Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.546
- Πόντοι
- 8.346
Έφη εσύ???Ο μπρο αγάπησε και πόνεσε. Και εγινε χέητερ. (πρώτη φορά βλέπω ατομο στο bourdela, να παραπονιέται που μια μας δείχνει τις ρωγες, χαχαχα)
Έφη εσύ???Ο μπρο αγάπησε και πόνεσε. Και εγινε χέητερ. (πρώτη φορά βλέπω ατομο στο bourdela, να παραπονιέται που μια μας δείχνει τις ρωγες, χαχαχα)
κωλάρα!!!!!!
Εγώ δεν παρατήρησα καθόλου τα πάνω μάτια πάντωςμπες στο ινστα της και ξαναελα
χαχα δικιο εχεις, αλλα είναι αγουροξυπνημένη ρε. Και παίρνει ποντους γιατι δεν εχει και ιχνος make up.μπες στο ινστα της και ξαναελα
Αν η Έφη παίρνει 5 που είναι λεπτή με επίπεδη κοιλιά πολύ αδύνατη μέση με βυζάρες και κωλαρα και μπουταρες η Δόμνα Μιχαηλίδου τι παίρνει ;Οκ αν την βαθμολογούσαν σαν γενική παρουσία 6/10, σωματότυπος 5/10, ...αλλά βγάζει τη Καβάλα της γκόμενας της διπλανής πόρτας που την περιμένεις να μπει στο ασανσέρ για να μαζέψεις τη κωλαρα και τις βυζάρες ! Θα έμπαινα με 1000 ! Έχουμε χύσει πολύ χειρότερες στη ζωή μας! Περιμένω να ακολουθήσει το μότο της Τουνη! Η πιο έξυπνη πουτανα μακράν! Καλή Χρονιά
Ετεροντροπιάστηκε η ετεροντροπή μου, από αυτά τα βίντεο. Σας καυλώνουν τέτοιες καμμένες γυναίκες πλέον ρε τύποι;;Όπως δήλωσε το κορίτσι μας που μας παρακολουθεί
"Ευχαριστώ για τα 1.000.000 λαηκς.
Περάσαμε ωραια στο λαηβ, γυμναστηκαμε, χωρεψανε, ιδρώσαμε, μας χύθηκε και λίγο νεράκι, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε κανένα ατύχημα... Ή είχαμε; Θα δούμε αύριο στα γνωστά σαητ που με ανεβάζουν."
Σιγά ρε γαμιά καλλονέ. Το είπε η κοπέλα ότι είναι άσχετη και το έκανε για χαβαλε επειδή της το ζήτησαν.Ετεροντροπιάστηκε η ετεροντροπή μου, από αυτά τα βίντεο. Σας καυλώνουν τέτοιες καμμένες γυναίκες πλέον ρε τύποι;;
Έχει χαλάσει εντελώς ο κόσμος.
Αμα ειναι για μπιμπελο μονο οκ,το θεμα ειναι ποια γαμιεται καλυτερα .απο τις ποιο ασχημες γυναικες ..... ουσια 0 ομορφια 0 θηλυκότητα -0 απλα ξερει οτι μονο με βυζια και κωλο μπορει να εχει προκοπή
απλα δειτε αυτο
και δειτε αυτο