a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Την γαμούσες....? :-* :-* :-*
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ......... [size=40pt] αυτό ??[/size]
Την γαμούσες....? :-* :-* :-*
ΟΚ,τέλος...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ......... [size=40pt] αυτό ??[/size]
ΟΚ,τέλος...
Εχω πιτσΙλήση την όθόνη γιά πάρτη της billy
Παιδια προσοχη μην λερωσετε την οθονη του pc σας και την δει ο Γερος σας το πρωι!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!
τι να γαμησω ρε μαγκες.τοσο ευκολα γαμιουνται αυτα τα μουνια νομιζετε........τι να της πω παρε χιλια ευρω να σου αλλαξω τον πατο...λεγετε??? μονο κονε θα δεις μουνοχειλοοοοοο!!!!!
Εγω απλα ανεβαζω καμια φωτο να ανοιγει το ματι μας και να λερωνουμε λιγο την οθονη στις γωνιτσες......
Προσοχη στος γερους μας μην γινουμε ρομπες....
[/quote
εχω αδικο?
τι να γαμησω ρε μαγκες.τοσο ευκολα γαμιουνται αυτα τα μουνια νομιζετε........τι να της πω παρε χιλια ευρω να σου αλλαξω τον πατο...λεγετε??? μονο κονε θα δεις μουνοχειλοοοοοο!!!!!
Εγω απλα ανεβαζω καμια φωτο να ανοιγει το ματι μας και να λερωνουμε λιγο την οθονη στις γωνιτσες......
Προσπάθησε,αξίζει.......
Όχι ρε τρελέ....την εχεις παρει εσυ?
Θέλει σκληρό γαμήσι από κώλο,το στυλιάρι.........παιδια προσοχη το πληκτρολογιο σας ειναι πραγματικα κριμα......
παιδια εχω κουραστει παρα πολυ με τα μπαζα που ανεβαζετε γενικα και θελω να ανεβασω λιγο την αδρεναλινη του μπου.Επισης να προσθεσω η δεξια ειναι ξενη αλλα η εφη τις ριχνει πολλα κυβικα.......
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=62435.0;attach=567147;image[/img[/URL]]
[/quote]
είναι δυναμικό το μωρό, δεν μπορείς να πεις.