papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 52.027
- Πόντοι
- 27.261
μεχρι στιγμης και σαν θεωρια, καλα το πας εχω παρατηρησει.ειμαστε μαζι 2-3 χρονια και εχουμε μεινει μαζι το μεγαλυτερο διαστημα.
δεν ημουν τυπος που ελεγα θελω οπωςδηποτε οικογενεια αλλα ηξερα μεσα μου οτι αυτο ειναι το σωστο και καλο για μενα.
εκανα τις τρελες μου σαν καθε νεος και τα χορτασα τα περισσοτερα.
οκ παντα το νεο ειναι γλυκο αλλα ο γαμος και γενικα η ζωη θελουν και θυσιες.
σα θεωρια ομως... οπως σωστα ειπες και εσυ καπου.
γιατι η πραξη ειναι τελειως αλλιως οντως, οπως λενε οι περισσοτεροι-σχεδον ολοι.
επισης οι γνωστες δικαιολογιες απο τους ιδιους, για να τα εχουν καλα με τον εγωϊσμο τους (με οτι αυτο συνεοπαγεται), τις γνωριζουμε ηδη και αυτο γιατι ειναι οι ιδιες τοσο καιρο, απλα.
στην ερωτηση οτι αν σε κερατωνε η γυναικα σου 1-2 φορες το μηνα, οπως κανεις εσυ, ετσι για ξεμπουκωμα η' για αλλαγη "φαγητου" βρε μαστορα στην τελικη... ολοι μοκο. (οι σουϊνγκερς εξαιρεση).
παρολαυτα, σε καποια σημεια συμφωνω με αυτους, εχουν δικιο ναι... αλλα οχι εντελως.
αλλα εδω λες αυτο στο μπολντ, στο οποιο ομως και κατα τη διαρκεια του, την κερατωνες με εσκορτς επι της ουσιας.
αυτη... που σε καβλωνει ακομα, που θελεις να πας σε γαμο οπως λες, αν καταλαβα καλα και γιατι οχι να κανεις και παιδια-οικογενεια
λιγο αυτο φαινεται κουλο σε μενα... οπως καταλαβαινεις φανταζομαι εεε.
ερωτηση.
αυτη εκανε καμια κουτσουκελα συναμα με σενα η' σου ηταν πιστη καθετως (αν γνωριζεις) ?
αν σου εκανε, βλεπω να πηγαινεις καλα. γιατι λογικα θα το εχετε συζητησει, επομενως θα θελετε να "ξεφυγεται" απο αυτο το σταδιο (της εναλλαγης σεξ εννοω) και να πορευτειτε μαζι πιο σοβαρα.
κατι ειπες και για αδυναμιες δικες της, υποθετω λοιπον αυτο (σαν τυχαιο παραδειγμα).
αν οχι τωρα, δηλαδη σου ηταν πιστη ενω εσυ ειχες και την ποικιλια σου αποξωαποξω και συναμα, βλεπω να το σπας μετα απο καποιο σημειο... ας πουμε βαρεμαρας-δυσκολιας (λεω εγω τωρα τυχαια 2 λεξεις)... δυστυχως.
ο παιχτης @dim883 ειπε καποια σωστα πραγματακια εδω #55
τελος, ηλικιακα εφοσων εισαι 40 οπως ειπες επισης καπου, να ξερεις οτι οι πιθανοτητες και ισως και οι "ορεξεις" παιδιων-οικογενειας λιγοστευουν... μετα τα συγκεκριμενα -αντα.