Νέα

Εχετε μικροτερη στυση ανασκελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το 'χω παρατηρησει πολλες φορες και ΔΕΝ νομιζω να ειναι η ιδεα μου:

Οταν ειμαι ανασκελα ή καθιστος, το πουλι μου ειναι αισθητα πιο μικρο. Αντιθετα, οταν ειμαι ορθιος ή ξαπλωτος με την κοιλια προς τα κατω, ειμαι ΟΚ.

Σε σας, ισχυει κατι τετοιο...?

(Αφετηρια του θρεντ: Η προσφατη πιποσυνεδρια με αραπινα, οπου, για ακομη μια φορα διαπιστωσα οτι, στο ΙΧ, σε σταση καθιστη, και χωρις καλη στυση, το πουλι μου με εξεθεσε με την συμπεριφορα του/ Αντιθετα, οποτε συναντιεμαι με βιζιτες, δε νιωθω ασχημα. Overall, ειμαι λιγο πανω απ' το μ.ο. μηκους και λιγο κατω απ' το μ.ο. παχους, αλλα με μεγαλη διαφορα απο φαση ηρεμιας σε φαση full στυσης).

+
Συμπληρωματικη ερωτηση:
Οι γκομενές σας κουτσομπολευουν τα πουλια σας αναμεταξυ τους?(Δεν με αφορα το θεμα, αλλα παει πακετο με την χτεσινοβραδινη μου απογοητευση...)

ΥΓ Τρολλαρισμα ελευθερο, αλλα απαντηστε κιολας, στα φλεγοντα ερωτηματα!  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συμπληρωματικη ερωτηση:
Οι γκομενές σας κουτσομπολευουν τα πουλια σας αναμεταξυ τους?(Δεν με αφορα το θεμα, αλλα παει πακετο με την χτεσινοβραδινη μου απογοητευση...)

Βασικό θέμα συζήτησης! Ιδίως αν τον έχουν φάει από κάποιο νέο γκόμενο......

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Βασικό θέμα συζήτησης! Ιδίως αν τον έχουν φάει από κάποιο νέο γκόμενο......

Αυτες υποτιθεται οτι "κραζουν" τα μικρα πουλια, ή απλα το συζητανε με τακτ?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

(Τονιζω οτι, βασει αυστηρων στανταρς, δεν ειμαι μικροτσουτσουνος, αλλα δεν εχω και καμια τρελη αυτοπεποιθηση με την πουτσα μου. Γι' αυτο ρωταω...
Βεβαια, δεν εχω και γκομενα, οποτε δεν με κοφτει αμεσα το ζητημα  :grin:)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αυτες υποτιθεται οτι "κραζουν" τα μικρα πουλια, ή απλα το συζητανε με τακτ?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αναλόγως την ιδιοσυγκρασία της παθούσας. :cheesy:

Συνήθως κάνουν μοιρολατρικά τα παράπονα τους στις άλλες. :)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αναλόγως την ιδιοσυγκρασία της παθούσας. :cheesy:

Συνήθως κάνουν μοιρολατρικά τα παράπονα τους στις άλλες. :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γαμησε τα!

Δηλαδη, αν εχεις την ατυχια μιας μικρης πουτσας, σε κοιτουν με οικτο - συμπαθεια ολες μαζι οι φιλες της λεγαμενης!!

(Απορω πώς, υπ' αυτες τις συνθηκες, οι μικροτσουτσουνοι δεν αυτοκτονουν, σαν τον Robin Williams.
Εγω θα το 'κανα - χωρις πλακα)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γαμησε τα!

Δηλαδη, αν εχεις την ατυχια μιας μικρης πουτσας, σε κοιτουν με οικτο - συμπαθεια ολες μαζι οι φιλες της λεγαμενης!!

(Απορω πώς, υπ' αυτες τις συνθηκες, οι μικροτσουτσουνοι δεν αυτοκτονουν, σαν τον Robin Williams.

Χαχαχαχαχχα

Εντάξει ρε παίκτη.....δεν είναι και τόσο χάλια η υπόθεση. Βέβαια, το ανδρικό μόριο είναι το Νο 1 όργανο κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι αύξησης της διέγερσης στο αντίθετο φύλο.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281

Οταν ειμαι ανασκελα ή καθιστος, το πουλι μου ειναι αισθητα πιο μικρο. Αντιθετα, οταν ειμαι ορθιος ή ξαπλωτος με την κοιλια προς τα κατω, ειμαι ΟΚ.

(Αφετηρια του θρεντ: Η προσφατη πιποσυνεδρια με αραπινα, οπου, για ακομη μια φορα διαπιστωσα οτι, στο ΙΧ, σε σταση καθιστη, και χωρις καλη στυση, το πουλι μου με εξεθεσε με την συμπεριφορα του/ Αντιθετα, οποτε συναντιεμαι με βιζιτες, δε νιωθω ασχημα. Overall, ειμαι λιγο πανω απ' το μ.ο. μηκους και λιγο κατω απ' το μ.ο. παχους, αλλα με μεγαλη διαφορα απο φαση ηρεμιας σε φαση full στυσης).

+
Συμπληρωματικη ερωτηση:

ΥΓ Τρολλαρισμα ελευθερο, αλλα απαντηστε κιολας, στα φλεγοντα ερωτηματα!  :2funny:

Δεν είναι ιδέα σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό φίλε. το πέος στη στύση γεμίζει με αίμα. όταν είσαι ανάσκελα ή καθιστός πέφτει η πίεση στις αρτηρίες που αρδεύουν το πέος και επίσης το αίμα από το πέος παλινδρομεί πιο εύκολα προς τα πίσω, οπότε έχεις 90 έως 70% μικρότερη στύση (doctor speaking) και αν είσαι και αγχωμένος γάμησέ τα.... γι αυτο και όσοι έχουν γενικά μικρό πουτσαρίγκο προτιμούν να δίνουν πίπα όρθιοι ή γονατιστοί και να γαμάνε στα 4. όσο για το αν κουτσομπολεύουν οι γκόμενες... το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι πόσο μεγάλο τον έχεις, αλλά τελικά πιό πολύ μετράει γι αυτές το πόσο καυλιάρες νιώσανε μαζί σου. σχεδόν πάντα έχουν φάει κάποιο μεγαλύτερο πούτσο απ το δικό σου . εκτός αν τον έχεις 28 εκ. ή αν πάς με καμιά μιξοπαρθένα που είχε 1-2 γκόμενους από τα 16 και τώρα είναι 38. πίστεψέ με δεν θα σε παρατήσει γκόμενα για τον πούτσο σου αλλά γιατί σε βαρέθηκε γενικότερα. απλά αν τον έχεις πολυ τζούνιορ ίσως μην τα φτιάξει καν μαζί σου :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχεις δίκαιο. Και εμένα το ίδιο μου συμβαίνει. Για αυτό τελειώνω με πεπονοτρυπητή.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Οι γκομενές σας κουτσομπολευουν τα πουλια σας αναμεταξυ τους?(Δεν με αφορα το θεμα, αλλα παει πακετο με την χτεσινοβραδινη μου απογοητευση...):2funny:
Φίλε στο μπουρδέλα οι μισοί είναι παρθένοι και οι άλλοι μισοί δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους γκόμενα και για αυτό πάνε με πουτάνες.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γαμησε τα!

Εχεις κομπλεξ πολλα αδερφε !!!
Σε ενδιαφερει αν σε λενε μικροτσουτσουνο ή αν τις γαμησεις ολες ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μετρησε το υψος του σωματος σου ξαπλα και μετα ορθιος. Τι παρατηρεις? Ε, η διαφορα ειναι  βαρυτητα.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μετρησε το υψος του σωματος σου ξαπλα και μετα ορθιος. Τι παρατηρεις? Ε, η διαφορα ειναι  βαρυτητα.
Μέτρησε τις κριτικές σου και ενός άλλου που είναι τιμημένος.Tι παρατηρείς;Ε, η διαφορά είναι το βύσμα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Δεν παρατηρω ορατη διαφορά. Από την άλλη κιόλας άπαξ και σηκωθεί δεν πέφτει μέχρι το χύσιμο.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Επειδή θίχτηκε πιο πάνω από κάποιον για το σχολιασμό του μεγέθους των αντρικών πουλιών μεταξύ γυναικών...
οι περισσότερες γυναίκες που αναφέρονται υποτιμητικά σε όσους έχουν σχετικά μικρό πέος (αν δεν κάνω λάθος ο μέσος όρος είναι 13-14 πόντους), είναι στην πλειοψηφία τους ανοργασμικές και θέλοντας να αποδώσουν κάπου τις ευθύνες για αυτό που τους συμβαίνει, ο πρώτος εύκολος στόχος είναι να υποτιμήσουν το αντρικό μόριο.
Όποιος διαβάσει ιατρική βιβλιογραφία, θα δει οτι λόγω της ευπλαστότητας του γυναικείου κόλπου, σε φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να φέρει σε οργασμό οποιαδήποτε γυναίκα και ένα μόριο της τάξης των 8-10 πόντων.
Ο άλλος λόγος που μπορεί μια γυναίκα να μην ικανοποιείται από ένα σχετικά μικρό πέος , είναι οτι έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ τον κόλπο της με μεγάλου μεγέθους αντικειμενα και σε συχνή βάση (βλέπε αγγούρια καλυβιώτικα) με αποτέλεσμα να μην την φέρνουν σε οργασμό εύκολα τα μικρά μεγέθη.
Το έχω εξηγήσει σε γυναικοπαρέα και έμειναν παγωτό.Αρκετές ντροπιάστηκαν.Μάλον επειδή η αλήθεια τους πόνεσε...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχεις κομπλεξ πολλα αδερφε !!!
Σε ενδιαφερει αν σε λενε μικροτσουτσουνο ή αν τις γαμησεις ολες ?

Η περιπτωσή μου θα συνοψιζοταν στο σποτ:
"Δε γαμαμε που δεν γαμαμε, δε λεμε καμια μαλακια για την πουτσα μας, να περασει η ωρα?"

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αναλογα με τις καυλες,καμμια φορα τον κοιταω και λεω ερε ταλαιπωρια

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αναλογα με τις καυλες,καμμια φορα τον κοιταω και λεω ερε ταλαιπωρια

Ξερετε αν η αναλογια ηρεμου - καυλωμενου ειναι παρομοια για ολους?

Πχ κι εγω στις καλες μου καυλες ειμαι ΟΚ, αλλα στις μετριες καυλες ειμαι "ε ρε ταλαιπωρια".

Θα προτιμουσα να εχω ενα πραμα που να κρεμεται, αφθονο, κι ας ειναι ιδιο στη στυση.  :-

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η περιπτωσή μου θα συνοψιζοταν στο σποτ:
"Δε γαμαμε που δεν γαμαμε, δε λεμε καμια μαλακια για την πουτσα μας, να περασει η ωρα?"

χΑΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑΧΑΧΑ... Ωραιος !!!!
Εχεις χιουμορ  :thumbsup:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

+
Συμπληρωματικη ερωτηση:

Το ιδιο ειναι για μενα , ισως λιγο πιο καλη στυση θα ελεγα αρκει η γυναικα να ειναι πληρος υποταγμενη με καλο ανοιγμα στα ποδια , εκει γινετε τουρκος τεραστιος και μπαινοβγενη  :grin:σαν τον κλεφτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom