Νέα

Εχετε να προτεινετε καποιον καλο αφροδισιολογο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φίλε Nacho , α ρέ που είναι ή παικτούρα μας ! , το καλοκαίρι είχα βγάλει φυσαλίδες στα δάκτυλα κυρίως των χεριών αλλά καί στα πόδια , σύμπτωμα που για κάποιον που όπως  εγώ " περπατάει στα περίεργα " καί αγχώνεται καί φοβάται όπως καί εσύ ανάμεσα στ' άλλα νοσήματα θυμίζει καί σύφιλη !!! πήγα λοιπόν  σε δερματολόγο που διέγνωσε " δισυδρωσιακό έκζεμα " που προκαλείται κυρίως λόγω άγχους ! τώρα είμαι πολύ καλύτερα αλλά άν δέν εξαφανιστούν οί παράγοντες που το προκαλούν μπορεί να επανεμφανιστεί , πήγαινε λοιπόν πρώτα στο γιατρό σου καί άν συνεχιστεί το πρόβλημα τα ξαναλέμε  .
Σου πέρασαν τελικά?Σ έδωσε κάποια αγωγή ο γιατρός?.Μ πέρασε κ μένα από το μυαλό η σύφιλη,αλλά δν θα έπρεπε να είχα βγάλει μια πληγή στο σημείο ,στη προκειμένη περίπτωση στο πέος,που ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή το μικρόβιο που την προκαλεί?.Ε΄γω κάτι τέτοιο δν παρατήρησα από τότε,καθώς μήνα Φλεβάρη ήταν η τελευταία μου επικίνδυνη επαφή.Άλλωστε δν είναι δύσκολο να μεταδοθεί από στοματικό έρωτα σε αυτόν που το δέχεται?.Τέσπα θα ρωτήσω κ τ γιατρό να μου πει κ αυτός κ ελπίζω να μην είναι κάτι το σπουδαίο.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ναί έχουν σχεδόν περάσει , επίσης να σε ρωτήσω άν έχεις καί φαγούρα , πόνο ή κάποα ενόχληση στα σπυράκια που λές ? γιατί άν έχεις κάποιο απο αυτά τα συμπτώματα παραδόξως είναι καλό ! γιατί με τη σύφιλλη στά πρώτα στάδια δέν έχεις τέτοιου είδους ενοχλήσεις , όσο για το  λεγόμενο σιφυλλιδικό έλκος που έμφανίζεται στό πέος πέρα του ότι δέν πονάει μπορεί καί να περάσει απαρατήρητο ή καί να μην υπάρξει κάν σάν σύμπτωμα , έχε επίσης υπ΄όψη σου ότι όλα αυτά τα αρχικά συμπτώματα τής σύφιλλης ( πρωτογενής καί δευτερογενής σύφιλλη ) περνάνε από μόνα τους καί χωρίς θεραπεία αλλά αυτό δέν σημαίνει ότι θεραπεύτηκες τό αντίθετο ! αλλά είπαμε αυτά είναι θεωρίες γενικές δέν είμαι ειδικός καί εσύ πρέπει να πάς στό ειδικό γιατρό για να κάνει τη σωστή διάγνωση που δέν θα είναι σίγουρα κάτι σοβαρό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom