Νέα

"Έφυγε" ο Θόδωρος Αγγελόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOUTZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλά σε ένα χωριό στα κορφοβούνια της Πορτογαλίας πιθανόν δεν θα ξέρουν ούτε δικούς τους μεγάλους σκηνοθέτες.

Ρε περίπτερα άντε στο περίπτερο,θες να μιλήσεις κ για τέχνη. :birdman:
ρε βλημα, το οτι χαμουρευεσαι με εναν μουσατο δεν ειναι τεχνη , παρτο χαμπαρι  :birdman:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλα κανεναν ΜΕΓΑΛΟ δεξιο!!! ο τελευταιος καλλιτεχνης ηταν ο Χατζηδακις.
φαντασου οταν ψωφισεις εσυ τι θα πουμε??? ενα σκουλικι λιγοτερο?
υπερβαλλεις,το σκουληκι εχει μια καποια χρησιμοτητα...ουτε καν γελιο δε προσφερει πια ο λαλακης,απλα επαναλαμβανεται,λυπηρο νικ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελοσπαντων

η μεμας σε πολλα πραγματα εχει δικιο, απλα δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για εναν νεκρο πλεον  ;) :)

αλλα τι να του κανω?

ανθρωπος με εμμονες ειναι  :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
που ακριβως μεγαλουργησε ρε τυπε? δηλαδη αμα πας σε ενα χωριο στα κορφοβουνια της πορτογαλιας και ρωτησεις, πιστευεις οτι τον ξερουν?
όχι αρχηγέ και δεν μ'ενδιαφέρει κιόλας να διαφημίζεται η χώρα μου στους χωρικούς της πορτογαλίας...από την άλλη κι εσύ κι εγώ που δεν παρακολουθούμε αυτό το είδος σινεμά γνωρίζουμε τον ταρκόφσκι, τον κισλόφσκι, τον κουστουρίτσα κτλ

θέλω να πω ότι κάποιοι τα φάγανε και φτιάξαν μόνο βίλες και κάποιοι τα φάγανε, φτιάξαν βίλες, όμως προέβαλαν και την χώρα στο εξωτερικό και άφησαν μια παρακαταθήκη για τους επόμενους

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΟΛΕΣ οι ταιανιες του ηταν συμπαραγωγες ελληνικου και ευρωπαικου κινηματογραφου!!
ψαξτο!
και ναι προτιμω να τα δινω στον Αγγελοπουλο παρα σε κατι παπαρια τυπου Περακη που κανει μαλακιες για να χωνεψουμε! ή σε κατι Μικρουτσικους και Νταλαρες ....
δεν καταλαβες,

εγω ειμαι υπερ του να μη δινουμε τιποτα σε κανεναν ;) εκει να δουμε ποιοι ειναι πραγματικα μεγαλοι και αναγνωρισμενοι καλλιτεχνες  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν καταλαβες,

εγω ειμαι υπερ του να μη δινουμε τιποτα σε κανεναν ;) εκει να δουμε ποιοι ειναι πραγματικα μεγαλοι και αναγνωρισμενοι καλλιτεχνες  ;)

τελικα , σε αυτη τη χωρα μονον εγω βγαζω πραγματικα λεφτα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ  :birdman:

OP
OP
SOUTZ

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
δεν καταλαβες,

φιλαρακο το να δινεις κονδυλια για την τεχνη και τον πολιτισμο και αυτα να αποτελουν διαφημιση διεθνως για την χωρα σου ειναι μεγαλο πραγμα. δεν ειναι τυχαιο που οι Εβραιοι το κανουν σε παγκοσμια κλιμακα.
αλλα οχι ρε πουστη μου 120 συναυλιες για την Κυπρο απο τον Νταλαρα για να κανει δηθεν δωρεες και μετα να βγαινει με 18 σπιτια σε ολη την Ελλαδα!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
φιλαρακο το να δινεις κονδυλια για την τεχνη και τον πολιτισμο και αυτα να αποτελουν διαφημιση διεθνως για την χωρα σου ειναι μεγαλο πραγμα. δεν ειναι τυχαιο που οι Εβραιοι το κανουν σε παγκοσμια κλιμακα.
αλλα οχι ρε πουστη μου 120 συναυλιες για την Κυπρο απο τον Νταλαρα για να κανει δηθεν δωρεες και μετα να βγαινει με 18 σπιτια σε ολη την Ελλαδα!!!
ΟΥΤΕ 20 ρε μεγαλε...πως κανεις και συ ετσι...Ξερεις τι χαρατσια θα εχει?Ασε που χεις πει και 5-6 φορες το ονομα του τρισμεγιστου φορα παρτιδα...εχεις λεφτα για ξοδεμα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε, για την ελλαδα μιλαμε....απο τοτε που μπηκε η θεατρινα στο ΥπΠο, γαμηθηκε το συμπαν και απο επιπεδο τεχνης και απο τις σπαταλες του κρατικου χρηματος σε ολη τη χωρα και το εξωτερικο! Γιατι ΟΧΙ δεν συμβαλλει στην καλλιτεχνικη παιδεια του λαου να παιρνει ενα σκασμο λεφτα ο καθε αποτυχημενος ηθοποιος/σκηνοθετης/γλυπτης/ζωγραφος κ.λ.π. για να παρουσιαζει τις μπουρδες του σε δημοτικα φεστιβαλ, ουτε αποτελει διαφημιση για τη χωρα να προβαλλονται συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι σε καθε δυνατη εκδηλωση, ανθρωποι που πραγματικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ουτε δινουν δεκαρα για το εργο τους σε ολοκληρο τον κοσμο, απλα αποτελουν καλους κραχτες και γλαστρες σε πολιτικες εκδηλωσεις και τηλεοπτικα πανελ....

OP
OP
SOUTZ

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ΟΥΤΕ 20 ρε μεγαλε...πως κανεις και συ ετσι...Ξερεις τι χαρατσια θα εχει?Ασε που χεις πει και 5-6 φορες το ονομα του τρισμεγιστου φορα παρτιδα...εχεις λεφτα για ξοδεμα?

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως μην ξεχνάτε μια σημαντική παράμετρο στιε ταινίες του Αγγελόπουλου.Την φωτογραφία που ητσν έργο του Γιώργου Αρβανίτη στις περισσότερες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537
όχι αρχηγέ και δεν μ'ενδιαφέρει κιόλας να διαφημίζεται η χώρα μου στους χωρικούς της πορτογαλίας...από την άλλη κι εσύ κι εγώ που δεν παρακολουθούμε αυτό το είδος σινεμά γνωρίζουμε τον ταρκόφσκι, τον κισλόφσκι, τον κουστουρίτσα κτλ

θέλω να πω ότι κάποιοι τα φάγανε και φτιάξαν μόνο βίλες και κάποιοι τα φάγανε, φτιάξαν βίλες, όμως προέβαλαν και την χώρα στο εξωτερικό και άφησαν μια παρακαταθήκη για τους επόμενους

Aκριβως! Και παλι, αμφιβαλλω αν ο Αγγελοπουλος ζουσε σε βιλα, αλλα τελοσπαντων....
Τουλαχιστον αμα τα λεφτα φτανουν σε τσεπες σοβαρων ανθρωπων, εχουν και καλυτερη χρηση
Ενω αμα φτανουν στις τσεπες κομπλεξικων, γυφτων, νεοπλουτων, γινονται κοτερα και αμαξια, και φευγουν απο τη χωρα
Αυτο το εχω ως παγια αρχη  (δηλ. να μην κρινω μονο απο τον ογκο του χρηματος, αλλα κι απο την χρηση του)

Οσο για τον αλλον που λεει περι οτι "χωρις την κρατικη χρηματοδοτηση να εβλεπα τι θα εκανε..."
Αγαπητε φιλε, ολες οι πρωτες του ταινιες, που τυγχανει να ειναι και οι καλυτερες του, εγιναν χωρις μιση δραχμη απο το κρατος
Γκεγκε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φρουρός: «Όταν είδα τον Αγγελόπουλο ήταν αργά»
Πως περιγράφει το τροχαίο ο ειδικός φρουρός που χτύπησε τον σπουδαίο σκηνοθέτη – Τι καταθέτει.

Συντετριμμένος ο 24χρονος Γ.Κ. ειδικός φρουρός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με την μοτοσικλέτα του τον γνωστό σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο χθες το βράδυ στην Δραπετσώνα, οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα Πειραιά, από τους συναδέλφους του της τροχαίας Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και τραυματίστηκε ελαφρά, περιέγραψε ως εξής το θανατηφόρο τροχαίο - " Χθες το βράδυ, γύρω στις επτά, οδηγούσα την μοτοσικλέτα μου με συνεπιβάτη την σύζυγο μου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας - Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν μεγάλη, σε συνδυασμό όμως με το γεγονός ότι δεν έχει καλό φωτισμό στο σημείο, αλλά και ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα της ταινίας, είχε ως αποτέλεσμα να μην τον δω που πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να τον παρασύρω με την μοτοσικλέτα μου.

Το μόνο που είδα ήταν μία σκιά...Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου, δεν έφταιγα για το τροχαίο..."

[video]http://exofitsio.blogspot.com/2012/01/blog-post_6138.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οσο για τον αλλον που λεει περι οτι "χωρις την κρατικη χρηματοδοτηση να εβλεπα τι θα εκανε..."
Αγαπητε φιλε, ολες οι πρωτες του ταινιες, που τυγχανει να ειναι και οι καλυτερες του, εγιναν χωρις μιση δραχμη απο το κρατος
Γκεγκε?
αρα τα κρατικα λεφτα πηγανε χαμενα αφου μετα εφιαχνε μπουρδες  :sunglasses: συμφωναμε  :sunglasses:

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
Μην στεναχωριεστε..ενας κηφηνας λιγοτερος..να δω τι θα εκανε χωρις τα κρατικα λεφτα..
ευτυχως..
ξεκοπρισαμε

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
Απαιδευτοι και ανθρωποι των σπηλαιων υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα για να μας θυμιζουν την φυσικη μας εξελιξη ως γενος...
εχουμε και κριση αλλιως θα σου πεταγα ενα κομματι κρεας για να σταματησεις να γρυλιζεις μεσα στην μακαριοτητα σου...
για τον εαυτο σου μιλας βεβαια..χαιρομαι που εχεις το γνωθι σε αυτον.. :)

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
τυπε, για την ελλαδα μιλαμε....απο τοτε που μπηκε η θεατρινα στο ΥπΠο, γαμηθηκε το συμπαν και απο επιπεδο τεχνης και απο τις σπαταλες του κρατικου χρηματος σε ολη τη χωρα και το εξωτερικο! Γιατι ΟΧΙ δεν συμβαλλει στην καλλιτεχνικη παιδεια του λαου να παιρνει ενα σκασμο λεφτα ο καθε αποτυχημενος ηθοποιος/σκηνοθετης/γλυπτης/ζωγραφος κ.λ.π. για να παρουσιαζει τις μπουρδες του σε δημοτικα φεστιβαλ, ουτε αποτελει διαφημιση για τη χωρα να προβαλλονται συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι σε καθε δυνατη εκδηλωση, ανθρωποι που πραγματικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ουτε δινουν δεκαρα για το εργο τους σε ολοκληρο τον κοσμο, απλα αποτελουν καλους κραχτες και γλαστρες σε πολιτικες εκδηλωσεις και τηλεοπτικα πανελ....
πεστααααααααααααααααααααααααα
αλλα και ο Αγγελοπουλος..τεχνη σου λεει..με 5-10 μονοπλανα σε καθε ταινια..και ο καθε ανιδεος ξερει οτι το  κοστος της ταινια ςειναι οι σκηνες..και ποσα χρηματα θελει να φτιαχτει η καθε μια..οσο λιγοτερες..τοσο πιο φτηνα..και δωστε και πληωναμε εμεις οι χαζοελληνες
..ξεκοπρισαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom