satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.619
- Πόντοι
- 5.956
H Eφη Μαλτέζου είναι φέτος Love Radio 97,5 12-2 μεσσημέρι,πληνΣΚ...Είναι υπέροχη!
Σε ποιο ραδιόφωνο είναι;
H Eφη Μαλτέζου είναι φέτος Love Radio 97,5 12-2 μεσσημέρι,πληνΣΚ...Είναι υπέροχη!
Σε ποιο ραδιόφωνο είναι;
Ολα είναι υποκειμενικά.Μπορεί να είναι ωραία γυναίκα και κακός χαρακτήρας σε αυτό που βγάζει.Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους.Οχι μόνο η Εφη ,αλλά και όλοι οι άνθρωποι.Όμορφη αλλά αηδιαστική. Ειδικά κάποιες διαφημίσεις εμφύτευσης, είναι ο ορισμός της Απάτης. Η ίδια μάλιστα πομπώδης στον τρόπο παρουσίασης μου δημιουργεί τρομερή απέχθεια. Ο ορισμός επίσης της δηθενιάς.
Ρε φίλε Satov είμαι τόσο άδικος;
Δε σε πείθει να δοκιμάσεις ε?Όποτε την βλέπω σε εκπομπές,όταν πέφτει το μάτι μου στην τηλεόραση,το αλλάζω με μία.Πρηξαρχίδω με τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και τα φίλτρα νερού.
Δεν μπορώ να πρήζουν μπάλες γενικώς,όχι ο,τι δεν είναι αξιογάμητη κατά τα άλλα.Δε σε πείθει να δοκιμάσεις ε?
Αξιογάμητη είναι με 1000....Δεν μπορώ να πρήζουν μπάλες γενικώς,όχι ο,τι δεν είναι αξιογάμητη κατά τα άλλα.
Πολύ την κάνεις...Πρέπει να είναι κοντά στα 60
54Πολύ την κάνεις...
Τόσο είναι....
Εγκυρο ρεπορτάζ?Πολύ δήθεν το στυλ της ρε μάγκα.
Πάρα πολύ λέμε.
Εύστοχο.Ρε φίλε πάει 2 δεκαετίες τώρα το ίδιο τροπάριο. Πόσο δηλαδή ακόμα;
Υπάρχουν και άλλες όμορφες με θετική αύρα όπως συχνά έχουμε και σχολιάζουμε.
Κάνει καλή δουλειά στην ΤV η κυρία Μαλτέζου.Να τα παραδεχόμεθα αυτά.Όχι άλλο Μαλτέζου στην TV.
Στο τέλος θα βρίζω μέχρι και την ομώνυμη αλλά άσχετη με την ίδια διαφήμιση για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες...
Βρε ουστΚάνει καλή δουλειά στην ΤV η κυρία Μαλτέζου.Να τα παραδεχόμεθα αυτά.
Δεν τα λένε ποτέ αυτά οι gentlemen σε κυρίες.Βρε ουστ
τύπε νηματοθετη αυτη η μποτανα δεν ειναι να πουμε που πουλαει κατι θερμοσίφωνες;Δεν τα λένε ποτέ αυτά οι gentlemen σε κυρίες.