Νέα

Σάλος στην Πορτογαλία: Ζευγάρι κάνει σεξ μπροστά σε παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Προτιμώ το Σουηδικό μοντέλο απο το Ελλαδιστάν τυπε μου,σε όλα τα επίπεδα!
Δηλ. να βγαινουμε στα παρκα και να κανουμε σεξ μπροστα στα 6χρονα (εστω 9χρονα) παιδια μας, με τον (εστω νομιμο) γκομενο- γκομενα;
Αλλο ειναι να εισαι σπιτι σου και να κανεις σεξ με το πατερα-μητερα του παιδιου σου και αλλο υπαιθρια,σε κοινη θεα με τον γκομενο-γκομενα. :idiot:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Προτιμώ το Σουηδικό μοντέλο απο το Ελλαδιστάν τυπε μου,σε όλα τα επίπεδα!

Είναι τόσο προχωρημένο το πολιτισμικό σουηδικό μοντέλο που σκέφτονται να νομιμοποιήσουν την αιμομιξία.
Με λίγα λόγια είναι τόσο μπροστά που το μόνο που τους μένει είναι να γαμάνε τα παιδιά τους...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε τυπε... ειχα ενα φιλο πυργιωτη και μου ειχε πει σε μια συζητηση για την πουτανια των γυναικων και οτι δεν υπαρχουν παρθενες τη φραση "τις ξεπαρθενιαζουν απο μικρες οι πατεραδες τους" και μου ειχε μεινει στο μυαλο σαν μια ακραια μισογυνικη φραση.... Τωρα ακουω απο εσενα οτι αυτο συμβαινει στην πραγματικοτητα στον Πυργο... Τι γινεται γαμω το Θεο μου στην ελληνικη επαρχια; Ναπαλμ θελουν;
Στην επαρχία που οι ανθρωποι ειναι ως επι τω πλειστω αμορφωτοι,ναι υπαρχει πολύ σαπιλα,και με τα ευκολα λεφτα χειροτερεψαν.Όμως στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ελληνική επαρχία,εχουν πολλές περίεργες συνήθειες.Κάπιοιο λένε οτι ηταν τοπος εξοριας για καταδικους εγκληματιες μετα την απελευθερωση απο τους Τούρκους,οταν δεν υπηρχαν ακομα φυλακές.Μπορει να φταινε και τα φυτοφαρμακα δεν ξερω...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δηλ. να βγαινουμε στα παρκα και να κανουμε σεξ μπροστα στα 6χρονα (εστω 9χρονα) παιδια μας, με τον (εστω νομιμο) γκομενο- γκομενα;
Αλλο ειναι να εισαι σπιτι σου και να κανεις σεξ με το πατερα-μητερα του παιδιου σου και αλλο υπαιθρια,σε κοινη θεα με τον γκομενο-γκομενα. :idiot:
Εγώ δεν ειπα ποτε οτι ειναι φυσιολογικό να πηδιέσαι δημόσια.Δεν ειμαστε σκυλιά,οκ.Αλλά αυτο που λένε οτι ενα μικρο παιδι θα εχει ψυχικο τραυμα αν δει δυο ανθρώπους να κανουν σεξ,πιστεύω οτι ειναι ατοπο.Περισσότερα τραυματα αποκτα το παιδί που μεγαλώνει με μια γιαγια και ανεξέλεγκτα βλεπει τα σκουπιδια που του πασαρει η τηλεόραση και το ιντερνετ.Βία,σφαγές,πόλεμοι,σταρ συστεμ κ.τ.λ.π.
Καλλιά ο γυιος μου να βλεπει τσοντα,παρα τον ψινακη να μιλάει

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Είναι τόσο προχωρημένο το πολιτισμικό σουηδικό μοντέλο που σκέφτονται να νομιμοποιήσουν την αιμομιξία.
Με λίγα λόγια είναι τόσο μπροστά που το μόνο που τους μένει είναι να γαμάνε τα παιδιά τους...
Όποιος εχει τη μύγα....πυργιώτης τύπε????

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εγώ δεν ειπα ποτε οτι ειναι φυσιολογικό να πηδιέσαι δημόσια.Δεν ειμαστε σκυλιά,οκ.

Τύπε φαίνεται ότι συμφωνείς μαζί μου.
Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα είμαι Πυργιώτης όσο εσύ ...Σουηδός

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παντως το ωραιο ειναι η ευχη στους γαμους

καλους απογονους = καλο πηδημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
επίσης κάτι Γερμανοί που ξέρω κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στο σπίτι τους...
μπροστά στα παιδιά τους εννοώ

δλδ ο πατέρας διαβάζει εφημερίδα με την πούτσα έξω μπροστά στην 20χρονη κόρη του  :2funny:

ότι είναι λίγο βάρβαροι οι Ευρωπαίοι είναι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στην επαρχία που οι ανθρωποι ειναι ως επι τω πλειστω αμορφωτοι,ναι υπαρχει πολύ σαπιλα,και με τα ευκολα λεφτα χειροτερεψαν.Όμως στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ελληνική επαρχία,εχουν πολλές περίεργες συνήθειες.Κάπιοιο λένε οτι ηταν τοπος εξοριας για καταδικους εγκληματιες μετα την απελευθερωση απο τους Τούρκους,οταν δεν υπηρχαν ακομα φυλακές.Μπορει να φταινε και τα φυτοφαρμακα δεν ξερω...

Παιζουν και ναρκωτικα εκει. Μου ελεγε ο φιλος μου οτι ολη η νεολαια καπνιζει χασισια και πευκοβελονες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
επίσης κάτι Γερμανοί που ξέρω κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στο σπίτι τους...
μπροστά στα παιδιά τους εννοώ

δλδ ο πατέρας διαβάζει εφημερίδα με την πούτσα έξω μπροστά στην 20χρονη κόρη του  :2funny:

ότι είναι λίγο βάρβαροι οι Ευρωπαίοι είναι

γιατι η 20χρονη δεν ξερει τι ειναι π@υτσα ουτε εχει ξαναδει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
παντως το ωραιο ειναι η ευχη στους γαμους

καλους απογονους = καλο πηδημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αυτό σου φαίνεται αστείο το να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά ομοφυλόφιλοι πως το χαρακτηρίζεις?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Πώ πώ πώ σοκαρίστκε όλος ο κόσμος, εδώ μέσα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Οι μισοί η όχι οι περισσότεροι γαμάνε τις πουτάνες στην πιάτσα
χύμα μέσα στο δρόμο είναι οι πρώτοι επικρυτες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Πώ πώ πώ σοκαρίστκε όλος ο κόσμος, εδώ μέσα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ναι χύμα μέσα στο δρόμο τις γαμάμε  :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Καλα σοκαριστικο το βιντεακι δε το περιμενα ετσι.. Νομιζα οτι η κορη θα ηταν αρκετα πιο μακρια!  :vomit:

εδω ρε μαστορα σοκαριστηκε ο [size=30pt]pousta[/size]lekos

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αν αυτό σου φαίνεται αστείο το να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά ομοφυλόφιλοι πως το χαρακτηρίζεις?
Δεν ειμαι ομοφυλοφιλος για να εχω αποψη,αν ενα ζευγαρι "αντρών" υιοθετήσει ενα κοριτσακι,θεωρώ οτι ειναι καλύτερο απο το να μεγαλώσει μεσα σε ιδρύματα.Υπολλείπονται οι ομοφυλόφιλοι σε αρχές,ηθική ή συναισθήματα απέναντι στα παιδια τους πιστεύεις;Εγώ θα ήθελα παντως να ειμαι Σουηδός.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
σημερα αγαπητε ενα 6χρονο παιδι ξερει περισσοτερα απο οτι ενας ενηλικας πριν 50-60 χρονια

αμα δεν αποβαλουμε αυτην την νοοτροπια αυτα θα γινονται και χειροτερα

και η μανα του καποιο απωθημενο θα ειχε για να κανει αυτο το πραγμα
ρε μαλακα τσονυ το ηξερα οτι εισαι πολυ μαλακας
δεν υπαρχει περιπτωση φυσιολογικος ανθρωπος να ψηφιζει ακομα πασοκ
αλλα μετα απο αυτα οτι δεν εγινε και τιποτα που 6 χρονων παιδι εβλεπε διπλα του τη μανα του να γαμιεται καταλαβα οτι εισαι σουπερ μαλακας
υπερφυσικος
υπερηρωας της μαλακιας

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παιζουν και ναρκωτικα εκει. Μου ελεγε ο φιλος μου οτι ολη η νεολαια καπνιζει χασισια και πευκοβελονες.
Απο τις καλύτερες ποιότητες απ'οτι λένε το πυργιώτικο.Αυτο με τις πευκοβελονες δεν το 'χα ξανακούσει :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom