SandraSandra
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ετσι και χυσω τωρα με τοσο γιαουρτι που εχω μαζεψει τζατζικι θα της κανω τη μουρη
ετσι και χυσω τωρα με τοσο γιαουρτι που εχω μαζεψει τζατζικι θα της κανω τη μουρη
Τιμή στη συνασγωνίστρια(?) SandraSandra που μας δίνει απλόχερα αυθεντικές φώτο από τρυφερά κορίτσια στα πρώτα φοβισμένα βήματα στό μόντελινγκ. Στο ίδιο γραφείο με το παρκέ και τις πόρτες 50σ είχαν βγει και κάτι φωτό με τη Δούκισσα Ν. με μαγιουδάκι
Τιμή στη συνασγωνίστρια(?) SandraSandra που μας δίνει απλόχερα αυθεντικές φώτο από τρυφερά κορίτσια στα πρώτα φοβισμένα βήματα στό μόντελινγκ. Στο ίδιο γραφείο με το παρκέ και τις πόρτες 50σ είχαν βγει και κάτι φωτό με τη Δούκισσα Ν. με μαγιουδάκι
Μπα πιο πιθανο ειναι να εχει Photos με ολες αυτες στα τεσσερα,απο πανω,απο κατω,με κανα πουτσο στο στομα κλπ απο ολους αυτους που προθυμα και χωρις κανενα ανταλαγμα εσπευσαν να βοηθησουν αυτα τα τρυφερα και αθωα κοριτσια στα πρωτα τους βηματα στο μοντελινγκ :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Λες να εχει και photos με μουνοτρυπιδια τυπε και μας τις κραταει για το τελος :S :S :S
Μπα πιο πιθανο ειναι να εχει Photos με ολες αυτες στα τεσσερα,απο πανω,απο κατω,με κανα πουτσο στο στομα κλπ απο ολους αυτους που προθυμα και χωρις κανενα ανταλαγμα εσπευσαν να βοηθησουν αυτα τα τρυφερα και αθωα κοριτσια στα πρωτα τους βηματα στο μοντελινγκ :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΛες να εχει και photos με μουνοτρυπιδια τυπε και μας τις κραταει για το τελος :S :S :S
Δυστυχώς όχι τύπε....Αν και στο backstage video του playboy είχε σκάσει λίγο μουνόχειλο σε ένα πλάνο που έσκυβε...Λες να εχει και photos με μουνοτρυπιδια τυπε και μας τις κραταει για το τελος :S :S :S