Νέα

Edging handjob

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akatergastos Outlaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια στον χώρο του μασάζ που προσφέρει edging handjob;

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Happy end εννοεις. Ολες οσες κανουν μασαζ και σεξ, Ζητα το

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Το edging, είτε με το χέρι είτε με το στόμα, αν η κοπέλα το κατέχει, παίζει να είναι ότι πιο γκαβλωτικο υπάρχει. Το δε χυσιμο στο τέλος είναι επικό!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Όταν κάνει κάποιος edging σημαίνει πως λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ*, κάνει ένα μικρό διάλειμμα, ‘κόβει’ δηλαδή τον οργασμό του και μετά από λίγο συνεχίζει ξανά. Σαν να ‘ακροβατεί’. Επί της ουσίας είναι μεν αυνανισμός από την μασσεζ ωστόσο χρειάζεται να έχει εμπειρία σε αυτό το πράγμα. Φοβάμαι αδερφέ νηματοθέτη πως κάτι τέτοιο δεν θα βρεις. Ελάχιστες μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν για να σε "βασανίσουν" σωστά. Οι περισσότερες από απλή υποχρεωση προς το 50αρικο θα σε αυνανίσουν στα γρηγορα για τελειώσεις σαν ζώο και άντε γεια. Λυπάμαι που το λέω έτσι χύμα. Έτσι είναι όμως. Ακριβώς.
Αυτό, ως εγχείρημα, θα έπιανε μόνο αν η μασσεζ θα ήταν τρανς γυναίκα, καθώς εκείνο το άτομο μόνο θα ήξερε πως να σε "φτιάξει" σωστά, λόγω του ότι ήταν/είναι άντρας βιολογικά.

*Πηγή: ONEMAN

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Επίσης, μου ήρθε κάτι εντελώς άσχετο στο νου. Λόγω τεράστιας οικονομικής κρίσης στη χώρα, λόγω του ότι πολλά ζευγάρια δεν κάνουν σεξ, λόγω του ότι να πας να μείνεις μόνος σου είναι δύσκολο και τα μπουρδέλα έχουν κόστος για την μεγάλη μάζα του κόσμου, αυτό που θα ανθίζει είναι ο αυνανισμός σε οικους, είτε κατά τον τρόπο του νηματοθέτη είτε απλή μαλακία. Και ασφαλής είναι και προφανώς πολύ οικονομικός από το να πας να πληρώσεις 25αρια ή 50άρια σε μπουρδελα.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Όταν κάνει κάποιος edging σημαίνει πως λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ, κάνει ένα μικρό διάλειμμα, ‘κόβει’ δηλαδή τον οργασμό του και μετά από λίγο συνεχίζει ξανά. Σαν να ‘ακροβατεί’. Επί της ουσίας είναι μεν αυνανισμός από την μασσεζ ωστόσο χρειάζεται να έχει εμπειρία σε αυτό το πράγμα. Φοβάμαι αδερφέ νηματοθέτη πως κάτι τέτοιο δεν θα βρεις. Ελάχιστες μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν για να σε "βασανίσουν" σωστά. Οι περισσότερες από απλή υποχρεωση προς το 50αρικο θα σε αυνανίσουν στα γρηγορα για τελειώσεις σαν ζώο και άντε γεια. Λυπάμαι που το λέω έτσι χύμα. Έτσι είναι όμως. Ακριβώς.
Αυτό, ως εγχείρημα, θα έπιανε μόνο αν η μασσεζ θα ήταν τρανς γυναίκα, καθώς εκείνο το άτομο μόνο θα ήξερε πως να σε "φτιάξει" σωστά, λόγω του ότι ήταν/είναι άντρας βιολογικά.
Η μόνη που, ας πούμε, πλησιάζει προς αυτό, είναι μια μεγαλοκοπελα ασιατικής προελευσης που έχει χώρο μαζί με άλλες στην Μεσογειων

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Η μόνη που, ας πούμε, πλησιάζει προς αυτό, είναι μια μεγαλοκοπελα ασιατικής προελευσης που έχει χώρο μαζί με άλλες στην Μεσογειων
Ίσως, δεν το γνωρίζω ωστόσο το συγκεκριμένο ίδρυμα ούτε την συγκεκριμένη κοπέλα στην οποία αναφέρεσαι. Εγώ έκανα μια προσέγγιση εμπειρικού προσδιορισμού και βιολογικού τύπου. Πρακτικά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αδύνατο μια γυναίκα επαγγελματίας να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο.

Θα κάνω λοιπόν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δώρο σε όσες είναι σοβαρές επαγγελματίες του σεξ και ασχολούνται στα σοβαρά με αυτό. Αν κάποια νόμιμη ιερόδουλη ανοίξει μια "εξειδίκευση" σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, στα σοβαρά, και όχι ανάμεικτα με σεξ, τότε σίγουρα θα έχει να μαζέψει πολύ χρήμα - αρκεί να δώσει έμφαση στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα. Καθώς μιλάμε για υπηρεσία μικρού σχετικά κόστους με καλή ροή πελατών και ξεκούραστη για την κοπέλα. Αρκεί να κάνει μόνο αυτό σε στυλ ιεροτελεστίας και καλά - και όχι μασαζ. Το μασαζ στο σώμα είναι κάτι άλλο και απαιτεί εξειδίκευση, σπουδές και εμπειρία.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ίσως, δεν το γνωρίζω ωστόσο το συγκεκριμένο ίδρυμα ούτε την συγκεκριμένη κοπέλα στην οποία αναφέρεσαι. Εγώ έκανα μια προσέγγιση εμπειρικού προσδιορισμού και βιολογικού τύπου. Πρακτικά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αδύνατο μια γυναίκα επαγγελματίας να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο.

Θα κάνω λοιπόν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δώρο σε όσες είναι σοβαρές επαγγελματίες του σεξ και ασχολούνται στα σοβαρά με αυτό. Αν κάποια νόμιμη ιερόδουλη ανοίξει μια "εξειδίκευση" σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, στα σοβαρά, και όχι ανάμεικτα με σεξ, τότε σίγουρα θα έχει να μαζέψει πολύ χρήμα - αρκεί να δώσει έμφαση στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα.
Δύσκολο, γιατί το εν λόγω σπορ απαιτεί υπομονή και εξειδικευση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Δύσκολο, γιατί το εν λόγω σπορ απαιτεί υπομονή και εξειδικευση
Συμφωνώ απολύτως. Πάντα η πρώτη από τις 22 αρχές του Μάρκετινγκ είναι να ειδικευτείς σε κάτι. Επομένως με αυτό θα μπορέσει μια ιερόδουλη να δουλέψει καλά χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Χρειάζεται όμως όπως πολύ σωστά ανέφερες έμμεσα υπομονή και συνεχές ψάξιμο και μελέτη για να φτάσεις στο σημείο να έρχονται όλοι σε σένα για να χύσουν και να ηρεμήσουν. Οι περισσότερες ιερόδουλες στην Ελλάδα δεν βάζουν καλά καλά σωστές φωτογραφίες και κάνουν ξεπέτες στα στούντιο σιγά μην ασχοληθούν με αυτό. Που μην νομίζετε, 15 λεπτών δουλειά είναι ο κάθε πελάτης το πολύ. Απλά δεν θα κάτσει καμία να ασχοληθεί.

Τελευταία τροποποίηση:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Παίκτες, θυμήθηκα κάτι απ τα νιάτα μου.

Πριν 8-10 χρόνια περίπου, μου χε κάνει edging η Αλέξια, σαν ανεξάρτητη cg τότε..

Είχα μείνει μαλάκας. Ακόμα το ζητάω και το εξηγώ σε τύπισες και με κοιτάνε σαν χαζές.

Θα την βρείτε στο athensgirlsnet νομίζω.

Αν δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, πάλι θα γαμήσετε μια καρατούρμο γκόμενα.

Τα σέβη μου :hi:

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Το Μαράκι στη Λυκαβηττού το έκανε αυτό. Έχω τελειώσει απίστευτα στα χέρια της .Αν και με νευρίαζε που δεν ήθελε πάντα να τη γαμησω γτ είχε ωραίο βυζί κ κωλο. Χάθηκε όμως εδω κ μήνες.

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Παίκτες, θυμήθηκα κάτι απ τα νιάτα μου.

Πριν 8-10 χρόνια περίπου, μου χε κάνει edging η Αλέξια, σαν ανεξάρτητη cg τότε..

Είχα μείνει μαλάκας. Ακόμα το ζητάω και το εξηγώ σε τύπισες και με κοιτάνε σαν χαζές.

Θα την βρείτε στο athensgirlsnet νομίζω.

Αν δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, πάλι θα γαμήσετε μια καρατούρμο γκόμενα.

Τα σέβη μου :hi:

Η Δήμητρα από Athens girls net ήξερε πολλά κολπα γιατί ξεκίνησε μασάζ στην Ομήρου πολλά χρόνια πριν γίνει cg.
Και αυτή αγνοείται.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ εκπαίδευσα την δικιά μου να μου κάνει τέτοια κόλπα, αυτά είναι τα καλά να έχεις γυναίκα να μη ξέρει να μαγειρεύει.

Λοιπόν η Maya έχει κάτι video είναι παλιά μεν, αλλά είναι μαστόρισσα η Ρωσίδα ψάξτε το:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Mπορώ να έχω κάποιο τηλ επικοινωνίας με την Tantra Zoe? Eπίσης αναφέρθηκε και παραπάνω και είχα διαβάσει και παλιότερα για ένα μασατζίδικο στη Μεσογείων όπου κάνουν καλό φραπέ... αν μπορεί κάποιος να μας θυμίσει και διεύθυνση Ευχαριστώ

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εγώ εκπαίδευσα την δικιά μου να μου κάνει τέτοια κόλπα, αυτά είναι τα καλά να έχεις γυναίκα να μη ξέρει να μαγειρεύει.

Λοιπόν η Maya έχει κάτι video είναι παλιά μεν, αλλά είναι μαστόρισσα η Ρωσίδα ψάξτε το:
Πολύ καλή η Μάγια ! Λίγο ανέκφραστη αλλά αποτέλεσμα ωραίο

OP
OP
Akatergastos Outlaw

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947