bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μάγκες έχετε πιάσει ολα τα θέματα και πλακωνεστε. Έλεος.
Καλά η αλήθεια είναι οτι πρέπει να είσαι λίγο ναυάγιο για να κάνεις σχέση με πουτανα και να το ξέρεις.
ή γαμας τζαμπα μια μουναρα που οι αλλοι σκανε χοντρα λεφτα για να την πηδηξουν και μπορει να σου σκαει και χρημα ή ακριβα δωρα.Σχέση με εκδιδόμενη:
1) Ή είσαι παλαβός και νομίζεις ότι θα τη σώσεις και θα καταλήξεις να κλαις με μαύρο δάκρυ.
2) Ή είσαι βλάκας και κάνεις όνειρα να γίνεις νταβάς και θα καταλήξεις μέσα σε καμιά φυλακή.
3) Ή είσαι ναυάγιο τελείως και γουστάρεις να τρως δούλεμα μες στα μούτρα, δηλαδή πιρφόρος δίχως σωτηρία.
Και στις τρεις περιπτώσεις για το μπούτσο.
Αυτό είναι το νόημα του σαη τυπε.να ξεσπά ο ΈλληναςΡε μάγκες έχετε πιάσει ολα τα θέματα και πλακωνεστε. Έλεος.
Σχέση με εκδιδόμενη:
1) Ή είσαι παλαβός και νομίζεις ότι θα τη σώσεις και θα καταλήξεις να κλαις με μαύρο δάκρυ.
2) Ή είσαι βλάκας και κάνεις όνειρα να γίνεις νταβάς και θα καταλήξεις μέσα σε καμιά φυλακή.
3) Ή είσαι ναυάγιο τελείως και γουστάρεις να τρως δούλεμα μες στα μούτρα, δηλαδή πιρφόρος δίχως σωτηρία.
Και στις τρεις περιπτώσεις για το μπούτσο.
σωστος !!!Γκόμενα για πήδουλο θα την είχα αλλά ως εκεί.
Σε γυναίκα που χτυπάνε το μουνί της αρχίδια άλλου(ων) ενώ την πηδάω και εγώ, δε μου πάει καλά για σκέση.
Π
Δεν εννοώ να έχεις "σχέση" με κάποια που συνεχίζει να εκδιδεται.
Παρανόηση.
Εννοώ να "αγοράσεις" μια που γουστάρεις και να την αποσύρεις απ' την κυκλοφορία.
Να την έχεις μόνο για πάρτυ σου.
Για παράδειγμα. Διάλεξε ένα απ' τα call-girls, city- tours, που παίρνουν βαθμολογίες >8 εδώ μέσα. Ρώτησέ τη: Πόσα θέλεις μωρό μου να αγαπάς μόνο εμένα ?
Αν μπορείς, την αγοράζεις. Αυτό εννοώ. Και δεν θα ρισκάρει τίποτα με κανέναν. Δεν είναι χαζές.
Αυτή τη σχέση εννοώ. Με τον παρά σου.
Δρόμος αδιάβατος για τους περισσότερους.
Οι σχέσεις με αγάπες και λουλούδια, σίγουρα είναι σαχλαμάρες.
επεσα στο επιπεδο του για να του δειξω οτι ειναι ακομη πιο ηλιθιος απο οτι μπορει να φανταστειαπό όλα όσα έγραψε οι λάθος υπολογισμοί σε πείραξαν? :-
Γκόμενα για πήδουλο θα την είχα αλλά ως εκεί.
Σε γυναίκα που χτυπάνε το μουνί της αρχίδια άλλου(ων) ενώ την πηδάω και εγώ, δε μου πάει καλά για σκέση.
Π
ρε φίλε ακούς τον εαυτό σου?
θα το έκανες αυτό σε κοπέλα που εχει ερωτευθεί μαζί σου?
ήμαρτον
Ο Μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν, είναι και θα είναι μια εταίρα.
Δεν μετανιώνω για τίποτα, μακάρι να μην τελείωνε ποτέ, μακάρι να μ' αγαπούσε ακόμα.