Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Πουτάνα στο επάγγελμα = πουτάνα στη ψυχή και δε το λέω αβασάνιστα, ούτε με διάθεση να προσβάλλω. Το θεωρώ μια ψυχολογική κατάσταση που εκδηλώνεται και σαν συμπεριφορά και μπορεί να αλλάξει, αν και πολύ δύκολο.
Για τις άλλες ποτέ δε ξέρεις, αλλα μπορείς να εκπαιδευτείς για να τις ψιλιάζεσαι πιο εύκολα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[glow=red,2,300]Πουτάνα στο επάγγελμα = πουτάνα στη ψυχή και δε το λέω αβασάνιστα[/glow], ούτε με διάθεση να προσβάλλω. Το θεωρώ μια ψυχολογική κατάσταση που εκδηλώνεται και σαν συμπεριφορά και μπορεί να αλλάξει, αν και πολύ δύκολο.
Για τις άλλες ποτέ δε ξέρεις, αλλα μπορείς να εκπαιδευτείς για να τις ψιλιάζεσαι πιο εύκολα...
αν κρινεις απο τον σεξουαλικο τροπο ζωης καποιον και στην ψυχη τοτε δεν μπορεις να βρεις ακρη ουτε με κανονικες γυναικες...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πουτάνα στο επάγγελμα = πουτάνα στη ψυχή και δε το λέω αβασάνιστα, ούτε με διάθεση να προσβάλλω. Το θεωρώ μια ψυχολογική κατάσταση που εκδηλώνεται και σαν συμπεριφορά και μπορεί να αλλάξει, αν και πολύ δύκολο.

Εγω παντως,θεωρω εξισου πιθανο με το να βρω μια κοπελα που πραγματικα να γουσταρω οπουδηποτε εξω, να την βρω και απο μια βιζιτα. Αλλα αυτο που δεν διευκρινισα ειναι οτι η πιθανοτητα ΚΑΙ για τα δυο αυτα συγκλινει,επειδη απλα ειναι απειροελαχιστη! 1% χοντρικα. Απο κει και περα, δεν θα κατσω να διαφωνισω γιατι δεν ειμαι και ο πιο πεπειραμενος σε ολα αυτα...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τι μαλακειες ειναι αυτες??
Καλα ρε,αρρωστοι εισαστε?
Ενταξει, αν θεωρεις οτι καποια ξεπουλαει την ψυχη της επειδη πηδιεται, προφανως δεν πας καλα!
Στο αν σου ετυχε εσενα προσωπικα να πονεσεις απο μια κοπελα που ηταν ιεροδουλος, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Χαμηλη ηθικη εχουν επισης οι δικηγορινες, οι γιατρινες και οι πολιτικες μηχανικινες. Και γαμανε τη ζωη ανθρωπων
Εγω πρωτος διευκρινισα προηγουμενως οτι δεν μου εχει τυχει να γνωρισω ιεροδουλο που να ειναι της προκοπης σαν ατομο. Αλλα αυτο εχει να κανει με τις κοπελες-που ουτως ή αλλως θα ηταν γτπ ειτε εκαναν αυτη τη δουλεια,ειτε οχι. Δεν εχει να κανει με τη φυση του επαγγελματος
Και σ'αυτο ειμαι κατηγορηματικος!
Ρε νιώθεις? Δε πηδιέται γιατί γουστάρει. Πηδιέται γιατί πληρώνεται. Εγω δε πάω καλά? Ειλικρινά δε μπορώ να σε κερδίσω σε αυτό το παιχνίδι είσαι πιο ικανός απο εμένα...
Το αν πόνεσα εγώ είναι μια άλλη ιστορία και έχει να κάνει κυρίως με εμένα, όχι με εκείνη. Χαμηλή ηθική μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε και σου επαναλαμβάνω η ηθική είναι πολύ σχετικό πράγμα. Εγώ μιλάω για συνείδηση και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει χάσμα τεράστιο και αυτό εξετάζουμε, δεν ηθικολογούμε. Υπάρχουν πολυ πιο ασυνειδητοι ή ανήθικοι αν προτιμάς άνθρωποι απο τις πουτάνες και μάλιστα θεωρούνται και αξιοσέβαστοι στην κοινωνία μας. Δεν μιλάμε για αυτό όμως, ούτε αυτό αγιοποιεί τις κοπέλες αυτές...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι να πω...

η εξυπναδα και η γνωση παει συνεφο εδω μεσα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αρα η συζητηση κανει παλει κυκλο

και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι η ιεροδουλες ειναι ενα κοινωνικο φασμα κατακριτεο και δαχτυλοδεικτουμενο απο την κοινωνια...

βγηκε και ειπε καποι οτι δεν γουσταρει να πηδιεται? Ειναι και φυσικα τα λεφτα..

πως το ξερετε εσεις? Σας τα λενε αυτες?

ρε μηπως ειστε εσεις του επαγγελαμτος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
αρα η συζητηση κανει παλει κυκλο

και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι η ιεροδουλες ειναι ενα κοινωνικο φασμα κατακριτεο και δαχτυλοδεικτουμενο απο την κοινωνια...

βγηκε και ειπε καποι οτι δεν γουσταρει να πηδιεται? Ειναι και φυσικα τα λεφτα..

πως το ξερετε εσεις? Σας τα λενε αυτες?

ρε μηπως ειστε εσεις του επαγγελαμτος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ προσωπικά δεν κατακρίνω τις κοπέλες και έχοντας ζήσει και απο πρώτο χέρι την όλη κατάσταση θα ήμουν υποκριτής. Τις θεωρώ θύματα και μιλάω πλέον αποστασιοποιημένα εξετάζοντας το θέμα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι. Και καλώς ή κακώς οι κοπέλες καταστρέφονται σαν άνθρωποι. Το είδα και το έζησα στην πράξη και οι θεωρητικολογίες σας δε μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα δυστυχώς. Επίσης στην αφελή ερωτησή σου, να σου απαντήσω ότι κατα καιρούς μπορεί να γουστάρουν με κάποιο πελάτη, αλλα αν δεν υπήρχαν τα λεφτά δε θα το έκαναν ποτέ. Επομένως όχι είναι και τα λεφτά, Είναι μόνο τα λεφτά. Μου φαίνεται απίστευτό που ακόμα και αυτό τίθεται υπο αμφισβήτηση...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ προσωπικά δεν κατακρίνω τις κοπέλες και έχοντας ζήσει και απο πρώτο χέρι την όλη κατάσταση θα ήμουν υποκριτής. Τις θεωρώ θύματα και μιλάω πλέον αποστασιοποιημένα εξετάζοντας το θέμα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι. Και καλώς ή κακώς οι κοπέλες καταστρέφονται σαν άνθρωποι. Το είδα και το έζησα στην πράξη και οι θεωρητικολογίες σας δε μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα δυστυχώς. Επίσης στην αφελή ερωτησή σου, να σου απαντήσω ότι κατα καιρούς μπορεί να γουστάρουν με κάποιο πελάτη, αλλα αν δεν υπήρχαν τα λεφτά δε θα το έκαναν ποτέ. Επομένως όχι είναι και τα λεφτά, Είναι μόνο τα λεφτά. Μου φαίνεται απίστευτό που ακόμα και αυτό τίθεται υπο αμφισβήτηση...

υ.γ δλδ εσυ εχεις κανει σχεση με αναλογη περιπτωση???  :think: :think: :think:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
με τοσες ηθκολογιες που διαβασα επι μια ωρα αποβλακωθηκα,.......
Καλά οκ. Ηθικολογίες και παπαριές. Τα ίδια και τα ίδια. Εγω φταίω που μπήκα στη διαδικασία να μοιραστώ την εμπειρία μου και όσα είδα και έζησα απο πρώτο χέρι και να πώ αυτά που αποκόμισα. Πείτε τα εσείς που τα ξέρετε καλύτερα απο ότι φαίνεται...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλά οκ. Ηθικολογίες και παπαριές. Τα ίδια και τα ίδια. Εγω φταίω που μπήκα στη διαδικασία να μοιραστώ την εμπειρία μου και όσα είδα και έζησα απο πρώτο χέρι και να πώ αυτά που αποκόμισα. Πείτε τα εσείς που τα ξέρετε καλύτερα απο ότι φαίνεται...

δεν ειρωνευτικα εσενα φιλε μου......  τελοσπαντων...

χρησιμες ειναι οι πληροφοριες σου σχετικα με το θεμα σχεση με τετοιες γυναικες...

μηπως εσυ επεσες σε κακο ανθρωπο? Μηπως ο χαρακτηρας πριν και μετα αυτο το σταδιο παραμενει ο ιδιος σε αυτες?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εδω εχουμε μια κατα πολυ πιο Αριστοκρατικη-αξιοκρατικη κατασταση γιατι πρωτα εχουμε την σεξουαλικη επαφη και μετα ολα τα αλλα και οχι οπως γινεται στην ψευδοκοινωνια που πρωτα μοστραρει ο καθε ανικανος μπουλης τα φραγκα που κληρονομησε η τα φραγκα του μπαμπα και του καθονται οι πουτανες η οπως λαθος τις ονομαζετε <<κανονικες γυναικες>>.
Οποτε ο καλυτερος επιβητορας-εραστης ειναι πρωτος και οχι αυτος που εχει τα πιο πολλα λεφτα.

Εκει σου δινεται η δυνατοτητα με σχεδον καθολου λεφτα να δειξεις την αξια σου γαμωντας μια πανεμορφη ρωσιδα-τσεχα κλπ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εδω εχουμε μια κατα πολυ πιο Αριστοκρατικη-αξιοκρατικη κατασταση γιατι πρωτα εχουμε την σεξουαλικη επαφη και μετα ολα τα αλλα και οχι οπως γινεται στην ψευδοκοινωνια που πρωτα μοστραρει ο καθε ανικανος μπουλης τα φραγκα που κληρονομησε η τα φραγκα του μπαμπα και του καθονται οι πουτανες η οπως λαθος τις ονομαζετε <<κανονικες γυναικες>>.
Οποτε ο καλυτερος επιβητορας-εραστης ειναι πρωτος και οχι αυτος που εχει τα πιο πολλα λεφτα.

Εκει σου δινεται η δυνατοτητα με σχεδον καθολου λεφτα να δειξεις την αξια σου γαμωντας μια πανεμορφη ρωσιδα-τσεχα κλπ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
δεν ειρωνευτικα εσενα φιλε μου......  τελοσπαντων...

χρησιμες ειναι οι πληροφοριες σου σχετικα με το θεμα σχεση με τετοιες γυναικες...

μηπως εσυ επεσες σε κακο ανθρωπο? Μηπως ο χαρακτηρας πριν και μετα αυτο το σταδιο παραμενει ο ιδιος σε αυτες?
Όχι δεν ήταν κακός άνθρωπος, ήταν όπως είπα και σε ένα άλλο πόστ απο τις πιο καλές περιπτώσεις που μπορούσαν να τύχουν σε αυτό το χώρο. Για αυτό άλλωστε και παράτησε τη δουλειά όταν της το ζήτησα και μάλιστα τόσο σύντομα. Αν ήταν κάποια εντελώς αλλοιωμένη θα με είχε στείλει απο τότε σκεφτόμενη μόνο την κονόμα ή θα μου έλεγε εγώ θα δουλεύω και άμα σ αρέσει ή αλλιώς παντρέψου με και αποκαταστησε με. Αλλά και πάλι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν έτσι εύκολα, υπάρχουν λόγοι που καταλήγει κάποια πόρνη και αν δε γίνει δουλειά σοβαρή με πόνο και θάρρος αργά η γρήγορα θα ξαναβγούν μπροστά όλα αυτά. Όπως και έγινε και όλα αυτά που δε μου είπε απο την αρχή γιατί για ένα διάστημα προσπάθησε να λειτουργήσει σαν ισορροπημένος στο μέτρο του δυνατού άνθρωπος, τα είπε είτε άμεσα, είτε έμμεσα με πράξεις στη συνέχεια. Η μαγκιά δεν είναι να σταματήσεις έξω σου να είσαι πουτάνα, η μαγκιά είναι να σταματήσεις μέσα σου να είσαι έτσι. Η μόνη διαφορά απο τις πουτάνες στη ψυχή, αλλά όχι στο επάγγελμα είναι ότι με τις ιερόδουλες μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι, ενω με τις άλλες όχι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται να το αποβάλλουν όλο αυτό, αλλα είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως είπα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι δεν ήταν κακός άνθρωπος, ήταν όπως είπα και σε ένα άλλο πόστ απο τις πιο καλές περιπτώσεις που μπορούσαν να τύχουν σε αυτό το χώρο. Για αυτό άλλωστε και παράτησε τη δουλειά όταν της το ζήτησα και μάλιστα τόσο σύντομα. Αν ήταν κάποια εντελώς αλλοιωμένη θα με είχε στείλει απο τότε σκεφτόμενη μόνο την κονόμα ή θα μου έλεγε εγώ θα δουλεύω και άμα σ αρέσει ή αλλιώς παντρέψου με και αποκαταστησε με. Αλλά και πάλι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν έτσι εύκολα, υπάρχουν λόγοι που καταλήγει κάποια πόρνη και αν δε γίνει δουλειά σοβαρή με πόνο και θάρρος αργά η γρήγορα θα ξαναβγούν μπροστά όλα αυτά. Όπως και έγινε και όλα αυτά που δε μου είπε απο την αρχή γιατί για ένα διάστημα προσπάθησε να λειτουργήσει σαν ισορροπημένος στο μέτρο του δυνατού άνθρωπος, τα είπε είτε άμεσα, είτε έμμεσα με πράξεις στη συνέχεια. Η μαγκιά δεν είναι να σταματήσεις έξω σου να είσαι πουτάνα, η μαγκιά είναι να σταματήσεις μέσα σου να είσαι έτσι. Η μόνη διαφορά απο τις πουτάνες στη ψυχή, αλλά όχι στο επάγγελμα είναι ότι με τις ιερόδουλες μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι, ενω με τις άλλες όχι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται να το αποβάλλουν όλο αυτό, αλλα είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως είπα...
ποια "πορνικα" σημεια διεγνωσες στο διαστημα που ηταν εκτος "δουλειας" ?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1

Όσο κρατήσει η καύλα επαναλαμβάνω, γιατι μετά πάλι τα λεφτά σου θα κοιτάξει. Οπότε πούλο. Εκτός και αν όπως είπα είσαι καθικάκι και της τα φάς εσύ πουλώντας της παραμύθια και εκείνη σε καψουρευτεί αν είσαι και ομορφούλης ή "τυπάς". Συμβαίνει και αυτό εννίοτε. Αλλα δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό και σε αυτό. Απλά αντι να σε εκμεταλευτεί, την εκμεταλευέσαι.  Αυτο που είπα στην αρχή δηλαδή. Αν κάποιος είναι οκ με αυτό πάσο. Εγώ δε το θεωρώ υγείες...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
ποια "πορνικα" σημεια διεγνωσες στο διαστημα που ηταν εκτος "δουλειας" ?
Μεγάλη κουβέντα φίλε και δεν είμαι σε φάση να την κάνω. Μάλιστα νομίζω ότι ίσως και να ανοίχτηκα πολύ. Ατάκες, αντιλήψεις, συμπεριφορές που λίγο νιονιό να έχεις τις καταλαβαίνεις, δε θέλει και πολύ αντίληψη. Τα ξέρεις και εσύ πάνω κάτω απο ότι κατάλαβα, διότι είναι τα ίδια με τις εκτός επαγγέλματος "πουτάνες". Δεν αλλάζει κάτι επι της ουσίας...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Όσο κρατήσει η καύλα επαναλαμβάνω, γιατι μετά πάλι τα λεφτά σου θα κοιτάξει. Οπότε πούλο. Εκτός και αν όπως είπα είσαι καθικάκι και της τα φάς εσύ πουλώντας της παραμύθια και εκείνη σε καψουρευτεί αν είσαι και ομορφούλης ή "τυπάς". Συμβαίνει και αυτό εννίοτε. Αλλα δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό και σε αυτό. Απλά αντι να σε εκμεταλευτεί, την εκμεταλευέσαι.  Αυτο που είπα στην αρχή δηλαδή. Αν κάποιος είναι οκ με αυτό πάσο. Εγώ δε το θεωρώ υγείες...

Μα ο καλος επιβητορας-εραστης και εξυπνος αντρας ποιος σου ειπε οτι θα κανει σχεση-γαμο και λοιπες υποκριτικες μαλακιες......
Απλα για την εμπειρια ισως δοκιμασει καποια πραγματα....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μεγάλη κουβέντα φίλε και δεν είμαι σε φάση να την κάνω. Μάλιστα νομίζω ότι ίσως και να ανοίχτηκα πολύ. Ατάκες, αντιλήψεις, συμπεριφορές που λίγο νιονιό να έχεις τις καταλαβαίνεις, δε θέλει και πολύ αντίληψη. Τα ξέρεις και εσύ πάνω κάτω απο ότι κατάλαβα, διότι είναι τα ίδια με τις εκτός επαγγέλματος "πουτάνες". Δεν αλλάζει κάτι επι της ουσίας...
δεν σε πιεζω αλλα
οποτε εχεις χρονο και διαθεση στειλε μου πμ για τις "πορνικες" συμπεριφορες
θα το εκτιμησω δεοντως  ;)
ο λογος ειναι οτι αντιμετωπισαμε σχεδον τα ιδια, αλλα και αλλοι εχουν αντιμετωπισει παρομοια περιστατικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom