Νέα

Έχω ελπίδες να κρεμάσω τα παπούτσια ή άδικα θα το επιχειρήσω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχω ελπιδες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.027
Πόντοι
27.261
ειμαστε μαζι 2-3 χρονια και εχουμε μεινει μαζι το μεγαλυτερο διαστημα.
δεν ημουν τυπος που ελεγα θελω οπωςδηποτε οικογενεια αλλα ηξερα μεσα μου οτι αυτο ειναι το σωστο και καλο για μενα.
εκανα τις τρελες μου σαν καθε νεος και τα χορτασα τα περισσοτερα.
οκ παντα το νεο ειναι γλυκο αλλα ο γαμος και γενικα η ζωη θελουν και θυσιες.
μεχρι στιγμης και σαν θεωρια, καλα το πας εχω παρατηρησει.
σα θεωρια ομως... οπως σωστα ειπες και εσυ καπου.
γιατι η πραξη ειναι τελειως αλλιως οντως, οπως λενε οι περισσοτεροι-σχεδον ολοι.
επισης οι γνωστες δικαιολογιες απο τους ιδιους, για να τα εχουν καλα με τον εγωϊσμο τους (με οτι αυτο συνεοπαγεται), τις γνωριζουμε ηδη και αυτο γιατι ειναι οι ιδιες τοσο καιρο, απλα.
στην ερωτηση οτι αν σε κερατωνε η γυναικα σου 1-2 φορες το μηνα, οπως κανεις εσυ, ετσι για ξεμπουκωμα η' για αλλαγη "φαγητου" βρε μαστορα στην τελικη... ολοι μοκο. (οι σουϊνγκερς εξαιρεση).
παρολαυτα, σε καποια σημεια συμφωνω με αυτους, εχουν δικιο ναι... αλλα οχι εντελως.
αλλα εδω λες αυτο στο μπολντ, στο οποιο ομως και κατα τη διαρκεια του, την κερατωνες με εσκορτς επι της ουσιας. :rolleyes:
αυτη... που σε καβλωνει ακομα, που θελεις να πας σε γαμο οπως λες, αν καταλαβα καλα και γιατι οχι να κανεις και παιδια-οικογενεια :rolleyes::rolleyes:
λιγο αυτο φαινεται κουλο σε μενα... οπως καταλαβαινεις φανταζομαι εεε. :sad2:
ερωτηση.
αυτη εκανε καμια κουτσουκελα συναμα με σενα η' σου ηταν πιστη καθετως (αν γνωριζεις) ?
αν σου εκανε, βλεπω να πηγαινεις καλα. γιατι λογικα θα το εχετε συζητησει, επομενως θα θελετε να "ξεφυγεται" απο αυτο το σταδιο (της εναλλαγης σεξ εννοω) και να πορευτειτε μαζι πιο σοβαρα.
κατι ειπες και για αδυναμιες δικες της, υποθετω λοιπον αυτο (σαν τυχαιο παραδειγμα).
αν οχι τωρα, δηλαδη σου ηταν πιστη ενω εσυ ειχες και την ποικιλια σου αποξωαποξω και συναμα, βλεπω να το σπας μετα απο καποιο σημειο... ας πουμε βαρεμαρας-δυσκολιας (λεω εγω τωρα τυχαια 2 λεξεις)... δυστυχως.
ο παιχτης @dim883 ειπε καποια σωστα πραγματακια εδω #55
τελος, ηλικιακα εφοσων εισαι 40 οπως ειπες επισης καπου, να ξερεις οτι οι πιθανοτητες και ισως και οι "ορεξεις" παιδιων-οικογενειας λιγοστευουν... μετα τα συγκεκριμενα -αντα.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
μεχρι στιγμης και σαν θεωρια, καλα το πας εχω παρατηρησει.
σα θεωρια ομως... οπως σωστα ειπες και εσυ καπου.
γιατι η πραξη ειναι τελειως αλλιως οντως, οπως λενε οι περισσοτεροι-σχεδον ολοι.
επισης οι γνωστες δικαιολογιες απο τους ιδιους, για να τα εχουν καλα με τον εγωϊσμο τους (με οτι αυτο συνεοπαγεται), τις γνωριζουμε ηδη και αυτο γιατι ειναι οι ιδιες τοσο καιρο, απλα.
στην ερωτηση οτι αν σε κερατωνε η γυναικα σου 1-2 φορες το μηνα, οπως κανεις εσυ, ετσι για ξεμπουκωμα η' για αλλαγη "φαγητου" βρε μαστορα στην τελικη... ολοι μοκο. (οι σουϊνγκερς εξαιρεση).
παρολαυτα, σε καποια σημεια συμφωνω με αυτους, εχουν δικιο ναι... αλλα οχι εντελως.
αλλα εδω λες αυτο στο μπολντ, στο οποιο ομως και κατα τη διαρκεια του, την κερατωνες με εσκορτς επι της ουσιας. :rolleyes:
αυτη... που σε καβλωνει ακομα, που θελεις να πας σε γαμο οπως λες, αν καταλαβα καλα και γιατι οχι να κανεις και παιδια-οικογενεια :rolleyes::rolleyes:
λιγο αυτο φαινεται κουλο σε μενα... οπως καταλαβαινεις φανταζομαι εεε. :sad2:
ερωτηση.
αυτη εκανε καμια κουτσουκελα συναμα με σενα η' σου ηταν πιστη καθετως (αν γνωριζεις) ?
αν σου εκανε, βλεπω να πηγαινεις καλα. γιατι λογικα θα το εχετε συζητησει, επομενως θα θελετε να "ξεφυγεται" απο αυτο το σταδιο (της εναλλαγης σεξ εννοω) και να πορευτειτε μαζι πιο σοβαρα.
κατι ειπες και για αδυναμιες δικες της, υποθετω λοιπον αυτο (σαν τυχαιο παραδειγμα).
αν οχι τωρα, δηλαδη σου ηταν πιστη ενω εσυ ειχες και την ποικιλια σου αποξωαποξω και συναμα, βλεπω να το σπας μετα απο καποιο σημειο... ας πουμε βαρεμαρας-δυσκολιας (λεω εγω τωρα τυχαια 2 λεξεις)... δυστυχως.
ο παιχτης @dim883 ειπε καποια σωστα πραγματακια εδω #55
τελος, ηλικιακα εφοσων εισαι 40 οπως ειπες επισης καπου, να ξερεις οτι οι πιθανοτητες και ισως και οι "ορεξεις" παιδιων-οικογενειας λιγοστευουν... μετα τα συγκεκριμενα -αντα.
Λογικά μίλησες γενικά αλλά αν είχα έστω την υποψία ότι έχει κάνει στραβή, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα, άρα το θεωρώ απίθανο να έχει συμβεί. Μίλησα για ανθρώπινες αδυναμίες της που έχουμε όλοι σαν άνθρωποι. Προφανώς δεν εχει την παραμικρή ιδέα για τις στραβές μου αφού τις έκανα με ασφάλεια 99%. Είχα κάνει τις στραβές μου και πριν αλλά το τελευταίο διάστημα ήμουν πολύ πιο δραστήριος λόγω συνθηκών. Ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο και το γεγονός ότι είμαστε ήδη στην διαδικασία για οικογένεια κτλ και ότι το είδα του τύπου ότι προλάβω να βγάλω κάποια απωθημένα. Ίσως και κάποια ανασφάλεια για το άγνωστο μέλλον. Αν ξέχασα να απαντήσω σε κάτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαματε όσο σας σηκώνεται ρε
Να και κάτι που συμφωνούμε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Η εσύ έρχεσαι απ το μέλλον η εγώ έχω μείνει πολύ πίσω
Δεν έχεις νοιώσει ποτέ ότι αγαπάς πολύ ένα άνθρωπο και ταυτόχρονα να σε καυλώνουν διάφορες;
Γιατί θα πρέπει η αγάπη και η αφοσίωση να ζητούν όρκους και διαπιστεύσεις μονογαμίας;
Δεν είναι θέμα αν έχεις μείνει πίσω φίλε μου.
Φαντάσου πως πιο ευτυχισμένοι θα μασταν άνδρες και γυναίκες αν δεν ψάχναμε την ερωτική ζωή του συντρόφου μας.
Αν δεν μας πειραζε τοσο πολυ που βρηκε σε ενα αλλο ομορφο ανθρωπο την ηδονη.
Ποσο μαλλον αν μιλαμε για πουτανες.
Ρωτα τους πιστούς μια ζωη ανθρώπους να σου πουν
-πόσο καταπίεση ένοιωσαν
-πόσο προδομένοι όταν διαπίστωσαν πως ο συντροφος τους ξενοκοιταζε.
-πόσος θυμός τους έπνιξε αδικα γιατι η απιστη συζυγος τους παρεμεινε μια καταπληκτικη μητερα για τα παιδια τους.
Το ιδιο και ο απιστος πατερας.
Τρομερος μπαμπας για τα μικρα του.
-ρωτα τους ποσο ταλαιπωρηθηκαν στα δικαστηρια για ενα πληγωμενο εγωισμο.
Ναι,ποναει ο ερωτικος σου παρτενερ να κοιταξει αλλου.
Ναι,πληγωνει.
Ομως η φυση ειναι αδαμαστη.
Θελει σεβασμο.
Γι αυτο σταματηστε να κοιτατε τι κανει η γυναικα σας η ο ανδρας σας αν αργησει να ρθει απο τη δουλεια.
Μη ρωτατε και μη ψαχνετε.
Δε σας αφορα.
Καθε ανθρωπος ειναι μια ξεχωριστη οντοτητα κι ειναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να κανει πραγματα που τον ευχαριστουν ΧΩΡΙΣ να οφειλει εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν δε μπορεις να το δεχτεις αυτο τοτε δεν αγαπας αληθινα τον ανθρωπο αυτο.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
482
Πόντοι
36
Ούτε καν σε στούντιο δεν έχω πάει ποτέ. Είμαι επιλεκτικός και δε συμφέρω. Το πορνο δεν πειράζει αν δεν ζημιωνει την σεξουαλικη ζωή με τη σύντροφό σου.
μονο τη γυναίκα σου γαμάς ? χάνεις ....

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.126
Πόντοι
456
μα πως γινεται σε αυτην τη συγκεκριμενη ερωτηση, ολα τα ναυαγια... μα ολα ομως, να κανουν τον αλεκο ε ? :2funny::2funny::2funny:
Κανεις δεν κανει τον αλεκο
Ο αντρας εκ φυσεως ειναι πολυγαμικος
Η γυναικα εκ φυσεως ειναι μονογαμικη
Και οι δυο εχουν ως στοχο τη διαιωνιση του DNA τους, αλλα η γυναικα κανει παιδια, οποτε ειναι περιορισμενη στο ποσα θα κανει
Γιαυτο και η γυναικα επιλεγει την ποιοτητα
Δηλαδη ψαχνει το πιο δυνατο αρσενικο, να της δωσει τα πιο δυνατα παιδια που εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες να διαιωνισουν το DNA
Αντιθετα ο αντρας δεν κυοφορει, μπορει να γαμαει συνεχεια και να σπερνει παιδια αβερτα
Γιαυτο γαμαει οτι κινειται
Μεσω της ποσοτητας δηλαδη προσπαθει να διαιωνισει το DNA του και στοχευει στο αν κανει πολλα παιδια, καποια βαση στατιστικης, θα ειναι δυνατα
Απλη βιολογια ειναι
Γιαυτο και οι αντρες γαμανε οτι βρουν ενω οι γυναικες βαζουν κριτηρια
Γιαυτο και ο αντρας κερατωνει και η γυναικα οχι
Με τη βουλα της επιστημης κιολας

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: dim883

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Λογικά μίλησες γενικά αλλά αν είχα έστω την υποψία ότι έχει κάνει στραβή, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα, άρα το θεωρώ απίθανο να έχει συμβεί. Μίλησα για ανθρώπινες αδυναμίες της που έχουμε όλοι σαν άνθρωποι. Προφανώς δεν εχει την παραμικρή ιδέα για τις στραβές μου αφού τις έκανα με ασφάλεια 99%. Είχα κάνει τις στραβές μου και πριν αλλά το τελευταίο διάστημα ήμουν πολύ πιο δραστήριος λόγω συνθηκών. Ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο και το γεγονός ότι είμαστε ήδη στην διαδικασία για οικογένεια κτλ και ότι το είδα του τύπου ότι προλάβω να βγάλω κάποια απωθημένα. Ίσως και κάποια ανασφάλεια για το άγνωστο μέλλον. Αν ξέχασα να απαντήσω σε κάτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να και κάτι που συμφωνούμε
Τονισα τα γραμματα για να κανω εκει φοκους.
Ειδες που εχεις να μαθεις πολλα ακομη για την αγαπη;
Σωστα λεει ο @papaphilips την κερατωνες τοσο καιρο.Κι εχεις κι απωθημενα.
Ομως την αγαπας και εχεις καθε διαθεση να τη σεβαστεις.
Δεν εχει κανενα νοημα να σταματησεις το σπορ λοιπον.
Επισης προσπαθησε να μαθεις να βλεπεις μια μελλοντικη απιστια της συντροφου σου πιο χαλαρα.
Θα σε βοηθησει πολυ να μη χαλασεις την ψυχικη σου υγεια και το μελλοντικο σου σπιτικο.
Φιλικα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.027
Πόντοι
27.261
παιχτη εγω ενα μονο εχω να σου πω.
αν ολα αυτα που εχεις απωθημενα οπως λες (μαζι και καποιες ανωμαλιες βαζω εγω), ΔΕΝ τα κανεις με αυτην που γουσταρεις, το παιχνιδι ειναι ηδη χαμενο απο τα αποδυτηρια και θα εισαι συνεχεια στη γυρα μετα απο λιγο.
πας αλλου, οταν η γυναικα σου ΔΕ σε καλυπτει πλεον. το ιδιο και ο αντρας σου εννοειται, για τις γυναικες.
χωριζεις λοιπον και πας παρακατω.
η περιπτωση ΜΕ παιδια, θελει αλλη κουβεντα σαφως.
αν ξενοπηδας εφοσων εισαι καλυμμενος σεξουαλικα, η φασουλα παει προς το αρρωστο.
αν στο παραπανω εχεις και παιδια, το αρρωστο παει επι... βαλε εσυ οτι θες νουμερο.
ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε για να περασει η ωρα και σημερα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.027
Πόντοι
27.261
Και οι δυο εχουν ως στοχο τη διαιωνιση του DNA τους, αλλα η γυναικα κανει παιδια, οποτε ειναι περιορισμενη στο ποσα θα κανει
Δηλαδη ψαχνει το πιο δυνατο αρσενικο, να της δωσει τα πιο δυνατα παιδια που εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες να διαιωνισουν το DNA
Αντιθετα ο αντρας δεν κυοφορει, μπορει να γαμαει συνεχεια και να σπερνει παιδια αβερτα
Μεσω της ποσοτητας δηλαδη προσπαθει να διαιωνισει το DNA του και στοχευει στο αν κανει πολλα παιδια, καποια βαση στατιστικης, θα ειναι δυνατα
Απλη βιολογια ειναι
Με τη βουλα της επιστημης κιολας
σαν την επιστημη κουλο-τσιοδρα παιχτη ? :tired:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.065
Πόντοι
6.056
Ο σωστός άντρας κερατώνει οι γυναίκες δεν σέβονται τους αγαπουληδες

Και από μια ηλικία και μετά οι γυναίκες κλείνουν το εργοστάσιο

Τι από μία ηλικία ;
Το πήδημα για τις γυναίκες, είναι σαν τον αβανταδόρο των παπατζήδων .
Σαν τα δωρεάν ποτά στα καζίνο ... ή τους φθηνούς μπουφέδες σε κάτι λας βέγκας .....

Παίρνεις κάτι τσάμπα .... μετά σου παίρνουν τα σώβρακα ... και μετά παίρνεις τα αρχίδια σου.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.126
Πόντοι
456
σαν την επιστημη κουλο-τσιοδρα παιχτη ? :tired:
βαρετος εισαι
ειπες μια μαλακια, σου απαντησα με επιστημονικα δεδομενα και σαφη λογικη αιτιολογηση και παλι λες μαλακιες για να υπεκφυγεις
δεξου οτι εχεις αδικο και σταματα να γελοιοποιεισαι κιαλλο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.027
Πόντοι
27.261
βαρετος εισαι
ειπες μια μαλακια, σου απαντησα με επιστημονικα δεδομενα και σαφη λογικη αιτιολογηση και παλι λες μαλακιες για να υπεκφυγεις
και ο κουλης και ο τσιοδρας σε επιστημονες βασιζοντουσαν μαστορα. :undecided:
το ποιος βγηκε γελοιος μετα, στο αφηνω πανω σου.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.139
Πόντοι
3.786
βαρετος εισαι
Ψευδοεπιστήμες υπάρχουν πολλές.Ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε το βολεύει

• Like
Αντιδράσεις: Magi

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.126
Πόντοι
456
και ο κουλης και ο τσιοδρας σε επιστημονες βασιζοντουσαν μαστορα. :undecided:
το ποιος βγηκε γελοιος μετα, στο αφηνω πανω σου.
Ψευδοεπιστήμες υπάρχουν πολλές.Ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε το βολεύει
επειδη αυτοι ηταν καραγκιοζηδες δεν σημαινει οτι ολη η επιστημη ειναι καραγκιοζιες
βαση επιστημης υπαρχει αυτο το site και μιλαμε εμεις τωρα
αλλα αν δε σαρεσει η επιστημη χρησιμοποιησε τη λογικη σου και πες μου τι σολα αυτα που ειπα δε σου ακουγεται λογικο
με τσιοδρες κλπ η απλη λογικη ελεγε οτι για μια γριπη δεν κλεινεις τα παντα και δεν κανεις πειραματικα εμβολια
οι λογικοι το λεγανε απο την πρωτη μερα και μεσα σαυτους ημουν κι εγω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.027
Πόντοι
27.261
επειδη αυτοι ηταν καραγκιοζηδες δεν σημαινει οτι ολη η επιστημη ειναι καραγκιοζιες
βαση επιστημης υπαρχει αυτο το site και μιλαμε εμεις τωρα
αλλα αν δε σαρεσει η επιστημη χρησιμοποιησε τη λογικη σου και πες μου τι σολα αυτα που ειπα δε σου ακουγεται λογικο
με τσιοδρες κλπ η απλη λογικη ελεγε οτι για μια γριπη δεν κλεινεις τα παντα και δεν κανεις πειραματικα εμβολια
οι λογικοι το λεγανε απο την πρωτη μερα και μεσα σαυτους ημουν κι εγω
η λογικη παιχτη λεει οτι αντρας και γυναικα, παρολο που ειναι διαφορετικοι οργανισμοι, εχουν τα ιδια και ισα δικαιωματα παντου, σαν ανθρωποι που ειναι και οι δυο.
επι της ουσιας.
εχω καβλες και θελω να γαμησω αυτην και την αλλη, το ιδιο εχει καβλες και θελει να γαμηθει με αυτον και τον αλλον.
τοσο απλα.
εχουμε διαφορετικους οργανισμους για να πολλαπλασιαζεται το ειδος του ανθρωπου.
αυτο ολο το πιανεις η' συνεχιζεις την παπαρια με τις κουλοεπιστημες σου, γιατι προφανως το αλληγορικο παραδειγμα δεν το καταλαβες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Δεν έχεις νοιώσει ποτέ ότι αγαπάς πολύ ένα άνθρωπο και ταυτόχρονα να σε καυλώνουν διάφορες;
Γιατί θα πρέπει η αγάπη και η αφοσίωση να ζητούν όρκους και διαπιστεύσεις μονογαμίας;
Δεν είναι θέμα αν έχεις μείνει πίσω φίλε μου.
Φαντάσου πως πιο ευτυχισμένοι θα μασταν άνδρες και γυναίκες αν δεν ψάχναμε την ερωτική ζωή του συντρόφου μας.
Αν δεν μας πειραζε τοσο πολυ που βρηκε σε ενα αλλο ομορφο ανθρωπο την ηδονη.
Ποσο μαλλον αν μιλαμε για πουτανες.
Ρωτα τους πιστούς μια ζωη ανθρώπους να σου πουν
-πόσο καταπίεση ένοιωσαν
-πόσο προδομένοι όταν διαπίστωσαν πως ο συντροφος τους ξενοκοιταζε.
-πόσος θυμός τους έπνιξε αδικα γιατι η απιστη συζυγος τους παρεμεινε μια καταπληκτικη μητερα για τα παιδια τους.
Το ιδιο και ο απιστος πατερας.
Τρομερος μπαμπας για τα μικρα του.
-ρωτα τους ποσο ταλαιπωρηθηκαν στα δικαστηρια για ενα πληγωμενο εγωισμο.
Ναι,ποναει ο ερωτικος σου παρτενερ να κοιταξει αλλου.
Ναι,πληγωνει.
Ομως η φυση ειναι αδαμαστη.
Θελει σεβασμο.
Γι αυτο σταματηστε να κοιτατε τι κανει η γυναικα σας η ο ανδρας σας αν αργησει να ρθει απο τη δουλεια.
Μη ρωτατε και μη ψαχνετε.
Δε σας αφορα.
Καθε ανθρωπος ειναι μια ξεχωριστη οντοτητα κι ειναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να κανει πραγματα που τον ευχαριστουν ΧΩΡΙΣ να οφειλει εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν δε μπορεις να το δεχτεις αυτο τοτε δεν αγαπας αληθινα τον ανθρωπο αυτο.
Προφανώς και νιώθω καυλα με άλλες γκόμενές αλλά αν κάναμε πάντα ότι υποδεικνύουν τα ένστικτα μας θα ήταν ο κόσμος χάος. Το να μην υποκύπτεις στην καυλα αυτή είναι μια απ τις πολλές θυσίες που απαιτεί ένας επιτυχημένος γάμος-σχέση. Φαντάσου κάθε φορά που ήθελες να πλακώσεις η και να σκοτώσεις κάποιον, να το έκανες. Μας χωρίζουν χιλιάδες χρόνια νοοτροπίας η εκατομμύρια ετη φωτός. Φαίνεται σίγουρα ότι έχουμε πολύ διαφορετική αντίληψη της αγάπης.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Προφανώς και νιώθω καυλα με άλλες γκόμενές αλλά αν κάναμε πάντα ότι υποδεικνύουν τα ένστικτα μας θα ήταν ο κόσμος χάος. Το να μην υποκύπτεις στην καυλα αυτή είναι μια απ τις πολλές θυσίες που απαιτεί ένας επιτυχημένος γάμος-σχέση. Φαντάσου κάθε φορά που ήθελες να πλακώσεις η και να σκοτώσεις κάποιον, να το έκανες. Μας χωρίζουν χιλιάδες χρόνια νοοτροπίας η εκατομμύρια ετη φωτός. Φαίνεται σίγουρα ότι έχουμε πολύ διαφορετική αντίληψη της αγάπης.
Αλλο σκοτωνω καποιον αλλο γαμαω φιλε.
Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Αγαπη για σενα ειναι ενας εγωισμος.
Γαμησες καλα καλα για δυο χρονια και ξαφνικα θυμηθηκες να επιστρεψεις στον ισιο για σενα δρομο.
Αν σου λεγε η δικια σου οτι αυτα τα δυο χρονια πηδιοταν δεξια αριστερα αλλα αποφασισε οτι θελει να μπει στο ισιο δρομο θα την συγχωρουσες;
Απαντα ειλικρινα και μετα κανε την αυτοκριτικη σου.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Απλη βιολογια ειναι
Με τη

Τονισα τα γραμματα για να κανω εκει φοκους.
Ειδες που εχεις να μαθεις πολλα ακομη για την αγαπη;
Σωστα λεει ο @papaphilips την κερατωνες τοσο καιρο.Κι εχεις κι απωθημενα.
Ομως την αγαπας και εχεις καθε διαθεση να τη σεβαστεις.
Δεν εχει κανενα νοημα να σταματησεις το σπορ λοιπον.
Επισης προσπαθησε να μαθεις να βλεπεις μια μελλοντικη απιστια της συντροφου σου πιο χαλαρα.
Θα σε βοηθησει πολυ να μη χαλασεις την ψυχικη σου υγεια και το μελλοντικο σου σπιτικο.
Φιλικα
Την αγαπάω αλλά είμαι ένα αδύναμο ον και κάνω λάθη, τα οποία προσπαθώ να μειώσω βελτιώνοντας τον εαυτό μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom