Τους νεκρούς γενικά (επειδή κι εμείς δε θα τη γλυτώσουμε) οφείλουμε να μην τους ειρωνευόμαστε/σιχτιρίζουμε. Τώρα αν μου πεις ότι πέθανε ο τάδε εγκληματίας, είτε ο δείνα παιδεραστής, ε σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις θα πω ψόφος...
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι παπαδες ψελνουν αυτους που εχουν δηλωσει οτι θελουν να αποτεφρωθουν
αφου ο αλλος δε θελει νεκρωσιμη ακολουθια και ταφη προφανως γιατι δεν πιστευει, γιατι δεν τον παιρνουν οι συγγενεις να τον βαλουν στο φουρνο και στο σπαστηρα κατευθειαν και βαζουν τους παπαδες να τον ψαλλουν
Τώρα κι εγώ έχω απορία σε αυτό, ίσως κάποιοι γνωστοί του (λέμε ρε παιδί μου, υποθέσεις κάνουμε) να μη μπορούν να πάνε πέρα Βουλγαρία και για τελευταία φορά μια ακολουθία τους διευκολύνει.
Ντροπή και αισχύνη για αυτούς που ειρωνεύονται ή λοιδορούν αυτούς που φεύγουν από κοντά μας.Ακόμα και τους ασήμαντους όπως είναι οι ίδιοι.Οι σοφοί πρόγονοί μας είπαν το ''ο αποθανων δεδικαιωται.''.Δεν είναι τυχαία η ρήση...Δεν τους κατηγορώ καθώς όλοι ξέρουμε σε ποιο επιμορφωτικό επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας έχουμε φθάσει οι νεοέλληνες.Εύχομαι να το μετανοιώσουν αλλά όχι πικρά....
Ντροπή και αισχύνη για αυτούς που ειρωνεύονται ή λοιδορούν αυτούς που φεύγουν από κοντά μας.Ακόμα και τους ασήμαντους όπως είναι οι ίδιοι.Οι σοφοί πρόγονοί μας είπαν το ''ο αποθανων δεδικαιωται.''.Δεν είναι τυχαία η ρήση...Δεν τους κατηγορώ καθώς όλοι ξέρουμε σε ποιο επιμορφωτικό επίπεδο πνευματικής καλλιέργειας έχουμε φθάσει οι νεοέλληνες.Εύχομαι να το μετανοιώσουν αλλά όχι πικρά....