pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ολοι οι μοσχοπουτσιδες εδω μαζευτηκαν !!!
Μήπως χύνει κανα κουβά νερό;
ολοι οι μοσχοπουτσιδες εδω μαζευτηκαν !!!
δηλαδη σκορπιε με λιγα λογια οσες ηταν φιλες της ξενιας χυνανε!
Ποια λες? μια που δούλεψε και λίγο στο Βριλησσού 60?Κορίτσια καβλιάρικα που χύνουν/έχυναν (ακολουθεί κατάλογος):
-Ρενάτα
Ποια λες? μια που δούλεψε και λίγο στο Βριλησσού 60?
σοστα τα λεσΠριν αρκετα χρονια (9 - 10 περιπου) με μια Μαρια απο την γεωργια στην Διδυμου 8 (νομιζω) πανω στο γαμησι βογγαγε παρα πολυ , με εσφιγκε, με δαγκωνε, εμπηγε τα νυχια της στην πλατη μου και μουγριζε με τοση λυσα που ουτε με γκομενα δεν μου ειχε τυχει.
Αν ηταν τοσο καλη ηθοποιος, μπραβο της, αλλα μετα απο λιγο καιρο που ξαναπηγα, ηταν πολυ αλλαγμενη,ειχε γινει στυγνη εππαγγελματιας και το ενα γαμησι δεν ειχε καμια σχεση με το αλλο.
Με τις γυναικες ομως ποτε δεν εισαι σιγουρος 100%
με τανεσ ειδικα.τη μια γουσταρουν και την αλλη απλα κανουν τη δουλεια τουσ το θεμα ειναι να μασ αφηνουν παντα ικανοποιημανουσ.Πριν αρκετα χρονια (9 - 10 περιπου) με μια Μαρια απο την γεωργια στην Διδυμου 8 (νομιζω) πανω στο γαμησι βογγαγε παρα πολυ , με εσφιγκε, με δαγκωνε, εμπηγε τα νυχια της στην πλατη μου και μουγριζε με τοση λυσα που ουτε με γκομενα δεν μου ειχε τυχει.
Αν ηταν τοσο καλη ηθοποιος, μπραβο της, αλλα μετα απο λιγο καιρο που ξαναπηγα, ηταν πολυ αλλαγμενη,ειχε γινει στυγνη εππαγγελματιας και το ενα γαμησι δεν ειχε καμια σχεση με το αλλο.
Πριν αρκετα χρονια (9 - 10 περιπου) με μια Μαρια απο την γεωργια στην Διδυμου 8 (νομιζω) πανω στο γαμησι βογγαγε παρα πολυ , με εσφιγκε, με δαγκωνε, εμπηγε τα νυχια της στην πλατη μου και μουγριζε με τοση λυσα που ουτε με γκομενα δεν μου ειχε τυχει.
Εχεις δικιο αλλα εκανα και εγω το κομματι μουΕτσι και αλλοιως, τα καταφερε και σε εδιωξε νωρις.
Στην πουτανα πουτανιες ;
Με CT στην θεσ/νικη περιπου τα ιδια με τον φιλοΔύο φορές με city tourίστριες στη Θεσσαλονίκη...Νομίζω. Την πρώτη με γλύψιμο που ενώ στην αρχή καταλάβαινα ότι δεν της έλεγε και τίποτα, στη συνέχεια άρχισε να "συμμετέχει", δεν με άφηνε να σταματήσω, μέχρι τη στιγμή που ένοιωσα την κλειτορίδα της να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Τώρα αν τα κατάφερε να το κάνει "στα ψέμματα", τι να πω....Άξια. Τη δεύτερη σε ιεραποστολικό, στο δεύτερο γύρο. Αλλά και πάλι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ποτέ.
Οταν πας ωρα με μεγαλη κινηση και να θελη η κοπελα να σε ευχαριστηση δεν μπορημε τανεσ ειδικα.τη μια γουσταρουν και την αλλη απλα κανουν τη δουλεια τουσ το θεμα ειναι να μασ αφηνουν παντα ικανοποιημανουσ.
εγώ πάντως με πουτάνες δεν τα εχω καταφέρει, μόνο με γκόμενα ;)
Εαν αναφερεσε για ..ρδελο οχι αλοιμονο τι να προλαβης στα 10 λεπταεγώ πάντως με πουτάνες δεν τα εχω καταφέρει, μόνο με γκόμενα ;)
δες πμ φίλεΦίλε χάθηκες!