Νέα

Έχω κάνει το χειρότερο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495

Συνάδελφοι και συναγωνιστές, καλημέρα σας! Καταρχήν δυο λόγια να συστηθώ μιας και είμαι καινούργιος. μεγάλη αφασία το site και όλα τα παιδιά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια αγαπώ και έχω κόψει πλήρως τις τσάρκες, στο παρελθόν όμως έχω διατελέσει τρελός μπουρδελιάρης.
Ως πρώτο μου θέμα λοιπόν θα συνεισφέρω με τη -μεγαλύτερη- δικιά μου μαλακία. Τώρα είμαι λίγο πάνω από τα 30, τότε ήμουνα 14 και διαρκώς καυλωμένος. Έβλεπα και πολλές τσόντες και είχα ξεφύγει λιγάκι. Έμενα στον τρίτο, στη δίπλα πολυκατοικία, στον ίδιο όροφο, σε πολύ κοντινή απόσταση μια γυναίκα παντρεμένη. Όχι καμιά κούκλα, αλλά με καύλωνε. Έστηνα καραούλι, λοιπόν, κι όταν πήγαινε στην κουζίνα (τις περισσότερες ώρες, νοικοκυρά ήταν), άνοιγα το φως, τράβαγα και την κουρτίνα κι άρχιζα να τον παίζω εκτιμώντας ότι θα καυλώσει και θα με φωνάξει της τον σφυρίξω. Μάλιστα, καμιά φορά πετύχαινα και κανά δυο φίλες της εκεί και τότε να δείτε, μάγκες, μαλακία που έριχνα. Εκείνη είχε αγανακτήσει -μάλλον δεν καύλωνε- και όλο τραβούσε την κουρτίνα κι εγώ δώστου μαλακία, μέχρι που μια μέρα ο άντρας της είπε σε ένα φίλο μου να πάω να τον βρω να μου μιλήσει. Από τότε έκοψα και, φυσικά, δεν πήγα να τον βρω. Μιλάμε ότι ακόμα τη βλέπω στη γειτονιά (όπου πρέπει να έγινα τρελό ρεζίλι) και κοκκινίζω. Ευτυχώς πριν κανά δυο χρόνια μετακόμισα μερικά τετράγωνα παραπέρα...  :uglystupid:

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ΘΕΟΣ!!!! πω μιλάμε , γι αυτό είναι η ζωή για να θυμάσαι τις καφρίλες!

AnyWay

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σιγα ρε φιλαρακι! Καλωσηρθες καταρχην - Τρομαξα κι εγω απο το τιτλο και περιμενα να δω καμμια δολοφονια, καμμια παιδεραστια, κανα σωματεμποριο και τετοια πραματα...
Η μιση ντροπη δικη της, η μιση δικη σου  γραψτην ζρχιδια'ς...
Απλως κακη εκτιμηση εκανες. Εμα και συ παιξε λιγο με ματιες πρωτα, δες αν ανταποκρινεται, και μετα παιξε στο θεατρο σκιων τον πουτσογκιοζη φουρναρη!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Από όλη αυτή την ιστορία βγαίνει και το paiktoura;

con1

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
ρε παιδια εχω προβλημα με το kinkyclub ενω μου λεει οκ στο κωδικο και στο νικ με τα δε με βαζει μεσα μπορειτε να με βοηθησετε?ευχαριστω

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
ρε παιδια εχω προβλημα με το kinkyclub ενω μου λεει οκ στο κωδικο και στο νικ με τα δε με βαζει μεσα μπορειτε να με βοηθησετε?ευχαριστω

Νομίζω οτι έκανες την ποιό σχετικη ερώτηση με το θέμα

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
:))) :))) :))) :))) για όλα τα πάραπάνω post

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ποιος είναι άθλιος; Αυτός που γελάει ή εγώ; Σε παρακαλώ, συναγωνιστή, μην προσθέτεις κι άλλες ενοχές στο κεφάλι μου... Έχω ήδη αρκετές από άλλες ιστορίες που οσονούπω θα σας διηγηθώ...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παικτουρα εισαι ολα τα λεφτα!!! εξαφανιστηκε ο Αλεξ22 -πληρωνω για να γαμησετε μπροστα μου και να τον παιξω- και ο λαος ζηταει νεο Φωσκολο!!! Μας τα χαλασες λιγο στο φιναλε (νομισα οτι σε καλεσε ο αντρας της για παρτουζα), αλλα κι ετσι τελεια η ιστορια! Αναμενουμε νεο σου χτηπημα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παικτουρα εισαι ολα τα λεφτα!!! εξαφανιστηκε ο Αλεξ22 -πληρωνω για να γαμησετε μπροστα μου και να τον παιξω- και ο λαος ζηταει νεο Φωσκολο!!! Μας τα χαλασες λιγο στο φιναλε (νομισα οτι σε καλεσε ο αντρας της για παρτουζα), αλλα κι ετσι τελεια η ιστορια! Αναμενουμε νεο σου χτηπημα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

παιδια να σας πω και εγω την καυλιαρικη ιστορια της εφηβειας μου......ημουν 15 ετων και στο διπλα διαμερισμα εμενε ενα νιοπαντρο ζευγαρι που μολις ειχε μετακομισει.Η γυναικα ηταν γυρω στα 28-30,κοκκινο βαμμενο μαλλι μαζι με μαυρο,βυζι τριαροτεσσαρι(κατι σαν τον siskauskas ή τον κακιουζη δηλ.)και εγω ημουν τρελλα καυλωμενος για παρτη της......ενα βραδυ λοιπον καλοκαιρινο βγαινω στο μπαλκονι της κουζινας(πισω στον ακαλυπτο) και παω να κανω ματι(το ειχα κανει πολλες φορες μεχρι τοτε) χωρις να περιμενω και τιποτε ιδιαιτερο οπως παντα.Πλησιαζω το αυτι μου προς την κουζινα της και ακουω να τηγανιζεται κατι οποτε κανω με προσεκτικοτατες κινησεις ντου για ματι!!!!!και τι ειδαν τα ομορφα μπιρμπιλωτα μου ματακια?την γκομενα μονο με την κυλοτα της(μαυρη,καυλα για την εποχη αρχες του 1990) να τηγανιζει γαυρους για τον μαλακα τον συζυγο(παρεπιπτοντως ο μαλακας μιλαμε!!!!!).Τοτε εγω μονομιας την βγαζω εξω χωρις δευτερη κουβεντα και αρχιζω μια παχια μαλακια ονειρικη σας λεω....Την ειχα πλατη οποτε καλυπτομουν..ομως σε μια φαση οπως τηγανιζε γυρναει προς τα μενα και μπροστα στη θεα των ανεκδιηγητων βυζοπουλιων της βγαζω μια μικρη κραυγουλα.....ωχ θεε μου......και αυτη κοιταει προς τα εξω...αλλα ευτυχως δεν δινει σημασια.....ξαναγυρναει την πλατη της προς εμενα και φερνει τους βυζους της παλι μπροστα στους γαυρους που τηγανιζε.....και τοτε συμβαινει το απιστευτο!!!!!!!κοιταει αστραπιαια προς τα εξω και με βλεπει που την μπανιζω!!!!ετοιμος να χυσω ημουνα και δεν ηξερα τι να κανω......ηταν ομως πολυ καλο κοριτσι.........................ερχεται προς τα εξω χαμογελαστη και μου λεει πολυ απλα ΠΑΙΞΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια μου εχει μεινει πραγματικα ενα απιστευτο τραυμα απο αυτην την εμπειρια....οποτε την θυμαμαι τραβαω μαλακια....μεχρι και σε εστιατοριο την εχω παιξει για παρτη της.....ηταν μια απιστευτη αγχωτικη καυλα!μετα απο 2 μηνες περιπου δυστυχως μετακομισε απο εκει και δεν μπορουσα να το χωνεψω.Στο διαστημα αυτο που μεσολαβησε μεχρι να μετακομισει ξανα με εβλεπε στο ασανσερ και ηταν σαν να μην ειχε συμβει τιποτε......απιστευτη τυπισα.....τωρα θα ειναι καμια 42αρα περιπου δηλ.μεσα στη καυλα.....ρε πουστη μου να μην ξερω που μενει!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. φυσικα τα φλοκια μου εφυγαν σε τεντες,γατες και δεν ξερω και εγω τι αλλο στον ακαλυπτο!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :P :P

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γαμήθηκα στο γέλιο με τις τέντες και τις γάτες! Γαμώ το στόρυ Βάσο! Γρανίτα απο γαυρόνι!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βασο εγραψες!!! ας καθιερωσουμε το thread αυτο λοιπον για τις απιστευτες κι ομως αληθινες ιστοριες (η και...παραμυθια) με τους μικρους ηρωες της καυλοκαθημερινοτητας μας κι ας αναδειξουμε συν τοις αλλοις και το συγγραφικο ταλεντο των συναγωνιστων!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Vaso Vaso έλα να στον πιάσω...

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
paiktoura  εισαι ΘΕΟΣ!!!!!
Ειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι ρε φιλε
Να σαι καλα

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
παιδια μου εχει μεινει πραγματικα ενα απιστευτο τραυμα απο αυτην την εμπειρια....οποτε την θυμαμαι τραβαω μαλακια....μεχρι και σε εστιατοριο την εχω παιξει για παρτη της.....
Καλα πως τη θυμηθηκες στο εστιατοριο? Μηπως ειχες παραγγείλει γαύρο τηγανητό??? :dancing:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Να πω και γω μια δική μου απίστευτη ιστορία, μόνο που ο τίτλος ταιριάζει περισσότερο να είναι "μου συνέβη το χειρότερο".

Ήμουν 17 και τραβάω ένα τρικούβερτο καβγά με τον πατέρα μου στο σπίτι. Καθημερινή νωρίς το απόγευμα ήταν, Τρίτη ή Πέμπτη, ανοιχτά τα μαγαζιά. Κατεβαίνω κέντρο απλά για βόλτα και για να βρω να πάρω κάτι να γουστάρω. Μπάινω σε κεντρικό μεγάλο βιβλιοπωλείο κοντά στη Σόλωνος και αγοράζω κάτι βιβλία (κουλτούρα ο δικός σου). Έχοντας ξενερώσει με τη ζωή μου και αφού απορρίπτω τα coinαδικα ανεβαίνω μια βόλτα την Ακαδημίας και γυρίζω χαζεύοντας στην Πανεπιστημίου. Περνάω έξω απ' το Ιντεαλ και παίζει το Απέραντο Γαλάζιο. Ρε τι κόλλημα είχα ο πιτσιρικάς, προλαβαίνω την απογευματινή παράσταση των 6:30 και χώνομαι μιας και δεν το χα δει.
Μια λεπτομέρεια τώρα. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι η αίθουσα, αλλά τότε σε σχετικά πίσω κεντρική σειρά υπήρχε κολώνα που ουσιαστικά τη χώριζε σε δεξί και αριστερό τμήμα. Δηλαδή υπήρχε κάθισμα πδίπλα στην κολώνα. ʼδειο το σινεμα και διαλέγω μπαίνοντας από πάνω να κάτσω σε αυτή τη σειρά, περίπου στη μέση του δεξιού κομματιού.
Ζήτημα να 'χε άλλα 6-7 άτομα σε πιο μπροστά θέσεις. Γενικά εκνευρισμένος απ' τον καβγά, περιμένω να αρχίσει η προβολή. Σβήνουν τα φώτα και ξεκινάει. Κανα 15λεπτο μετά μπάινει μέσα ένα ζευγάρι γύρω στα 40 και έρχονται να κάτσουν στη σειρά μου, αλλά στα αριστερά μου, πιο μέσα προς την κολώνα. Παίρνω κι άλλες ανάποδες και με δαυτους, μα καλά λέω, τι μαλάκες, όλη η αίθουσα άδεια σε μένα δίπλα διάλεξαν ? Πού να ξερα ...
Βλέπω τον Ζακ Μαγιολ να κάνει τις βουτιες του, όλα κανονικά. Συνεχίζω την κουλτούρα μου. Και πως γυρίζω το βλέμμα μου κάποια στιγμή και συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα με καρφώνει με ένα σουπερ λαγνο βλέμμα. Με καρφώνει και δεν τραβάει το βλέμμα της όταν την κοιτάζω ... μπα, λέω ... τι σκατά ... αλλά που να κρατηθώ ... ξανακοιτάζω μετά από κάτι δευτερόλεπτα ... τα ίδια ...  ε, ρε πούστη λέω ... τι γίνεται ... η τύπισσα απλώνεται και κάθεται πιο χαμηλά στην καρεκλα απλώνοντας το χέρι της στην κενή θέση ανάμεσα μας. Απλώνω το χέρι μου πολύ διστακτικά και αρχίζει με τα νύχια της να με χαϊδεύει στο εσωτερικό του πήχη ... ο πούτσος μου ? Κατάρτι ... ρε τι κάνουμε λέω ? Σκύβω να δω τον άντρα της με τρόπο, κλασμένος λίγο ότι θα μας πάρει πρέφα και θα μας σαπακιάσει both. Αρχίδια, εγώ τότε ως αφελής νεανίας νόμιζα ότι κοιμότανε, τώρα έχω καταλάβει ότι απλά γούσταρε. Η γκόμενα φορούσε ένα βαμβακερό στενό φόρεμα και μια ανοικτή λεπτή ζακέτα από πάνω. Είχε βυζάρες τις οποίες έτριβε διακριτικά με το ένα της χέρι. Στη μάπα δεν ήταν όμορφη, μάλλον άσχημη θα την έλεγα. Περνάει κανα 20λεπτο έτσι, εγώ εν τω μεταξύ μόνο μπιρμπιλόνια απ τον κώλο δεν είχα χύσει. Κάβλωνα μεν, αλλά φοβόμουνα πολύ τον τύπο που θυμάμαι να μου χει κάνει εντύπωση το ανοιχτό και κατάσαρκα φορεμένο πουκάμισο του, όταν έξω το φορούσες πανεύκολα το φουτεράκι ή light μπουφανάκι. Το εξελάμβανα και αυτό σαν στοιχείο βαρβατίλας και του πιθανού ξυλοφορτώματος.

Σκάει το διάλειμμα ... Χεσμένος αλλά και περίεργος, σηκώνομαι και βγαίνω στο φουαγιέ και καλά να πάρω κάτι. Τσουπ ... η λεγάμενη ... νταρντανα, ζάρες, λάρα, κόχειλα ... Φορούσε μπότες από κάτω.
- Πού πας μου λέει ? Έλα μέσα και κάτσε δίπλα μου ...
Ρε ούτε η φωνή καλά καλά δε μου βγαινε ... Κάτι άναρθρα είπα, σαν το θλιμμένο μπούφο ... κατάφερα να της πω να πάμε στην τουαλέτα ... (πολύ προχωρημένος ο δικός σου, νόμιζα ότι τα γαμήσια πέφτουν μόνο σε κρεββάτια, τουαλέτες και αυτοκίνητα) Με πιάνει απ' το χέρι και με τραβάει στην τουαλέτα. Με βάζει στις γυναικείες και σκύβει μπροστά μου ανοίγοντας μου τη ζώνη. Μου λέει ένα "δώστον μου στο στόμα" και μου χουφτώνει τον κώλο. Ρε, και το παντελόνι θα βγαζα χωρίς να βγάλω τα παπούτσια. Κατεβάζω τα βρακια μου και αρχίζει ένα θεσπέσιο ρουφογάλι (έτσι όπως ήμουνα και πιτ μπουλ να μου κανε τσιμπούκι, θεεικό θα το βρισκα, αλλά καταλαβαίνετε). Αλλά σιγά μην πήγαιναν όλα πρίμα ... Σταματάει απότομα και μου λέει :
- Έλα μέσα. Κάτσε δίπλα μου και μη σε νοιάζει.
Και σηκώνεται και φεύγεεεεεει ... Εγώ είχα τις εξής επιλογές τότε (ρε πούστη τις θυμάμαι σαν τώρα). Η να πιάσω το πουλί μου και να κάνω 2 πάνω μια κάτω (δε χρειαζόμουν παραπάνω) και να χύσω ή να πάω μέσα κι ό,τι γινόταν. Μπαίνω μέσα και το ζέυγος έχει μετακομίσει κολλητά στην κολώνα. Σκάω μύτη σαν το σχολιαρόπαιδο με τη σακούλα με τα βιβλία ... Ο τύπος μπορεί να έβέπε και τη Ροζανα Αρκετ και να γουσταρε,πάντως λες και δεν υπήρχα. Πλησιάζοντας η γκόμενα με κοιτάει και μου δείχνει τη διπλανή καρέκλα ... Κάθομαι σαν σπουργιτάκι λες κι ο μαλάκας δε θα μ' επαιρνε πρέφα (τώρα όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο μαλάκας, αλλά μη με πληγώσετε  :birdman:
Κοιτάζω διστακτικά πάλι προς το μέρος του και ... ο μάγκας ... την έχει βγάλει έξω και την χαϊδεύει ... αμαν ... κάτσε να οργανωθούμε μεγάλε ποιος θα γαμήσει ποιον ... τα μάτια μου έχουν γίνει πορτοκάλια ... και η γκόμενα σκύβει στο αυτί και μου λέει :
- Μη σε νοιάζει ... του αρέσει να βλέπει ... κάνε πως δεν είναι εδώ, δεν πρόκειται να κάνει κάτι ...
Και κατεβαίνει ανάμεσα στα πόδια μου, μοε ξεκουμπώνει και με αρχίζει στο τσιμπούκι ... εγώ χουφτώνω τα βυζιά, αλλά είμαι καρφωμένος στον τύπο, ο οποίος καβλώνει και κουναέι και τη λεκάνη του ... δεν μπορούσα να το φχαριστηθώ, δεν ήμουν σίγουρος ότι μου συνέβαινε ... ώσπου σε μια στιγμή, ο τύπος σηκώνεται όρθιος (πράγμα που με έκανε σε dt μαλακοκάβλη) και ως άλλος Μικαελ Σουμαχερ κουνάει τη σαμπάνια του πάνω στην πλάτη, δηλαδή στα ρούχα, της κυρίας ... έχω μέινει μαλάκας ... κουμπώνεται και μου λέει :
- Συγγνώμη λίγο να περάσω, εννοώντας να του κάνω χώρο να πάει να πλύθεί το παλικάρι ...
Εννοείται, πως κουμπώθηκα και έφυγα, αγνοώντας (και μην καταλαβαίνοντας στην ουσία) όσα μου έλεγε η γκομενα του. Μάλλον τους προσφερα μια ευχάριστη βραδιά και τόνωσα τη σχέση τους. Εγώ, έριξα μια Royal μαλακία επιστρέφοντας σπίτι και αφού είπα και στον πατέρα μου ότι δεν αξίζει να τσακωνόμαστε και να γίνονται όλα αυτά.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δε θα την έγραφα για κανέναν άλλο λόγο. Τον χιουμοριστικό τόνο τον έδωσα, γιατί ούτως ή άλλως είναι αστεία. ʼσχετα που για έναν 17χρονο μπορεί να είναι και θριλερ.  :dancing:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Και κατεβαίνει ανάμεσα στα πόδια μου, μοε ξεκουμπώνει και με αρχίζει στο τσιμπούκι ... εγώ χουφτώνω τα βυζιά, αλλά είμαι καρφωμένος στον τύπο, ο οποίος καβλώνει και κουναέι και τη λεκάνη του ... δεν μπορούσα να το φχαριστηθώ, δεν ήμουν σίγουρος ότι μου συνέβαινε ... ώσπου σε μια στιγμή, ο τύπος σηκώνεται όρθιος (πράγμα που με έκανε σε dt μαλακοκάβλη) και ως άλλος Μικαελ Σουμαχερ κουνάει τη σαμπάνια του πάνω στην πλάτη, δηλαδή στα ρούχα, της κυρίας ...

Kάτσε ρε συ, δηλαδή οι υπόλοιποι τι κάνανε μέσα στο cinema ?
Τυφλοί ήτανε? Sorry αλλά μου φαίνετε λίγο παρατραβηγμένο.  :o

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να τους έκριβε αυτή η κολώνα! Πάντως ακόμα γελάω με το ρουφογάλι! Τι είπε ρε ο μεγιστάνας!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Μαγγες 2 φορες εχω παθει ονειρωξη στη ζωη μου
Την 1 φορα φυσιολογικα σπιτι μου στο κρεβατι μου.
Την 2 φορα ομως ημουνα σε νοσοκομειο ειχα χειρουργηθει το πρωι κυστη κοκκυγος (αφαιρεση ενος κομματιου λιγο κατω απο την ουρα)και κατα συνεπεια ημουνα μπρουμητα.Διπλα μου ειχα μια γρια 80+ και παραδιπλα εναν παππου μπορει και 90.Πρωι λιγο πριν ξυπνησω βλεπω ενα ονειρο οτι ξεσκιζομαι με μια ναρα σε ασανσερ και τελικα χυνω.Στα καπακια ξυπναω και αντι για ναρα βλεπω την γρια να με κοιταζει παραξενα, την νοσοκομα που την περιποιουταν ηλικιας 50+να ειναι ετοιμη να βαλει τα γελια,και τον παππου να μην εχει παρει χαμπαρι τιποτα.Η μεγαλυτερη φρικη ηταν οτι φορουσα μια λεπτη φορμα η οποια ειχε γινει μουσκεμα απο τα φλοκια και επρεπε να σηκωθω με πολυ προσοχη καθοτι χειρουργημενος.Περιτο να πω οτι υπεγραψα, πηρα εξιτηριο και πηρα τον πουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom