iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε το θεμα της ζωολογιας το καλυψαμε.τωρα θα αρχισουν γαμησια με ντοματες και λαχανικα
και πεπονακια τυπε. :S :S :S
τυπε το θεμα της ζωολογιας το καλυψαμε.τωρα θα αρχισουν γαμησια με ντοματες και λαχανικα
αυτο εδω τυπε
τυπε ετσι κανει γλυφοκωλι ο spider man
τυπε να μαμησουμε θελουμε οχι να φαμε σουπααυτο εδω τυπε
Δεν παει καλα ο κοσμος.....στειρωστε τα ζωα σας και σταματηστε τις ανωμαλιες οσοι απο σας εχετε κανει ή σκεφτεστε, δεν ειναι αστειο!!!
θα πρεπει να κλεισει το θεμα αμεσα...
όσοι εχετε αποριες για την συμπεριφορα των ζωων σας απευθυνθείτε σε κτηνίατρο να σας συμβουλέψει και αφήστε τα πειραματα...
τυποι εδω και μια εβδομαδα ειδικα την ωρα που τον παιζω ερχεται μια γατα και μου γρατσουναει τα παραθυρα...
το βλεπω για θεμα επομενου θρεντ τυπε
Ξέρω εγώ φταιω που δίνω σημασία σε τέτοια θεματα αλλά πλεασε κόψτε την πρωινη μαλακια κάνει ζημιά!!!
τυπε χυσε την στη μαπα να φυγει
τυποι εδω και μια εβδομαδα ειδικα την ωρα που τον παιζω ερχεται μια γατα και μου γρατσουναει τα παραθυρα...
τυπε μη κολλησει περισσοτερο φοβαμαι..και δεν εχω ορεξη για σχεσειςτυπε χυσε την στη μαπα να φυγει
λογικα μιας 45αρας γειτονισσας ειναι..Κεραμιδόγατα ή του γείτονα;
τυπε μη κολλησει περισσοτερο φοβαμαι..και δεν εχω ορεξη για σχεσεις
λογικα μιας 45αρας γειτονισσας ειναι..
μπροστα απο την αραχνη παιζει buttplug τυπε.η αραχνη κραταει τα μποσικα :S :S :SΤυπε κανουν και γλυφοκωλαδα . :S :S :S
Εχθές που γύρισα απ τη δουλειά,ο γατούλης πάντα παιχνιδιάρης και παντελώς άκακος
(ούτε νύχια δεν βγάζει και όταν αγριεύει φεύγει) πέφτει χάμο στο πάτωμα και
αναζητά τα χάδια του.Και κάπως εκεί που τον χαιδεύω πεσμένος όντας στο πάτωμα
κάπου προς τα παπάρια του τον βλέπω να παίρνει ένα βλέμμα απορρημένο,να μην μπορεί
να κουνηθεί λες και έπαθε σοκ και να χαζονιαουρίζει.Με την πολύ τρίχα που έχει,Περσίας
δεν κατάλαβα που είναι το χέρι μου αλλά συνέχισα να τον χαιδεύω μόνο εκεί και ο γάτος
μου δινε επειδικτικά αυτό το μέρος,το πίσω δλδ για χάδια.
Σας έχει τύχει ποτέ,μαλακίζονται τα γατιά;Από τότε (χθες βράδυ δλδ) όποτε με βλέπει ο γάτος
έρχεται προς το μέρος μου πισωκίνητος γαι τα γνωστά χάδια.