BIASTIS.XXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
ειχα σκοπο να κανω τρια τεσσερα τατουαζ μετα το καλοκαιρι οποτε μπορει να κανω ενα στη γαμπα
Φίλε η περιοχή με το έγκαυμα μετά το καλοκαίρι θα είναι άστα να πάνε, παντελώς ακατάλληλη για τατουάζ, θα πρέπει να περάσει καιρός για να το σκεφτείς για εκεί. Σε κάθε περίπτωση ο κατάλληλος γιατρός θα σου λύσει κάθε απορία και θα σε κατευθύνει.ειχα σκοπο να κανω τρια τεσσερα τατουαζ μετα το καλοκαιρι οποτε μπορει να κανω ενα στη γαμπα
Πολλοι που κανουν τατουαζ, αναγκαζονται να βαζουν αντηλιακο ακομα και το χειμωνα στη περιοχη του τατουαζ. Η γαμπα θεωρειται η Νο1 ευαισθητη περιοχη στον καρκινο του δερματος. Ουτε να διαννοηθεις να το πειραξειςειχα σκοπο να κανω τρια τεσσερα τατουαζ μετα το καλοκαιρι οποτε μπορει να κανω ενα στη γαμπα
πηρα αυτοκολλητες αντικολλητικες γαζες μολις περασουν καποιες μερες θα βαζω κρεμα επουλωσηςτο καλυτερο φαρμακο που ειχα δοκιμασει ποτε, ηταν γαζες παραφινης. Αν πας σε φαρμακειο ζητα κατι τετοιο. Θαυματουργο πραγματικα
θα το κοιταξω ευχαριστω ;)Φίλε αν σε ζορίζει η επίσκεψη σε γιατρό (κατανοητό) στη θέση σου θα πήγαινα στα επείγοντα του ΚΑΤ (θα έλεγα ότι με ενοχλεί, πονάω κτλ) να το δουν και να σου δώσουν μια συμβουλή και θεραπευτική αγωγή. Φυσιολογικά τέτοια εποχή δεν θα έχει και πολύ κόσμο ειδικά αν πας πρωί. Τσέκαρε πότε εφημερεύει μόνο. Δική σου επιλογή βέβαια.
επαθα εγκαυμα απο εξατμιση και μετα απο δυο ωρες πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσε μια κρεμα Fucicort Lipid αντιβιοτικο/κορτικοστεροειδες και γαζες ,μου ειπε το σημαδι δεν θα φυγει μηπως εχει συμβει σε κανεναν για να δωσει συμβουλες γιατι δεν θελω σημαδια και μαλακιες
οχι κορτιζονη σε εγκαυμα....bepanthol η aquathenol + fucidin ,καλη περιποιηση με καθημερινες αλλαγες με καθαρες γαζες και αν μολυνθει αντιβιωση......και παυσιπονα αν ποναςεπαθα εγκαυμα απο εξατμιση και μετα απο δυο ωρες πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσε μια κρεμα Fucicort Lipid αντιβιοτικο/κορτικοστεροειδες και γαζες ,μου ειπε το σημαδι δεν θα φυγει μηπως εχει συμβει σε κανεναν για να δωσει συμβουλες γιατι δεν θελω σημαδια και μαλακιες
Όπως ακριβώς στα είπε ο φίλος. Υπάρχουν αλοιφές για τις ουλές αλλά είναι ακριβές, γύρω στα 40-50 ευρώ, και δεν είμαι σίγουρος αν θα βοηθήσουν στη δική σου περίπτωση μιας και μιλάμε για έγκαυμα.
δεν φευγει το σημαδι τυπε οτι και να κανεις απο αλοιφες κτλεπαθα εγκαυμα απο εξατμιση και μετα απο δυο ωρες πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσε μια κρεμα Fucicort Lipid αντιβιοτικο/κορτικοστεροειδες και γαζες ,μου ειπε το σημαδι δεν θα φυγει μηπως εχει συμβει σε κανεναν για να δωσει συμβουλες γιατι δεν θελω σημαδια και μαλακιες