ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σκατά στο μυαλό έχουν.
Σκατά στο μυαλό έχουν.
Γουσταρει να τα χωνει στον εαυτο του
Εχουν?
Παιδια ανησυχησα τοσες μερες χωρις τον ΝΟΠΟ μου...
Ευτυχως ειναι καλα το παιδι...να μπορεσει να υπηρετησει και την πατριδα μια μερα.
Να παθουν καρκινο ολοι τους.
τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι από τον ευρύ δημοκρατικό χώρο τσιμπάτε και ασχολείστε με τα άτομα που σκόπιμα ανοίγουν θρεντ για τον φασισμό....
αυτά τα άτομα και η ιδεολογία τους έχει καταδικαστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των λαών και η δύναμη τους ημέρα με την ημέρα φθίνει.....
χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνάσματα για να δείξουν ότι καταγράφουν υπέρ των κάποιες δυνάμεις που όμως στην ουσία απλά αυτό που φαίνεται είναι προϊόν πολιτικής απάτης πχ το ΛΑΟΣ καπηλεύεται πολιτικά και εθνικά το ζήτημα της Μακεδονίας λες και ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να την ξεπουλήσει η την ορθόδοξη θρησκεία λες και όλοι οι άλλοι Έλληνες δεν είναι χριστιανοί.
εδώ μέσα ανοίγουν κάποια θρεντ με σκοπό να δείξουν ότι είναι πολλοί ενώ στην ουσία δεν γεμίζουν ούτε ταξί ποντάροντας σε μερικούς ηλίθιους πιτσιρικάδες που ακόμα δεν μαλλειάσανε τα αρχίδια τους και το παίζουν μάγκες βρίζοντας τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο η και με την συμμετοχή κλώνων προσφέροντας στους ολίγους ορίτζιναλ φασίστες την ηδονή του αυτό αυνανισμού...
εγώ έθεσα μια άποψη μου και φασισμός είναι αυτό που εσύ προσπαθείς να κάνεις απαγορεύοντας έμμεσα τον άλλο να εκφράσει την γνώμη του...Ασε τα κυρηγματα.
Αν ο φασισμος εχει καταδικαστει μια φορα, ο κομμουνισμος εχει καταδικαστει δεκα.
Ειδες ενα γαμω θρεντ για πολιτικη και εσυ και δεν μπορουσες, επρεπε να γραψεις ολοκληρη εκθεση, λες και μας νοιαζει.
Ελεος, χειροτερος και απο φασιστας εισαι.
εγώ έθεσα μια άποψη μου και φασισμός είναι αυτό που εσύ προσπαθείς να κάνεις απαγορεύοντας έμμεσα τον άλλο να εκφράσει την γνώμη του...
εγώ δεν απαγόρευσα κανέναν όμως να το κάνει αυτό.....
λες για τον κομμουνισμό δεν τον καταδίκασε κανείς και απλά η ανατροπή που έγινε δεν ήταν και το τέλος του για δες αυτή την στιγμή στην Λατινική Αμερική οι λαοί ξεσηκώνονται και παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους ενώ ο φασισμός σιγά σιγά αργοπεθαίνει...
άποψη δεν είναι το να κάνεις προσωπική επίθεση όπως έκανες εσύ.....Μα αυτο που δεν σε αφηνει η στενομυαλια σου και ο και καλα self righteous τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι οτι και αυτο που εξεφρασα εγω γνωμη μου ειναι.
Γιαυτο σου λεω οτι εισαι χειροτερος απο φασιστας. Βλεπεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ φασιστες, οταν αυτα τα ατομα εκφραστουν ΛΙΓΟ διαφορετικα απο εσενα και ενδεχομενως σε ξενισουν. Τους λες φασιστες επειδη ξινιζεις με τις αποψεις τους και σε πιανει κατι.
Ο κομμουνισμος οπουδηποτε υπηρξε σημανε την καταστροφη των ηθων, των ανθρωπινων δικαιωματων, και πολλων αλλων. Οι ρωσιδες ακομα πουτανες γινονται, οι κινεζοι μπαινουν μεσα επειδη εκφραζουν διαφορετικες αντιληψεις απο την κυβερνηση στα blogs τους, οι κουβανοι δεν μπορουν να εχουν κινητα τηλεφωνα, και η λιστα συνεχιζεται.
Ο κομμουνισμος αργοπεθαινει, καθως οι εξεργεσεις που λες γινονται σε αυτες τις χωρες που εκθειαζεις ως κομμουνιστικες. Goal απο τα αποδυτηρια δηλαδη.
Κομμουνιστες και φασιστες ειναι τα ιδια μουνοπανα και πρεπει να καουν μαζι. Και αυτο ειναι η γνωμη μου.