giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
τυπε μονο εγω φοραω αυτο το σχεδιο και το χρωμα
Τύπε όταν το πουλήσεις δίνεις δώρο κ το χέρι μαζί με το ρολόι; 2 σε 1 που λένε :S :S :S
τυπε μονο εγω φοραω αυτο το σχεδιο και το χρωμα
Τι νομισμα ειναι αυτο τυπε που εχεις; Ουτε υποτιμηση δε παιρνει, δε παει παρακατω.τυπε κι εγω απο χρεη ειμαι πλουσιος,λεφτα δεν εχω τοσα πολλα :S :S :S
Τι νομισμα ειναι αυτο τυπε που εχεις; Ουτε υποτιμηση δε παιρνει, δε παει παρακατω.
τυπε ταιριαζουν και αλφαδια τα δοντια της πανω και κατω μασελας
τυπε απο εκει να καταλαβεις ποσο τελειος ειμαι εμφανησιακα
Οι ιερόδουλες είναι για να τις γαμάμε. Άμα πέσουμε σε φόλα, απλά δεν ξαναπατάμε και τη μαυρίζουμε εδώ. Έτσι θα αναγκαστεί είτε να βελτιωθεί, είτε να ξεκουμπιστεί. Αν και νομίζω ότι η συνταγή για να μη φεύγεις με σπασμένα νεύρα από τις τσάρκες σου είναι να πηγαίνεις σε στανταράκια και μουνάρες. Και αν είναι να πάμε σε καινούργια, περιμένουμε κάποιο συναγωνιστεί να την περάσει τεστ ντράιβ να μας πει εντυπώσεις. Καθόλου κασκαντεριλίκια. Αλλιώς θα πέφτεις σε φόλες και θα γίνεσαι μπίλιες με πουτάνες.
οχι τυπε,τις απαξιωνω δειχνοντας τους το ρολεξ μου :S :S :S
Σε στανταράκιαπου να είναι ΚΑΙ μουνάρες είπα, τύπε. Στανταράκια γιατί ξέρεις τι παίρνεις και μουνάρες για να μη βαριέσαι.Και ποιος ειπε οτι οι μουναρες δεν ειναι φολες οεο?
Σε στανταράκιαπου να είναι ΚΑΙ μουνάρες είπα, τύπε. Στανταράκια γιατί ξέρεις τι παίρνεις και μουνάρες για να μη βαριέσαι.
Οι ιερόδουλες είναι για να τις γαμάμε. Άμα πέσουμε σε φόλα, απλά δεν ξαναπατάμε και τη μαυρίζουμε εδώ. Έτσι θα αναγκαστεί είτε να βελτιωθεί, είτε να ξεκουμπιστεί. Αν και νομίζω ότι η συνταγή για να μη φεύγεις με σπασμένα νεύρα από τις τσάρκες σου είναι να πηγαίνεις σε στανταράκια και μουνάρες. Και αν είναι να πάμε σε καινούργια, περιμένουμε κάποιο συναγωνιστεί να την περάσει τεστ ντράιβ να μας πει εντυπώσεις. Καθόλου κασκαντεριλίκια. Αλλιώς θα πέφτεις σε φόλες και θα γίνεσαι μπίλιες με πουτάνες.
εγώ προσπαθούσα να βγάλω την καπότα χωρίς να ακουμπήσω τα σκατά της.
Η χριστινα η ρωσοποντια που ηταν χωματιανου και ηταν λες και επαιρνε κοκα. Με δαγκωσε σε σημειο που μου αφησε σημαδι στο χερι και στο στηθος. Την σπρωχνω για να κατσει ηρεμα και αυτην πηγε να μου κανει κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια της,ηταν σαν να επαιζα αγωνα mma... λυθηκα απο την λαβη της την εβαλα κατω και την λεω θα ηρεμησεις να σε γαμησω ? Ενω την κρατουσα και τα δυο χερια της και ειχα κατσει στα ποδια της... Μετα αφου καταλαβε οτι δεν μπορουσε να κανει τιποτα το πηρε αποφαση και με αφησε να την γαμησω και μου φιλουσε τα χερια στο τελος