enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Για πες μας κιάλλα.. ;)
Aυτό με τα πολλά 69άρια όντως δεν ισχύει.
Έχω κάποιο "προσωπικό" που η ίδια δεν θέλει να δίνεται.
Και που το έδωσα προ ημερών σε κάποιον από εδώ μέσα και της τηλεφώνησε, δεν έβγαλε τίποτα μην σου πω πως τά 'κουσε κι όλας.
Καλά που δεν τά 'κουσα κι εγώ! Η ψηλή όταν αγριεύει, αγριεύει πολύ!
Αλλά μπορείς να της στείλεις π.μ. στο νικ evaki_79. Ξέρω πως μπαίνει συχνά στο σάιτ.
Αν δεν σου απαντήσει μάλλον δεν θα θέλει...
γιατρε μου ποσο ψηλη ειναι αυτη ειπαμε?????
1.80+. Νομίζω πιο ψηλή κι από τη Βίκυ.
Εμένα πάντως όταν με συνόδευε έξω φορούσε φλατ πατούμενο, διότι δεν είμαι τόσο με τίποτα!
τό εχω χαλαρα
Σαν τον τυπο τον δικαστικο με το μετρο σε κοβω !
ποσο ητανε αυτος?
2 αρακι ηταν ο τυπος και ειχε ενα μετρο και τις μετραγε πριν τις Κατω απο 1,80 δε επαιρνε με τιποτα
εκεινο το χλεμπα με το μουστακι και την φαλακρα λες. μπα 2 δεν ητανε μα τιποτα. του ριχνω 15 ποντους στο φτερο
Ναι ρε διμετρος ηταν ψαχτο οπου θες αλλο οτι εσυ εισαι θηριακι !
Είναι τύπε..Αλλά ψάχνω για πιο μικρές ηλικίες!!!Ρε παιδιά η Άντζελα απο 104 είναι εγχειρισμένη???
Είναι τύπε..Αλλά ψάχνω για πιο μικρές ηλικίες!!!
Καλή δουλειά πάντως!!!Είναι επιστήμονας η κυρία...Τύπε πληροφοριακά ρωτάω . . .γιατί μου το είχαν πει αλλά δεν τους πολυπίστευα . ..
Καλή δουλειά πάντως!!!Είναι επιστήμονας η κυρία...
Άμα το χει η τύπισσα και ήταν καλός και ο πλαστικός,δε φαίνεται με τίποτα...Ίσως κάτι καταλάβεις όταν μπεις,αλλά και πάλι πρέπει να έχεις έμπειρο πούτσο...Ρε τύπε μπορεί να είμαι οπισθοδρωμικός δεν ξέρω (έτσι δλδ μου λένε) αλλά μόνο και μόνο στην ιδέα ότι ήταν άντρας πριν .. . .
φιλε θα σου πω τη γνωμη μου μπορει να ειναι υποκειμενικη αλλα το χω συζητησει και με αλλους που πανε με εγχειρισμενες γενικα.εγω ειδικα τα χρονια που μου εξωτερικο πηγαινα αρκετα συχνα με τετοιες γυναικες (εδω τωρα που εχω γυρισει λογω καποιων υποχρεωσεων δεν ειναι τοσο εφικτο)πιστεψε κανουν αυτες οι γυναικες πολυ καλυτερο σεξ!!καταρχην ειναι οι πιο πολλες σεξομβοβες και δευτερον με αυτες ερχεσαι σε αλλεπαλληλους οργασμους.ασε που ειναι καταπληκτικα ατομα για παρεα και για σοβαρη κουβεντα επειδη κατεχουν και τις 2 κατεμε ψυχολογιες των φυλων.εν τελει πιστευω οτι ξερουν να χαριζουν αληθινη ηδονη.αποψη μου αυτη ειναι...Ρε τύπε μπορεί να είμαι οπισθοδρωμικός δεν ξέρω (έτσι δλδ μου λένε) αλλά μόνο και μόνο στην ιδέα ότι ήταν άντρας πριν .. . .