Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
42
Πόντοι
0
Εδώ παντρεύτηκε ιερόδουλη ο Thomas Shelby. Μη μασάτε τίποτα. Αν υπάρχει χημεία θα έρθει και η εμπιστοσύνη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ούτε καν περνάει απο το μυαλό μου, τι με ενδιαφέρει με πόσους έχει πάει? Αν μαρέσει και ειναι καλαή. Με ενδιαφέρει πως θα είναι μαζί μου. Πάρε εσύ μία παρθένα να σε κάνει τάρανδο αφου δεν σαρέσει.
Oτι θα σε κάνει τάρανδο το έχεις σιγουράκι βλέπω!!!
Αν σου αρεσει και μπορεις να περπατάς το δρόμο και να σε νομίζουν για νταβά της ,πάσο.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ρε αλάνια το σημαντικότερο δεν το λέτε. Ξέρει μια τέχνη και ως γνωστό μάθε τέχνη και άστη και αν πεινάσεις πιάστη. Εμένα η έτσι τώρα που κατάπεσα και έχω καταστεί οικονομικό ερείπιο με τη δουλειά της  δεν αφήνει να μας λείψει τίποτα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είχα  σύντομη σχέση με πουτανα αν και ήταν τρανς αλλά το ίδιο κάνει. Το γεγονός είναι ότι θα είχαμε κάτι είτε ήταν πουτανα ή όχι. Απλά της άρεσα, υπερβολικά. Δεν ήμουν ποτέ πελάτης της. Και σπάνια οι σχέσεις τους είναι πελάτες για να μη πω ποτέ. Εκτός αν είναι από μπου και τον έχει τον άλλο για νταβά. Καμία διαφορά λοιπόν με την όχι-πουτανα. Κάποιες δίνουν βάση στο πορτοφόλι, ξέρω εκδιδόμενες που τα έχουν με φραγκατα παιδιά. Άλλες είναι τόσο ανεξάρτητες που επιλέγουν απλά όποιον θέλουν. Καμία δεν έχει μπουχτίσει και δεν πρόκειται να κάνει σχέση απ’ αυτό.

Χωρις να σε εχω ενοχλησει, ηρθες μερικα ποστ πιο πριν και μου εκανες επιθεση και το συνεχιζεις.

Μονος σου αποκαλυπτεις τη τραγικη αληθεια για τη δυστυχισμενη σου υπαρξη και την αρρωστημενη σου ψυχη. Δεν χρειαστηκε καν να πω το παραμικρο.

Τα ειπες μονος σου ολα σε μια παραγραφο.

Καλη συνεχεια, συνεχισε να μιλας-καψουλιαζεσαι μονο σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε αλάνια το σημαντικότερο δεν το λέτε. Ξέρει μια τέχνη και ως γνωστό μάθε τέχνη και άστη και αν πεινάσεις πιάστη. Εμένα η έτσι τώρα που κατάπεσα και έχω καταστεί οικονομικό ερείπιο με τη δουλειά της  δεν αφήνει να μας λείψει τίποτα
Ρε φιλε, το γραφεις, το ξαναγραφεις,
Εισαι πραγματικα περηφανος γι αυτο? Αντι να τρεχεις να εχεις μια γυναικα βασιλισσα και να εχεις και δεκα γκομενες να τον δινεις, εσυ γουσταρεις να εκμεταλευεσαι μια κακομοιρη που σκυλοπηδιεται κυριολεκτικα, για να ζησει? Το γουσταρεις αυτο?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι πραγματικα περηφανος γι αυτο? Αντι να τρεχεις να εχεις μια γυναικα βασιλισσα και να εχεις και δεκα γκομενες να τον δινεις, εσυ γουσταρεις να εκμεταλευεσαι μια κακομοιρη που σκυλοπηδιεται κυριολεκτικα, για να ζησει? Το γουσταρεις αυτο?

:hi: :hi: :hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Επειδή διακρίνω έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό θα σου απαντήσω ότι όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια φτιάξε λεμονάδα άλλως ειπείν καλύτερα να είσαι πολεμιστής σε έναν κήπο παρά κηπουρός σε έναν πόλεμο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδή διακρίνω έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό θα σου απαντήσω ότι όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια φτιάξε λεμονάδα άλλως ειπείν καλύτερα να είσαι πολεμιστής σε έναν κήπο παρά κηπουρός σε έναν πόλεμο
Τι μαλακίες λες;
Σε ταίζει μια πόρνη.Και εσύ λες για λεμόνια και κήπους;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το ότι σε έκανα ρόμπα, το αποζητάς εσυ ο ίδιος με τις βλακείες που λες. Όπως θα διάβασες, πολλά παιδιά εδώ μέσα σε έχουν πάρει χαμπάρι και είναι μάλιστα εκνευρισμένοι από το γεγονός ότι σε έχουν αμολήσει να λες τα δικά σου. Αλλά αφού επιμένεις να ανοίξουμε διάλογο, θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω.

Πρώτον, δε σε γουστάρω γιατί είχα κάποτε στην παρέα μου άτομο σαν εσένα. Σε ξέρω σαν ανοιχτό βιβλίο όπως καταλαβαίνεις είμαι διαόλου κάλτσα οπότε άσε τον πρόλογο. Επίσης δεν είσαι μόνο προσβλητικός απέναντι στα παιδιά, είσαι και χαϊβάνι, γιατί νομίζεις ότι με το να μειώσεις τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις θα με μειώσεις. Είμαστε σε φόρουμ για σεξ, όχι σε φιλοσοφική μάζωξη. Δεν έχει ούτε χόρτο εδώ ούτε ζαχαρωτά. Από τη μια σε καταλαβαίνω και ξέρω ότι αυτό που κάνεις είναι να αμολάς το συσσωρευμένο άγχος της μέρας σου αλλά από την άλλη θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς να γίνεσαι αρχιδι. Αυτό το κομμάτι της ψεύτικης μαγκιάς και υπεροψίας είναι καθαρά επιλογή σου επομένως όταν σου πετάνε οι άλλοι σκατα έχουν λόγο. Είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο κάνεις τη βρωμοδουλειά σου εδώ αλλά κάνεις αναφορές για μέλη που σε ξεμπροστιάζουν. Έχεις μετατρέψει ένα φόρουμ για σεξ και χαβαλέ σε μια μίζερη φωλιά για τις προσωπικές σου λόξες. Αυτό εμένα με βρίσκει αντίθετο και θα έχεις ισχυρή απάντηση κάθε φορά που πας να γαυγισεις. Έχεις μηδέν κριτικές για κοπέλες, μηδέν συνεισφορά στο φόρουμ, εγώ βαρέθηκα να σε διαβάζω. Εφόσον λοιπόν κανείς δεν σε μπανάρει και έχουμε ελευθερία λόγου, θα διαβάζεις τα δικά μου όπως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τα δικά σου. Γιατί είσαι και παντού, δεν αφήνεις ούτε ΕΝΑ νήμα κοινωνικού περιεχομένου ήσυχο χωρίς να αρχίσεις αυτό το εμετικό κήρυγμα.

Αν θες να κουβεντιάσουμε μέχρι πρωίας, γίνε πρώτα αρεστός στους διπλανούς σου και πάμε ένα βράδυ έξω να πιούμε και να φιλοσοφήσουμε. Εγώ απλώνω το χέρι μου γιατί ξέρω ότι υποφέρεις και ότι είσαι μόνος σου. Μετά χαράς να γνωρίσω αλλά μέλη. Αλλά αν γυρίσεις με αυτό το παιδαριώδες ύφος και μου πεις καμία μαλακια τύπου «τι να πω με σένα», θα φταίω εγώ μετά αν σε κάνω μαύρο;

Ειναι αληθεια οτι υποφερω απο μοναξια, το εχω δηλωσει αλλωστε. Για αυτο εστησα και το νημα, να διαβαζω αποψεις και να βοηθηθω.

Υποφερω ηθελημενα ομως τυπε, οχι απο τις περιστασεις της ζωης. Επελεξα τι ζωη θελω να κανω και απλα λουζομαι το κοστος καθημερινα οπως αλλωστε ολοι μας ξεχωριστα ο καθενας για τη δικη του ζωη.

Ευτυχως, μεσα εδω, εχω γνωρισει διαφορους ανθρωπους που δεν εχουν καποιο συμφερον απο εμενα, εχουν τα λεφτα τους οι ανθρωποι και ειναι καλοι παιχτες γενικα μεσα στη ζωη.

Χαρη στο μπου, εδω και καιρο, βιωνω ενδειξεις για κατι καλο, κατι που μπορει να γινει φιλια. Θα ειμαι ευτυχισμενος αν πετυχει. Με καποιους, βγαινουμε κανονικα εξω, με καποιους ισως συνεργαστουμε κιολας επαγγελματικα.

Δεν γραφω κριτικες κτλπ οχι γιατι δεν θελω να προσφερω αλλα επειδη απλα εκτος απο τη γνωστη σε ολους Σαμανθα το 2013 δεν εχω ξαναπαει με κοπελα επι πληρωμη. Πως μπορω να γραψω κριτικη για κατι που δεν εχω κανει; Το 2013 που πηγα, δεν ημουν μελος εδω.

Το θεμα ποτο και να βγουμε κτλπ, αστο καλυτερα τυπε. Δεν ειναι οτι δεν θελω και απαξιωνω τη προταση σου. Καμια σχεση.

Μιλησες ασχημα ομως ενω δεν σε ειχα ενοχλησει προσωπικα. Απο εδω μεσα δεν τραβαω ζορι, στα αρχιδια μου. Στο απο κοντα ομως δεν λειτουργω το ιδιο τυπε και δεν μου αρεσουν αυτα που συμβαινουν μετα. Θελω ησυχια και κανα καλο μουνακι, καμια καλη παρεα να φαμε και να πιουμε.

Το να βρεθω απο κοντα με ανθρωπο που με προσβαλε, δεν ξερω αν θα μπορεσω να το διαχειριστω και αν δεν κανω καφριλικια που θα ειναι εις βαρους μου μετα. Ας το αφησουμε ετσι και ας παμε παρακατω, δεν αρχισες σωστα, δεν μπορω να το ξεχασω αν βρεθουμε απο κοντα.

Καλη συνεχεια τυπε, στο απο εδω μεσα δεν τρεχει τιποτα, πες οτι θελεις. Δεν παρεξηγιεμαι διοτι απλα γνωριζω οτι πισω απο τις οθονες ή τα τιμονια στο δρομο, ολοι μαγκες ειναι.

Εχω βαρεθει να ψαχνω ποιος ειναι μαγκας και ποιος οχι, δεν ειμαι 25αρης πλεον, ουτε μου δινουν κατι ολα αυτα. Τα θεωρω ανωφελα και ασκοπη σπαταλη χρονου και ενεργειας.

Κανα καλο μουνι, κανα καλο πιωμα και καλες μασες. Αυτα μετρανε. Αντε και κανα καλο γκαζι να του πιουμε το αιμα. Τα υπολοιπα, τα αφηνω στους υπολοιπους.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Τι μαλακίες λες;
Φίλε αν και όταν καταφέρεις να πάρεις έστω και ένα ευρώ από γυναίκα που οι άλλοι την πληρώνουν για να κάνει σεξ μαζί τους και εννοώ όχι με τσαμπουκάδες και νταβατζηλίκια της δεκαετίας του 50 θα μιλήσουμε για τα πως και τα γιατί. Όταν σου κάνουν ένα δώρο και δεν το δέχεσαι τι συμβαίνει; Το δώρο επιστρέφει στον δωροδότη. Αυτό ακριβώς

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ως γνωστόν, το να πουλάς έρωτα δεν είναι επάγγελμα μόνο για γυναίκες αλλά και για άντρες!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ρε παλικάρια ο τίτλος του θρεντ είναι σχέση με ιερόδουλη δεν είναι δέκα λεπτά κήρυγμα, η χρηστομάθεια και οι λοιπές δακρύβρεχτες αναρτήσεις δεν έχουν νόημα, αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε σχέση όπως εσείς νομίζετε με αγάπη, στοργή και προδέρμ ιδού πεδίον δόξης λαμπρό αλλά όταν σας τρελάνει και σας εξοντώσει χρηματικά και ψυχολογικά μην βγείτε στο φόρουμ να κλαίγεστε και να κατηγορείτε την πουτάνα την κοινωνία, δεν κάνει

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ποσο αδιανοητα cuckold παιζει να εισαι!
πωωωωωωωωω

Nikiforos_aekakias

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω κάνει. Αν κ έχω κολλήσει παλιά με μια από ένα στριπτιζάδικο στην Πάτρα που αν της έκανες μετά σε ανέβαζε στο σπίτι της που ήταν ακριβώς από πάνω με το μαγαζί... την πρώτη φορά 70€ και τις αλλεσ Δυο δν πλήρωσα.δεν το λέω για μαγκιά.μου είπε χωρίς λεφτά.ουτε φοβερός γαμιας είμαι ούτε τίποτα.είχε τύχει να την δω και σε μαγαζιά με έναν τυπά. Εγώ είχα νοιώσει λίγο αμήχανα όταν την είδα και δεν την χαιρέτησα αλλά αυτή με γνώρισε και απλά μου είπε καλησπέρα με τον άλλον δίπλα. Πάντως φοβερή γυναίκα! Καψούρα μεγάλη...

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Μην πιστεύεις τίποτα.
Απλά αποκαλύφθηκε και επειδή είναι γυναίκα, ντρέπεται να χαρακτηριστεί ως πουτάνα.
Φαντάσου ότι μέχρι κι οι πουτάνες ντρέπονται όταν τις λες πουτάνες.

Η πουτάνα ποτέ δε θα σου πει οτι γαμιέται σαν πουτάνα
Θα σου πεί οτι ἑργάζεται¨ θα σου πεί οτι έχει ῾¨συναδέλφους᾽᾽θα σου πεί οτι είναι ᾽ἀπασχολημένη᾽᾽
Και φυσικά άμα της πείς οτι είναι πουτάνα θα σου πεί οτι δεν κάνει τίποτα διαφορετικο απο´όλες τις άλλες κοπέλες εκει έξω....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κοίταξε να είσαι ευγενικός από δω και μπρος και άσε τον πρόλογο. Γιατί από κοντά θα γίνεις λούης. Τέρμα τα ψέματα και οι χαζομαρούλες, ούτε θα πετάς ευγενικά σπόντες για να πρηζώσεις τον άλλον. Είσαι γελασμενος αν νομίζεις ότι κοροϊδεύεις κάποιον εδώ μέσα πέρα από τον εαυτο σου.

Συνεχισε να γραφεις μονος σου, δεν με αφορα το τι λες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειχαν δικιο οι παπουδες μας που την ηθελαν παρθενα...

Καλύτερα γαμημένη παρά παρθένα. Γκόμενα ή πουτάνα δεν παίζει ρόλο.
Στην χοάνη όλα...

Για να μην μιλήσω για τους κομπλεξικούς του είδους, όσες ποιο πολλές γαμάει ο αντρας είναι μαγκας ενώ η γυναίκα πουτάνα.

Άλλαξε την φύση μόνος σου...ιδεαλιστή!  

Εδώ παντρεύτηκε ιερόδουλη ο Thomas Shelby. Μη μασάτε τίποτα. Αν υπάρχει χημεία θα έρθει και η εμπιστοσύνη.

"Η Ελλάδα δεν γνώρισε τίποτε ή κανέναν άξιο εμπιστοσύνης".

Ευριπίδης-αρχαίος τραγικός μάγκας!

δεν αφήνει να μας λείψει τίποτα

Κι αυτές αυτό δεν ζητάνε στο "παζάρεμα";

Νομίζω παίζει (κι αυτός) καλα την τριπλέτα! Γιατί κακόμοιρη κι όχι ιερόδουλη ή πουτάνα; γιατί "γέρνεις";

Αλλά στο θέμα...από το να την δέρνει ή να την κλέβει, προτίμησε το συγκαλυμμένο "ελεήστε".

Μετά χαράς να γνωρίσω αλλά μέλη.

Κάποιος ανέφερε κάπου ότι υπήρξαν τσακωμοί. Λογικό με (τόσο) ετερόκλητο κοινό.

Τι μαλακίες λες;

Ας μην τον τάιζε. Δικό της θέμα. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Φίλε αν και όταν καταφέρεις να πάρεις έστω και ένα ευρώ από γυναίκα που οι άλλοι την πληρώνουν για να κάνει σεξ μαζί τους και εννοώ όχι με τσαμπουκάδες και νταβατζηλίκια της δεκαετίας του 50 θα μιλήσουμε για τα πως και τα γιατί. Όταν σου κάνουν ένα δώρο και δεν το δέχεσαι τι συμβαίνει; Το δώρο επιστρέφει στον δωροδότη. Αυτό ακριβώς

Έχυσα με παλαμάκια!

Ως γνωστόν, το να πουλάς έρωτα δεν είναι επάγγελμα μόνο για γυναίκες αλλά και για άντρες!

Δίκαιος σαν Αριστείδης!

το να πουλάς έρωτα είναι ότι πιο ανέντιμο υπάρχει. είτε γίνεται από άντρες, είτε από γυναίκες.
δυστυχώς...
καληνύχτα

Δεν πουλάμε...χαρίζουμε!

Δημιουργούμε προσδοκίες όπως κι αυτές!

Η πουτάνα ποτέ δε θα σου πει οτι γαμιέται σαν πουτάνα
Θα σου πεί οτι ἑργάζεται¨ θα σου πεί οτι έχει ῾¨συναδέλφους᾽᾽θα σου πεί οτι είναι ᾽ἀπασχολημένη᾽᾽
Και φυσικά άμα της πείς οτι είναι πουτάνα θα σου πεί οτι δεν κάνει τίποτα διαφορετικο απο´όλες τις άλλες κοπέλες εκει έξω....

Συνημμένα

• oldphotos11394450409.jpg
    oldphotos11394450409.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 26

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε παλικάρια ο τίτλος του θρεντ είναι σχέση με ιερόδουλη δεν είναι δέκα λεπτά κήρυγμα, η χρηστομάθεια και οι λοιπές δακρύβρεχτες αναρτήσεις δεν έχουν νόημα, αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε σχέση όπως εσείς νομίζετε με αγάπη, στοργή και προδέρμ ιδού πεδίον δόξης λαμπρό αλλά όταν σας τρελάνει και σας εξοντώσει χρηματικά και ψυχολογικά μην βγείτε στο φόρουμ να κλαίγεστε και να κατηγορείτε την πουτάνα την κοινωνία, δεν κάνει
Έχεις δίκιο φίλε. Δεν είναι δέκα λεπτα κήρυγμα. Απ την άλλη όμως θα δεχτείς να γραφτούν και οι απόψεις όσων δεν συμφωνούν με το στυλ σου.
Επιστρέφοντας στο θέμα. Σχέση με εκδιδομενη ούτε έχω κάνει και  δύσκολα θα κάνω. Απο γυναίκα που κάθεται και σκυλοπηδιεται για τα γκαφρα, δύσκολο να δεις καλό. Εκτός και αν συντρέχουν άλλοι λόγοι(ανάγκη για χρήματα κλπ). Απο εκεί και πέρα διαφωνώ ριζικά με το στυλ σου, αλλά είναι δικαίωμα σου να κάνεις οι θέλεις, Αφού δεν μας ενοχλείς

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο φίλε. Δεν είναι δέκα λεπτα κήρυγμα. Απ την άλλη όμως θα δεχτείς να γραφτούν και οι απόψεις όσων δεν συμφωνούν με το στυλ σου.
Επιστρέφοντας στο θέμα. Σχέση με εκδιδομενη ούτε έχω κάνει και  δύσκολα θα κάνω. Απο γυναίκα που κάθεται και σκυλοπηδιεται για τα γκαφρα, δύσκολο να δεις καλό. Εκτός και αν συντρέχουν άλλοι λόγοι(ανάγκη για χρήματα κλπ). Απο εκεί και πέρα διαφωνώ ριζικά με το στυλ σου, αλλά είναι δικαίωμα σου να κάνεις οι θέλεις, Αφού δεν μας ενοχλείς
Πριν χρόνια ένας προαγωγός και κάτοχος της υψηλής τέχνης εκμετάλλευσης πορνών με χειρουργικό τρόπο με μύησε στα μυστικά της τέχνης του, τότε και λόγω της τακτοποιημένης ζωής που είχα μου φάνηκε ανούσιο και βαρετό να "παρακολουθώ" τέτοιου είδους μαθήματα αλλά το έκανα λόγω ανθρώπινης περιέργειας αλλά και επειδή είχε κάποιου είδους συνάφεια με το αντικείμενο των σπουδών μου. Όταν λοιπόν πρό διετίας έφτασα στο σημείο καμπής όπου έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στην φυλακή λόγω χρεών ή στην εύρεση χρημάτων με κάθε τρόπο μου ήρθε στο μυαλό η διδασκαλία του τύπου που έτυχε να γνωρίσω πριν καιρό. Ένα μείγμα έξαψης και αμφιβολίας για την αποτελεσματικότητα της με κυρίευσε σπρωχνοντάς με να δοκιμάσω στην πράξη τα όσα διδάχτηκα και ω του θαύματος η μέθοδος αυτή λειτούργησε μια χαρά δίνοντας μου διέξοδο και λύση στο οικονομικό μου αδιέξοδο. Έκτοτε έχω μεταβληθεί σε έναν Ρομπέν των μπουρδελιάρηδων αφαιρώντας χρήματα από τις πόρνες τα οποία με διάφορους τρόπους επιστρέφω στην αγορά και κατ'επέκταση σε αυτούς  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom