ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τι αλλο θα διαβασω!!!
εγω παντως δεν εχω δει τετοιο συμπτωματα στο γατουλη μου!!
Μαύρου ή άσπρου χρώματος ο γατούλης;
τι αλλο θα διαβασω!!!
εγω παντως δεν εχω δει τετοιο συμπτωματα στο γατουλη μου!!
δεν το ηξερες τυπε;
δεν εχεις ακουσει μεσανυχτα σουβλατζη με αποχη να λεει "ελα εδω πουστογατο..."
Εχθές που γύρισα απ τη δουλειά,ο γατούλης πάντα παιχνιδιάρης και παντελώς άκακος
(ούτε νύχια δεν βγάζει και όταν αγριεύει φεύγει) πέφτει χάμο στο πάτωμα και
αναζητά τα χάδια του.Και κάπως εκεί που τον χαιδεύω πεσμένος όντας στο πάτωμα
κάπου προς τα παπάρια του τον βλέπω να παίρνει ένα βλέμμα απορρημένο,να μην μπορεί
να κουνηθεί λες και έπαθε σοκ και να χαζονιαουρίζει.Με την πολύ τρίχα που έχει,Περσίας
δεν κατάλαβα που είναι το χέρι μου αλλά συνέχισα να τον χαιδεύω μόνο εκεί και ο γάτος
μου δινε επειδικτικά αυτό το μέρος,το πίσω δλδ για χάδια.
Σας έχει τύχει ποτέ,μαλακίζονται τα γατιά;Από τότε (χθες βράδυ δλδ) όποτε με βλέπει ο γάτος
έρχεται προς το μέρος μου πισωκίνητος γαι τα γνωστά χάδια.
τυπε μηπως δε βλεποτανε η γκομενα;Άσχετο, ήξερα κοπέλα που τακτικά μαλάκιζε τον σκύλο της αρκετά καλά (2-3 φορές την εβδομάδα) λολ
Άσχετο, ήξερα κοπέλα που τακτικά μαλάκιζε τον σκύλο της αρκετά καλά (2-3 φορές την εβδομάδα) λολ
τυπε ανταλλαξτε στοιχεια να πουνε τα δικα τουςκ εγω ξερω μια!
τυπε ανταλλαξτε στοιχεια να πουνε τα δικα τους
Μπεζ :S :S :S
τυπε μηπως δε βλεποτανε η γκομενα;
γιατι αν δε βλεποτανε εκανε κι αλλα που δε στα ελεγε...
Εχθές που γύρισα απ τη δουλειά,ο γατούλης πάντα παιχνιδιάρης και παντελώς άκακος
(ούτε νύχια δεν βγάζει και όταν αγριεύει φεύγει) πέφτει χάμο στο πάτωμα και
αναζητά τα χάδια του.Και κάπως εκεί που τον χαιδεύω πεσμένος όντας στο πάτωμα
κάπου προς τα παπάρια του τον βλέπω να παίρνει ένα βλέμμα απορρημένο,να μην μπορεί
να κουνηθεί λες και έπαθε σοκ και να χαζονιαουρίζει.Με την πολύ τρίχα που έχει,Περσίας
δεν κατάλαβα που είναι το χέρι μου αλλά συνέχισα να τον χαιδεύω μόνο εκεί και ο γάτος
μου δινε επειδικτικά αυτό το μέρος,το πίσω δλδ για χάδια.
Σας έχει τύχει ποτέ,μαλακίζονται τα γατιά;Από τότε (χθες βράδυ δλδ) όποτε με βλέπει ο γάτος
έρχεται προς το μέρος μου πισωκίνητος γαι τα γνωστά χάδια.
στειρωστε τα ζωα σας και σταματηστε τις ανωμαλιες οσοι απο σας εχετε κανει ή σκεφτεστε, δεν ειναι αστειο!!!
θα πρεπει να κλεισει το θεμα αμεσα...
όσοι εχετε αποριες για την συμπεριφορα των ζωων σας απευθυνθείτε σε κτηνίατρο να σας συμβουλέψει και αφήστε τα πειραματα...
[/quote
συμφωνω απολυτως....κι αυτο το θεμα πρεπει να κλεισει και το θεμα αυτουνου που εξιστορει οτι γαμαει τη μανα του....
...τα ζωακια οπως και τα παιδακια ειναι δωρο θεου και ειναι ανυπερασπιστα και ειναι κριμα να εκτονωνουν καποιοι τις αγαμιες τους επανω τους...
εχω μαζςεψει πολλες φορες ζωα απο το δρομο...τα εχω δωσει για υοθεσια κι αλλα τα εχω κρατησει...και η σκυλιτσα που εχω τωρα αδεσποτη και φοβικη ητανε αλλα με την αγαπη μου αρχισε να γινεται ενα φυσιολογικο ζωακι που με κοιταει επιτελους στα ματια οταν της μιλαω...αλλα ολο αυτο μας πηρε δυο χρονια
Σε άλλες χώρες τα μόνα αδέσποτα είναι οι αρουραίοι...
στειρωστε τα ζωα σας και σταματηστε τις ανωμαλιες οσοι απο σας εχετε κανει ή σκεφτεστε, δεν ειναι αστειο!!!
θα πρεπει να κλεισει το θεμα αμεσα...
όσοι εχετε αποριες για την συμπεριφορα των ζωων σας απευθυνθείτε σε κτηνίατρο να σας συμβουλέψει και αφήστε τα πειραματα...
[/quote
συμφωνω απολυτως....κι αυτο το θεμα πρεπει να κλεισει και το θεμα αυτουνου που εξιστορει οτι γαμαει τη μανα του....
...τα ζωακια οπως και τα παιδακια ειναι δωρο θεου και ειναι ανυπερασπιστα και ειναι κριμα να εκτονωνουν καποιοι τις αγαμιες τους επανω τους...
εχω μαζςεψει πολλες φορες ζωα απο το δρομο...τα εχω δωσει για υοθεσια κι αλλα τα εχω κρατησει...και η σκυλιτσα που εχω τωρα αδεσποτη και φοβικη ητανε αλλα με την αγαπη μου αρχισε να γινεται ενα φυσιολογικο ζωακι που με κοιταει επιτελους στα ματια οταν της μιλαω...αλλα ολο αυτο μας πηρε δυο χρονια