Νέα

Έχετε καβλώσει-τραβήξει μαλακία για γκόμενα φίλου σας; Μόνο αλήθειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ενοχος αλλα για πρωην :hi: :wanker: :wanker:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.242
Πόντοι
20.686
Τελικα βλεπω οτι κανεις δεν τον εχει παιξει με γκομενα φιλου του.
Μαλλον οι πιο πολλοι την γαμανε.
Μαλιστα  :think:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
για μια συγκεκριμενη.βεβεα ο φιλος αποδειχτηκε σκαρτος αργοτερα οποτε δε το χω κ στεναχωρια μακαρι   τη γαμαγα κιολας την πουτανα

OP
OP
1

1349@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
4.852
Πόντοι
446
Και εγω ενιωθα ασχημα π καυλωνω με μια συγκεκριμένη... Εδω ολοι γαματε αχχχαχαα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ναι ,με μια που ειχαν ερθει για μπανιο μαζι μου στην παραλια,ειχε φοβερες βυζαρες,γενικα ηταν δυνατο μουνι οποτε της αφιερωσα μια πηχτη,μετα απο καιρο του το ειπα και γελαγε.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται

Ρε φίλε, τί ρωτάς αν έχετε καυλώσει με γκόμενα φίλου αφού ψευδεται όποιος το αρνηθει; Θες να ακούσεις δρακους;

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Ρε φίλε, τί ρωτάς αν έχετε καυλώσει με γκόμενα φίλου αφού ψευδεται όποιος το αρνηθει; Θες να ακούσεις δρακους;
χαχα και γω αυτό σκέφτηκα..ποιος ο λόγος του thread αν δεν δέχεται κουβέντα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Και εγω ενιωθα ασχημα π καυλωνω με μια συγκεκριμένη... Εδω ολοι γαματε αχχχαχαα

αμα πεις και ονομα, θα σκασουν 3-4 να πουν οτι την εχουν ΗΔΗ πηδηξει standard  :tooth:
μιλαμε οι τυποι εχουν ξεχασει πως κατουρανε πλεον.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Νομιζω ποτε μου...

Εχω τραβηξει ομως μαλακια για μια που ειχα πηδηξει μερικες φορες και μετα εγινε γκομενα φιλου μου. Δεν ξερω αν πιανεται αυτο..  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται

Μου εχει τυχει να καυλωσουν γκομενες φιλων και αυτο ηταν ...awkward, γιατι τους φιλους τους ξερω δεκαετιες... στη μια περιπτωση η μια μου χωνονταν χωρις να τη καταλαβει ο φιλος (δεν εκανα κατι, ουτε ειπα κατι στο φιλο για να μη γινει μπουρδελο η κατασταση), στην αλλη η αλλη πεταξε σποντα μπροστα στον φιλο για τριο... ουτε εκει εκανα κατι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ευτυχώς όχι.

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Παντως δεν ειναι απιθανο με ενα φιλο σου κολλητο να εχετε τα ιδια γουστα και να σου αρεσει ο ιδιος τυπος γυναικας. Τωρα αν θα γαμησεις να τα κανεις μπουρδελο ολα, αυτο αλλο πραγμα. Κανονικα δεν πρεπει ουτε μαλακια γιατι το μυαλο σου μετα περνει φορα. Εγω παντως με μια τραβαγα μαλακια αλλα ημουν δικαιος, σκεφτομουν να του γαμαω τη δικη του και να γαμαει τη δικη μου. Δικαια πραγματα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Έχει τύχη να τραβήξω μαλακία με γκόμενα φίλου, βασικά ήταν δυο περιπτώσεις από μια μαλακία για την κάθε μια :grin: Εννοειτε οτι δεν σκέφτηκα πότε κατι παραπάνω, κατά τα άλλα ημουν πολυ τυπικός απέναντι τους, ούτε χαμογελακια, ουτε κομπλιμέντα και αν τύχαινε να φοράνε τίποτα αποκαλυπτικό εγω κοίταζα απο την άλλη, ισως και να το παράκανα. Θυμάμαι κάποτε είχαμε παει για μπάνιο εγω, ο φίλος μου και η κοπέλα του η οποία ήταν πατούρα με μπρος πίσω κίνηση, κάνουμε την βουτια και βγαίνοντας απο την θαλασσα ο φίλος φεύγει να πάρει καφέδες, μενω εγω με την τυπισα η οποία φοράει ενα μπικίνι που ήταν αρκετά κοφτό και μικρο και ξαπλώνει στην ξαπλώστρα ανάσκελα αλλά με τα ποδιά το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά κάτω από την ξαπλώστρα με αποτέλεσμα να έχουν τραβηχτεί τα εξωτερικά μουνόχειλα έτοιμα να πεταχτούν έξω απο το μπικίνι :new_shocked: Η τυπισα ηταν στο 1 μετρό μπροστά μου και το μουνί της ήταν φάτσα φορα, ενστικτωδώς γύρισα και κοίταξα αλλού θεώρησα εκεινη την στιγμη οτι δεν ήταν σωστό ούτε μάτι να πάρω , μετά το μετανιωσα βέβαια ιδικά όταν μετά από κάνα χρόνο χώρισαν :headbang:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eγώ έχω ρίξει πηχτές για αδερφή φίλου μου. Τότε ήμασταν 14-15 κι η αδερφή του 20-21. Απίστευτο μουνί με βυζάρες και κωλάρα. Τώρα είναι μια 50άρα+ γεροντοκόρη, μπαζόλα. Δεν παντρεύτηκε ποτέ, έχει πάρει 30 κιλά, το βυζί της φτάνει στην κοιλάρα της και τα προγούλια της στα βυζιά της. Αηδία...

Κι όμως κάποτε...  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom