Νέα

Έχετε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο απ' τον κόσμο του αγοραίου έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
1ον.οι τρανσαμινασεις μπορουν να ειναι ανεβασμενες οντως για πολους και διαφορους λογους
στον συγκεκριμενο ηταν ηπατιτιδα κατα 95%,αφου απεκλεισαν τις αλλες περιπτωσεις(στον στρατο που πηγε και ηταν 3 φορες πιο βρομικα στις χεστρες κτλ δεν επαθε τιποτα)
2ον.η τανα πριν του βαλει κωλοδαχτυλο πρωτα το εβαλε στο μουνι της(κολπικα υγρα) και υστερα στο στομα της.αυτο για τον ματωμενο κωλο δεν το γνωριζω αλλα  οσοι γκειδες που εχουν κολησει αφροδισια νοσηματα η ηπατιτηδες αλλα και ζευγαρια που κανουν πρωκτικο και δεν χρησιμοποιουν προφυλακτικο εχουν ματωμενο κωλον
αν το "κατα 95%" το ειπε μικροβιολογος τοτε ολα καλα , και με τα υπολοιπα που εγραψες με βρισκεις συμφωνο , αν και δεν ειναι σιγουρο να ειχε ηπατιτιδα η τανα.
απλα θελω να προσθεσω οτι και να ειχε ηπατιτιδα η τανα και να ηταν σε ικανες συγκετρωσεις στα κολπικα υγρα πρεπει ο φιλος σου να τον χρησιμοποιει τον ποπο του  :kissass2: τακτικα για σεξουαλικους σκοπους ωστε οι μικροαιμορραγιες να επιτρεπουν πυλη εισοδου για τον ιο, αποκλειωντας βεβαια τις αιμορροιδες προφανως λογω ηλικιας.
τα γραφω αυτα για να μη σπερνουμε αβασιμες φημες για αφροδισια απο τανες γιατι ολοι εξασκουμε το σπορ τακτικα.
αν καποιος οντως εχει κολλησει απο τανα τοτε να μας δωσει πληροφοριες ωστε να προφυλαχτουμε  ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αν το "κατα 95%" το ειπε μικροβιολογος τοτε ολα καλα , και με τα υπολοιπα που εγραψες με βρισκεις συμφωνο , αν και δεν ειναι σιγουρο να ειχε ηπατιτιδα η τανα.
απλα θελω να προσθεσω οτι και να ειχε ηπατιτιδα η τανα και να ηταν σε ικανες συγκετρωσεις στα κολπικα υγρα πρεπει ο φιλος σου να τον χρησιμοποιει τον ποπο του  :kissass2: τακτικα για σεξουαλικους σκοπους ωστε οι μικροαιμορραγιες να επιτρεπουν πυλη εισοδου για τον ιο, αποκλειωντας βεβαια τις αιμορροιδες προφανως λογω ηλικιας.
τα γραφω αυτα για να μη σπερνουμε αβασιμες φημες για αφροδισια απο τανες γιατι ολοι εξασκουμε το σπορ τακτικα.
αν καποιος οντως εχει κολλησει απο τανα τοτε να μας δωσει πληροφοριες ωστε να προφυλαχτουμε  ;)
ναι το 95% το ειπε οχι μονο ο μικροβιολογος αλλα και ειδικος αιματολογος
εχεις 100% δικιο για το υπολποπο του ποστ,ισως ηταν βεβιασμενο λαθος μου που το ανεφερα αφου δεν ειναι επιστημονικα και πληρως τεκμηριωμενο,
και εγω το εξασκω τατικα το σπορ(τωρα που χωρισα) και με θορυβησε δυσαρεστα  η ειδηση του
δηλαδη  εν τελει δεν θελω να νομισεις οτι σπερνω αβασιμες πληροφοριες αφου και εγω συναγωνιστης ειμαι ,οποτε δεν με συμφερει ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαιρομαι που συμφωνουμε λοιπον  ;)
αναλογη κατασταση ειναι και για τον ιο του aids αλλα δεν ειναι επι της παρουσης να το συζητησουμε σ'αυτο το thread ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
χαιρομαι που συμφωνουμε λοιπον  ;)
αναλογη κατασταση ειναι και για τον ιο του aids αλλα δεν ειναι επι της παρουσης να το συζητησουμε σ'αυτο το thread ...
για να το κλεισουμε αδελφε δηλαδη ειναι δυσκολο να κολησεις αν και ακομα δεν εχεις προφυλαξεις
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
......μικροβιολογος μου ειπε οτι τα αφροδισια τα τελευταια χρονια κανουν θραυση εισοδου των κοριτσιων απο Αν.Ευρωπη......τωρα για καποιους μαλακες που γραφουν εδω μεσα για ακαποτα  κλπ , αυτοι ειναι μελλοθανατοι.........ενας ιος εχει πολλες εισοδους για να μπει στο σωμα πχ το ματι η μια αμυχη.........το ξερετε οτι ο  ιος της ηπατιτιδας Β ζει για πολλες ωρες σε ενα σεντονι ?........για αυτο και ειναι πολυ ευκολο να κολλησεις.........καποιος εγραψε οτι με το προφυλακτικο εισαι καλυμμενος........ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.......εαν καποιος γλειφει ενα στηθος που εχει γλεψει προηγουμενα ενας φορεας ηπατιτιδας Β , μπορει να κολλησει.......οπως φυσικα ενας μαγειρας μπορει με σταγονιδια να φτιαξει και να μολυνει ενα φαγητο που θα φας  εσυ σε ενα μαγειριο.........δυσκολο ναι ,οχι ομως απιθανο.........το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να ρωταμε τον γιατρο μας ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ..........δεν χρειαζεται να τρομοκρατουμαστε αλλα να ξερουμε την αληθεια......

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ερώτηση..Η ηπατίτιδα κολάει και με το σάλιο?

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
καλυμμενος........ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.......εαν καποιος γλειφει ενα στηθος που εχει γλεψει προηγουμενα ενας φορεας ηπατιτιδας Β , μπορει να κολλησει.......οπως φυσικα ενας μαγειρας μπορει με σταγονιδια να φτιαξει και να μολυνει ενα φαγητο που θα φας  εσυ σε ενα μαγειριο.........δυσκολο ναι ,οχι ομως απιθανο.........το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να

Δεν συμφωνώ για τον μάγειρα.

Πάντως για την Ηπατίτιδα Β υπάρχει εμβόλιο.

CDC = Centers for Disease Control and Prevention

"What are ways hepatitis B is not spread?
Hepatitis B virus is not spread by sharing eating utensils, breastfeeding, hugging, kissing, holding hands, coughing, or sneezing."

CCOHS = Canadian Centre for Occupational Health and Safety

"Saliva

Saliva of people with hepatitis B can contain the hepatitis B virus, but in very low concentrations compared with blood. Injections of infected saliva can transmit the virus, so bite injuries can also spread the disease. There are no reports of people getting hepatitis B from mouth contact with infected CPR manikins or mouthpieces of musical instruments."

"HBV is not spread by contaminated food or water, and cannot be spread casually in the workplace."

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Δεν συμφωνώ για τον μάγειρα.

Πάντως για την Ηπατίτιδα Β υπάρχει εμβόλιο.

CDC = Centers for Disease Control and Prevention

"What are ways hepatitis B is not spread?
Hepatitis B virus is not spread by sharing eating utensils, breastfeeding, hugging, kissing, holding hands, coughing, or sneezing."

CCOHS = Canadian Centre for Occupational Health and Safety

"Saliva

Saliva of people with hepatitis B can contain the hepatitis B virus, but in very low concentrations compared with blood. Injections of infected saliva can transmit the virus, so bite injuries can also spread the disease. There are no reports of people getting hepatitis B from mouth contact with infected CPR manikins or mouthpieces of musical instruments."

"HBV is not spread by contaminated food or water, and cannot be spread casually in the workplace."

...δεχομαι την διαφωνια σου  γιατι ειναι τεκμηριωμενη αν και μου το εχει πει γιατρος.............το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που ξερεις τα εμαθες μονος σου , απο προσωπικο ενδιαφερον..........κι εγω το ιδιο επειδη ειμαι επαγγελματιας του ιατρικου χωρου...............Αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο Κρατος , αυτο το ανυπαρκτο Υπουργειο Παιδειας , αυτο το γαμημενο ελληνικο δημοσιο σχολειο εχει διοργανωσει ποτε μια εκστρατεια ενημερωσης για την ηπατιτιδα  ?  ΠΟΤΕ.................Νομιζουν ολοι το προβλημα ειναι το AIDS  και  δεν  ξερουν  ποσο καταστροφικη ειναι η  ηπατιτιδα C.........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καποιος εγραψε οτι με το προφυλακτικο εισαι καλυμμενος........ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.......εαν καποιος γλειφει ενα στηθος που εχει γλεψει προηγουμενα ενας φορεας ηπατιτιδας Β , μπορει να κολλησει.......
Έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει άμα υπάρχει αμυχη στο στόμα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση..Η ηπατίτιδα κολάει και με το σάλιο?

Δυστυχώς κολλάει και στοματικό χωρίς μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο όπως και 1 γλωσσόφιλο.Όμως κάνε το εμβόλιο.Να ξέρεις όμως το εμβόλιο της Β δεν σε προφυλάσει από τον ιό της Ηπατίτιδας Α.Εκείνο ειναι ξεχωριστό εμβόλιο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το εμβόλιο για πόσα χρόνια κρατάει;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
απ οτι διαβασα μολις
23 χρονια τουλαχιστον

παντως πιθανοτατα δεν λενε κ πολλα για την ηπατιτιδα διοτι η Α δεν ειναι επικινδυνη κ εχει εμβολιο κ γι αυτην
για την Β υπαρχει το εμβολιο που υποχρεωτικο δεν ειναι?
κ η C ειναι πιο σπανια (νομιζω..)

αμα ηταν ετσι οπως λετε.. για σταγονιδια απ το ματι πχ (που μπορει να ναι ετσι αλλα θα ειναι υποθετω σπανια περιπτωση) θα ειχαμε κολλησει ολοι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μας βλέπω να καταντάμε σαν τον Κατακουζηνό, να μιλάμε με χαρτοπετσέτα στο τηλέφωνο... :2funny:

Το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά και τα μωρά νομιζω.
Με τις συνεχείς μεταναστεύσεις δεν υπάρχει σπάνια νόσος πλέον.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δυστυχώς κολλάει και στοματικό χωρίς μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο όπως και 1 γλωσσόφιλο.Όμως κάνε το εμβόλιο.Να ξέρεις όμως το εμβόλιο της Β δεν σε προφυλάσει από τον ιό της Ηπατίτιδας Α.Εκείνο ειναι ξεχωριστό εμβόλιο.

ρε φιλε πλακα μας κανεις ?  :headbang: :uglystupid: 1 post πιο πανω ο φιλος deepthroat εκανε τον κοπο και εγραψε ενα πληρες και εμπεριστατωμενο κειμενο επι του θεματος .
τα ιδια και τα ιδια θα λεμε την τανα μου μεσα , μη σπερνουμε αβασιμους φοβους στους συμπουρδελιαρηδες ,οτι θα παθουμε λεπρα απο τον αερα η οτι θα γεννησουμε απο ανεμογκαστρι ...ελεος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Για να κάνεις εξετάσεις για ηπατίτιδα βου πρέπει να περιμένεις ένα διάστημα μετά τη συνεύρεση όπως και για το HIV;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αμα ηταν ετσι οπως λετε.. για σταγονιδια απ το ματι πχ (που μπορει να ναι ετσι αλλα θα ειναι υποθετω σπανια περιπτωση) θα ειχαμε κολλησει ολοι

......σωστο αυτο που λες και εχω κι εγω την ιδια απορια.......ομως αυτα τα στοιχεια ειναι αληθινα.......ο ιος της ηπατιτιδας  ζει  για  αρκετες ωρες  σε  αντιθεση με τον ιο του AIDS.......θεωρητικα  ο ιος μπορει να εισελθει   στο   σωμα  μεσω  οποιασδηποτε οδου πχ ματι , αμυχη.....ειναι καποια πραγματα που ντρεπεσαι να ρωτησεις ακομα και γιατρο....φανταζομαι οτι στην πραξη ειναι θεμα πιθανοτητων.......για πχ οταν κανεις σεξ και εισαι ανασκελα υπαρχει πιθανοτητα να μεταδοθει μεσω εντερικης οδου ?   Θεωρητικα ναι , πρακτικα ομως ?  Και σκεψου τοτε , αν η μεταδοση ειναι τοσο ευκολη ,  ποσο κινδυνευουν επαγγελματιες του χωρου οπως χειρουργοι , παρασκευαστες  , νοσηλευτες , μικροβιολογοι.............

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για να κάνεις εξετάσεις για ηπατίτιδα βου πρέπει να περιμένεις ένα διάστημα μετά τη συνεύρεση όπως και για το HIV;

ναι οντως υπαρχει ενα "παραθυρο" ,αλλα φιλε μου μην τρελαινεσαι , παιρνε προφυλαξεις και μην ανησυχεις αδικως  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν ανησυχώ ιδιαιτέρως, απλά για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
......σωστο αυτο που λες και εχω κι εγω την ιδια απορια.......ομως αυτα τα στοιχεια ειναι αληθινα.......ο ιος της ηπατιτιδας  ζει  για  αρκετες ωρες  σε  αντιθεση με τον ιο του AIDS.......θεωρητικα  ο ιος μπορει να εισελθει   στο   σωμα  μεσω  οποιασδηποτε οδου πχ ματι , αμυχη.....ειναι καποια πραγματα που ντρεπεσαι να ρωτησεις ακομα και γιατρο....φανταζομαι οτι στην πραξη ειναι θεμα πιθανοτητων.......για πχ οταν κανεις σεξ και εισαι ανασκελα υπαρχει πιθανοτητα να μεταδοθει μεσω εντερικης οδου ?   Θεωρητικα ναι , πρακτικα ομως ?  Και σκεψου τοτε , αν η μεταδοση ειναι τοσο ευκολη ,  ποσο κινδυνευουν επαγγελματιες του χωρου οπως χειρουργοι , παρασκευαστες  , νοσηλευτες , μικροβιολογοι.............

απλα δεν ειναι τοσο ευκολο
ξερω γιατρο που του καρφωθηκε καταλαθος συριγγα με αιμα απο ασθενη με ηπατιτιδα β κ δεν κολλησε ευτυχως
τωρα γενικα προσεχεις για να εχεις κ να μειωνεις τις πιθανοτητες
οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος πρεπει να το ξερει αυτο

OSFP

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα.Γραφω πρώτη φορά αν και μπαινω αρκετα συχνα στο Site.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ...
²Ειμαι στον χωρο των κοκινων σπιτιών πάνω απο 14 χρόνια.Ποτέ μου δεν είχα αρπάξει τίποτα..
Την προηγούμενη τρίτη 3 Ιούνη..βρέθηκα με δύο ιεροδουλες. Και στις 2 περιπτώσεις ακάποτο...Σάββατο πρωί ξυπνάω και βλέπω παχύ υγρό στο πέος μου -έμοιαζε με σπέρμα..επειδή οι γιατροί δεν εργάζονται σάββατα πηγα σε φαρμακείο-αντρα.Μου έδωσε ενα χαπάκι και καλα οτι ηταν μύκητες..Τίποτα..μεχρι και δευτέρα είχα γεμίσει τα εσώρουχα μου με το υγρό αυτό..Όλο και περισσότερο εκκριμα..Τρίτη πρωί επίσκεψη σε Αφροδισιολόγο-γυναίκα μαλιστα.Με το που το με βλεπει μου λεει ουρηθρητιδα μάλλον βλεννόρια..Μου δίνει να κανώ 8 εξετάσεις και καλλιεργιες μεσα σε αυτες με δείγμα απο το υγρό..Τρεχω κατευθειαν σε μικροβιολόγο και  μου πήρε δείγμα άντρας(ο βοηθος της μικροβιολογου)...Μου λεει καραμπινάτη βλεννόρια..δεν παιρνεις προφυλάξεις?Το απογευμα παιρνω τη μικροβιολο΄γο να μάθω αν εχει καποιο αποτελεσμα γιατι η αφροδισιολογος είχε γραψει στο χαρτι των εξετάσεων ΑΜΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για βλενόρια και αλλα 2 που δεν τα εβγαζα τα γραμματα.Μου λεει πες τη γιατρό να με παρει..Ωχ λεώ την εκατσα..Με παιρνει η γιατρος μετα απο 1 λέπτό.Ε,  ναι μου λεει ειναι γονοκκοκος-βλεννόρια αλλα δεν έχει καλή εικόνα το καρτελακι σουυ, πηγαινε το συντομοτερο σε φαρμακόποιο να σου κανει κατι ενεσεις που θα του πω..Παιρνω τη μηχανη απογευματιατικα και ψαχνω αντρα φαρμακοποιο..Βρισκω το φαρμακοποιο ομως δεν τις ειχε τις ενεσεις και με εστειλε αλλου να  τις αγοράσω..Πραγματι τια αγοράζω και παω ξανα σε αυτον..Του είπε η ιατρος να μου κανει 2 ..Μια σε καθε κωλομέρι..ROCEPHIN..1G η καθεμία.ΕΝ τω μεταξύ η ιατρός με είχε ξαναπάρει και μου ειπε οτι μιλησε με τη μικοροβιολογο και οτι καλο ειναι να κανω και αιματολογικες γιατι φαινονται περιεργες οι εξετάσεις..Εγω χεσμένος της λεω κατσε να δουμε αυτα και βλεπουμε..Πραγματι κανω τις ενεσεις και την επομενη ημερα τελος το υγρο..Μιλαω ξανά με τη γιατρό και μου λεει ΟΚ η βλενορια σταματησε παει..Μολις παρεις τα αποτελεσματα απο τις καλλιεργιες ελα να σου δωσω και μια αντιβιωση ακομα...ΦΟβοταν μην εξαπλωθει η βλεννορια και παθω καμια προστατιτιδα μου ειπε.Λοιπον δευτερα περιμενω τα αλλα αποτελεσματα για Χλαμυδια και διαφορα..Φοβαμαι μήπως εχω αρπάξει και εγω καμια ηπατητιδα γιατι η μια πορνη μου έβαλε κωλοδάχτυλο και την εβρισα!Εϊμαι 100% σιγουρος οτι απο κει κόλλησα βλενορια.Ειμαι χεσμενος ..το μονο καλο ειναι οτι η βλενορια περασε σχετικα ευκολα..αν εξαιρεσεις το μουδιασμα στο κωλο...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΚΑΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Ξέρω ότι εκανα μαλακια..και τωρα τραβιέμαι.Προσπαθώ να πατσισω τη μαλακια μου ανοιγωντας τα ματια σε αρκετους απο σας..Ευχηθειτε μου καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα..Θα σας ενημερωσω ξανα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom