NightwishGR
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάντος ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις ένα πειρασμό είναι να.... ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ
για μενα εχουν μεγαλη.Τι σχέση έχει η οικογένεια με κανένα πήδημα μια στο τόσο;
Ότι ναναι πραγματικά.
τα ημιμετρα θεωρω οτι δεν αποδιδουν αν κρινω και απ την πειρα μου, τουλαχιστον σε μενα που ειμαι παρορμητικος και χανω το μετρο.Τυπε εγω στη θεση σου θα διαλεγα μια μεση λυση.,..αν τα κοψεις αποτομα και για πολυ καιρο,θα σκασεις.Παντα θα εχουμε την αναγκη να χυσουμε και σε αλλο μουνι αυτο δε θα
σταματησει.Οποτε μια στο τοσο ειναι η καλυτερη λυση.
ναι σ αυτο συμφωνουμεαπιστια ειναι..απλα εχει λιγοτερο ρισκο να γινει μαλακια απο το να μπλεξεις με κανα πουτανακι εξω
πηγαινεις πολλα χρονια με πουτανες?τα ημιμετρα θεωρω οτι δεν αποδιδουν αν κρινω και απ την πειρα μου, τουλαχιστον σε μενα που ειμαι παρορμητικος και χανω το μετρο.
εκτος απ αυτο ομως, ακομα και με μια φορα μπορει να γινει η στραβη
το δρομο του χριστου τον ακολουθεις και μονος σου, δε χρειαζεσαι καμια και κανεναν.Τι ίσιο δρόμο ρε τύπε μας λες ;
Ας μάθουν τα καργιολακια να φέρονται και μετά ακολουθείς και εσυ το δρόμο του Χριστού.
Ο σωστός άντρας κερατώνει οι γυναίκες δεν σέβονται τους αγαπουληδεςγια μενα εχουν μεγαλη.
αν εσυ τα βρεις με τη δικια σου να το κανετε και οι δυο η οτι αλλο συμφωνησετε δικαιωμα σας.
αν το κανεις κρυφα ειναι απιστια και οτι αλλο ο καθενας το βαφτιζει
δε θυμαμαι ακριβως αλλα πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 10.πηγαινεις πολλα χρονια με πουτανες?
αν κανεις πλακα οκ αλλιως δε μπορουμε να πουμε και πολλαΟ σωστός άντρας κερατώνει οι γυναίκες δεν σέβονται τους αγαπουληδες
Και από μια ηλικία και μετά οι γυναίκες κλείνουν το εργοστάσιο
μακαρι...αλλα για μενα θα το κανεις για ενα διάστημα και μετα θα μπουχτησεις.Εσυ αν ριχνεις ενα μια στο τοσο τι θα παθεις? ναι δε λεω απιστια ειναι και αυτοδε θυμαμαι ακριβως αλλα πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 10.
αν δε με πιασει, πρακτικα δεν θα παθω κατι.μακαρι...αλλα για μενα θα το κανεις για ενα διάστημα και μετα θα μπουχτησεις.Εσυ αν ριχνεις ενα μια στο τοσο τι θα παθεις? ναι δε λεω απιστια ειναι και αυτο
Γιατι να το κανεις φιλε;τσαγκαροδευτερα σημερα και δινω τροφη για σκεψη, συμβουλες αλλα και καυλαντα σιγουρα.
η αποπειρα θα γινει στα σοβαρα παντως για διαφορους λογους.
θα προσπαθησω να μπω σ αυτο που εγω θεωρω ισιο δρομο, κοβωντας το σπορ αυτο αλλα κι αλλη μια πολυ κακη συνηθεια που εχω παραλληλα και ειναι αλληλοεξαρτωμενες σε σημαντικο βαθμο.
μετραω λιγες μερες καθαρος και θα δινω update αν μεινει το θεμα ζωντανο..
υ.γ. το εργο μου εγινε ηδη πιο δυσκολο αφου ειδα οτι ηρθε παλι η ντασα
υ.γ2 καλη μου τυχη
Αφου εισαι το σουλτανακι των σουλτανακιων τυπε.. πως να ξεκοψεις;τσαγκαροδευτερα σημερα και δινω τροφη για σκεψη, συμβουλες αλλα και καυλαντα σιγουρα.
η αποπειρα θα γινει στα σοβαρα παντως για διαφορους λογους.
θα προσπαθησω να μπω σ αυτο που εγω θεωρω ισιο δρομο, κοβωντας το σπορ αυτο αλλα κι αλλη μια πολυ κακη συνηθεια που εχω παραλληλα και ειναι αλληλοεξαρτωμενες σε σημαντικο βαθμο.
μετραω λιγες μερες καθαρος και θα δινω update αν μεινει το θεμα ζωντανο..
υ.γ. το εργο μου εγινε ηδη πιο δυσκολο αφου ειδα οτι ηρθε παλι η ντασα
υ.γ2 καλη μου τυχη
οσο εχεις ακομα συνειδηση, ειναι αρκετο που το ξερεις εσυ και μονο και σε κατατρωει.Ο θεος αγαπάει τον κλεφτη αγαπει και τον νοικοκύρη .Μετάφραση οταν ενας απο τους δυο ξενογαμησει δεν ειναι ανάγκη να το μαθει ο αλλος έρχεται η γκρίνια και με εναν μαγικο τρόπο ο απατημενος θα βρει κατι άκυρο σαν δικαιολογία και με τον καιρο θα φυγει θα ελευθερωθει και γενικοτερα η θεια δικη δεν θα αφησει αδικημένο τον απατημενο ,,Η τιμωρία του γαμικουλα ειναι να χάσει την ηδονή του ερωτα και να ζει στην ταραχή για να παραμυθιάζει τον εαυτο του,..Το πληρωμενο γαμησι ειναι μια ταραχή απο πολλα ερεθίσματα αναλογα την κατασταση του εγκεφαλου αλλα και το λογισμικο που περιεχει ,,, οι ανθρωποι με χαμηλο επιπεδο γνωσης ανετα το μπερδευουν με ηδονή αλλα δεν ειναι απο ερωτα αλλα στιγμιαία ταραχη κλαην δηλαδη..
Τα ευκολα χυσιματα δεν τελειωνουν , γαμας παντου και τα ξέρετε καλυτέρα απο εμενα ,οποτε δεν ειναι κατι που χανει στις μερες μας θα αναγκαστει να ριξει και πορτα για να μην λερωσει το σπιτικο του ,,
ΜΠΡΑΒΟ που πας να δοκιμασεις με τιμιο τροπο !! Η θεληση ειναι μεγαλο πραγμα και αν λεμε δεν παει καλα για τον οποιοδήποτε λογο παλι θα εχεις ανεβει σε αλλο επιπεδο σαν ανθρωπος... Κάποιοι εχουν την τάση να βλεπουν το ποτηρι μισοάδειο κάποιοι μισογεματο οπότε εσυ οδηγείς !!!
οπως το βλεπει ο καθεναςΓιατι να το κανεις φιλε;
Οικονομικες δυσκολιες;
Το καταλαβαινω απο τη μια.
Απο την αλλη τι να τα κανεις τα χρηματα αν εχεις εξασφαλισει μια στεγη και τροφη;
Για να τα φαμε στις πουτανες ειναι!
δεν σε επιασα..Αφου εισαι το σουλτανακι των σουλτανακιων τυπε.. πως να ξεκοψεις;
Πες μου μια αλλη χρησιμοτητα των χρηματων.οπως το βλεπει ο καθενας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν σε επιασα..
Άλλος ένας ΗΡΩΑΣ ερχετε προς τα μεροι μας !ειμαστε μαζι 2-3 χρονια και εχουμε μεινει μαζι το μεγαλυτερο διαστημα.
δεν ημουν τυπος που ελεγα θελω οπωςδηποτε οικογενεια αλλα ηξερα μεσα μου οτι αυτο ειναι το σωστο και καλο για μενα.
εκανα τις τρελες μου σαν καθε νεος και τα χορτασα τα περισσοτερα.
οκ παντα το νεο ειναι γλυκο αλλα ο γαμος και γενικα η ζωη θελουν και θυσιες.