Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φιλαρακο περαστικα,απλα προσοχη,τωρα δεν λεει να αρχισω να σου λεω θεωριες για ακαποτα κλπ,γενικα θελει προσοχη οχι μονο στις πουτανες στα μπουρδελα αλλα γενικα,εγω πριν χρονια ειχα αρπαξει ψειρες απο γκομενα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η βλεννοροια τι συμπτωματα εχει στις γυνακες ρε παιδες??

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Γαυράκι περαστικά και καλά αποτελέσματα!!!
Μαγκές τα μάτια 1024!!! :rockon:

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ειστε καλα ρε παιδια.Ευχαριστω...Δεν μπορω να ησυχασω με τη μαλακια ...Φοβάμαι για χειροτερα ..κανα Εητζ , συφιλη ηπατητιδα κονδυλωμα και τετοια..Τελος παντων.Ας ελπισουμε οτι ολα θα ειναι

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
η βλεννοροια τι συμπτωματα εχει στις γυνακες ρε παιδες??
Silvaki πολύ καλή ερώτηση και με μία γρήγορη έρευνα στο net δεν μπορώ να απαντήσω!!! :huh:
Υποθέτω οτί λογικά κάποια ασυνήθιστα υγρά θα παρατηρούνται στα εσώρουχαααα!!! :rolleyes:

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι  σημασια τι συμπτωματα εχει στη γυναικα?

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να ειστε καλα ρε παιδια.Ευχαριστω...Δεν μπορω να ησυχασω με τη μαλακια ...Φοβάμαι για χειροτερα ..κανα Εητζ , συφιλη ηπατητιδα κονδυλωμα και τετοια..Τελος παντων.Ας ελπισουμε οτι ολα θα ειναι
Να σκεφτείς φιλέ οτι υπάρχουν και μερικοί  :tickedoff: που υποστηρίζουν οτί στις πουτάνες και κυρίως των μπουρδέλων κανένας κίνδυνος γιατί ελέγχονται!!! :uglystupid: :headbang:
Υ.Γ.Καλά τώρα σιγά μην κοιμηθείς μέχρι να μάθεις,υπομονή και ψυχραιμία όσο μπορείς!!! :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Στους άνδρες μπορεί να εμφανιστούν πυώδεις εκκρίσεις που εξέρχονται από την ουρήθρα. Η ουρήθρα καταλήγει στο άνοιγμα που βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του πέους από το οποίο εξέρχονται τα ούρα. Παράλληλα μπορεί να εμφανιστεί κοκκίνισμα στο άνοιγμα της ουρήθρας, φαγούρα, συχνοουρία, πόνος και κάψιμο κατά την ούρηση.

Στις γυναίκες μπορεί να εκδηλωθεί πόνος ή κάψιμο κατά την ούρηση, συχνοουρία, εκκρίσεις από τον κόλπο που είναι πυώδεις με άσχημη μυρωδιά και ενοχλήσεις στην περιπρωκτική περιοχή.

Στο 15% των γυναικών, τα βακτηρίδια θα εξαπλωθούν στη μήτρα και στις σάλπιγγες. Η προσβολή των σαλπίγγων μπορεί να είναι αιτία πρόκλησης στείρωσης στη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας η γυναίκα μπορεί να έχει πόνο. Είναι επίσης δυνατόν να έχει ανώμαλες απώλειες αίματος κατά την περίοδό της, πυρετό και πόνο στην κοιλιά.

www.medlook.net/article.asp?item_id=833]www.medlook.net/article.asp?item_id=833[/url]

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Στους άνδρες μπορεί να εμφανιστούν πυώδεις εκκρίσεις που εξέρχονται από την ουρήθρα. Η ουρήθρα καταλήγει στο άνοιγμα που βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του πέους από το οποίο εξέρχονται τα ούρα. Παράλληλα μπορεί να εμφανιστεί κοκκίνισμα στο άνοιγμα της ουρήθρας, φαγούρα, συχνοουρία, πόνος και κάψιμο κατά την ούρηση.
Στις γυναίκες μπορεί να εκδηλωθεί πόνος ή κάψιμο κατά την ούρηση, συχνοουρία, εκκρίσεις από τον κόλπο που είναι πυώδεις με άσχημη μυρωδιά και ενοχλήσεις στην περιπρωκτική περιοχή.
Στο 15% των γυναικών, τα βακτηρίδια θα εξαπλωθούν στη μήτρα και στις σάλπιγγες. Η προσβολή των σαλπίγγων μπορεί να είναι αιτία πρόκλησης στείρωσης στη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας η γυναίκα μπορεί να έχει πόνο. Είναι επίσης δυνατόν να έχει ανώμαλες απώλειες αίματος κατά την περίοδό της, πυρετό και πόνο στην κοιλιά.
www.medlook.net/article.asp?item_id=833]www.medlook.net/article.asp?item_id=833[/url]
Aααα βρήκες τελικά!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γαμησε τα ειναι και για αντρεσ και γυναικες!!!!!!!!!!!!!!!

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτο το κωλοδαχτυλο την εκανε τη ζημια .Ειμαι σιγουρος 100%
Οσον αφορα στην Silva...Sorry δεν προσεξα οτι μου απαντησε γυναικα..Βεβαια περιττο να πω ότι εχω διαβασει ότι
πληροφορία υπάρχει στο ιντερνετ για τα Αφροδισια υστερα απο αυτο που επαθα..

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια αυτο το κωλοδαχτυλο την εκανε τη ζημια .Ειμαι σιγουρος 100%
Οσον αφορα στην Silva...Sorry δεν προσεξα οτι μου απαντησε γυναικα..Βεβαια περιττο να πω ότι εχω διαβασει ότι
πληροφορία υπάρχει στο ιντερνετ για τα Αφροδισια υστερα απο αυτο που επαθα..
Και εγώ το έχω κάνει αλλά πριν πάθωωω!!!
Τελοσπάντων,φαντάζομαι το πάθημα(ελπίζω όσο γίνεται ελαφρό) μάθημα!!!
Υ.Γ.Επίσης μία άποψη που έχει εκφραστεί οτί αν μία πουτάνα κάτι έχει θα μαθευτεί μου φαντάζει εντελώς ηλίθια(ενά μαλλί,μαγαζί και όνομα αλλάζουν και τέλος)!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
@ OSFP

Αν μπορεις, σωσε το μηνυμα σου και οποτε βλεπεις καποιον "εξυπνο εραστη" να του το περνας προς γνωσην..Κοινωνικο εργο θα κανεις αδελφε..!!

Αυτα..

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
για να μην το κανω ολο αυτο κοπυ πεηστ

διαβαστε εδω ινφο
Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω αργά ή γρήγορα θα γίνω fun των ελλεεινίδων!!! :grin:
Στο θέμα μας,γαυρέ προσοχή από εδώ και πέρα και θα σου πρότεινα κάτι μόνιμο αν δεν τότε λιγότερα μπουρδέλα/στούντιο,πάντα με προφυλακτικό και χωρίς σούπερ ουαού κόλπα!!!
Είναι σχεδόν βέβαιο οτί όλοι κάποτε,ειδικά όταν ξεσκιζόμαστε,θα την πατήσουμε!!
Παν μέτρον εις μπουρδέλαν άριστον!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom