Νέα

Εδώ κολλάει το "γαμάτε γιατί χανόμαστε"!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα G.G.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για εμένα προσωπικά στα δικά μου αυτοκίνητα
μη ανησυχείς καθόλου.
Δεν πρόκειται ούτε να μου σπάσει τα τζάμια κανείς
ούτε να με κόψει.Το ενδιαφέρον σου πάντως είναι σίγουρα συγκινητικό.

Η αύξηση των μουσουλμάνων
μετά από κάποιο ποσοστό
πιστεύω ότι θα αναγκάσει τους πάντες να πάρουν ξεκάθαρη θέση.
Ας αυξηθούν όσο θέλουν.Άθεος είμαι,κάτοικος Ελλάδας γιατί έτσι έτυχε.

Επισκέπτης
Ας αυξηθούν όσο θέλουν.Άθεος είμαι,κάτοικος Ελλάδας γιατί έτσι έτυχε.

Το άθεος, είναι μη απάρχουσα επιλογή για τα γιαχαμπίμπια.
Αυτοί αναγνωρίζουν δύο επιλογές:
1)Πιστός Μουσουλμάνος, στον οποίο επιτρέπεται να ζει.
2)Οποιοσδήποτε δεν ανήκει στην κατηγορία (1) , πεθαίνει.

Καταλαβαίνεις ότι θα έχεις ένα θεματάκι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ούτε στην Μωαμεθανική αυτοκρατορία δεν γινόταν αυτό από ένα σημείο κ μετά έντονα,ο καθένας ήταν ελεύθερος να πιστεύει όπου ήθελε αρκεί να πλέρωνε συνεπέστα τους φόρους του.

Laki μου αρέσει που ζεις στο σήμερα...μήπως να διαβάζες κ τίποτα άλλο από αυτά του Πλεύρη που διαβάζεις. :cheesy:

Γνωρίζω παιδί από την Τουρκία,έχω πάει Τουρκία,η φανατίλα που περιγράφεις μόνο στο μυαλό σου υπάρχει.
Ντάξει είναι αρκετοί οι φανατισμένοι στις μουσουλμανικές χώρες αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.

Επισκέπτης

Θεός και Πατρίδα άπαιχτη ομάδα. Σπάνε όλα τα ρεκόρ καταπίεσης και αιματοχυσίας.
Οι μονοθειστικές θρησκείες,συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς του Χριστιανισμού και του Ισλαμισμού,έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους απ'ότι τα ποντίκια κι η επιδημίες πανώλης και χολέρας το μεσαίωνα.Άρα αποτελούν μεγάλο εχθρό του ανθρώπου.Από κάτι θα πεθάνω ρε Λάκη.Με το φόβο να ζω δε θέλω.Θα βάλω εσάς τους φανατίλες να αλληλοφαγωθήτε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θεός και Πατρίδα άπαιχτη ομάδα. Σπάνε όλα τα ρεκόρ καταπίεσης και αιματοχυσίας.
Οι μονοθειστικές θρησκείες,συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς του Χριστιανισμού και του Ισλαμισμού,έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους απ'ότι τα ποντίκια κι η επιδημίες πανώλης και χολέρας το μεσαίωνα.Άρα αποτελούν μεγάλο εχθρό του ανθρώπου.Από κάτι θα πεθάνω ρε Λάκη.Με το φόβο να ζω δε θέλω.Θα βάλω εσάς τους φανατίλες να αλληλοφαγωθήτε
Ωραίος,εμείς θα βάζουμε στοιχήματα ποιοι φανατίλες θα κερδίσουν!!!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Γνωρίζω παιδί από την Τουρκία,έχω πάει Τουρκία,η φανατίλα που περιγράφεις μόνο στο μυαλό σου υπάρχει.
Ντάξει είναι αρκετοί οι φανατισμένοι στις μουσουλμανικές χώρες αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.

Τι μας λες τώρα;;;;
Πίπες έτσι ;;;;;;

Πήγαινε στην Τουρκία και έχε ξεκούμπωτο πουκάμισο να φαίνεται κανείς σταυρός από μέσα.
Πήγαινε Τουρκία και έχε μαζί σου έναν παπά με ράσσα.
Όχι σε κάποιο Χίλτον ή Κεμπίνσκι ή σε τουριστικά αξιοθέατα,
σε κάποιο κωλοχώρι.

Και η Τουρκία είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Πήγαινε σε πόλεις της Γερμανίας που έχουν μουσουλμάνους
και κάνε μια βόλτα στις γειτονιές τους ...

Μη λέμε μαλακίες ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι μας λες τώρα;;;;
Πίπες έτσι ;;;;;;

Πήγαινε στην Τουρκία και έχε ξεκούμπωτο πουκάμισο να φαίνεται κανείς σταυρός από μέσα.
Πήγαινε Τουρκία και έχε μαζί σου έναν παπά με ράσσα.
Όχι σε κάποιο Χίλτον ή Κεμπίνσκι ή σε τουριστικά αξιοθέατα,
σε κάποιο κωλοχώρι.

Και η Τουρκία είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Πήγαινε σε πόλεις της Γερμανίας που έχουν μουσουλμάνους
και κάνε μια βόλτα στις γειτονιές τους ...

Μη λέμε μαλακίες ...
Να πιστέψω δηλαδή ότι το έχεις δοκιμάσει κ δεν γράφεις πίπες ε;;;
Μπααα...και εδώ πάντως μουσουλμάνος μπορεί να φάει πολύ ξύλο από φανατικό χριστιανό,τότε που δολοφονήσαν τον άλλον είχαν βγει τα ''παλικάρια'' της Χ.Α. κ στέλναν στο νοσοκομείο αβέρτα μετανάστες.
Και θα μιλήσεις για τον φανατισμό των άλλων!!!!

Τσου ρε Λακη,τσου!!!!Όταν γίνεις πολιτισμένος θα μπορείς να το κάνεις,τώρα δεν είσαι,κωλοφανατισμένη ράτσα είσαι όπως κ οι μουσουλμάνοι.

Επισκέπτης
Ωραίος,εμείς θα βάζουμε στοιχήματα ποιοι φανατίλες θα κερδίσουν!!!! :rockon: :rockon:
Οι δυτικοφανατίλες είναι το φαβορί προς το παρόν.Έχουν τα περισσότερα γκαφρά και μεγαλύτερη εμπειρία στο ξεκοίλιασμα.Αλλά και οι άλλοι ανεβαίνουν δυναμικά.Μόλις τελειώνει το ραμαζάνι δε,γίνονται επικίνδυνοι από την αγαμία! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλυτερα να χαθουμε παρα να γαμησουμε ελλεηνιδες  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
και εδώ πάντως μουσουλμάνος μπορεί να φάει πολύ ξύλο από φανατικό χριστιανό,τότε που δολοφονήσαν τον άλλον είχαν βγει τα ''παλικάρια'' της Χ.Α. κ στέλναν στο νοσοκομείο αβέρτα μετανάστες.

Υπάρχουν στοιχεία γι'αυτό ;;;;;;
Όπως για τη δολοφονία π.χ.
ονόματα δαρμένων και νοσοκομεία όπου εστάλησαν ;;;;;;

ή είναι σαν τα 6.000.000 νεκρούς κουμμουνιστές επι 7ετίας ;;;;;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπάρχουν στοιχεία γι'αυτό ;;;;;;
Όπως για τη δολοφονία π.χ.
ονόματα δαρμένων και νοσοκομεία όπου εστάλησαν ;;;;;;

ή είναι σαν τα 6.000.000 νεκρούς κουμμουνιστές επι 7ετίας ;;;;;;;;
Οι μετανάστες χωρίς χαρτιά θύματα των νεοναζί της Χ.Α. για το ελληνικό κράτος,τα δελτία ειδήσεων στις 20:00 κ την αστυνομία απλά δεν υπάρχουν,συνεπώς είναι αδύνατον να ονομάσεις ανθρώπους-φαντάσματα κ να υπάρξουν στοιχεία.Πηγές όπως indymedia,αυγή κ ριζοσπάστη να ψάξω να σου βρω δεν έχει νόημα γιατί λένε πάντα ψέμματα κατά εσένα.Οπότε άστο δεν έχει νόημα.

Άσχετα μην πετάς,άσε τους κουμμουνιστές(δεν έγραψε κανείς για 6εκ νεκρούς επί 7ετίας,από το μυαλό σου τα κατεβάζεις μάλλον),ας μείνουμε στο θέμα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλυτερα να χαθουμε παρα να γαμησουμε ελλεηνιδες  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
μεμο εσυ ας χαθεις αν θελεις.εγω θα προτιμησω αντι να χαθω και να χρεοκοπησω να χαθω σε κρεβατια ελληνικα αναμεσα σε κορμια ελληνιδων.εσυ μπορεις να χαθεις οπου αλλου θελεις και με οποιο νομισμα και ειδος πτωχευσης θελεις.δεν σου χαλαω το χατηρι.

Επισκέπτης
Οι μετανάστες χωρίς χαρτιά θύματα των νεοναζί της Χ.Α. για το ελληνικό κράτος,τα δελτία ειδήσεων στις 20:00 κ την αστυνομία απλά δεν υπάρχουν,συνεπώς είναι αδύνατον να ονομάσεις ανθρώπους-φαντάσματα κ να υπάρξουν στοιχεία.Πηγές όπως indymedia,αυγή κ ριζοσπάστη να ψάξω να σου βρω δεν έχει νόημα γιατί λένε πάντα ψέμματα κατά εσένα.Οπότε άστο δεν έχει νόημα.

Άσχετα μην πετάς,άσε τους κουμμουνιστές(δεν έγραψε κανείς για 6εκ νεκρούς επί 7ετίας,από το μυαλό σου τα κατεβάζεις μάλλον),ας μείνουμε στο θέμα.

Δεν ζήτησα τα χαρτιά τους,
ονόματα ζήτησα , νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν
και σχετικά άρθρα.Μόνο το indymedia τα έγραψε ;;

Για τους νεκρούς κουμμουνιστές επί 7ετίας πόσοι ήταν τελικά;;;
16.000 ή 60.000 νεκροί ;;;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
α)Δεν ζήτησα τα χαρτιά τους,
ονόματα ζήτησα , νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν
και σχετικά άρθρα.Μόνο το indymedia τα έγραψε ;;

β)Για τους νεκρούς κουμμουνιστές επί 7ετίας πόσοι ήταν τελικά;;;
16.000 ή 60.000 νεκροί ;;;;;;
α)Χωρίς χαρτιά δεν υπάρχουν ονόματα,θες να σου δώσω λινκ από ιο,tvxs,αυγή ή κανέναν ριζοσπάστη,θα τα δεχτείς;;;

β)Για μαζικούς νεκρούς κομμουνιστές επί 7ετίας πρώτη φορά από εσένα ακούω,για βασανισμούς κ εξορίες ξέρω άντε κ  να πέθαναν κάποιοι από τις αρρώστειες,τις κακουχίες κ τους βασανισμούς εκεί,άντε κ να έγινε καμιά πολιτική εκτέλεση.
+οι νεκροί του πολυτεχνείου,όχι η χούντα του 67 δεν υπήρξε.Πιο πολλά ξέρεις εσύ ο δεξιός από εμένα το παιδί των εξαρχείων μου φαίνεται...διαβάζεις συχνά ριζοσπάστη,ιο κ αυγή;;;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1ον δεν εχει σημασια το ποσα παιδια γεννιουνται αλλα το ποσα απο αυτα φτανουν την ενηλικιωση (αυτο απανταει/επιβεβαιωνει την παρατηρηση καποιου για τους τσιγγανους)
2ον ποιο το προβλημα στο να ειμαστε μουσουλμανικη ηπειρος? Δηλαδη γιατι ειναι καλυτερα χριστιανικη  :huh:  δε πα να γινουμε και ζωροαστρικη? Ολες οι θρησκειες τα ιδια σκατα ειναι.
3ον με 400 ευρω μισθο το μηνα, οχι 2 αλλα ουτε καν 1 παιδι δεν εχω σκοπο να φερω σε αυτον το σαπιο κοσμo

Γενικη παρατηρηση: Ισως ειναι καλο για την ανθρωποτητα να ειναι αληθες το σεναριο του βιντεο και καποια στιγμη ισως υπαρξει μια και μονο θρησκεια, ετσι θα εχουμε και λιγοτερες αφορμες για συγκρουσεις. Απο την αλλη ομως η ποικιλομορφια ειναι που κανει τη ζωη ωραια, αλλα οι περισσοτεροι ειναι σε αμοιβαδικο πνευματικο επιπεδο για να το καταλαβουν.

Επισκέπτης
Γενικη παρατηρηση: Ισως ειναι καλο για την ανθρωποτητα να ειναι αληθες το σεναριο του βιντεο και καποια στιγμη ισως υπαρξει μια και μονο θρησκεια, ετσι θα εχουμε και λιγοτερες αφορμες για συγκρουσεις. Απο την αλλη ομως η ποικιλομορφια ειναι που κανει τη ζωη ωραια, αλλα οι περισσοτεροι ειναι σε αμοιβαδικο πνευματικο επιπεδο για να το καταλαβουν.

Ειδικά συμπεράσματα.
Στην επερχόμενη σύγκρουση , οι προτεραιότητες είναι :

1)Απαλλαγή από 5η φάλλαγγα , συνοδοιπόρους του εχθρού.
2)Συντριβή του εχθρού.
3)Κανείς ηττημένος επιζών , ώστε η σύγκρουση να είναι η τελευταία.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ειδικά συμπεράσματα.

2)Συντριβή του εχθρού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γεια σου ρε λακη γιγαντα  :2funny: :2funny:  δεν ξερω αν θα προλαβεις να το ζησεις αλλα πιστευω πως το επομενο πολιτευμα θα ειναι αυτο που γουσταρεις, ιστορικα παντα ετσι πηγαινει δημοκρατια --> ολιγαρχια --> απολυταρχια --> συντομη περιοδος αναρχιας --> δημοκρατια και παλι κυκλος

Επισκέπτης
Ειδικά συμπεράσματα.

2)Συντριβή του εχθρού.
Πάλι αυτή η 5η φάλαγγα!!!Ακόμα περιμένω να μου πεις τι είναι. :)
Μοβόρικο ποστ,σκληρό αγόρι.Σκιάχτηκα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom