Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Σαν να προδιαθετεις την αποτυχία όπως γραφεις. Ο Σαββιδης ήταν θετικος.
Πιστεύω τον ζηλευουν στο φορουμ.
Καλά είπε ο Στάλιν ότι οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν γι’ αυτό
κι αλληλοσφάζονται.

Αυτό με την πόρτα που είπες με παραξένεψε. Το έκανα αλλιώς και άρεσε. Ισως επειδή υπήρξα πορτιερης.
Είμαι ένα οικονομικό ερείπιο. Αν δεν ανοίξει το μαγαζί, θα βγω πάλι στην εργατιά.
Δόξα και τιμή στους πελάτες της!!!

Ο Στάλιν είπε ότι οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλωνΦυσικα προεξοφλώ αποτυχία με συνέπειες πέρα από τις συνήθεις οικονομικές και σε εσένα προσωπικά/αξίζει τον κόπο άραγε;;;;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Που λες φίλε citizen, το σκέφτηκε και κατέληξε να κάνει αυτό που ήδη γνωρίζει. Δηλαδή την πουτάνα. Εγώ συμφωνώ.
Ξερεις γιατι εγκρινω την στάση της; γιατί έτσι κι αλλιώς οτι και να άνοιγε (κι αυτό της το τονισα έστω σαν συμβουλή) αν δεν κονόμαγε όσα ήθελε, πάλι στην πουτανια δεν θα το έριχνε;

Οπότε γιατί να μπει σε έξοδα και μαλακιες, να κουραστουμε κι οι δυο μας
και τελικά να χάσω και την δουλειά μου
αν άνοιγε κάτι;

Καλύτερα σπίτι να με ταιζει
κι ας πάει να γαμηθεί. Καλύτερα αγαπητικός παρά άνεργος. Τον πρώτο τον ζηλευουν ενώ τον δεύτερο τον φτυνουν.

Έτσι θα ζω αξιοπρεπέστατα, θα γαμαω ακάποτα αφου δεν θα είμαι πλέον πελάτης
και θα ειμαι κι αποδεκτός στην κοινωνία.
Πελάτες να'χει και στα παπάρια μου!
Αρχίζω να νιώθω άξιος!

Πως με βρίσκεις;
’there are levels of survival we are prepared to accept’ όπως ειπώθηκε και στο Matrix

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Τελικά αυτό το θέμα ανέδειξε μεγάλα ναυάγια.....

χαχαχαχαχα αυτο ακριβως, οπως επισης και ενα αλλο παρομοιο που ελεγε νομιζω τι δωρα εχετε κανει στις πουτανες...καπως ετσι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kατάντησα ουμπεράς...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Φίλε tnt είσαι γνώστης και εφαρμόζεις εν τοις πράγμασι το δόγμα των απανταχού σγαπητικών, την δουλεύεις για να δουλεύει και να περνάτε καλά

Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Μια φορα παλια επιχείρησα να κανω σχεση με ιερόδουλη αλλα εφαγα ακυρο.και μια αλλη φορα ειδα τυπα να τα εχει φτιάξει με αλλη ιερόδουλη.πως τις ριχνουν ειναι συχνοι πελατες τι κανουν δεν τ εχω μαθει ακομα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σου λέει ότι κατάντησε να σε παίρνει απ’ το χεράκι και να σε πηγαίνει βόλτα, να σου εξηγεί δηλαδή τα αυτονόητα. Για κάποιον με τόσο μυαλό δε τα πιάνεις πολύ γρήγορα ε;

Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω με αυτο που εγραψα και αρχιζεις τα δικα σου τωρα...πες τα μονος σου τυπε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σου εξήγησα τι εννοεί ο τύπος πιο πάνω γιατί τον ρώτησες τι εννοεί και δε σου απάντησε. Σιγά μην άνοιγα διάλογο μαζί σου κεφτέ.

Εχεις και εσυ το πονο σου καημενο...καταλαβαινω...συνεχισε να τα λες μονος σου, βαριεμαι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε tnt είσαι γνώστης και εφαρμόζεις εν τοις πράγμασι το δόγμα των απανταχού σγαπητικών, την δουλεύεις για να δουλεύει και να περνάτε καλά

Κάνω ότι κάνεις και οφείλουμε να κάνουμε κι όλοι μας ως συναγωνιστές.
Ότι έχουν ευχαρίστηση ας μας δώσουν οι λεγάμενες. Δεν φταίω αν δεν μπήκα στο δημόσιο κι αν δεν βρήκα κληρονομιά.

Σου λέει ότι κατάντησε να σε παίρνει απ’ το χεράκι και να σε πηγαίνει βόλτα, να σου εξηγεί δηλαδή τα αυτονόητα. Για κάποιον με τόσο μυαλό δε τα πιάνεις πολύ γρήγορα ε;

Ο Σαββίδης έχει μυαλό, οι φιλόσοφοι δεν έχουν κι οι ζηλόφθονοι που μας κατατρέχουν.
Και φυσικά έχεις κι εσύ μυαλό που κατάλαβες τι εννοούσα.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Έχω κάνει σχέση με ιερόδουλες πάρα πολλές φορές.

Αλλά η σχέση μας κρατάει γύρω στα 10 λεπτά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια φορα παλια επιχείρησα να κανω σχεση με ιερόδουλη αλλα εφαγα ακυρο.και μια αλλη φορα ειδα τυπα να τα εχει φτιάξει με αλλη ιερόδουλη.πως τις ριχνουν ειναι συχνοι πελατες τι κανουν δεν τ εχω μαθει ακομα

Αυτοί που λες είναι άξιοι ή τις φορτώνονται και λένε τo 1/5 από όσα (πραγματικά) συμβαίνουν. Χο-χο!
Σκέφτομαι να κάτσω να τα γράψω όλα αλλά θα με διώξουν από το σάιτ με ένα ποστ (και μόνο).
Oπότε ας μείνουμε σε υγεία και χαρά.

Εμείς πάλι αφού είμαστε πιο ωραίοι από τις περισσότερες, να μην μας κερνούν και τίποτα;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ειχαν δικιο οι παπουδες μας που την ηθελαν παρθενα...

Οταν η γυναικα περασει τον 10ο πουτσο γινεται πλεον χυσοδοχειο ... και αρπαχτικο...

Ολες ειναι πουτανες ... οι φιλες μας ... οι πρωην μας ... οι αδερφες μας ...

... οσο θεατρο και αν παιζουν ...
... οσα υφακια και αν αλαξουν ...

ειναι ολες  ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...!

Πηδα οσο θες ... αλλα μην τις εμπιστευεσαι...!

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Ειστε όλοι πανέξυπνοι, προτιμάτε να πάρετε μια βλάχα παρθένα που θα τις ανοίξετε τα μάτια και θα σας κάνει τάρανδους, απο μία πρώην πουτάνα που έχει μπουχτήσει και έχει μάτια μόνο για εσας. Ναι θέλει μυαλό.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Για να μην μιλήσω για τους κομπλεξικούς του είδους, όσες ποιο πολλές γαμάει ο αντρας είναι μαγκας ενώ η γυναίκα πουτάνα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειστε όλοι πανέξυπνοι, προτιμάτε να πάρετε μια βλάχα παρθένα που θα τις ανοίξετε τα μάτια και θα σας κάνει τάρανδους, απο μία πρώην πουτάνα που έχει μπουχτήσει και έχει μάτια μόνο για εσας. Ναι θέλει μυαλό.
Δηλαδη σου αρεσει να κάνεις σχέση με μια που την έχουν περάσει πιο πολλοί και απο τα διόδια;

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Δηλαδη σου αρεσει να κάνεις σχέση με μια που την έχουν περάσει πιο πολλοί και απο τα διόδια;
Ούτε καν περνάει απο το μυαλό μου, τι με ενδιαφέρει με πόσους έχει πάει? Αν μαρέσει και ειναι καλαή. Με ενδιαφέρει πως θα είναι μαζί μου. Πάρε εσύ μία παρθένα να σε κάνει τάρανδο αφου δεν σαρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom