Νέα

Eδώ είναι το τσιφλίκι μερικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eδώ δεν θα αναφέρουμε ονόματα.Oύτε θα βριστούμε μεταξύ μας.

Aπλά θα επισημάνουμε απλά και λογικά στους υπεύθυνους του site ότι ορισμένοι το έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι τους και αντιμετωπίζουν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρικά.

Πολλοί,ετερόκλητοι μεταξύ μας άνθρωποι έχουμε πέσει θύματα ύβρεων,απειλών ακόμα και κατά της σωματικής μας ακεραιότητας με προσωπικές απειλές που ξεπερνούν τα όρια του internet.

Aυτό πρέπει να σταματήσει για καλό του site.Oι τσαμπουκάδες θα μετακομίσουν μόλις το site αρχίσει να πέφτει, οι χρήστες όμως που το ανέδειξαν θα έχουν ήδη φύγει...έχοντας βαρεθεί

Παρακαλώ θερμά να μιλάμε λογικά με επιχειρήματα και χωρίς εμπάθεια και προσωπικές αναφορές ή κόντρες..

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Eγω λεω ολοι εσεις που ειστε ολη μερα εδω, να πατε καμμια βολτα για να ηρεμησετε και εσεις και το site. Οτι ωρα και να μπεις, τα ιδια ατομα να μαλακιζονται.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για εμένα τα ban πρέπει να ειναι οριστικά και αμετάκλητα.

Έτσι γίνεται στα φορουμ

Ένας που βρίζει, θεωρεί όλους τους άλλους, εξαιρώντας εαυτον, χαζούς και μαλάκες,
και τον τιμωρουν για μια μέρα, την επόμενη θα ξανακάνει τα ίδια.

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Επισκέπτης
Σε ενα τετοιο σιτε δεν επρεπε να υπαρχουν καν αθλητικα threads
μα εγω βαζω βιντεο με διαφορα αθλητικα γεγονοτα και ο γκροχολιο προκαλει με ασχετα πραγματα και αν δεν εκανα διο φορες αναφορα στους μοντ δεν θα τα σβήνανε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είπα ποτε ότι γίνεσαι κακός.Αλλά κουραστικός γίνεσαι.Να σκεφτείς ότι 1 1/2 χρόνο που υπάρχει το θρεντ της ΑΕΚ δεν είχα χάσει ποστ που να μην το είχα διαβάσει ακόμα κ μετά από διακοπές ενός μηνός,όντας ο πνευματικός νονός του εν λόγω θρεντ.Για πρώτη φορά τις προηγούμενες μέρες δεν διαβασα καμμια δεκάριά σελίδες μεταξύ εσού κ κάποιων αλλόθρησκων γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ πάρα πολύ στο να ανταπεξέλθω στο μονότονο μοτίβο τους.Δεν σου είπε κανείς να μην γράψεις(κύριε ελέησον)αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ και εγώ κ κάποιοι άλλοι.

Επισκέπτης
μα εγω βαζω βιντεο με διαφορα αθλητικα γεγονοτα και ο γκροχολιο προκαλει με ασχετα πραγματα και αν δεν εκανα διο φορες αναφορα στους μοντ δεν θα τα σβήνανε

Αυτο ειναι το θεμα εδω μπαινει η σαρα και η μαρα και σοβαρη συζητηση περα απο το που ειναι μια πουτανα δεν μπορει να υπαρξει για κανενα θεμα

Επισκέπτης
Eγώ πάντως BAPEΘHKA και σταματάω να είμαι μέλος του site. Στα αρχίδια σας βέβαια μερικών αλλά πιστεύω ότι και άλλοι έχουν ήδη βαρεθεί..και θα λακίσουν σιγά σιγά.

Θα μείνουν οι ομοϊδεάτες οπότε το site θα ονομαστεί "Eρυθρόλευκο Kαφενείο".

Γειά σας και κρίμα για την προσπάθεια που έχετε κάνει, το site θα πέφτει σταδιακά ώσπου θα φτάσει στο μηδέν...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι αριων, εσενα περιμεναμε να μας ειδοποιησεις..

χαλαρωστε παληκαρια, μια καλη λυση ειναι το shoping therapy. εγω πηρα καινουρια ρασα και εξαπτερυγα. βρηκα κι ενα γαμάτο θυμιατό σε προσφορα..  :priest: :priest: :priest: :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
Θεωριες καταστροφης διαβαζω....μπρρρ

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Περίμενα ότι σε site για πουτάνες θα είχε λιγότερο κολλημένους με το ποδόσφαιρο και τα οπαδικά.
Καλό να πιστεύεις σε μια ομάδα καινα γουστάρεις ενα σπορ, δε λέω.
Τώρα το να χαίρεσαι και να κάνεις σαν τρελός που κερδίζει η ομάδα σου ... ή να γκρινιάζεις και να βρίζεσαι ...

Get a life.

Επισκέπτης
Περίμενα ότι σε site για πουτάνες θα είχε λιγότερο κολλημένους με το ποδόσφαιρο και τα οπαδικά.
Καλό να πιστεύεις σε μια ομάδα καινα γουστάρεις ενα σπορ, δε λέω.
Τώρα το να χαίρεσαι και να κάνεις σαν τρελός που κερδίζει η ομάδα σου ... ή να γκρινιάζεις και να βρίζεσαι ...

Get a life.

Πες τα φιλε.Τι ειναι το ποδοσφαιρο?20-22 μαλακες που κλωτσανε μια πετσινη μαλακια που την λεμε μπαλα και τρεχουν σαν τους τρελους.Ελεος

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Aπλά θα επισημάνουμε απλά και λογικά στους υπεύθυνους του site ότι ορισμένοι το έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκι τους και αντιμετωπίζουν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρικά.
Πολλοί,ετερόκλητοι μεταξύ μας άνθρωποι έχουμε πέσει θύματα ύβρεων,απειλών ακόμα και κατά της σωματικής μας ακεραιότητας με προσωπικές απειλές που ξεπερνούν τα όρια του internet.
Aυτό πρέπει να σταματήσει για καλό του site.Oι τσαμπουκάδες θα μετακομίσουν μόλις το site αρχίσει να πέφτει, οι χρήστες όμως που το ανέδειξαν θα έχουν ήδη φύγει...έχοντας βαρεθεί
Παρακαλώ θερμά να μιλάμε λογικά με επιχειρήματα και χωρίς εμπάθεια και προσωπικές αναφορές ή κόντρες..
Αναφορικά με τα παραπάνω, θα επισημάνω τα ακόλουθα:
1. Πράγματι, η διαφορετικότητα στην άποψη ή στην τοποθέτηση, ακόμη και αν εκφέρεται με τον κοσμιότερο τρόπο, είναι δυνατό να τύχει μίας αντιμετώπισης που ξεπερνά τα όρια της χυδαιότητας και της φραστικής βίας.
2. Ευθύνη για αυτό, σίγουρα δεν έχει κανείς άλλος παρά οι υπεύθυνοι του site, οι οποίοι είναι εμφανές πώς έχουν δώσει λάθος κατευθύνσεις και λάθος δικαιώματα στους χρήστες, είτε λογοκρίνοντας επιλεκτικά απόψεις, είτε προσφέροντας μία περίεργη ασυλία σε χρήστες που έχουν μία συμπεριφορά όπως αυτή που περιέγραψα παραάνω.
3. Γεγονός είναι πώς δεν πρέπει κανείς να λαμβάνει σοβαρά υπόψη απειλές που διατυπώνονται μέσω μηνυμάτων. Εάν κάποιος έχει τη δύναμη, ή τη βούληση να σου κάνει κακό, δεν πρόκειται καν να μπεί στη διαδικασία να σε προειδοποιήσει. Προφανώς πρόκειται για τις γνωστές κλασομπανιέρες.
4. Για κάθε ενδεχόμενο, υπάρχουν διάφορες επιλογές: να διαμαρτυρηθεί κανείς στους υπεύθυνους του site, να σηκωθεί να φύγει από το site, ή, αν νιώσει πώς απειλούνται η σωματική του ακεραιότητα, η επαγγελματική του καρριέρα, ή οικογενειακή του ασφάλεια, η οτιδήποτε άλλο, να καταφύγει στις αστυνομικές αρχές και 'κείνες, θα βρούν σίγουρα τρόπο να βοηθήσουν.

Επισκέπτης
Δεν είπα ποτε ότι γίνεσαι κακός.Αλλά κουραστικός γίνεσαι.Να σκεφτείς ότι 1 1/2 χρόνο που υπάρχει το θρεντ της ΑΕΚ δεν είχα χάσει ποστ που να μην το είχα διαβάσει ακόμα κ μετά από διακοπές ενός μηνός,όντας ο πνευματικός νονός του εν λόγω θρεντ.Για πρώτη φορά τις προηγούμενες μέρες δεν διαβασα καμμια δεκάριά σελίδες μεταξύ εσού κ κάποιων αλλόθρησκων γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ πάρα πολύ στο να ανταπεξέλθω στο μονότονο μοτίβο τους.Δεν σου είπε κανείς να μην γράψεις(κύριε ελέησον)αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ και εγώ κ κάποιοι άλλοι.
εγώ ποτέ δεν προκάλεσα κανέναν μόνο οταν με προκαλούσαν συμετείχα δεν έχω βρίσει κανέναν εκτός από πλάκα που κάνουμε όλοι μου έχουν εδώ μεσα πηδήξει οι μεγαλοι γαμιάδες την μανα τον πατερα εμενα και κρίνομε και απο και τους φιλους μου εδω κατι σαν γραφικος? ενω δεν κρίνομε απο την συνολικη μου παρουσια έτσι απο εχθες δεν συμετεχω στο θρεντ της ομαδας και καθιστε και κανετε τσατσιλικη με τον ..........

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

'Αλλος ένας που τον απειλούν φαντάσματα και έχει πέσει σε κατάσταση Matrix με το ίντερνετ.

Φίλε μου ένα πράγμα θα πω γιατί σαν κι εσένα υπήρξαν κι άλλοι στο παρελθόν...

ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ή ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ,

ΤΕΛΟΣ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Εγω παντως οσο καιρο ειμαι εδω μεσα δεν εχω κλικαρει ουτε μια φορα θεμα με αθλητικα,αν ηθελα τετοιο θεμα,θα εψαχνα αλλωστε αλλου :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες... :knuppel: :knuppel:αυτο δεν ειναι χαρακτηρισμος για κανεναν :think: :think:ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :hammer: :hammer: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom