Νέα

Έφη Κυριάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια απο τι ειδα στο google τα εχει με τον ζανη του Ναμος αρα παιρνω τα αρχιδια μου?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
παιδια απο τι ειδα στο google τα εχει με τον ζανη του Ναμος αρα παιρνω τα αρχιδια μου?

Αυτός είναι μικροεισοδηματίας μπροστά σου, τύπε. Χώσου.
Αυτό μας έλειπε να λογαριάζουμε και τον κάπελα σαν αντίπαλο...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες τωρα παιζει αυτος ο Lasha Orbeladze και ειναι παντρεμενη γραφουνε τα περιοδικα.τι στο πουτσο παιζει?

Μαλακες Ο Ζανης του Ναμμος παιζει να εχει πανω απο 10 μυρρια μετρητα και λιγα λεω.....δεν μπλεκουμε.....

ξερουμε που μενει να στειλω ανθοδεσμες?

instagram εχει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.137
Πόντοι
12.756
ρε μαγκες τωρα παιζει αυτος ο Lasha Orbeladze και ειναι παντρεμενη γραφουνε τα περιοδικα.τι στο πουτσο παιζει?

Μαλακες Ο Ζανης του Ναμμος παιζει να εχει πανω απο 10 μυρρια μετρητα και λιγα λεω.....δεν μπλεκουμε.....

ξερουμε που μενει να στειλω ανθοδεσμες?

instagram εχει?

Με τον Ζανη τα ειχε παλια , τωρα δεν ξερω με ποιον νταλαβεριζεται , αλλα με τον Ζανη δεν πρεπει να ειναι ..
10μυρια δεν παιζει να εχει ο Ζανης με την καμία

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εδω εχει ψωμι για το τι εχει γινει.ειχε παντρευτει Απριλιο του 13 εναν αλλοδαπο οπου ξερουμε ποιος ειναι?αποτι καταλαβαινω ο γαμος ειχε πισω συμφεροντα και χρημα για την εφουλα επειτα Σεπτεμβριο του 13 την πηδαγε ο Ζαννης στην μυκονο.Αυτη την στιγμη ειναι μονη αποτι καταλαβαινω.....αν και στο βιντεο παλι στο ναμμος την βλεπω.

Οταν ο ζαννης φοροδιαφευγει καθε χρονο με το ρεμο 2 εκατομμυρια ευρω φαντασου ποσα θα εχει.......κανω λαθος?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.137
Πόντοι
12.756
εδω εχει ψωμι για το τι εχει γινει.ειχε παντρευτει Απριλιο του 13 εναν αλλοδαπο οπου ξερουμε ποιος ειναι?αποτι καταλαβαινω ο γαμος ειχε πισω συμφεροντα και χρημα για την εφουλα επειτα Σεπτεμβριο του 13 την πηδαγε ο Ζαννης στην μυκονο.Αυτη την στιγμη ειναι μονη αποτι καταλαβαινω.....αν και στο βιντεο παλι στο ναμμος την βλεπω.

Οταν ο ζαννης φοροδιαφευγει καθε χρονο με το ρεμο 2 εκατομμυρια ευρω φαντασου ποσα θα εχει.......κανω λαθος?

Ο ζανης ειναι η 4 η 5 εταιρια που ανοιγει για το ναμος , τωρα αυτη που εκανε ειναι μια ΙΚΕ  :jerking: στην προηγουμενη πηρε τα αρχιδια μου λογο του προστιμου και ειναι αδρανη , ολες με την γνωστη εδρα στο Κολωνακι  :sunglasses:
απο εκει και μετα το τι εχει στη μπαντα και που ειναι μεγαλο θεμα ..μετρητο πολυ δεν του εχει μεινει παντως
η αλλη μονη της πρεπει να ειναι , ετσι εχω ακουσει  :sunglasses:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο ζανης ειναι η 4 η 5 εταιρια που ανοιγει για το ναμος , τωρα αυτη που εκανε ειναι μια ΙΚΕ  :jerking: στην προηγουμενη πηρε τα αρχιδια μου λογο του προστιμου και ειναι αδρανη , ολες με την γνωστη εδρα στο Κολωνακι  :sunglasses:
απο εκει και μετα το τι εχει στη μπαντα και που ειναι μεγαλο θεμα ..μετρητο πολυ δεν του εχει μεινει παντως
η αλλη μονη της πρεπει να ειναι , ετσι εχω ακουσει  :sunglasses:

δλδ εσυ τι καταλαβαινεις οτι ανοιγει 4 η 5 εταιρια?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οτι προσπαθει να σωσει οτι σωνεται

ρε μαν δεν το νομιζω.......αν μπαινει και το ναμμος μεσα χαθηκαμε....εγω πιστευω οτι επειδη ειναι φοροφυγας κλεινει τις εταιριες για να μπορει να δουλεψει και γλιτωνει και τα προστιμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.137
Πόντοι
12.756
ρε μαν δεν το νομιζω.......αν μπαινει και το ναμμος μεσα χαθηκαμε....εγω πιστευω οτι επειδη ειναι φοροφυγας κλεινει τις εταιριες για να μπορει να δουλεψει και γλιτωνει και τα προστιμα.

τι να κλεισει ο τυπος , ολες ΕΠΕ και προσωπικες ειναι , και ολες με το ονομα του , καμια Α.Ε για να σωθει ..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες τι θα κανουμε με το μουνι??

Νίπλης