Νέα

Έχετε πάει με πουτάνα ή CG και την κάνατε να χύσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Μέσα στο 2009 μου έχει συμβεί δύο φορές σε στούντιο.
Σπάνια το συναντώ , τυχερός ήμουν.
Χωρίς αμφιβολία όταν δεν υποκρίνεται η κοπέλα είναι καλύτερα και για εμάς.
Πάντως είναι παράλογο να έχουμε τέτοια απαίτηση σε ρδέλο η στούντιο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Η γνωμη μου και η εμπειρια μου με εχει διδαξει να μην πιστευω αυτα που λενε και μερικες φορες και αυτα που μου κανουν οι πουτανες η αν τα πιστεψω τα πιστευω εως οτου βγουνε απο το δωματιο. Μετα Delete!
Τα ιδια θα πουν και θα κανουν και στον επομενο.
Για αυτο πληρωνονται και αυτη ειναι η δουλεια τους.
Η δουλεια τους ειναι να ευχαρηστουν και να κερδιζουν τους πελατες.
Αν θελουν μερικες το καταφερνουν και τιμανε τα λεφτα τους.
Προτειμω να προσποιηθει ενα ψευτικο οργασμο παρα να κατσει αμετοχη σαν να γαμας το κομοδινο του δωματιου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μέσα στο 2009 μου έχει συμβεί δύο φορές σε στούντιο.
Σπάνια το συναντώ , τυχερός ήμουν.
Χωρίς αμφιβολία όταν δεν υποκρίνεται η κοπέλα είναι καλύτερα και για εμάς.
Πάντως είναι παράλογο να έχουμε τέτοια απαίτηση σε ρδέλο η στούντιο.
Όπως μας  τα λές φίλε μου τελικά θα μας πείσεις ότι έχεις κάνει και τραβέλι να χύσει απ την κωλότρυπα!!! :2funny:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Όπως μας  τα λές φίλε μου τελικά θα μας πείσεις ότι έχεις κάνει και τραβέλι να χύσει απ την κωλότρυπα!!! :2funny:
Δεν είμαι αφελής για να κάνω την πουτάνα να χύσει... αλίμονό μου αν το επεδίωκα. 
:2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Τραβέλι από κωλότρυπα δεν έχω πάρει, όμως κάποιες γυναίκες (οχι επεγγελματίες) που έχω πάρει έχυναν σίγουρα! Και σε τσόντα έχω δει τη Σάιλα Στυλεζ και την Κάιλυ Άιρλαντ να χύνουν από τον κώλο εμφανέστατα!
Άρα και τα τραβέλια γιατί να μην χύνουν από τον κώλο;

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Δεν θελω να το παινευτω αλλα δεν εχω καταφερει να χυσει γκομενα ποσο μαλλον πουτανα αλλα οχι οτι με νοιαζει κιολας.

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν θελω να το παινευτω αλλα δεν εχω καταφερει να χυσει γκομενα ποσο μαλλον πουτανα αλλα οχι οτι με νοιαζει κιολας.

[size=15pt]Ενα ξερω οτι οποια γυναικα και να ειναι πληρωμενη η μη οσο καλυτερα την ικανοποιησεις τοσο θα ικανοποιηση και εσενα[/size]

φιλε ακου τον μεγαλο μαστορα, τον Γιωργο εννοω...

σε νοιαζει και σε παρανοιαζει... εαν ικανοποιησεις την γκομενα τοτε θα σου κανει ολη την φαση στο μεγιστο των δυνατοτητων της... θα σου " ξεπληρωσει " την ικανοποιηση.. πως αλλιως να στο πω.. :tickedoff: :tickedoff:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φιλε ακου τον μεγαλο μαστορα, τον Γιωργο εννοω...

σε νοιαζει και σε παρανοιαζει... εαν ικανοποιησεις την γκομενα τοτε θα σου κανει ολη την φαση στο μεγιστο των δυνατοτητων της... θα σου " ξεπληρωσει " την ικανοποιηση.. πως αλλιως να στο πω.. :tickedoff: :tickedoff:
Σχεδον οι περισσοτεροι δεν τους νιαζη αν ικανοποιησουν την γυναικα οποια και να ειναι αυτη θελουν μονο να ικανοποιηθουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πρεπη να δωσεις για να παρης  :think: :think:

ANENTAXTOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
KALISPERA FILE MOY H antynia POY VRISKETE AYTH THN STIGMH STHN ATHINA THN EIXA PAREI GIA 2 ORES KAI EXYSE.KATHOS KAI POLLES ALLES.TO ONEIRO THS ZOHS MOY NA GYRIZO TSONTES.[ASXETO[

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σχεδον οι περισσοτεροι δεν τους νιαζη αν ικανοποιησουν την γυναικα οποια και να ειναι αυτη θελουν μονο να ικανοποιηθουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σωστος...μου ειχε πει μια κοπελα μου αυτο ακριβως που λες Γιωργο...

Για να παρεις καλο γαμησι κτλ πρεπει να δωσεις καλο γαμησι κτλ... αμοιβαια πραγματα..
[ προσπαθω να ικανοποιω και την κοπελα ειτε ειναι γκομενα ειτε κοριτσι της δουλειας...και στις δυο περιπτωσεις η προσπαθεια ανταμειβεται!! :dancing: :dancing: ]

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165

Για να παρεις καλο γαμησι κτλ πρεπει να δωσεις καλο γαμησι κτλ... αμοιβαια πραγματα..
[ προσπαθω να ικανοποιω και την κοπελα ειτε ειναι γκομενα ειτε κοριτσι της δουλειας...και στις δυο περιπτωσεις η προσπαθεια ανταμειβεται!! :dancing: :dancing: ]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165

το προφιλ ενος καλου εραστη ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η γνωμη μου και η εμπειρια μου με εχει διδαξει να μην πιστευω αυτα που λενε και μερικες φορες και αυτα που μου κανουν οι πουτανες η αν τα πιστεψω τα πιστευω εως οτου βγουνε απο το δωματιο. Μετα Delete!
Τα ιδια θα πουν και θα κανουν και στον επομενο.
Για αυτο πληρωνονται και αυτη ειναι η δουλεια τους.
Η δουλεια τους ειναι να ευχαρηστουν και να κερδιζουν τους πελατες.
Αν θελουν μερικες το καταφερνουν και τιμανε τα λεφτα τους.
Προτειμω να προσποιηθει ενα ψευτικο οργασμο παρα να κατσει αμετοχη σαν να γαμας το κομοδινο του δωματιου.
+1000000000000000000

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως για να μπουμε και στην ουσια του ερωτηματος 4-5 φορες μου χει τυχει να χυσει πουτανα και κολ γκερλ....και δεν πιστευω οτι οι συγκεκριμενες ηταν fake...αλλα ειναι ελαχιστο το ποσοστο στο συνολο,ηταν με καποιες που τις γαμουσα καιρο,επαιξε πολυ foreplay και το θελαν κι αυτες να τελειωσουν....και δεν ηταν απο αυτες που ειχαν πολλη πελατεια εκεινο τον καιρο που πηγαινα και ισως επαιζε κι αυτο τον ρολο του

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

σοφα λογια  + 10000000000000000000000000

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766