You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έφη Κυριάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 694
- Εμφανίσεις 129K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.124
- Πόντοι
- 12.756
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Τυπε με την Ιορδανιδου που ειχες το κολλημα, τι εγινε; Βρηκες καμια ακρη; Χωθηκες, εφαγες;
οχι η Μινα ειναι σπιτωμενη εδω και πολυ καιρο στο Πανοραμα Βουλας.οποτε πιστολακιιιιι!!!!
εκανα πεσιματακι αλλα μου απαντησε διακριτικα ακυρο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.124
- Πόντοι
- 12.756
οχι η Μινα ειναι σπιτωμενη εδω και πολυ καιρο στο Πανοραμα Βουλας.οποτε πιστολακιιιιι!!!!
εκανα πεσιματακι αλλα μου απαντησε διακριτικα ακυρο.
ποιος ηρωας την σπιτωσε αυτη ? που γυρναει το κομματι ? βουλιαγμενη η Γλυφαδα ?
Για πες λίγο,πως την έπεσες και πως σου έριξε ακυρο...?εκανα πεσιματακι αλλα μου απαντησε διακριτικα ακυρο.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ποιος ηρωας την σπιτωσε αυτη ? που γυρναει το κομματι ? βουλιαγμενη η Γλυφαδα ?
λογικα καποιος βρεθηκε και την σπιτωσε.παντου παιζει μπαλα βουλιαγμενες γλυφαδες κτλπ.το παρελθον της το εχει διαγραψει ειναι πλεον κυρια.
εχεις πμ.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Αυτος που την σπιτωσε εχει και εξοχικο στην παρο και παει συχνα οποτε τωρα καλοκαιρακι παιζει να την πετυχετε.
Για το πεσιμο που με ρωτησε ο φιλος τιποτα χυμα το εκανα πηγαινει σε ενα γυμναστηριο στην Δαφνη οπου ειναι και το σπιτι της το παλιο και χωθηκα εκει.Παει στο ethnic fitness club για οποιον ενδιαφερει.
Επισης εχει instagram με ονομα minaiordanidou
Μαγκες σας ειπα ηδη πολλα τωρα πειτε μου για την εφη κυριακου γιατι εγω για αυτον τον κωλο κοιμηθηκα χτες 5 ωρα το πρωι.
Για το πεσιμο που με ρωτησε ο φιλος τιποτα χυμα το εκανα πηγαινει σε ενα γυμναστηριο στην Δαφνη οπου ειναι και το σπιτι της το παλιο και χωθηκα εκει.Παει στο ethnic fitness club για οποιον ενδιαφερει.
Επισης εχει instagram με ονομα minaiordanidou
Μαγκες σας ειπα ηδη πολλα τωρα πειτε μου για την εφη κυριακου γιατι εγω για αυτον τον κωλο κοιμηθηκα χτες 5 ωρα το πρωι.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/efi01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/efi7.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/efikuriakou3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/efi7.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/efikuriakou3.jpg[/img[/URL]]
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τι πατος θεε μου
Ε, να λες και τίποτα, ρε τύπε. Εσύ μας έχεις ρωτήσει για τα πάντα, μην θες να τη βγάζεις σκουλικιάρικα.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Απορω τετοιο κωλο σε στουντιο βρισκουμε να γαμησουμε?? αν ναι που και ποια?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
..αλίμονο, με 50 ευρω δε θα βρεις να γαμήσεις κώλο playmate ?Απορω τετοιο κωλο σε στουντιο βρισκουμε να γαμησουμε?? αν ναι που και ποια?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.105
- Πόντοι
- 5.006
καλος μαλακας ειναι και του λογου του...τι να κλεισει ο τυπος , ολες ΕΠΕ και προσωπικες ειναι , και ολες με το ονομα του , καμια Α.Ε για να σωθει ..
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
σιγα την γκομενα.
εχεις να προτεινεις καμια καλυτερη να δουμε το γουστο σου?
σε λιγο θα πεταξεις και την ατακα του γραφικου το δεν την γαμαγα.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ε, να λες και τίποτα, ρε τύπε. Εσύ μας έχεις ρωτήσει για τα πάντα, μην θες να τη βγάζεις σκουλικιάρικα.
χαχαχαχα
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχεις να προτεινεις καμια καλυτερη να δουμε το γουστο σου?
Δεν ξέρω για σήμερα, την εποχή όμως που βγήκε playmate αλλά και λίγο καιρό μετά, ερχόταν στον γυμναστήριο που πήγαινα (και πάω).
Έμενε Πετρούπολη, αν δεν κάνω λάθος.
Τώρα βέβαια, ως σελέμπριτι, φαντάζομαι από το Ελληνικό και πάνω θα έχει ξεχάσει τους δρόμους...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
απειρες...βαριεμαι να ψαχνω...εχεις να προτεινεις καμια καλυτερη να δουμε το γουστο σου?
η απαντηση σου ειναι πιο γραφικη κ απο τα δικα μου ''γραφικα''////
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 933
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 17