Νέα

Έχετε πάει με πουτάνα ή CG και την κάνατε να χύσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μανια παντως που χουν μερικοι να χυνουν οι πουτανες...
Μερικοι εχουμε μανια οι παρτενερ μας,αγοραιες και μη,να περναν καλα μαζι μας ΓΕΝΙΚΩΣ...και μερικοι στα αρχιδια τους,παλι ΓΕΝΙΚΩΣ.

Με cg εχει τυχει καμποσες φορες,μια φορα μαλιστα ενιωσα ενα χλιαρο ντους στο πεος μου και σπασμους στο εσωτερικο των μηρων της:"γμτ"λεω"εσπασε η καποτα"...

Σε μια αλλη περιπρωση,παλι με cg,τριβοντας της την κλειτοριδα εν ωρα πρωκτικης δραση,τα μπουτια της πλυμηρισαν κυριολεκτικα...καλο σκηνικο...

Σε ντελο δεν ξερω,οι γυναικες θελουν προεργασια,δεν γινεται τσακ-μπαμ η ολη φαση...ειδικα οι τανες που εχουν κορεστει κιολας.

Επισκέπτης
χυνουν μονο που με βλεπουν μια φορα....2 ενω τις γαμαω ....τελος χυνω και εγω στα γλυκα προσωπακια τους...
drummer  :rockon: :rockon: :rockon:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Nαί αμέ ...

Πέφτουν ξερές κάτω έρχομαι εγώ με το παλαμάρι της βαράω στα σκέλια μέχρι να τελειώσω και στο καπάκι τελειώνουν και αυτές με τριπλό οργασμό..

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι με πουτανα σε ξενοδοχειο.
Την εχω απο κατω και βαραω αλυπητα (ετσι νομιζω δηλαδη) και αρχιζει να λεει "χυνω χυνω χυνω χυσε μαζι μου ρε πουστη" καυλωνω λεω ωρε πουστη την εκανα να χυση....και παρατηρω οτι κρυφοκοιταζει το ρολοί της και αυτοματος της λεω "και γιατι μου το λες νομιζεις οτι με νοιαζει εαν εχυσες?" και σηκωνομαι και φευγω. Εμεινε μαλακας πανω στο κρεβατι

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Την εχω απο κατω και βαραω αλυπητα (ετσι νομιζω δηλαδη) και αρχιζει να λεει "χυνω χυνω χυνω χυσε μαζι μου ρε πουστη" καυλωνω λεω ωρε πουστη την εκανα να χυση....και παρατηρω οτι κρυφοκοιταζει το ρολοί της και αυτοματος της λεω "και γιατι μου το λες [glow=red,2,300]νομιζεις οτι με νοιαζει[/glow] εαν εχυσες?" και σηκωνομαι και φευγω. Εμεινε μαλακας πανω στο κρεβατι

RESPECT !!! :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Την εχω απο κατω και βαραω αλυπητα (ετσι νομιζω δηλαδη) και αρχιζει να λεει "χυνω χυνω χυνω χυσε μαζι μου ρε πουστη" καυλωνω λεω ωρε πουστη την εκανα να χυση....και παρατηρω οτι κρυφοκοιταζει το ρολοί της και αυτοματος της λεω "και γιατι μου το λες νομιζεις οτι με νοιαζει εαν εχυσες?" και σηκωνομαι και φευγω. Εμεινε μαλακας πανω στο κρεβατι
Κορυφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [size=10pt]RESPECT[/size]!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Με εμενα παντα χυνουν!Ηχητικα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think:
ακομα εδω :think: ιστε

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

Ετσι και αλλοιως, τα καταφερε και σε εδιωξε νωρις.
Στην πουτανα πουτανιες ;

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Κανω τη γκομενα μου να χυνει οταν τη γαμαω, στις πουτανες παω για να τις χυνω στα μουτρα και να τις παιρνω απο κωλο και στα παπαρια μου αμα χυνουνε η οχι

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Βεβαιως.
Ειμαι εξαιρετικα γλυκοψώλης και ολες οι πουτανες χυνουν με το που με βλέπουν στο σαλονάκι.Ειναι μαλιστα μια που σε καθε μπουρδελοτσαρκα μου δίνει η τσατσά της 5 ευρω.
Μια αλλη αρχισε μαθηματα φωνητικης γιατι οταν χυνει τραγουδάει,αλλα ειναι φάλτσα.Τι να κανει...Μια φορα μπαινω σ ενα πορνείο και με το που μπαινω βαζει η πουτάνα τα κλαμματα.Κοιτάω δίπλα σ εναν καθρέφτη και με βλεπω.Δάκρυσα.Πανόραμα ημουν.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
βάρα τις τρεις βουρδουλιές και να δείς για πότε θα χύσει.. :sunglasses:

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Οσοι  προσπαθουν να κανουν την πουτανα να χυσει ειναι:
χαζοι
μικροτσουτσουνοι
κουκουλοφοροι
και βρωμανε τα ποδια τους.

Παρακαλω να σταματησουν αμεσως να κοκορευονται γιατι αναμοχλευουν τα ψυχολογικα μου προβληματα.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Οσοι  προσπαθουν να κανουν την πουτανα να χυσει ειναι:
χαζοι
μικροτσουτσουνοι
κουκουλοφοροι
και βρωμανε τα ποδια τους.

Παρακαλω να σταματησουν αμεσως να κοκορευονται γιατι αναμοχλευουν τα ψυχολογικα μου προβληματα.
Δε σταματω τη γλωσσα της αλήθειας να μιλαω.
Ολες οι πουτανες χυνουν σα βρυσουλες,οταν τες γαμάω
ναι

Επισκέπτης
Βεβαιως.
Ειμαι εξαιρετικα γλυκοψώλης και ολες οι πουτανες χυνουν με το που με βλέπουν στο σαλονάκι.Ειναι μαλιστα μια που σε καθε μπουρδελοτσαρκα μου δίνει η τσατσά της 5 ευρω.
Μια αλλη αρχισε μαθηματα φωνητικης γιατι οταν χυνει τραγουδάει,αλλα ειναι φάλτσα.Τι να κανει...Μια φορα μπαινω σ ενα πορνείο και με το που μπαινω βαζει η πουτάνα τα κλαμματα.Κοιτάω δίπλα σ εναν καθρέφτη και με βλεπω.Δάκρυσα.Πανόραμα ημουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Γεια σου γκαβλιαρη τσινουκο που εχεις γεμισει τον ντουνια σπερμα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ολοι οι μοσχοπουτσιδες εδω μαζευτηκαν !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Έχει τόση σημασία αν η πουτάνα θα χύσει ή όχι? Θα πάρουμε εύσημα μήπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom