talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
σν αυτός αποφάσισε πως ήταν ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών ο Στέβενσον τι ήταν τότε????
σν αυτός αποφάσισε πως ήταν ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών ο Στέβενσον τι ήταν τότε????
άνεξάρτητα από το ποιοί και πόσοι ήταν μεγάλοι ο μεγαλύτερος υποχρεωτικά θα είναι ένας
Ο εφευρέτης της χαλαουα.Μεγαλη μορφη...ποιος ειναι αυτος;
Λιποτάκτης ήταν, λιποτάκτης είναι, λιποτάκτης θα είναι.
Για να μην βγαζουν λαθος συμπερασματα καποιοι. Ο Αλι, ηταν ηδη Ολυμπιονικης και παγκοσμιος πρωταθλητης στην κατηγορια του.
Δηλαδη δεν υπηρχε πιθανοτητα να ρισκαρε την ζωη του. Θα πηγαινε οπως και αλλοι διασημοι πηγαν. Κυριως για διαφημιστικους λογους.
Ηταν καθαρα λογοι συνειδησεως που δεν πηγε, δεν φοβηθηκε, οπως θα φοβαταν καποιος αλλος που θα πηγαινε πρωτη γραμμη.
Για θρησκοληπτος δεν εχεις ιδεα απο τη θρησκεια που σου θολωνει το μυαλο, ετσι? Ειναι γνωστο οτι προβλεπεται σωτηρια για τους αλλοθρησκους αν εστω ως αλλοθρησκοι δεν αμαρτανουν κατα το χριστιανικο Νομο.Να παει να πει στον Θεο τωρα γιατι τον απαρνηθηκε και εγινε μουσουλμανος!!!
η χωρα αυτη του εδωσε λίγα?οσο για λιποταξια δεν ξερω πως ειναι να μου απαγορευει μια χωρα να μπαινω σε μαγαζι να φαω, σε σινεμα να δω ταινια, να με φτυνουν στο δρομο και μετα να μου ζηταει να δωσω τη ζωη μου σ ενα πολεμο που δεν ειχε καν σκοπο την διαφυλλαξη των συνορων της
τεραστιος σαν πυγμαχος αλλα ακομα μεγαλυτερος σαν προσωπικοτητα!! βεβαια δεν φορουσε φωτοστεφανο !!
Δεν γεννήθηκε μουσουλμάνος ήταν χριστιανός με το όνομα Κάσιους Κλεί. Ση μεγάλη ηλικία άλλαξε θρήσκευμαγια το πυγμάχος δεν ξέρω, αλλά για το προσωπικότητα δεν το κόβω ..
έχουν οι μουσουλμάνοι από αυτό ?
"Δεν γνωρίζω τίποτα για το Βιετνάμ και δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τους Βιετκόνγκ.Τουλάχιστον, αυτοί δεν με φωνάζουν βρωμο-νέγρο"
Μια χαρά τα είπε.Όσο για το λιποτάκτης δεν νομίζω να τον τιμωρήσουν στον ουρανό επειδή δεν πήγε να σκοτώσει ανθρώπους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του.Αν η μη συμμετοχή του στον πόλεμο χαλάει την "καλή"εικόνα του τότε μου φαίνεται ότι τρώμε κουτόχορτο και λέμε και ευχαριστώ
καλος τρομπας θεος σχωρεστονΔεν γεννήθηκε μουσουλμάνος ήταν χριστιανός με το όνομα Κάσιους Κλεί. Ση μεγάλη ηλικία άλλαξε θρήσκευμα
για το πυγμάχος δεν ξέρω, αλλά για το προσωπικότητα δεν το κόβω ..
έχουν οι μουσουλμάνοι από αυτό ?
η χωρα αυτη του εδωσε λίγα?
αν εμενε στην Αφρικη που θα ηταν?
ο πόλεμος αυτός αφορουσε τα συνορα ενός κόσμου στον οποίο ανηκε και η Αμερική
Για να μην βγαζουν λαθος συμπερασματα καποιοι. Ο Αλι, ηταν ηδη Ολυμπιονικης και παγκοσμιος πρωταθλητης στην κατηγορια του.
Δηλαδη δεν υπηρχε πιθανοτητα να ρισκαρε την ζωη του. Θα πηγαινε οπως και αλλοι διασημοι πηγαν. Κυριως για διαφημιστικους λογους.
Ηταν καθαρα λογοι συνειδησεως που δεν πηγε, δεν φοβηθηκε, οπως θα φοβαταν καποιος αλλος που θα πηγαινε πρωτη γραμμη.
Tον Χ τον φάγαν κάτι άλλοι αραπάδες,ο Άλι ηταν άλλος ενας αχαριστος αράπης που μισουσε την Αμερική και ηταν τυχερος που δε ζουσε με βιετκογκ και με ασιατες γενικα για να δει τότε τι σημαινει πραγματικός ρατσισμός(Ο Κνγκ κι ο Μάλκολμ Χ απλώς δολοφονήθηκαν λίγο μετά).