Καλα, πηγε ο Αγγελοπουλος να κοντραρει το....Underground??????
Kαι τσαμπουκαλευοταν κιολας, οταν εχασε τη διακριση?
Ε,οχι ρε παιδια!!
Μιλαμε για ισως την μεγαλυτερη ταινια των αιωνων
Προσωπικα, η αγαπημενη μου- μαζι με αλλες 3-4 που θεωρω εξισου γιγαντιες, και τις εχω στην ακριβως ιδια μοιρα
Οι καλλιτεχνες καμια φορα δεν μπορουν να σταθουν αντικειμενικα απεναντι σε συναδερφους τους... Αλλα καθολου, λεμε!
Χαρακτηριστικο παραδειγμα , ο σημαντικος συνθετης Ακης Πανου. Εδινε συνεντευξη στη Μαλβινα Καραλη, και ενω γενικα ειχε πολυ σωστες και προσγειωμενες αποψεις για ολα τα ζητηματα, οταν ηρθε η ωρα να μιλησει για συναδερφους του, ηταν σαν να ακους εξωγηινο! Ειπε για το Μικρουτσικο οτι ειναι ασχετος! Δηλαδη, πραγματικα, πώς το λες αυτο? Μονο και μονο τα λαϊκα σουξε του Θανου να βαλεις κατω (που ειναι κι ο τομεας του Ακη Πανου), θα μετρησεις τοσες κομματαρες....
Πολυ περιεργη φαρα οι καλλιτεχνες. Ειτε παραειναι εμπαθεις, ειτε πραγματικα δεν μπορουν να δουν ανοιχτομυαλα τις δουλειες των αλλων, λογω υποκειμενισμου. Το εχω παρατηρησει και με φιλους μου ηθοποιους. Οταν βλεπουν μια ταινια, προσεχουν επιμερους στοιχεια, και δεν δινουν καθολου βαση στο συναισθημα που βγαζει, ή στο νοημα του σεναριου. Δηλαδη, δεν αφηνουν ελευθερο το μυαλο τους, δεν μπορουν να "αφεθουν", σαν θεατες