troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.416
- Πόντοι
- 3.296
Εισαι ενα ανθρωπινο ον φιλε.Οχι αδυναμο.Ξεκολλα.Την αγαπάω αλλά είμαι ένα αδύναμο ον και κάνω λάθη, τα οποία προσπαθώ να μειώσω βελτιώνοντας τον εαυτό μου
Εισαι ενα ανθρωπινο ον φιλε.Οχι αδυναμο.Ξεκολλα.Την αγαπάω αλλά είμαι ένα αδύναμο ον και κάνω λάθη, τα οποία προσπαθώ να μειώσω βελτιώνοντας τον εαυτό μου
Γι αυτό και μίλησα εξ αρχής για εθισμό-αρρώστιαπαιχτη εγω ενα μονο εχω να σου πω.
αν ολα αυτα που εχεις απωθημενα οπως λες (μαζι και καποιες ανωμαλιες βαζω εγω), ΔΕΝ τα κανεις με αυτην που γουσταρεις, το παιχνιδι ειναι ηδη χαμενο απο τα αποδυτηρια και θα εισαι συνεχεια στη γυρα μετα απο λιγο.
πας αλλου, οταν η γυναικα σου ΔΕ σε καλυπτει πλεον. το ιδιο και ο αντρας σου εννοειται, για τις γυναικες.
χωριζεις λοιπον και πας παρακατω.
η περιπτωση ΜΕ παιδια, θελει αλλη κουβεντα σαφως.
αν ξενοπηδας εφοσων εισαι καλυμμενος σεξουαλικα, η φασουλα παει προς το αρρωστο.
αν στο παραπανω εχεις και παιδια, το αρρωστο παει επι... βαλε εσυ οτι θες νουμερο.
ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε για να περασει η ωρα και σημερα.
Έχω απαντήσει ήδη ότι δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ ούτε μια στραβή της και υποθέτω το ίδιο και για εκείνηΑλλο σκοτωνω καποιον αλλο γαμαω φιλε.
Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Αγαπη για σενα ειναι ενας εγωισμος.
Γαμησες καλα καλα για δυο χρονια και ξαφνικα θυμηθηκες να επιστρεψεις στον ισιο για σενα δρομο.
Αν σου λεγε η δικια σου οτι αυτα τα δυο χρονια πηδιοταν δεξια αριστερα αλλα αποφασισε οτι θελει να μπει στο ισιο δρομο θα την συγχωρουσες;
Απαντα ειλικρινα και μετα κανε την αυτοκριτικη σου.
Οποτε φιλε μου εχεις δυο επιλογες:η αλλαξε mindset και μυαλα,η αλλαξε τακτικη και μη πολυσκας.Έχω απαντήσει ήδη ότι δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ ούτε μια στραβή της και υποθέτω το ίδιο και για εκείνη
νταξει βλεπω οτι προφανως εισαι πλανεμενος και μαλλον δεν εχει νοημα να συζηταω αλλο μαζι σουη λογικη παιχτη λεει οτι αντρας και γυναικα, παρολο που ειναι διαφορετικοι οργανισμοι, εχουν τα ιδια και ισα δικαιωματα παντου, σαν ανθρωποι που ειναι και οι δυο.
επι της ουσιας.
εχω καβλες και θελω να γαμησω αυτην και την αλλη, το ιδιο εχει καβλες και θελει να γαμηθει με αυτον και τον αλλον.
τοσο απλα.
εχουμε διαφορετικους οργανισμους για να πολλαπλασιαζεται το ειδος του ανθρωπου.
αυτο ολο το πιανεις η' συνεχιζεις την παπαρια με τις κουλοεπιστημες σου, γιατι προφανως το αλληγορικο παραδειγμα δεν το καταλαβες.
επομένως η άλλη δε σου φταίει σε κάτι να την εχεις σα στεπινκγ στόουν π.χ., γιατί αν μάθει ότι εσύ ξενοπηδας ταυτόχρονα, ενώ της λες τα γνωστά παραμύθια (αυτά που θέλουν να ακούνε οι γυναίκες), αυτομάτως την έχεις "σκοτώσει" ψυχικά, της έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά (ίσως και παραπάνω από ότι κουβαλάει) και όλα αυτά περί παιδιών, οικογένειας κλπ ροζ συννεφάκια πάνε καζανάκι, στα οποία εσύ πάτησες και το κουμπί η' τράβηξες την αλυσίδα (αν είσαι ολντσκουλ).Γι αυτό και μίλησα εξ αρχής για εθισμό-αρρώστια
εθισμος και αρρωστια ειναι να βαζεις μια γυναικα πανω απτο κεφαλι σου οχι να ξεφτιλιζεις πουτανακιαΓι αυτό και μίλησα εξ αρχής για εθισμό-αρρώστια
τελικά βλέπω ότι είσαι όντως τιμωρός.νταξει βλεπω οτι προφανως εισαι πλανεμενος και μαλλον δεν εχει νοημα να συζηταω αλλο μαζι σου
αυτα περι ισων δικαιωματων ειναι τσιοδροκουλοπαπαριες οπως λες κι εσυ
ποτε στην ιστορια δεν ειχαν ισα δικαιωματα και ολα τα προβληματα απο εκει ξεκινανε
απο που κι ως που ισα δικαιωματα αφου σε ολα ο αντρας ειναι ανωτερος;
εξυπνοτερος, δυνατοτερος και καλυτερος σε ολα;
με ποια λογικη ισα δικαιωματα σε μη ισα πραγματα;
οταν μουνοδουλοι και βητα papaτελικά βλέπω ότι είσαι όντως τιμωρός.
αλλά του εαυτού σου και της μαλακίας που κουβαλάς τόσα χρόνια.
επομένως μην τον αδικείς και αστον ελεύθερο, όπως και πολύ καλά κάνεις και μπράβο σου άλλωστε.
έχεις να δώσεις πολύ μαλακία ακόμα στο περιβάλλον που συναναστρέφεσαι
και είμαι βέβαιος ότι οι δίπλανοι σου, σίγουρα θα το έχουν πελώρια ανάγκη.
κιπ γουόκινγκ το λοιπόν.
τσαντιστηκα επειδή εσύ είσαι Α μαλακας και μου το κονφιρμαρεις τόση ώρα δηλαδή ?οταν μουνοδουλοι και βητα papaphilipsres τσαντιζονται με αυτα που λεω, ειναι ακομα ενα σημαδι οτι εχω δικιο
Όσοι δεν είναι μισογύνιδες σαν και εσένα είναι μουνοδουλοι και beta,ε;Σε λυπάμαι πραγματικάοταν μουνοδουλοι και βητα papaphilipsres τσαντιζονται με αυτα που λεω, ειναι ακομα ενα σημαδι οτι εχω δικιο
Μισογύνης alertαπο που κι ως που ισα δικαιωματα αφου σε ολα ο αντρας ειναι ανωτερος;
εξυπνοτερος, δυνατοτερος και καλυτερος σε ολα;
με ποια λογικη ισα δικαιωματα σε μη ισα πραγματα;
Θα το χρησιμοποιήσω αυτό εκτός μπουΤι από μία ηλικία ;
Το πήδημα για τις γυναίκες, είναι σαν τον αβανταδόρο των παπατζήδων .
Σαν τα δωρεάν ποτά στα καζίνο ... ή τους φθηνούς μπουφέδες σε κάτι λας βέγκας .....
Παίρνεις κάτι τσάμπα .... μετά σου παίρνουν τα σώβρακα ... και μετά παίρνεις τα αρχίδια σου.
Εγώ θα τη συγχωρούσα.Αν σου λεγε η δικια σου οτι αυτα τα δυο χρονια πηδιοταν δεξια αριστερα αλλα αποφασισε οτι θελει να μπει στο ισιο δρομο θα την συγχωρουσες;
ε αφου ο μαστορας ειναι μουλτιτασκικος... ΑλφαςΤι φάση!Χριστιανός και πολυθεϊστής ταυτόχρονα!
Τέτοιος Αλφας είναι:ε αφου ο μαστορας ειναι μουλτιτασκικος... Αλφας
Προφανώς και γι αυτό ξέρω ότι πρέπει να το κόψω. Για την ακρίβεια δεν έπρεπε να το έχω ξεκινήσει καν.επομένως η άλλη δε σου φταίει σε κάτι να την εχεις σα στεπινκγ στόουν π.χ., γιατί αν μάθει ότι εσύ ξενοπηδας ταυτόχρονα, ενώ της λες τα γνωστά παραμύθια (αυτά που θέλουν να ακούνε οι γυναίκες), αυτομάτως την έχεις "σκοτώσει" ψυχικά, της έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά (ίσως και παραπάνω από ότι κουβαλάει) και όλα αυτά περί παιδιών, οικογένειας κλπ ροζ συννεφάκια πάνε καζανάκι, στα οποία εσύ πάτησες και το κουμπί η' τράβηξες την αλυσίδα (αν είσαι ολντσκουλ).
Ανείσαι αποφασισμένος τι το συζητάς ;Προφανώς και γι αυτό ξέρω ότι πρέπει να το κόψω. Για την ακρίβεια δεν έπρεπε να το έχω ξεκινήσει καν.