμαι τωρα οταν θα παντευτω στα 30 πες ,λογικα θα εχει φυγει μετα απο 9 χρονια ;)
δηλαδη εσενα δεν θα σε πειραζε;Ελα μωρε.. Πως κανεις ετσι...?
ΟΚ.. 8α σου μεινει σημαδι.... So what...??!!!
Γκομενα εισαι.. κ φοαβσαι μην χαλασουν τα βελουδινα ποδαρακια σου...????!!!!![]()
δεν ειναι αυτο μπορει αυριο μεθαυριο να κανω καριερα ως μοντελοΕλα μωρε.. Πως κανεις ετσι...?
ΟΚ.. 8α σου μεινει σημαδι.... So what...??!!!
Γκομενα εισαι.. κ φοαβσαι μην χαλασουν τα βελουδινα ποδαρακια σου...????!!!!![]()
Oχι βεβαια...δηλαδη εσενα δεν θα σε πειραζε;
Αυτο το λες σοβαρα...????!!!!δεν ειναι αυτο μπορει αυριο μεθαυριο να κανω καριερα ως μοντελο
ολοι εχουμε στα γονατα σημαδακια απο τα πεσιματα αλλα εδω μιλαμε για πολυ μεγαλο σημαδι σε εκταση ασε που τα σημαδια αποτα πεσιματα δεν φαινονταιOχι βεβαια...
Εχω ετσι κ αλλιως μερικα σημαδακια στα γονατα..απο πεσιματα πιτσιρικας στις αλανες απο το ποδοσφαιρο...
Εσεις δεν πεφτατε μικροι...????Αυτο το λες σοβαρα...????!!!!
![]()