Νέα

Έχουν οι φασίστες ψυχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εχουν?

Συνημμένα

• Aporia.JPG
    Aporia.JPG
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Γουσταρει να τα χωνει στον εαυτο του :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Να παθουν καρκινο ολοι τους.  :rockon:

Επισκέπτης
Παιδια ανησυχησα τοσες μερες χωρις τον ΝΟΠΟ μου...
tsernidou.jpg

Ευτυχως ειναι καλα το παιδι...να μπορεσει να υπηρετησει και την πατριδα μια μερα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια ανησυχησα τοσες μερες χωρις τον ΝΟΠΟ μου...
tsernidou.jpg

Ευτυχως ειναι καλα το παιδι...να μπορεσει να υπηρετησει και την πατριδα μια μερα.

εσυ θα μας υπηρετησεις κανοντας μας μια πιπα :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι από τον ευρύ δημοκρατικό χώρο τσιμπάτε και ασχολείστε με τα άτομα που σκόπιμα ανοίγουν θρεντ για τον φασισμό....
αυτά τα άτομα και η ιδεολογία τους έχει καταδικαστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των λαών και η δύναμη τους ημέρα με την ημέρα φθίνει.....
χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνάσματα για να δείξουν ότι καταγράφουν υπέρ των κάποιες δυνάμεις που όμως στην ουσία απλά αυτό που φαίνεται είναι προϊόν πολιτικής απάτης πχ το ΛΑΟΣ καπηλεύεται πολιτικά και εθνικά το ζήτημα της Μακεδονίας λες και ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να την ξεπουλήσει η την ορθόδοξη θρησκεία λες και όλοι οι άλλοι Έλληνες δεν είναι χριστιανοί.
εδώ μέσα ανοίγουν κάποια θρεντ με σκοπό να δείξουν ότι είναι πολλοί   ενώ στην ουσία δεν γεμίζουν ούτε ταξί ποντάροντας σε μερικούς ηλίθιους πιτσιρικάδες που ακόμα δεν μαλλειάσανε   τα αρχίδια τους και το παίζουν μάγκες βρίζοντας  τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο η και με την συμμετοχή κλώνων προσφέροντας στους ολίγους ορίτζιναλ φασίστες την ηδονή του αυτό αυνανισμού...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι από τον ευρύ δημοκρατικό χώρο τσιμπάτε και ασχολείστε με τα άτομα που σκόπιμα ανοίγουν θρεντ για τον φασισμό....
αυτά τα άτομα και η ιδεολογία τους έχει καταδικαστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των λαών και η δύναμη τους ημέρα με την ημέρα φθίνει.....
χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνάσματα για να δείξουν ότι καταγράφουν υπέρ των κάποιες δυνάμεις που όμως στην ουσία απλά αυτό που φαίνεται είναι προϊόν πολιτικής απάτης πχ το ΛΑΟΣ καπηλεύεται πολιτικά και εθνικά το ζήτημα της Μακεδονίας λες και ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να την ξεπουλήσει η την ορθόδοξη θρησκεία λες και όλοι οι άλλοι Έλληνες δεν είναι χριστιανοί.
εδώ μέσα ανοίγουν κάποια θρεντ με σκοπό να δείξουν ότι είναι πολλοί   ενώ στην ουσία δεν γεμίζουν ούτε ταξί ποντάροντας σε μερικούς ηλίθιους πιτσιρικάδες που ακόμα δεν μαλλειάσανε   τα αρχίδια τους και το παίζουν μάγκες βρίζοντας  τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο η και με την συμμετοχή κλώνων προσφέροντας στους ολίγους ορίτζιναλ φασίστες την ηδονή του αυτό αυνανισμού...

Ασε τα κυρηγματα.

Αν ο φασισμος εχει καταδικαστει μια φορα, ο κομμουνισμος εχει καταδικαστει δεκα.

Ειδες ενα γαμω θρεντ για πολιτικη και εσυ και δεν μπορουσες, επρεπε να γραψεις ολοκληρη εκθεση, λες και μας νοιαζει.

Ελεος, χειροτερος και απο φασιστας εισαι.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ασε τα κυρηγματα.

Αν ο φασισμος εχει καταδικαστει μια φορα, ο κομμουνισμος εχει καταδικαστει δεκα.

Ειδες ενα γαμω θρεντ για πολιτικη και εσυ και δεν μπορουσες, επρεπε να γραψεις ολοκληρη εκθεση, λες και μας νοιαζει.

Ελεος, χειροτερος και απο φασιστας εισαι.
εγώ έθεσα μια άποψη μου και φασισμός είναι αυτό που εσύ προσπαθείς να κάνεις απαγορεύοντας έμμεσα τον άλλο να εκφράσει την γνώμη του...
εγώ δεν απαγόρευσα κανέναν όμως να το κάνει αυτό.....
λες για τον κομμουνισμό  δεν τον καταδίκασε κανείς και απλά η ανατροπή που έγινε δεν ήταν και το τέλος του για δες αυτή την στιγμή στην Λατινική Αμερική οι λαοί ξεσηκώνονται και παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους ενώ ο φασισμός σιγά σιγά αργοπεθαίνει...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εγώ έθεσα μια άποψη μου και φασισμός είναι αυτό που εσύ προσπαθείς να κάνεις απαγορεύοντας έμμεσα τον άλλο να εκφράσει την γνώμη του...
εγώ δεν απαγόρευσα κανέναν όμως να το κάνει αυτό.....
λες για τον κομμουνισμό   δεν τον καταδίκασε κανείς και απλά η ανατροπή που έγινε δεν ήταν και το τέλος του για δες αυτή την στιγμή στην Λατινική Αμερική οι λαοί ξεσηκώνονται και παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους ενώ ο φασισμός σιγά σιγά αργοπεθαίνει...

Μα αυτο που δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου και ο και καλα self righteous τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι οτι και αυτο που εξεφρασα εγω γνωμη μου ειναι.

Γιαυτο σου λεω οτι εισαι χειροτερος απο φασιστας. Βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ φασιστες, οταν αυτα τα ατομα εκφραστουν ΛΙΓΟ διαφορετικα απο εσενα και ενδεχομενως σε ξενισουν. Τους λες φασιστες επειδη ξινιζεις με τις αποψεις τους και σε πιανει κατι.

Ο κομμουνισμος οπουδηποτε υπηρξε σημανε την καταστροφη των ηθων, των ανθρωπινων δικαιωματων, και πολλων αλλων. Οι ρωσιδες ακομα πουτανες γινονται, οι κινεζοι μπαινουν μεσα επειδη εκφραζουν διαφορετικες αντιληψεις απο την κυβερνηση στα blogs τους, οι κουβανοι δεν μπορουν να εχουν κινητα τηλεφωνα, και η λιστα συνεχιζεται.

Ο κομμουνισμος αργοπεθαινει, καθως οι εξεργεσεις που λες γινονται σε αυτες τις χωρες που εκθειαζεις ως κομμουνιστικες. Goal απο τα αποδυτηρια δηλαδη.

Κομμουνιστες και φασιστες ειναι τα ιδια μουνοπανα και πρεπει να καουν μαζι. Και αυτο ειναι η γνωμη μου.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα αυτο που δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου και ο και καλα self righteous τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι οτι και αυτο που εξεφρασα εγω γνωμη μου ειναι.

Γιαυτο σου λεω οτι εισαι χειροτερος απο φασιστας. Βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ φασιστες, οταν αυτα τα ατομα εκφραστουν ΛΙΓΟ διαφορετικα απο εσενα και ενδεχομενως σε ξενισουν. Τους λες φασιστες επειδη ξινιζεις με τις αποψεις τους και σε πιανει κατι.

Ο κομμουνισμος οπουδηποτε υπηρξε σημανε την καταστροφη των ηθων, των ανθρωπινων δικαιωματων, και πολλων αλλων. Οι ρωσιδες ακομα πουτανες γινονται, οι κινεζοι μπαινουν μεσα επειδη εκφραζουν διαφορετικες αντιληψεις απο την κυβερνηση στα blogs τους, οι κουβανοι δεν μπορουν να εχουν κινητα τηλεφωνα, και η λιστα συνεχιζεται.

Ο κομμουνισμος αργοπεθαινει, καθως οι εξεργεσεις που λες γινονται σε αυτες τις χωρες που εκθειαζεις ως κομμουνιστικες. Goal απο τα αποδυτηρια δηλαδη.

Κομμουνιστες και φασιστες ειναι τα ιδια μουνοπανα και πρεπει να καουν μαζι. Και αυτο ειναι η γνωμη μου.
άποψη δεν είναι το να κάνεις προσωπική επίθεση όπως έκανες εσύ.....
τώρα το τι βλέπω ένα θα σου πω απλά δες την σειρά των ποστ αυτουνού που άνοιξε το θρεντ και θα δεις την σκοπιμότητα του...

Επισκέπτης
Το κουφο ειναι οτι στα πρωην κομμουνιστικα καθεστωτα εχουμε ανοδο της ακροδεξιας εν αντιθεση με τα κρατη της Λατινικης Αμερικης τα περισοτερα απο τα οποια ειχαν δικτατοριες και κανουν τωρα στροφη στον κομμουνισμο.
Τωρα για το αν οι φασιστες εχουν ψυχη, εγω πιστευω οτι εχουν. Μυαλο δεν εχουν.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμπληρώνεται το καρέ........ έσκασε μούρη το ΤΑΞΙ...............

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom