ο νιπλ ξερει........ λες να την ρίξεις...?εγω την ξεκολιαζα.
παιδια που μενει η τυπισσα και που συχναζει γενικοτερα ξερει κανεις??
μπας και κανω κανενα καμακι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έφη Κυριάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 694
- Εμφανίσεις 129K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
ο νιπλ ξερει........ λες να την ρίξεις...?
δεν ξερω που μενει , αλλα την βλεπω συχνα Γλυφαδα , παει στο living
δεν ξερω που μενει , αλλα την βλεπω συχνα Γλυφαδα , παει στο living
θα πάει ο ματζέστικ να την γαμήσει τώρα...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παιδια απο τι ειδα στο google τα εχει με τον ζανη του Ναμος αρα παιρνω τα αρχιδια μου?
παιδια απο τι ειδα στο google τα εχει με τον ζανη του Ναμος αρα παιρνω τα αρχιδια μου?
όχι,πας της την πέφτεις και γαμάς...
Αυτός είναι μικροεισοδηματίας μπροστά σου, τύπε. Χώσου.
Αυτό μας έλειπε να λογαριάζουμε και τον κάπελα σαν αντίπαλο...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
ρε γραφτον στ αρχιδια σου και χωσου , σιγα τον τυπο
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ρε μαγκες τωρα παιζει αυτος ο Lasha Orbeladze και ειναι παντρεμενη γραφουνε τα περιοδικα.τι στο πουτσο παιζει?
Μαλακες Ο Ζανης του Ναμμος παιζει να εχει πανω απο 10 μυρρια μετρητα και λιγα λεω.....δεν μπλεκουμε.....
ξερουμε που μενει να στειλω ανθοδεσμες?
instagram εχει?
Μαλακες Ο Ζανης του Ναμμος παιζει να εχει πανω απο 10 μυρρια μετρητα και λιγα λεω.....δεν μπλεκουμε.....
instagram εχει?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαγκες τωρα παιζει αυτος ο Lasha Orbeladze και ειναι παντρεμενη γραφουνε τα περιοδικα.τι στο πουτσο παιζει?
instagram εχει?
Με τον Ζανη τα ειχε παλια , τωρα δεν ξερω με ποιον νταλαβεριζεται , αλλα με τον Ζανη δεν πρεπει να ειναι ..
10μυρια δεν παιζει να εχει ο Ζανης με την καμία
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εδω εχει ψωμι για το τι εχει γινει.ειχε παντρευτει Απριλιο του 13 εναν αλλοδαπο οπου ξερουμε ποιος ειναι?αποτι καταλαβαινω ο γαμος ειχε πισω συμφεροντα και χρημα για την εφουλα επειτα Σεπτεμβριο του 13 την πηδαγε ο Ζαννης στην μυκονο.Αυτη την στιγμη ειναι μονη αποτι καταλαβαινω.....αν και στο βιντεο παλι στο ναμμος την βλεπω.
Οταν ο ζαννης φοροδιαφευγει καθε χρονο με το ρεμο 2 εκατομμυρια ευρω φαντασου ποσα θα εχει.......κανω λαθος?
Οταν ο ζαννης φοροδιαφευγει καθε χρονο με το ρεμο 2 εκατομμυρια ευρω φαντασου ποσα θα εχει.......κανω λαθος?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
εδω εχει ψωμι για το τι εχει γινει.ειχε παντρευτει Απριλιο του 13 εναν αλλοδαπο οπου ξερουμε ποιος ειναι?αποτι καταλαβαινω ο γαμος ειχε πισω συμφεροντα και χρημα για την εφουλα επειτα Σεπτεμβριο του 13 την πηδαγε ο Ζαννης στην μυκονο.Αυτη την στιγμη ειναι μονη αποτι καταλαβαινω.....αν και στο βιντεο παλι στο ναμμος την βλεπω.
Ο ζανης ειναι η 4 η 5 εταιρια που ανοιγει για το ναμος , τωρα αυτη που εκανε ειναι μια ΙΚΕ στην προηγουμενη πηρε τα αρχιδια μου λογο του προστιμου και ειναι αδρανη , ολες με την γνωστη εδρα στο Κολωνακι
απο εκει και μετα το τι εχει στη μπαντα και που ειναι μεγαλο θεμα ..μετρητο πολυ δεν του εχει μεινει παντως
η αλλη μονη της πρεπει να ειναι , ετσι εχω ακουσει
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ο ζανης ειναι η 4 η 5 εταιρια που ανοιγει για το ναμος , τωρα αυτη που εκανε ειναι μια ΙΚΕ στην προηγουμενη πηρε τα αρχιδια μου λογο του προστιμου και ειναι αδρανη , ολες με την γνωστη εδρα στο Κολωνακι
απο εκει και μετα το τι εχει στη μπαντα και που ειναι μεγαλο θεμα ..μετρητο πολυ δεν του εχει μεινει παντως
η αλλη μονη της πρεπει να ειναι , ετσι εχω ακουσει
δλδ εσυ τι καταλαβαινεις οτι ανοιγει 4 η 5 εταιρια?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
δλδ εσυ τι καταλαβαινεις οτι ανοιγει 4 η 5 εταιρια?
οτι προσπαθει να σωσει οτι σωνεται
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
οτι προσπαθει να σωσει οτι σωνεται
ρε μαν δεν το νομιζω.......αν μπαινει και το ναμμος μεσα χαθηκαμε....εγω πιστευω οτι επειδη ειναι φοροφυγας κλεινει τις εταιριες για να μπορει να δουλεψει και γλιτωνει και τα προστιμα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαν δεν το νομιζω.......αν μπαινει και το ναμμος μεσα χαθηκαμε....εγω πιστευω οτι επειδη ειναι φοροφυγας κλεινει τις εταιριες για να μπορει να δουλεψει και γλιτωνει και τα προστιμα.
τι να κλεισει ο τυπος , ολες ΕΠΕ και προσωπικες ειναι , και ολες με το ονομα του , καμια Α.Ε για να σωθει ..
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
μαγκες τι θα κανουμε με το μουνι??
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
και την προσευχη σου παιχτη
Τυπε με την Ιορδανιδου που ειχες το κολλημα, τι εγινε; Βρηκες καμια ακρη; Χωθηκες, εφαγες;
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
και την προσευχη σου παιχτη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.137
- Πόντοι
- 12.756
Τυπε με την Ιορδανιδου που ειχες το κολλημα, τι εγινε; Βρηκες καμια ακρη; Χωθηκες, εφαγες;
ποια ειναι παλι αυτη μαν ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 933
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 17