Νέα

«Έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Καλοταξιδος Νικολα !!!

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
'''μα γιατι το τραγουδι να ειναι λυπητερο...???'''.....καλο ταξιδι....!!!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μικρος ο Νίκος, τον πηγαινε η αδελφή του σχολείο, όταν ένα πρωινό στη στάση του λεωφορείου, κατω από πολύ βροχή, ο οδηγος εχασε τον ελενχο και σκοτωσε την αδελφή του μπροστα στα ματια του μικρου τοτε Νίκου.
Αυτό το τραγούδι λοιπόν ειναι αφιερωμένο στην αδελφη του. Είναι κάτι που πάντα ήθελε να γράψει και η αληθεια ειναι πως οταν το τραγουδα κλαίει πάντα...

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλό ταξίδι Νίκο και να σαι καλά εκεί που θα πας...Ευχαριστούμε που μας ταξίδευες με τα τραγούδια σου και τη φωνή σου όλα αυτά τα χρόνια σε κόσμους άλλους, μαγικούς...  :(

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μικρος ο Νίκος, τον πηγαινε η αδελφή του σχολείο, όταν ένα πρωινό στη στάση του λεωφορείου, κατω από πολύ βροχή, ο οδηγος εχασε τον ελενχο και σκοτωσε την αδελφή του μπροστα στα ματια του μικρου τοτε Νίκου.
Αυτό το τραγούδι λοιπόν ειναι αφιερωμένο στην αδελφη του. Είναι κάτι που πάντα ήθελε να γράψει και η αληθεια ειναι πως οταν το τραγουδα κλαίει πάντα...

Φίλε μου, δεν το ήξερα, αν είναι αλήθεια, με πέθανες !
Με αυτό το τραγούδι πάντα είχα ιδιαίτερη σχέση, για προσωπικούς λόγους.
Τώρα θα το ακούω διαφορετικά.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Αυτοι οι παλιοι ειναι αναντικαταστατοι.Καθενας που φευγει δεν αναπληρωνεται

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
 και μια και υπάρχει συνάφεια--
ειδα το τρεηλερ  της εκπομπης - Οι πρωταγωνιστες -  του Στ. Θεοδωράκη
οπου  αγορεύει  φιλοσοφώντας η Ναταλί Ρασουλη για τον θάνατο του πατέρα της.... :o

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

δεν το ξερα :|
:'(
ποσο θλιβερο..

απο τα πιο αγαπημενα ελληνικα τραγουδια :(

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Είμαι απαρηγόρητος παρ' ότι γνώριζα ένα εξάμηνο τώρα για την κακή κατάσταση της υγείας του, το Νοέμβρη στο τσακ τη σκαπούλαρε... Προσφάτως στην κηδεία του Ρασούλη έμαθα ότι δεν ήρθε γιατί ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν το εφηβικό μου ίνδαλμα... Μάζευα τη δισκογραφία του απ' τα 14 μου, προσωπικούς δίσκους, συμμετοχές, τα πάντα, σε πόσες συναυλίες του κι αν είχα πάει Θεσσαλονίκη στο παλιό λιμάνι όταν ήμουν φοιτητής, στην Αθήνα στο Λυκαβηττό, μέχρι και στη Νάξο το '97 που ήμουν διακοπές με γονείς... Ο Νικόλας δεν μπήκε ποτέ στην εμπορική λογική του "ένα δίσκο το χρόνο", αυτός ανέδειξε κάνοντάς τους δίσκο τους Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Μελίνα Κανά, Μικρές Περιπλανήσεις... Αξέχαστη στο μυαλό μου η φιγούρα του απέναντι απ' το αμερικάνικο προξενείο στη Θεσ/νίκη στο πρώτο αντιπολεμικό συλλαλητήριο το 2003 για το Ιράκ... Οι παλιοί φεύγουν και οι νεότεροι αγκομαχούν να αναπληρώσουν το κενό τους καθώς συντρίβονται απ' το σύστημα περισσότερο από ποτέ! Νικόλα τα τραγούδια σου θα μας συντροφεύουν για πάντα...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ετσι -- πολυ σωστά--
πολυ ζεστος άνθρωπος-- και καλος μουσικος-- καλος  ηχοληπτης ---παραγωγός--
βοηθησε  πολλους μουσικους  της ροκ, τζαζ , μπλουζ  με το στουντιό του "αγροτικόν"  στη θεσ/ νικη  --- RIP..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Φίλε την ξέρεις από πρώτο χέρι αυτήν την ιστορία; Δεν είχα ιδέα!

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
τι γινεται ρε πουση μου ενας καλος δεν θα μεινει.καλο ταξιδι κι εμεις ειμαστε εδω να σε θυμωμαστε αλλωστε εκανες οτι μπορουσες για να μεινεις στην ιστορια

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ λοιπόν θα πω το αντίο μου στον Νικόλα όχι μέ κάποιο δικό του (όλα μ' αρέσουν),
αλλά με ένα τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου που ερμηνεύει ο Μάνος Ξυδούς
(απόψε μπορεί και να τραγουδούν ντουέτο).
Έχουν κάποιο νόημα σήμερα αυτοί οι στίχοι.

Εσύ εκεί κι εγώ στου πόνου τον παράλληλο βαρύς χειμώνας
και το κλίμα ακατάλληλο
Εσύ εκεί κι εγώ στου κοσμου το υπόγειο να σε γυρεύω
σε μια ψεύτικη υδρόγειο
...........................
Εσύ εκεί κι εγώ στου πόνου τα μεγάφωνα να τραγουδάω
της αγάπης τα παράπονα
Εσύ εκεί κι εγώ σκυμμένος στην κασέτα σου....

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ε με τοσα που επαιρνε και πολυ αργησε...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ε με τοσα που επαιρνε και πολυ αργησε...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

η φωνή του ήταν δώρο θεού για να ομορφύνειτις ζωές των ανθρώπων που μπορούν να ονειρευτούν και σαν δώρο κράτησε λίγο.
έφυγε ο άνθρωπος που κατάφερε να παντρέψει το λαϊκό τραγούδι με το rock, τραγούδια όμως σαν τον Αύγουστο θα μείνουν αθάνατα για να μας τον θυμίζουν πάντα.καλό ταξίδι. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom