KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Άμα το χει η τύπισσα και ήταν καλός και ο πλαστικός,δε φαίνεται με τίποτα...Ίσως κάτι καταλάβεις όταν μπεις,αλλά και πάλι πρέπει να έχεις έμπειρο πούτσο...
Άμα το χει η τύπισσα και ήταν καλός και ο πλαστικός,δε φαίνεται με τίποτα...Ίσως κάτι καταλάβεις όταν μπεις,αλλά και πάλι πρέπει να έχεις έμπειρο πούτσο...
φιλεεγω μιλαω εμπειρικα...και απο την εμπειρια απεκτησα πειρα.ναι υποκειμενικα!αλλα αφου εχω αυτην την υποκειμενικη πειρα ολες αυτες τις θεωριες των διαφορων προσωπικα δεν με αγγιζουν.αυτο που ειπα μπορουν να το καταλαβουν μονο οσοι εχουν δοκιμασει.Αγαπητέ DIMFUST, Δεν έχω αντίρρηση σε αυτά που γράφεις αλλά ο μεγάλος Αλέξης Καρρελ έγραφε σε κάποιο βιβλίο του ότι ο άντρας καί η γυναίκα καί στο παραμικρό κυτταρό τους φερουν την σφραγίδα ότι είναι άντρας 100% καί γυναίκα 100%.SERAPIS
ετσι ειναι...δεν εξηγειται ο ποθος με τη λογικη.Καποτε αναρωτιομουν πως τη βρισκαν οι γυναικες μεταξυ τους ωσπου καταλαβα πως ηταν ανοησια να προσπαθω να εξηγησω λογικα την ελξη αυτη...φιλεεγω μιλαω εμπειρικα...και απο την εμπειρια απεκτησα πειρα.ναι υποκειμενικα!αλλα αφου εχω αυτην την υποκειμενικη πειρα ολες αυτες τις θεωριες των διαφορων προσωπικα δεν με αγγιζουν.αυτο που ειπα μπορουν να το καταλαβουν μονο οσοι εχουν δοκιμασει.
ετσι ειναι τζουλη και οσο δοκιμαζεις τοσο πιο πολυ θες!!ανεξηγητο για τους μη μυημενους σε τετοια αλλα απολυτως λογικο για μενα...ετσι ειναι...δεν εξηγειται ο ποθος με τη λογικη.Καποτε αναρωτιομουν πως τη βρισκαν οι γυναικες μεταξυ τους ωσπου καταλαβα πως ηταν ανοησια να προσπαθω να εξηγησω λογικα την ελξη αυτη...
ο ερωτας ειναι επαναστατης κ αναρχικοςετσι ειναι τζουλη και οσο δοκιμαζεις τοσο πιο πολυ θες!!ανεξηγητο για τους μη μυημενους σε τετοια αλλα απολυτως λογικο για μενα...
Τύπε κι εγώ δοκίμασα και έχω περίπου την ίδια άποψη με σένα..Ξέρουν να σου χαρίσουν ηδονή!!Κάποιες βέβαια χάνουν λίγο στη συμπεριφορά,λόγω ψυχοσύνθεσης ή κακής παρέας..Ή εγώ απλά έπεσα στην περίπτωση!!Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες κοπέλες και αυτές που υπάρχουν δουλεύουν κυρίως στη βίζιτα..Μαγκιά τους βέβαια,ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή του!φιλε θα σου πω τη γνωμη μου μπορει να ειναι υποκειμενικη αλλα το χω συζητησει και με αλλους που πανε με εγχειρισμενες γενικα.εγω ειδικα τα χρονια που μου εξωτερικο πηγαινα αρκετα συχνα με τετοιες γυναικες (εδω τωρα που εχω γυρισει λογω καποιων υποχρεωσεων δεν ειναι τοσο εφικτο)πιστεψε κανουν αυτες οι γυναικες πολυ καλυτερο σεξ!!καταρχην ειναι οι πιο πολλες σεξομβοβες και δευτερον με αυτες ερχεσαι σε αλλεπαλληλους οργασμους.ασε που ειναι καταπληκτικα ατομα για παρεα και για σοβαρη κουβεντα επειδη κατεχουν και τις 2 κατεμε ψυχολογιες των φυλων.εν τελει πιστευω οτι ξερουν να χαριζουν αληθινη ηδονη.αποψη μου αυτη ειναι...
φιλε συμφωνω μαζι σου...εξαλου εγω να σου πω οτι ξεκινησα με αυτες οταν ημουν εξω για σπουδες συνεβη κατι προσωπικα ασχημο και κατα τυχη γνωρισα μια τετοια κοπελα που με συμπαρασταθηκε σαν αδερφη μου...και φυσικα ηταν η αρχη στο να μυηθω στον ερωτα με τετοιες κοπελες και μετα γνωρισα και αλλες και ερωτικα αλλα και φιλικα.γιαυτο εγραψα την προσωπικη εμπειρια μουΤύπε κι εγώ δοκίμασα και έχω περίπου την ίδια άποψη με σένα..Ξέρουν να χαρίσουν ηδονή!!Κάποιες βέβαια χάνουν λίγο στη συμπεριφορά,λόγω ψυχοσύνθεσης ή κακής παρέας..Ή εγώ απλά έπεσα στην περίπτωση!!Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες κοπέλες και αυτές που υπάρχουν δουλεύουν κυρίως στη βίζιτα..Μαγκιά τους βέβαια,ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή του!
Όταν όμως μπαίνει το € στη μέση,οι συμπεριφορές είναι περίεργες..Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω εδώ στην Ελλάδα μια τέτοια κοπέλα (με βάση τα στάνταρ μου φυσικά) χωρίς να υπάρχει στη μέση οικονομική συνδιαλλαγή..Πιο φιλικά ας πούμε!Όχι πάρε 50,80,100 ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα € για να μου κάτσεις..Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!!
ο ερωτας ειναι επαναστατης κ αναρχικος
Είναι post-op τρανς?εγω αυτην θελω.....
Ρε Γιωργαρα ...γιατι ξυνεις πληγες ...Ας δώσω λίγη ζωή σε αυτό το παλιό thread.Υπάρχει καμιά καινούρια ΚΑΛΗ εγχειρισμένη trans?
Ενοειται αρχηγε μου ....ο μπακαλιαρος εχει αλλη αισθηση αλλα γουστα ειναι αυτα!δεν μου λετε ποιος ο λογος να πας με εγχεισισμενη τρανς??? σαν να γαμας γυναικα απομιμιση δεν ειναι????