Νέα

Έχω ελπίδες να κρεμάσω τα παπούτσια ή άδικα θα το επιχειρήσω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχω ελπιδες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνουν στην ψυχική υγεία.Είναι σαν να δίνεις σε ένα διψασμένο στην έρημο ένα ποτήρι νερό,αντί ένα μπουκάλι.Είναι υποκατάστατο οι πουτάνες.Δεν συγκρίνονται με μια καλή γκόμενα ή καλή σύζυγο
καποιος που εχει αφησει τον εαυτο του μονο στις πουτανες βεβαια,,αλλα μια στο τοσο αν γαμας ζημια δε γινεται

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Αδερφέ αυτός είναι αντικειμενικά ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος, και άρα προχώρα!
Εκτιμώ όλοι μας σου ευχόμαστε καλή δύναμη και τα καλύτερα.

Απλά να έχεις κατά νου, ότι είναι πάρα πολύ πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον η "ευτυχισμένη οικογένεια" να μην σε καλύπτει 100% και πιθανά να ξανα-ξεφύγεις από τον "ίσιο δρόμο". Αυτό φίλε μου γιατί τα "πάθη" και οι "έρωτες" δυστυχώς δεν κρατάνε για πάντα. Κατά συνέπεια, ο ποδόγυρος δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Συνήθως είναι κάτι το εξαιρετικά αναζωογονητικό :angel:. Το σημαντικότερο είναι να είσαι εσύ καλά και επίσης να είναι ευτυχισμένη και προστατευμένη η οικογένειά σου.

Οι περισσότεροι από εμάς τους (μεγαλύτερους σε ηλικία) υπόλοιπους κάπως έτσι πορευόμαστε...
Αν όμως έχεις ανάγκη τον ποδογυρο σημαινει ότι κάτι πάει λάθος. Αν είσαι πλήρης δεν τον χρειάζεσαι

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
2 λάθη διακρίνω.
Πρώτον το εύκολο γαμήσι δεν κόβεται όσο έχεις καύλες και ξέρεις πόσο εύκολα είναι να ρίξεις έναν στα γρήγορα σε κάποιο στούντιο ή μασάζ χωρίς να ανοίξει μύτη.
Δεύτερον, τι σχέση έχει αν θες να κάνεις σχέση σοβαρή; Πώς το ένα αναιρεί το άλλο; Άλλο το αίσθημα, άλλο η καύλα.
Δηλαδή πώς το εύκολο γαμησακι μπλοκάρει την απόπειρα για ευτυχισμένη οικογένεια;
Ή στο μυαλό σου όλοι αυτοί που δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν μια σχέση για χρόνια είναι εξαιτίας του εύκολου γαμησιου; Σε πληροφορω ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι λόγοι να πάει στραβά το πράγμα.
Αν θες να κάνεις σοβαρή σχέση και πόσο μάλλον γάμο με παιδιά δε χωράνε αυτά. Εξάλλου δε συγκρίνεται το σεξ με τη γυναίκα σου ή με κάποια που σε γουστάρει φουλ και σε κάποια τυχαία έστω και μουναρα που πληρώνεται για κάποια ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καποιος που εχει αφησει τον εαυτο του μονο στις πουτανες βεβαια,,αλλα μια στο τοσο αν γαμας ζημια δε γινεται
Γίνεται ψυχολογικά αλλά μπορει να μη μείνει μόνο εκεί

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
2 λάθη διακρίνω.
Πρώτον το εύκολο γαμήσι δεν κόβεται όσο έχεις καύλες και ξέρεις πόσο εύκολα είναι να ρίξεις έναν στα γρήγορα σε κάποιο στούντιο ή μασάζ χωρίς να ανοίξει μύτη.
Δεύτερον, τι σχέση έχει αν θες να κάνεις σχέση σοβαρή; Πώς το ένα αναιρεί το άλλο; Άλλο το αίσθημα, άλλο η καύλα.
Δηλαδή πώς το εύκολο γαμησακι μπλοκάρει την απόπειρα για ευτυχισμένη οικογένεια;
Ή στο μυαλό σου όλοι αυτοί που δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν μια σχέση για χρόνια είναι εξαιτίας του εύκολου γαμησιου; Σε πληροφορω ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι λόγοι να πάει στραβά το πράγμα.
Ναι μπορεί να πάει στραβά το πράγμα για πολλούς λόγους όπως είπες αλλά αν ακολουθείς αυτό το δρόμο θα πάει σίγουρα. Ο συνδυασμός αισθηματος και καυλας είναι το απόλυτο ζητούμενο. Ενω μετά το σεξ επί πληρωμή νιώθω συνήθως κενός. Άσε που αρκετές φορές δεν το ευχαριστηθηκα και το μετάνιωσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να μπεις στον "ισιο"
δρομο. που δεν θάναι καθόλου ισιος οπως τον φαντάζεσαι ισιο .
Ίσιος δε σημαίνει εύκολος αλλά σωστός

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Θεωρώ και ελπίζω ότι μετά το γάμο ενώπιον του Θεού θα είναι πιο δύσκολο να κάνω στραβή. Αλλά και χωρίς γάμο δεν είναι ωραίο να ζεις διπλή ζωή και να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο η ακόμα πιο σοβαρό αν εχεις και παιδιά. Αν είσαι μόνος πάσο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Θεωρώ και ελπίζω ότι μετά το γάμο ενώπιον του Θεού θα είναι πιο δύσκολο να κάνω στραβή. Αλλά και χωρίς γάμο δεν είναι ωραίο να ζεις διπλή ζωή και να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο η ακόμα πιο σοβαρό αν εχεις και παιδιά. Αν είσαι μόνος πάσο
Όλοι οι παντρεμένοι του φόρουμ σε ενημερώνουν ότι κάνεις λάθος.
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι και γράφεις τέτοια πράγματα;
Δεν κοροϊδεύεις κανέναν όταν απλά ρίχνεις έναν πούτσο μια στο τόσο σε πληρωμένη γκόμενα.
Δεν υπάρχει αίσθημα, δεν είναι απιστία.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.127
Πόντοι
456
Τυπε εθισμος ειναι κατι οταν εχει αρνητικες επιπτωσεις στη ζωη σου
Το να πηγαινεις π.χ. μια φορα τη βδομαδα δεν εχει καμια επιπτωση
Ακομα και καθε μερα αν εισαι χωρις σχεση
Το μονο που θα σου λεγα να κοψεις ειναι αν μου λεγες π.χ. οτι κανεις κοπανες καθε μερα απο τη δουλεια για να γαμησεις πουτανες
Το χω περασει κι αυτο και ναι αυτο ειναι εθισμος, τωρα ομως παω μια στο τοσο δεν επηρεαζει πουθενα

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Δεν κοροϊδεύεις κανέναν όταν απλά ρίχνεις έναν πούτσο μια στο τόσο σε πληρωμένη γκόμενα.
Συμφωνούμε ότι αν υπάρχει σχέση με αίσθημα είναι πολύ χειρότερο και γι αυτό το αποφεύγω. Γύρω στα 40

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
τσαγκαροδευτερα σημερα και δινω τροφη για σκεψη, συμβουλες αλλα και καυλαντα σιγουρα.
η αποπειρα θα γινει στα σοβαρα παντως για διαφορους λογους.
θα προσπαθησω να μπω σ αυτο που εγω θεωρω ισιο δρομο, κοβωντας το σπορ αυτο αλλα κι αλλη μια πολυ κακη συνηθεια που εχω παραλληλα και ειναι αλληλοεξαρτωμενες σε σημαντικο βαθμο.

μετραω λιγες μερες καθαρος και θα δινω update αν μεινει το θεμα ζωντανο..

υ.γ. το εργο μου εγινε ηδη πιο δυσκολο αφου ειδα οτι ηρθε παλι η ντασα :headbang:

υ.γ2 καλη μου τυχη
Σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι και μόνο η προσπάθεια αξίζει και όσο μπορέσεις να το διατηρήσεις θα βγεις κερδισμένος σε πολλά επίπεδα που θα καταλάβεις από την καθημερινότητά σου...

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Ριχνε κανένα που και που σε στανταρακια στο 20ευρω δεν παθαίνεις τίποτα!!
Αν το άλλο κόλλημα είναι το πορνό βλέπε πιο λίγο τσάμπα είναι.
Αν είναι τζόγος κοψτο μαχαίρι...

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Ριχνε κανένα που και που σε στανταρακια στο 20ευρω δεν παθαίνεις τίποτα!!
Αν το άλλο κόλλημα είναι το πορνό βλέπε πιο λίγο τσάμπα είναι.
Αν είναι τζόγος κοψτο μαχαίρι...
Ούτε καν σε στούντιο δεν έχω πάει ποτέ. Είμαι επιλεκτικός και δε συμφέρω. Το πορνο δεν πειράζει αν δεν ζημιωνει την σεξουαλικη ζωή με τη σύντροφό σου.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.555
Πόντοι
4.546
Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Εξάλλου, με αυτό ανοίγεις μεγάλη κουβεντα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.619
Πόντοι
2.836
2 ερωτήσεις νηματοθετη:

Έχεις βρει τη γυναίκα που εμφανισιακά τουλάχιστον είναι ανώτερη ή ιση από την καλύτερη ιερόδουλη που έχεις πάει??
Μένεις σε μεγάλη πόλη π.χ. Αθήνα?

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
2 ερωτήσεις νηματοθετη:

Έχεις βρει τη γυναίκα που εμφανισιακά τουλάχιστον είναι ανώτερη ή ιση από την καλύτερη ιερόδουλη που έχεις πάει??
Μένεις σε μεγάλη πόλη π.χ. Αθήνα?
Σε μεγάλη πόλη μένω ναι. Το πρώτο σου ζητούμενο αποτελεί ουτοπία αφού τις ιερόδουλες τις πληρώνω κυρίως επειδή είναι πολύ όμορφες

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
771
Πόντοι
81
Ρε συ μύστη, στο φέρανε έξω έξω οι συναγωνιστές που ήσαν κι ευγενικοί.

Η γυναίκα σου, όσο τέλεια σου φαίνεται τώρα, θα αλλάξει τρομακτικά μετά το πρώτο παιδί. Θα φέρεις άλλον άνθρωπο σπίτι σου από το μαιευτήριο.

Και θα πεις δε με νοιάζει, θα βγάλω βυζιά να θηλάζω τα παιδιά, θ'ανέχομαι την ανέραστη, εριστική φακλάνα, θα είμαι 'τέλειος'.

Βρεμένος, λειψός θα βρεθείς να πνίγεσαι εκεί που περίμενες την καλύτερή σου ώρα. Κι αν αντέξεις, τρέμωντας από ιερή συγκίνηση θα κατηφορίσεις στο αθλιότερο τσαρδί, για να νιώσεις ξανά ζωντανός.

Φάση περνάς και καλά κάνεις. Αν δε μας έπιανε αυτή η υπερφυσική μαλακία, δε θα έκανε παιδιά κανείς. Μα πριν το καταλάβεις, η 'τέλεια και ποιοτική' σύζυγος που θα σου φέρεται χειρότερα απ'ότι σε σκύλο, θα σε σπρώξει στην εκάστοτε κυρα-Ελένη τη Ρουφήχτρα.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.412
Πόντοι
2.596
Ρε συ μύστη, στο φέρανε έξω έξω οι συναγωνιστές που ήσαν κι ευγενικοί.

Η γυναίκα σου, όσο τέλεια σου φαίνεται τώρα, θα αλλάξει τρομακτικά μετά το πρώτο παιδί. Θα φέρεις άλλον άνθρωπο σπίτι σου από το μαιευτήριο.

Και θα πεις δε με νοιάζει, θα βγάλω βυζιά να θηλάζω τα παιδιά, θ'ανέχομαι την ανέραστη, εριστική φακλάνα, θα είμαι 'τέλειος'.

Βρεμένος, λειψός θα βρεθείς να πνίγεσαι εκεί που περίμενες την καλύτερή σου ώρα. Κι αν αντέξεις, τρέμωντας από ιερή συγκίνηση θα κατηφορίσεις στο αθλιότερο τσαρδί, για να νιώσεις ξανά ζωντανός.

Φάση περνάς και καλά κάνεις. Αν δε μας έπιανε αυτή η υπερφυσική μαλακία, δε θα έκανε παιδιά κανείς. Μα πριν το καταλάβεις, η 'τέλεια και ποιοτική' σύζυγος που θα σου φέρεται χειρότερα απ'ότι σε σκύλο, θα σε σπρώξει στην εκάστοτε κυρα-Ελένη τη Ρουφήχτρα.
Δε μου φαίνεται τέλεια απλά έχει κάποια καλά στοιχεία που μας δίνουν ελπίδες να δημιουργήσουμε μια ομορφη οικογένεια, καταβάλλοντας όμως πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μόνο δεδομένη δεν είναι η επιτυχία αλλά η αξίζει να το κυνηγήσω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Η γυναίκα σου πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα με σένα ή όχι;
Μάλλον αυτά τα λες, γιατί δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να κάνεις οικογένεια.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.141
Πόντοι
3.786
Δε μου φαίνεται τέλεια απλά έχει κάποια καλά στοιχεία που μας δίνουν ελπίδες να δημιουργήσουμε μια ομορφη οικογένεια, καταβάλλοντας όμως πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μόνο δεδομένη δεν είναι η επιτυχία αλλά η αξίζει να το κυνηγήσω
Μην ακούς τα ναυάγια.Ζηλεύουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom