δεν σε καταλαβαινω.η αβροφροσυνη ειναι στις προθεσεις μου και οχι στα λογια μου ;)
εχεις προθεση να εισαι ευγενικος στο συγκεκριμενο θεμα αλλα τις λες σπαρματοδοχεια?
δεν σε καταλαβαινω.η αβροφροσυνη ειναι στις προθεσεις μου και οχι στα λογια μου ;)
παλι καλα που δεν τις λεει χρηματοδουλες σπερματαποθηκεςδεν σε καταλαβαινω.
εχεις προθεση να εισαι ευγενικος στο συγκεκριμενο θεμα αλλα τις λες σπαρματοδοχεια?
δεν σε καταλαβαινω.
α,οκ,με μπερδεψες για μια στιγμη.θελω να μεταδωσω οτι το κινητρο αυτων των γυναικων , οσων φυσικα δεν ειναι θυματα , ειναι απαισχυντο
δεν ειναι αξιο θαυμασμου η πορνεια , απλα αξιο σπερματος
αξιο θαυμασμου πχ θα ηταν μια σκηνη απο τους "Αθλιους" του Ουγκο που μια γυναικα για να ζησει το αρρωστο παιδι της μερικες φορες αναγκαστηκε να πουλησει το κορμι της , οχι να το κανει για να εχει γρηγορο και ακοπο χρημα...
Με το καλο....Θέμα:
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;
Απάντηση: Όχι, αλλά ετοιμάζομαι....
α,οκ,με μπερδεψες για μια στιγμη.
βεβαια πολλες φορες διαβαζοντας πουτνοθεματα εδω μεσα θυμαμαι το σπερματοδοχειο που ειπες και γελαω.
αν και στο εχω ξαναπει ειναι λιγο βαρια αυτη η λεξη,εγω προτιμω απλα τη λεξη επαγγελματιες, ε καποιοι τις θεοποιουν-κακως!
δεν ειναι επαγγελμα , ειναι ιδιοτητα
η κοινωνια προσπαθει να "νομιμοποιησει" , να "κανονικοποιησει" τα παντα ,
αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη πισω απο τις ταμπελες
υπαρχει ομως ενα 0,1% των πορνων που συνειδητοποιει τη χρησιμοτητα της πορνειας
ας πουμε οτι πλησιαζει αυτο που λεγαν οι αρχαιοι "ιεροδουλη"...
γιατι που εγραψα οτι ειναι προσον μονο των πορνιδιων?γενικά έχεις δίκιο στα περισσότερα, πλην ενός στο οποίο διαφωνώ κάθετα:
η χρηματοδουλεία και η προικοθηρία δεν είναι προσόν μόνο των πορνιδίων...
Σωστος !!!!γενικά έχεις δίκιο στα περισσότερα, πλην ενός στο οποίο διαφωνώ κάθετα:
η χρηματοδουλεία και η προικοθηρία δεν είναι προσόν μόνο των πορνιδίων...
γιατι που εγραψα οτι ειναι προσον μονο των πορνιδιων?
και η μεγαλη μαζα της κοινωνιας με ζωικα ενστικτα κερδους κινειται
απλα η πορνεια ειναι ακραια μορφη χρηματοδουλειας, οι υπολοιπες ειναι παλι το ιδιο αλλα με αλλη μορφη
αν ειναι καποιος μαθηματικος εδω μεσα μπορει να μας βοηθησει με την ορολογια
προτεινω "ισομορφικα αναλογα της πορνειας"
;)κέντησες :o :o :o
γιατι να μην θεωρειται επαγγελμα ομως?δεν ειναι επαγγελμα , ειναι ιδιοτητα
η κοινωνια προσπαθει να "νομιμοποιησει" , να "κανονικοποιησει" τα παντα ,
αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη πισω απο τις ταμπελες
υπαρχει ομως ενα 0,1% των πορνων που συνειδητοποιει τη χρησιμοτητα της πορνειας
ας πουμε οτι πλησιαζει αυτο που λεγαν οι αρχαιοι "ιεροδουλη"...
Λειτουργημα με την εννοια οτι δεν καθεται ευκολα κανεις να τρωει ''κρεας''γιατι να μην θεωρειται επαγγελμα ομως?
δηλωνονται,περνανε γιατρους εχουν χαρτια ( οι νομιμες).
βεβαια υπαρχει και η αποψη πως επιτελουν λειτουργημα.
ειναι λειτουργημα?
καταρχην δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θρεντ , και επειδη βρηκα τυχαια στο youtube αυτο :
αναρωτιεμαι αν την ξερει κανενας αυτη...
προσεξτε οτι λεει οτι εχει "αντρα" και οτιεγινε πουτανα για να γινει πλουσια χωρις ιδρωτα...
το ευχαριστω γι'αυτες ειναι τα λεφτα, οπως ξανα ειπα μονο το 0,1% εχει καποια συνειδησηΛειτουργημα με την εννοια οτι δεν καθεται ευκολα κανεις να τρωει ''κρεας''
για 10-15-20-30-40-50 ευρω που ειναι οι προσιτες σε ολους τιμες....
Οποτε πιστευω οτι αξιζει και ενα ευχαριστω η ολη πραξη ασχετα με την οικονομικη απολαβη της
πρεπει να διαφορισουμε την εννοια της "εργασιας" απο αυτο της "δουλειας",γιατι να μην θεωρειται επαγγελμα ομως?
δηλωνονται,περνανε γιατρους εχουν χαρτια ( οι νομιμες).
βεβαια υπαρχει και η αποψη πως επιτελουν λειτουργημα.
ειναι λειτουργημα?
μ'αρεσει που σβηνεις φρασεις του post μου
δεν ξεκινησε γι αυτο το λογο. εφυγε στα 17 της απο βουλγαρια μες την ανεχεια κ δουλεψε για να ξεχρεωσει τους αγαπουληδες εκμεταλλευτες της οπως λεει.
τωρα το γιατι συνεχισε, ειναι αλλο καπελο.
θα καψω φλατζα i can feel it.το ευχαριστω γι'αυτες ειναι τα λεφτα, οπως ξανα ειπα μονο το 0,1% εχει καποια συνειδηση πρεπει να διαφορισουμε την εννοια της "εργασιας" απο αυτο της "δουλειας",
το πρωτο συνεπαγεται τη συνειδητη δημιουργια ωφελιμου εργου
το δευτερο ειναι απλα μια ρουτινα που απλα αποδιδει λεφτα
"Λειτουργημα" ειναι εννοια πιο δυσκολη
οταν η εργασια ενος, γινεται θυσια προς τους συνανθρωπους του
δυστυχως εχουμε την ταση να τα ομογενοποιουμε ολα , δεν τα καταλαβαινουμε και τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι,
νομιζουμε οτι ειναι χρυσαφι , οποιοδηποτε επιχρυσωμενο προιον αφοδευσης
θαυμαζουμε την ασημαντοτητα...
μ'αρεσει που σβηνεις φρασεις του post μου
ενω μαλλον δεν μπορεις να απαντησεις , το γιατι αφου συνειδητοποιει το οτι ειναι θυμα εκμεταλλευσης συνεχιζει αυτη τη δουλεια
απαξ και συνειδητοποιησει καποιος την θυματοποιηση αλλαζει
αν οχι, προβαλλει προσχηματικα καλυματα χρηματοθηριας