Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες έχετε πιάσει ολα τα θέματα και πλακωνεστε. Έλεος.

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλά η αλήθεια είναι οτι πρέπει να είσαι λίγο ναυάγιο για να κάνεις σχέση με πουτανα και να το ξέρεις.

Δεν είσαι καθόλου ναυάγιο, φίλε. Απλά την αγοράζεις. Οπως μια jaguar ή μια Ferrari.
Μιλάω για μοντέλα και για βίζιτες πολυτελείας. Οχι τσόλια του 20-ευρου.
Είναι μια ακόμα επιβεβαίωση, ένα τρόπαιο.

Αυτά βέβαια, δεν είναι για τον κάθε μεροκαμιατιάρη. Αυτός φθονεί όποιον μπορεί να αγοράσει ενα μοντέλο που αυτός ούτε να ονειρευτεί δεν μπορεί. Οπως φθονεί κι αυτόν με τη Ferrari.

Οσα δεν φτάνει η αλεπού ...

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Σχέση με εκδιδόμενη:
1) Ή είσαι παλαβός και νομίζεις ότι θα τη σώσεις και θα καταλήξεις να κλαις με μαύρο δάκρυ.
2) Ή είσαι βλάκας και κάνεις όνειρα να γίνεις νταβάς και θα καταλήξεις μέσα σε καμιά φυλακή.
3) Ή είσαι ναυάγιο τελείως και γουστάρεις να τρως δούλεμα μες στα μούτρα, δηλαδή πιρφόρος δίχως σωτηρία.

Και στις τρεις περιπτώσεις για το μπούτσο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Γκόμενα για πήδουλο θα την είχα αλλά ως εκεί.

Σε γυναίκα που χτυπάνε το μουνί της αρχίδια άλλου(ων) ενώ την πηδάω και εγώ, δε μου πάει καλά για σκέση.

Π

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σχέση με εκδιδόμενη:
1) Ή είσαι παλαβός και νομίζεις ότι θα τη σώσεις και θα καταλήξεις να κλαις με μαύρο δάκρυ.
2) Ή είσαι βλάκας και κάνεις όνειρα να γίνεις νταβάς και θα καταλήξεις μέσα σε καμιά φυλακή.
3) Ή είσαι ναυάγιο τελείως και γουστάρεις να τρως δούλεμα μες στα μούτρα, δηλαδή πιρφόρος δίχως σωτηρία.

ή γαμας τζαμπα μια μουναρα που οι αλλοι σκανε χοντρα λεφτα για να την πηδηξουν και μπορει να σου σκαει και χρημα ή ακριβα δωρα.
ασχημο το εργο ε? καλυτερα να τα σκας ως πελατης ή να παρακαλας καμμια πιο ασχημη που θα σε τρεχει και θα ακους και γκρινια????

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αν εχεις νταραβερι με πουτανα χωρις να σου τρωει λεφτα απλα επειδη σε γουσταρει δεν υπαρχει κανενα προβλημα.αν ομως νομιζεις οτι εχεις σχεση και απλα τα χωνεις χοντρα τοτε υπαρχει προβλημα

fuckpro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Σχέση με εκδιδόμενη:

Δεν εννοώ να έχεις "σχέση" με κάποια που συνεχίζει να εκδιδεται.

Παρανόηση.

Εννοώ να "αγοράσεις" μια που γουστάρεις και να την αποσύρεις απ' την κυκλοφορία.
Να την έχεις μόνο για πάρτυ σου.

Για παράδειγμα. Διάλεξε ένα απ' τα call-girls, city- tours, που παίρνουν βαθμολογίες >8 εδώ μέσα. Ρώτησέ τη: Πόσα θέλεις μωρό μου να αγαπάς μόνο εμένα ?

Αν μπορείς, την αγοράζεις. Αυτό εννοώ. Και δεν θα ρισκάρει τίποτα με κανέναν. Δεν είναι χαζές.
Αυτή τη σχέση εννοώ. Με τον παρά σου.

Δρόμος αδιάβατος για τους περισσότερους.

Οι σχέσεις με αγάπες και λουλούδια, σίγουρα είναι σαχλαμάρες.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Δεν εννοώ να έχεις "σχέση" με κάποια που συνεχίζει να εκδιδεται.

Παρανόηση.

Εννοώ να "αγοράσεις" μια που γουστάρεις και να την αποσύρεις απ' την κυκλοφορία.
Να την έχεις μόνο για πάρτυ σου.

Για παράδειγμα. Διάλεξε ένα απ' τα call-girls, city- tours, που παίρνουν βαθμολογίες >8 εδώ μέσα. Ρώτησέ τη: Πόσα θέλεις μωρό μου να αγαπάς μόνο εμένα ?

Αν μπορείς, την αγοράζεις. Αυτό εννοώ. Και δεν θα ρισκάρει τίποτα με κανέναν. Δεν είναι χαζές.
Αυτή τη σχέση εννοώ. Με τον παρά σου.

Δρόμος αδιάβατος για τους περισσότερους.

Οι σχέσεις με αγάπες και λουλούδια, σίγουρα είναι σαχλαμάρες.

ποσο μα ποσο αγαμιας εισαι;κοιτα κατι βλακαμαδες που εχουν και δικαιωμα φηφου
ρε τυπε ας βαλουμε λιγο στην ακρη τους νταβαδες και ολους οσους βγαζουν κερδος απο την πουτανα και ας πουμε οτι βρισκεις μια που ειναι πραγματικα ανεξαρτητη
για πλακα θα σου πει 15.000-20.000 τον μηνα ποιος ο λογος να δινεις τοσα για να εχεις μια πουτανα;
με τα ιδια λεφτα μπορεις να γαμας πρωι μεσημερι βραδυ αλλη
και μεσα στο ποσο δεν σου βαζω ολα τα εξτρα που θα δινεις σαν γνησιος μπαγλαμας,βολτες τριημερα δωρακια κλπ κλπ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γκόμενα για πήδουλο θα την είχα αλλά ως εκεί.

Σε γυναίκα που χτυπάνε το μουνί της αρχίδια άλλου(ων) ενώ την πηδάω και εγώ, δε μου πάει καλά για σκέση.

Π

Θα είναι ψεύτικη σχέση ρε άνθρωπε για να χυνεις τσαμπέ. Δηλαδη ακριβώς ότι κάνουν κι αυτές όταν πληρώνουμε.
Αχ βαχ και τα ρέστα για να φύγεις και να έρθει ο επόμενος. Απλά θα πρέπει όταν θα σου μιλά να γνεφεις ναι ή να κάνεις ότι την συμπονάς. Λίγη εξάσκηση θέλει.
Κανονική σχέση δεν γίνεται. Το ξέρουν κι οι ίδιες αλλά απλά ελπίζουν.
Τώρα αν το καταφερε ένας μέσα στους 300.000 χιλιάδες, σόρρυ αλλά δεν παίζω με τέτοιες πιθανότητες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε φίλε ακούς τον εαυτό σου?
θα το έκανες αυτό σε κοπέλα που εχει ερωτευθεί μαζί σου?
ήμαρτον

Μην είσαι αρνητικός.
Που το ξερω εγώ ότι με ερωτεύτηκε;
Επειδή λέει έτσι; αυτή μπορεί να θέλει παρέα. Προτιμώ να αφήνω την σιωπή και τους μορφασμούς στην ατμόσφαιρα για να τους εξηγεί όπως την βολευει.
Εξάλλου δεν την κλεβω ούτε την κοπαναω.
Πως αλλιώς να δειξω ενδιαφέρον;
με δώρα; αν της κανω κι εγώ δώρα τότε πώς θα διαφερω από τους άλλους που την πηδάνε;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν είναι ίδιες όλες οι εκδιδόμενες μεταξύ τους ούτε κι όσοι πληρώνουν για να προσποριστούν τις υπηρεσίες τους.

Ο εμπορικός χαρακτήρας του αγοραίου έρωτα δεν θέτει κάποιο απαραβίαστο πλαίσιο που να προεξοφλεί όλες τις πιθανές συνευρέσεις.

Αυτά συμβαίνουν αποκλειστικά μόνο στον παράδεισο της ελεύθερης αγοράς, δηλαδή στο μυαλό κάθε βλάκα.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Ολοι εσεις που είσαστε ή είχατε σχέση με εκδιδόμενη πως ξεοπερνάτε τη σκέψη ότι η δικιά σας πουλάει το μουνι της σε άλλους για λεφτά και ότι τη χύνουν στο στόμα που εσεις μετά κάνετε αγαπούλες ?
Ψυχολογικά πως το αντέχετε και το ανέχεστε αυτό ,εκτος και εαν δεν παίζουν αισθήματα στη σχέση σας ?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω γιατί δεν έχω συνάψει ποτέ μου δεσμό με εκδιδόμενη. Πιστεύω όμως ότι αν έβρισκε τον τρόπο να το ξεπεράσει εκείνη, θα το ξεπερνούσα κι εγώ.

Το κορμί της θα πουλούσε, όχι όλη της την ψυχή.
Κι αν πουλούσε μέχρι πρότινος την ψυχή της, με τον έρωτα θα επιχειρούσε να την κερδίσει ξανά.

Κάπως έτσι λειτουργούνε τα πράγματα αν εξέλθεις ποτέ σου απ' το χασάπικο όπου ψωνίζεις μοσχαρίσιο πατσά.

Στ' αρχίδια μας λοιπόν και τα χύσια, και τα φράγκα, κι οι νταβάδες.

Επί τη ευκαιρία να δεις την Ευδοκία, που 'χει ψηφιστεί ως η καλύτερη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου.

Διαγραμμένο μέλος 34899

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
280
Ο Μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν, είναι και θα είναι μια εταίρα.
Δεν μετανιώνω για τίποτα, μακάρι να μην τελείωνε ποτέ, μακάρι να μ' αγαπούσε ακόμα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ο Μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν, είναι και θα είναι μια εταίρα.
Δεν μετανιώνω για τίποτα, μακάρι να μην τελείωνε ποτέ, μακάρι να μ' αγαπούσε ακόμα.

Μακάρι να 'χα τη χάρη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom