You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πακετώσει πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Casual_Style_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τόση προμήθεια πέρνεις για νά κάνεις διαφήμηση μέσω τών ρεπορταζ σου ..γιά νά ξέρω νά σου δώσω καί άλλες δουλειες αλλά γιά κανένα ταλιράκι τό πολύ ..πάντως κάνεις ανταγωνισμό στο μπουρδελα τβ πού ζητάει παραπάνω γιά διαφήμηση από τά μπουρδελα καί τά στούντιο ... καί θά προτείνω νά σέ διαγράψουν.. στό ιερίδουλες κομ μπορεί καί νά σέ δεχθουν..εγώ σε ένα μπουρδέλο της φυλής είχα πληρώσει 40 ευρώ συνολικά και για εμένα και για τον φύλο μου και η τσατσά μου έδωσε 20 πίσω ρέστα .
συγνώμη αλλά αδυνατώ νά κατανοήσω αυτό πού εγραψες μέ άλλο τρόπο..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.310
- Πόντοι
- 22.785
δηλαδη με αυτο που εκανε περιμενη παρασημο;;;O φίλος σου είναι για λύπηση.
δωσε μας διευθυνση να του το στειλω του παλιατσουυυυυυυυυυυυυυυ
ilikiomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Θελει παρασημο ειναι πολυ ξεφτιλας.δηλαδη με αυτο που εκανε περιμενη παρασημο;;;
δωσε μας διευθυνση να του το στειλω του παλιατσουυυυυυυυυυυυυυυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
εννοω να πηδηξετε χωρις λεφτα. ειμασταν για καφε με ενα φιλαρακο και μας ειπε την βραδυνη αμαρτια του.πηγε απο την αθηνας και τσιμπησε μια αραπινα με το αυτοκινητο.στο δρομο για χαβαλε της ειπε ειναι μπατσος αλλα ψαρωσε αυτη,φοβηθηκε που δεν ειναι νομιμη δε εχει χαρτια και με τα πολλα την γαμησε μεσα στο αυτοκινητο χωρις λεφτα.
Του φιλου σου θα του αξιζε να βρεθει καποιος "γατος" και να του το παιξει εφοριακος -ΣΔΟΕ, να παει στην δουλειά του και για να αποφυγει τον ελεγχο και καλα, να του τσιμπισει κανενα "πακετο"
Αυτο κι΄αν θα ηταν "πακετωμα"......
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
εννοω να πηδηξετε χωρις λεφτα. ειμασταν για καφε με ενα φιλαρακο και μας ειπε την βραδυνη αμαρτια του.πηγε απο την αθηνας και τσιμπησε μια αραπινα με το αυτοκινητο.στο δρομο για χαβαλε της ειπε ειναι μπατσος αλλα ψαρωσε αυτη,φοβηθηκε που δεν ειναι νομιμη δε εχει χαρτια και με τα πολλα την γαμησε μεσα στο αυτοκινητο χωρις λεφτα.
Καλα την εκανε τη μαιμου...
Jerel mcneal
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν 12 το βράδυ στην ιστορική Πατησίων Βρισκω μια μαυρουλα γνωστή πουτανα της γειτονιάς,πάω τη. Ρωτάω έχεις ώρα μου λέει ώρα και μου κάνει,πάμε; Που πάμε της λέω παριστάνοντας τον ανηξερο,μου δείχνει Καποτα και πάμε σε ένα στενό μου λέει τα λεφτά πρώτα,της λέω είσαι μόνη η με νταβα,λέει μονη και της λέω ωραία λεφτά δεν έχω θα κεράσεις ένα τσιμπουκακι για 6 τσιγάρα,το κέρασε εν τέλει το τσιμπουκακι παίρνοντας μόνο τα τσιγαραρε μαγκες εχει πακετωσει πουτάνα κανεις σας;
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Πουτανα δεν εχω πακετωσει αλλα ή η τσατσα ή ο επομενος πελατης εφαγε το πακετο πριν καμια 20ετια.
Σε οικο που εχει κλεισει πλεον ειχα δωσει το ακριβες αντιτιμο (3000δρχ) και μου εφερε ρεστα απο πεντοχιλιαρο η κοπελα στο δωματιο.
Οταν τελειωσα ντυθηκα σε χρονο DT πριν προλαβει να παει στον επομενο (λογικα θα ηταν δικα του τα ρεστα).
Καβαλησα το παπι και εξαφανιστηκα ...
Σε οικο που εχει κλεισει πλεον ειχα δωσει το ακριβες αντιτιμο (3000δρχ) και μου εφερε ρεστα απο πεντοχιλιαρο η κοπελα στο δωματιο.
Οταν τελειωσα ντυθηκα σε χρονο DT πριν προλαβει να παει στον επομενο (λογικα θα ηταν δικα του τα ρεστα).
Πέρασες με κόκκινο τα φανάρια;Πουτανα δεν εχω πακετωσει αλλα ή η τσατσα ή ο επομενος πελατης εφαγε το πακετο πριν καμια 20ετια.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Ολα κοκκινα ηταν ....
Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 206
Τύπε μήπως ήταν ο φίλος σου αυτός:εννοω να πηδηξετε χωρις λεφτα. ειμασταν για καφε με ενα φιλαρακο και μας ειπε την βραδυνη αμαρτια του.πηγε απο την αθηνας και τσιμπησε μια αραπινα με το αυτοκινητο.στο δρομο για χαβαλε της ειπε ειναι μπατσος αλλα ψαρωσε αυτη,φοβηθηκε που δεν ειναι νομιμη δε εχει χαρτια και με τα πολλα την γαμησε μεσα στο αυτοκινητο χωρις λεφτα.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown - Page 563 - bourdela.com forum
http://www.bourdela.com/tsontosinema/athina/adult-theaters/ καλησπέρα σε όλους.ένα νέο σινεμά άνοιξε και υπόσχεται πολλά στην αθηνα...έχει πάει κανεις?τι παίζει μέσα?τι άτομα μαζεύει?περιμένω να πάτε k να βάλουμε κριτικές...
www.bourdela.com
τι νεκρανασταση ηταν αυτη -13 χρονια μετα...Λοιπόν 12 το βράδυ στην ιστορική Πατησίων Βρισκω μια μαυρουλα γνωστή πουτανα της γειτονιάς,πάω τη. Ρωτάω έχεις ώρα μου λέει ώρα και μου κάνει,πάμε; Που πάμε της λέω παριστάνοντας τον ανηξερο,μου δείχνει Καποτα και πάμε σε ένα στενό μου λέει τα λεφτά πρώτα,της λέω είσαι μόνη η με νταβα,λέει μονη και της λέω ωραία λεφτά δεν έχω θα κεράσεις ένα τσιμπουκακι για 6 τσιγάρα,το κέρασε εν τέλει το τσιμπουκακι παίρνοντας μόνο τα τσιγαρα
Geiler12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 507
- Πόντοι
- 301
Ναι χαζή ήταν η αράπο,τον κέρασε κανονικά αυτά που δίνουν και στους πολισμάνους τζάμπα έρπητα,κονδυλώματα και άλλα αφροδίσια.....τζάμπα...ήτανε..!!!!!!εννοω να πηδηξετε χωρις λεφτα. ειμασταν για καφε με ενα φιλαρακο και μας ειπε την βραδυνη αμαρτια του.πηγε απο την αθηνας και τσιμπησε μια αραπινα με το αυτοκινητο.στο δρομο για χαβαλε της ειπε ειναι μπατσος αλλα ψαρωσε αυτη,φοβηθηκε που δεν ειναι νομιμη δε εχει χαρτια και με τα πολλα την γαμησε μεσα στο αυτοκινητο χωρις λεφτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις