Ρε σεις....
Είσαστε υποχονδριοι και ζηλιαρηδες
Αν ο άλλος θέλει να ζήσει έναν έρωτα ή μία απιστία διάρκειας με μία πουτανα ή την οποιαδήποτε, δεν θα του κάνετε εσείς κουμάντα με τις φιλοσοφικές σας θεωρίες !
Ζήστε το κ σεις κ μετά μιλάτε....
Κρίνεται εκ του ασφαλούς χωρίς να ξέρετε ορισμένοι. Από ζήλεια ή ανασφάλεια, εμείς δεν θα ασχοληθούμε.....Βρείτε τα εσείς με τους εαυτούς σας κ αφήστε αυτούς που τα έζησαν ή θέλουν να τα ζήσουν στην κάβλα τους και το πάθος τους.
1 φορά ζούμε,, κ ήρθανε αμέσως κάποιοι τέλειοι να απαντήσουν κ να προτρεξουν και να τελειώσουν καταστάσεις όπου ούτε εμείς οι ίδιοι που τα περάσαμε δεν καταλάβαμε πως έγινε.
Έγινε....
Η σάρκα είναι αδύναμη. Το μυαλό ξελογιαζει και ξελογιαζεται και δεν υπάρχει νόμος.
Μόνο το να προσφέρεις κ να λαμβάνεις το ίδιο αντίτιμο με το ή την συνάνθρωπο σου.
Αμέσως, να το τερματισετε.....
Εσείς το θέλετε σαν συμβόλαιο αν σας συμβεί. Είσαστε οι τέλειοι άντρες και Γαμιαδες της Αθήνας.
Μπαίνετε δω μέσα κ αναλύεται καταστάσεις χωρίς να έχετε δει και χωρίς εμπειρίες.
Αμοιβαία συναισθήματα χωρίς αντίτιμο κ παραφορους έρωτες κ Ποιός χριστιανός ή χριστιανή δεν θέλει να ζήσει !!!
Θα μας πείτε με ποιά θα μαςσηκώνεται, κ πόσο καιρό εσείς ;
Είστε σε λάθος site αγόρια μου.
Πηγαίνετε σε κάνα site που μιλάνε για κουτσομπολιό και χωρισμούς.
Εδώ μιλάμε για το Μπουτσο μας, μονάχα !
Κ ποιά μας βγάζει τις περισσότερες κάβλες αγόρια μου.....
Είμαστε turbo κ θέλουμε κι άλλο.
Όχι με μέτρα και ημίμετρα όπως νομίζετε μερικοί, ή μάλλον όπως σας μάθανε αυτές που μπλεξατε μέχρι τώρα.....
Bourdela.com λέγεται το site αγόρια...
Όχι " εγώ δεν θα κανα έτσι ή θα το παιρνα λίγο αλλιώς " ...μαμουνια.
Σχόλιο στο μπουτσο μας δε θέλουμε από κανέναν.