vladimir1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας για λόγους οικονομικούς ή οικογενειακούς ή λόγους υγείας ότι τέλος, αυτή ήταν η τελευταία πουτάνα που πήγα, το κόβω το άθλημα;
Να το κόψω? όχι, έχω ελλατώσει όμως την ποσότητα και έχω αυξήσει την ποιότητα. Πάω πιο σπάνια αλλά ακουμπάω πιο πολλά λεφτά
Δεν ειναι αθλημα αλλα λειτουργημα.
λειτούργημα είναι ένα επάγγελμα στο οποίο δίνεις πολλά περισσότερα από όσα πρέπει ..... υπάρχουν κοπέλες που κάνουν λειτούργημα ( με 20 ευρο ... κάνει 69 ακαποτη τελειοτικη πίπα , γλωσσόφιλα και κάθεται αντί για 10 λεπτά 20 λεπτά ..) !!Λειτουργημα είναι από την πλευρά της εκδιδόμενης. Αλλά και πάλι, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι λειτουργημα δεδομένου ότι αμοιβεται, άρα μάλλον επάγγελμα περισσότερο.
Για εμάς είναι ανάγκη, για την οποία τα σκαμε.
Όμως, είναι πράγματι ανάγκη; ή μήπως είναι πιο πολύ κατάχρηση και εθισμός; Αυτό που λέει κι ο λαός, πουτανες τζόγος κι αλκοόλ...
φιλε να το κοιταξεις,να πας σε γιατρο.Εγω στην περιπτωση σου δεν θα το αφηναΑρχισα να σκεφτομαι διαφορες τρελες, οπως πχ να ξαναμπλεξω με γκομενα. :S
Πώς το είχε πει ο Τσώρτσιλ;Πριν πάω, λέω, αυτη θα είναι η τελευταία φορά. Και όταν τελειώσω, λέω αυτή ήταν η τελευταία φορά.
νομιζω θα ερθει απο μονο του αυτο καποια στιγμη, οπως συμβαινουν σχεδον σε ολα τα πραγματα.
Όσο αναφορά το θέμα του θρεντ ναι το έχω σκεφτεί πολλές φορές !!! Τώρα ακόμα πιο πολύ λόγο την πανδημίας .... Όσο αναφορά εμένα ακόμα κάνω οφ !!!! Έτσι το βλέπω και έτσι το παίρνω !!!!!!ακομα και που έχω να πάω πολύ καιρό η και να μην ξαναπάω ποτέ πάντα μπουρδελιαρης θα είμαι στην ψυχή στην καρδιά και στο σώμα !!!! Δεν είναι απλά η πράξη που κάνει τον μπουρδελιαρη αλλά μια ολόκληρη ιδεολογία !!!!!!!λιγοι καταλαβαίνουν τι εννοώ και αυτοί οι λίγοι είναι πραγματικα διαμάντια !!!!
Σαν εθισμός ακούγεται αυτό man :SΠριν πάω, λέω, αυτη θα είναι η τελευταία φορά. Και όταν τελειώσω, λέω αυτή ήταν η τελευταία φορά.
Eτσι ακριβώς, σαν την διακοπή του καπνίσματος ενα πράγμα.Το να κόψεις τι πουτάνες, είναι το πιο εύκολο πράγμα.
Εγώ τις έχω κόψει 76 φορές μέχρι τώρα.