Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
Να τους τα μασάς εσύ είναι το θέμα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tepes

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
αυτα συμβαινουν 1 φορα στα 1000 χρονια..εκτος αν εισαι θυμα με λεφτα και σε καταλαβει η δεσποινις και αποφασισει να σου τα φαει ολα
Στην Θεσσαλονίκη συναγωνιστής επιχειρηματίας παντρεύτηκε κοπέλα του χώρου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή δεν έχουμε λεφτά για να μας τα μασήσουν. :thumbsup:
Αυτό ακριβώς...τίποτα άλλο!!!

• Like

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι νταβατζηδες ειναι οι χειροτεροι εγκληματιες.
Τι φονιαδες, τι λησταρχοι, τι πρεζεμποροι.
Στη φυλακη αμα πας, κανεις δε τα βαζει με τους νταβατζηδες, γιατι ειναι οι μονοι που δεν εχουν κανενα ηθικο ενδοιασμο.
Ολοι οι αλλοι εχουν καποιο ηθικο κωδικα που λειτουργουν, αλλα ο νταβατζης πουλαει και τη μανα του για ενα δεκαρικο.
Πραγματικα αποπατος της κοινωνιας και ντρεπομαι να ζω σε μια χωρα που επιτρεπει τετοια κυκλωματα να ζουν ανενοχλητα.
Και λυπαμαι τους μπουρδελιαρηδες που τους εχουν θεους και παραδειγματα προς μιμηση, αλλα δεν καταλαβαινουν τι παει να πει νταβατζης.
Θα στο αναλύσω εγώ.
Ο νταβατζής είναι μεσάζοντας για να πηδάνε οι πελάτες. Διευκολύνει δηλαδή. Επαινείται λόγω έργου του κι όχι λόγω ευφυίας ή επιτυχίας. Βασικά είναι τελείως μαλάκας διότι παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα και μόνο αν βρει κορόιδο πουτάνα να της τα μασάει με ξυλίκι και εκβιασμό. Άρα έχει μικρό πεδίο δράσης. Αποτυχημένος. Έχουν εκλείψει αυτοί. Πλέον εδώ και χρόνια, την θέση τους έχουν πάρει οι αγαπητικοί (όχι τα ζωντοβολα αγαπούληδες) που πείθουν κάποιες ηλίθιες πουτάνες με συναισθηματική μαλάκυνση ότι όλα κομπλέ με δωρα και διπλωματία ότι όλα οκ αγάπες και λουλούδια και μετά αυτές τους τα σκάνε χωρίς καν να τα ζητήσουν εκείνοι. Τους κυνηγούν να τους τα δώσουν μάλιστα. Τις τους δίνουν; Ότι πολυτιμότερο έχουν. Τα λεφτά τους. Για αυτό και δουλεύουν. Αυτό και τους δίνουν. Καμία πουτάνα δεν πείθεται εύκολα να ερωτευτεί πελάτη κτλ διότι ξέρει ότι δεν είναι από το συνάφι της. Ερωτεύονται και τακιμιάζουν με άτομα του συναφιού τους. Οτιδήποτε άλλο είναι αμελητέα εξαίρεση όπου εδώ μέσα παρουσιάζεται ως κανόνας λόγω πελατειακής μαλάκυνσης. :2funny: Όσους πελάτες ξέρω πού έμπλεξαν με πουτάνες, ουδέποτε υπήρξε ευτυχές αποτέλεσμα. Αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα ότι ξέρω έναν κι έτσι κι αλλιώς είναι του κώλου. Κάποια στιγμή ξυπνάει η αλήθεια στον πελάτη η στην πουτάνα η οποία είναι στάνταρ. Που σε γνώρισα ρε αρχίδι η αρχίδω και περίμενα προκοπή; Τόσο απλό. Και μπαίνει δυναμίτης.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης το πελατάκι που κάνει σχέση με πουτάνα, έχει πρόβλημα προσδιορισμού ταυτότητας. Έχει χάσει το τόπι και απλώς θέλει να διαφέρει από τους υπόλοιπους ότι είναι μάγκας που η πουτάνα επέλεξε μεταξύ όλων των άλλων ως καλύτερο. Φθηνά πράγματα. Η μόνη νορμάλ σχέση πελάτη με πουτάνα (πλην συναλλαγής) είναι να βρίσκονται για πηδουλο η να λένε 5 μαλακίες σε καφέ ως φιλαράκια. Αν μπλέξει το πράγμα περισσότερο, θα γελάνε και τα δέντρα. Δηλαδή τι θα λέει ο πελάτης στην πουτάνα; Πώς πέρασες μωρό μου σήμερα η μήπως θα περιμένει να τελειώσει τα γαμήσια της; :2funny:Κι αυτή τι θα του λέει; Μωρό μου, όση ώρα δούλευα τον έβαλες σε καμία συνάδελφο, μιας που κι εμένα πουτάνα με γνώρισες; :2funny: αυτά δεν διαγράφονται ποτέ. Αφήνω ένα παραθυράκι για εκμετάλλευση του ενός από τον άλλον. Δηλαδή και πάλι παρανόρμαλ κατάσταση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο λογος που δεν ερωτευονται πελατη, ειναι γιατι οι πελατες ειναι καλοι ανθρωποι συνηθως απο ολα τα κοινωνικα στρωματα.
Μονο που δινουν λεφτα ειναι στην ουσια μια πραξη αγαπης.
Μπορει να την πατησουν και πραγματικα να την ερωτευτουν με οτι συνπαγεται αυτο.
Η πουτανα θα ερωτευτει μονο αυτον που δεν την αγαπαει καθολου και την εκμεταλλευται, γιατι ειναι ανωμαλη.
Δηλαδη μονο τελειωμενους εγκληματιες.
Ποτε δεν θα ερωτευτει εναν "φλωρο" σαν τον πελατη και οσοι εχουν κανει "σχεσεις" με πουτανες παντα υπαρχει ο νταβατζης απο πισω και συνηθως η "σχεση" με τον πελατη ειναι μια αρπαχτη για να του φανε λεφτα.
Το να πηγαίνει κάποιος στην ίδια πουτάνα το αντιλαμβάνομαι ως ότι περνάει καλά, το να του κάνει κάνα σέρβις παραπάνω το αντιλαμβάνομαι ότι την ψιλοβρισκουν επειδή έτυχε ή ότι αναγνωρίζει την προσφορά του και του φέρεται με επαγγελματισμό αλλά και με ελαστικότητα για να τον κρατήσει. Πολλά αντιλαμβάνομαι και δέχομαι. Αλλά να ερωτεύεται ο άλλος την πουτάνα πάει να πει ότι κάτι έχει φλιπάρει στο κεφάλι του. Κάποιο κενό υπάρχει, κάποια λυχνία κάηκε πως να το πω; Κάποια έλλειψη αγκαλίτσας και αλισβερισιού συναισθημάτων έχει και απεγνωσμένα ψάχνοντας, έκατσε η μπίλια εκεί. Αυτές βέβαια όπως σου είπα ερωτεύονται του συναφιού τους. Δεν θέλουν εξωθεσμικές ασχολίες σε τέτοια θεματα. Συνήθως ποτέ δεν ευδοκιμούν. Όσον αφορά το νταβατζιλικι από πίσω δεν υπάρχει όπως το γράφεις. Απλά ο μαγαζάτορας (επιχειρηματίας) δεν θέλει χασούρα στην τσέπη του. Σου λέει φερτον εδώ να βγάζω το μαρούλι μου. Αν δεχθεί η άλλη έξω με πελάτη πως θα βγάζει αυτός; Αλλά αυτό εξαρτάται μιας που συνήθως οι πουτάνες αν βρουν χρυσή κότα, γράφουν στον πούτσο τους το μαγαζάτορα και το κρύβουν για να τα πάρουν όλα (κι εγώ έτσι θα έκανα) ή απλώς περνούν μια περίοδο πηδουλου με κάποιον όσο πάει. Εκεί ο επιχειρηματίας δεν μπλέκει. Κοιτάζει να του τα φέρνει από άλλους. Ποιος γαμάει τον έναν;

tepes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Το να πηγαίνει κάποιος στην ίδια πουτάνα το αντιλαμβάνομαι ως ότι περνάει καλά, το να του κάνει κάνα σέρβις παραπάνω το αντιλαμβάνομαι ότι την ψιλοβρισκουν επειδή έτυχε ή ότι αναγνωρίζει την προσφορά του και του φέρεται με επαγγελματισμό αλλά και με ελαστικότητα για να τον κρατήσει. Πολλά αντιλαμβάνομαι και δέχομαι. Αλλά να ερωτεύεται ο άλλος την πουτάνα πάει να πει ότι κάτι έχει φλιπάρει στο κεφάλι του. Κάποιο κενό υπάρχει, κάποια λυχνία κάηκε πως να το πω; Κάποια έλλειψη αγκαλίτσας και αλισβερισιού συναισθημάτων έχει και απεγνωσμένα ψάχνοντας, έκατσε η μπίλια εκεί. Αυτές βέβαια όπως σου είπα ερωτεύονται του συναφιού τους. Δεν θέλουν εξωθεσμικές ασχολίες σε τέτοια θεματα. Συνήθως ποτέ δεν ευδοκιμούν. Όσον αφορά το νταβατζιλικι από πίσω δεν υπάρχει όπως το γράφεις. Απλά ο μαγαζάτορας (επιχειρηματίας) δεν θέλει χασούρα στην τσέπη του. Σου λέει φερτον εδώ να βγάζω το μαρούλι μου. Αν δεχθεί η άλλη έξω με πελάτη πως θα βγάζει αυτός; Αλλά αυτό εξαρτάται μιας που συνήθως οι πουτάνες αν βρουν χρυσή κότα, γράφουν στον πούτσο τους το μαγαζάτορα και το κρύβουν για να τα πάρουν όλα (κι εγώ έτσι θα έκανα) ή απλώς περνούν μια περίοδο πηδουλου με κάποιον όσο πάει. Εκεί ο επιχειρηματίας δεν μπλέκει. Κοιτάζει να του τα φέρνει από άλλους. Ποιος γαμάει τον έναν;

tepes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
οταν πηγαινεισ συνεχεια με την ιδια κοπελα μπορει να δημιουργηθουν συναισθηματα γιαυτο πρεπει να αλλαζουμε κοπελες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οταν πηγαινεισ συνεχεια με την ιδια κοπελα μπορει να δημιουργηθουν συναισθηματα γιαυτο πρεπει να αλλαζουμε κοπελες
Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Η λογική είναι αυτή στην πράξη. Αν κολλάς σε μια, οκ δεν θα διαφωνήσω για όποιον θέλει, θα έχει λόγους όπως ανέφερα αλλά για πόσο καιρό θα πηγαίνει και για πόσους λόγους; Κάποια στιγμή δεν ξέρω για συναισθήματα (είναι στον άνθρωπο αυτό κατά πόσο δένεται, του λείπει αυτό η κάτι έχει ανάγκη) αλλά σίγουρα θα την βαρεθεί όπως κι αυτή το ίδιο. Εκτός αν το έχει πάρει εργολαβία ως και καλά αρσενικό θηρίο γαμάουα ( η μεγαλύτερη μαλακία).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Πόσο τελειωμένος πρέπει να είσαι για να κάνεις σχέση με πουτάνα, έλεος δηλαδή. Οι μόνοι που έχουν "σχέση" με επαγγελματία είναι οι διάφοροι τσάκαλοι που τους τα μασάνε και πιστέψτε με δεν ανήκετε σε αυτούς :2funny:
Τύπε, μόλις χάλασες την φαντασίωση και ελπίδα για ευτυχία, πολλών αξιοσεβαστων μελών.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επισης και νταβατζης να γινεις παντα θα καραδοκει ο κινδυνος του αλλου νταβατζη.
Μπορει ανα πασα στιγμη να βρεθεις απο θυτης θυμα.
Γενικα ειναι βλακας καποιος που νομιζει οτι ειναι πιο πουτανα απο την πουτανα.
Γινεται;
Τα πορνοκυκλωματα ειναι γυναικεια κυκλωματα και οποιος αντρας παει να μπλεξει παντα θυμα θαναι.
Αν τα πορνοκυκλώματα ήταν πετυχημένα από γυναίκες, δεν θα καταντούσαν όλες άφραγκες να δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν. Θα δούλευαν, θα κονομούσαν και κάποια στιγμή θα σταματούσαν κάνοντας ζωάρα. 1 στις 1000 σταματάει και πούτσες ζωάρα κάνει συνήθως. Άρα οι άνδρες κάνουν το βαθύ κουμάντο κι εκεί. Άφαντοι και στον πούτσο τους οπότε γίνει πέσιμο αυτές τραβάνε στα τμήματα. Μόνο μια γυναίκα θα δεχόταν να γαμιέται με τέτοιες συνθήκες. Οι γυναίκες βλέπουν αμεσότητα στα λεφτά. Δεν έχουν επιχειρηματικό πλάνο. Δεν έχουν ανδρική ευελιξία και σκοπό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης οι περισσότερες καταντούν φρενοβλαβεις με πιώμα ή ουσίες για να την βγάλουν. Δεν μπορούν να τα κάνουν σωστά αυτά οι γυναίκες. Θα σαλονάρουν 500 φορές κάθε μέρα για να γαμήσει ο κάθε τυχάρπαστος; πολύ ψυχοφθόρο. Και θα πρέπει να προσαρμόζονται σε συνθήκες με τόσες πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες; Η τα CG να τρέχουν πέρα δώθε σαν τις κότες στα ξαφνικά, να τρώνε στην μάπα τον καθένα για αρκετή ώρα; Αυτό ακριβώς όμως λέγεται επαγγελματισμός. Οι γυναίκες μπορούν να γαμιούνται πολύ περισσότερο από ότι θα γαμάει ένας άνδρας αλλά δεν μπορούν να διατηρήσουν σταθερότητα εύκολα. Δεν είναι ανδρες. Επειδή λοιπόν λίγες μπορούν να τα καταφέρουν οι υπόλοιπες καταντούν "καμμένες".

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ε καλα και τι να κονομησουν οι πουτανες στην ελλαδα εδω που τα λεμε,με τιμες 10,15 και 20 ευρω,οι μονες που κονομανε ειναι αυτες που εχουν πλουσιο μπουλη χορηγο και του πουλανε ερωτα και σχεση

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
εγω ξερω αλβανιδα,καλη κοπελα σχετικα σε χαρακτηρα,που δουλευε σε ντελο και τα παρατησε για να γινει νταντα και να κανει σιεδρομοα ρουχων,αυτο νομιζω τα λεει ολα,αν κονομουσε τοσο πολυ στα μπουρδελα,οσο νομιζουν μερικοι,σιγα μην πηγαινε να σιδερωνει και να φυλαει μωρα

• Like

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ε καλα και τι να κονομησουν οι πουτανες στην ελλαδα εδω που τα λεμε,με τιμες 10,15 και 20 ευρω,οι μονες που κονομανε ειναι αυτες που εχουν πλουσιο μπουλη χορηγο και του πουλανε ερωτα και σχεση
Από προσωπική έρευνα (έστω ανεπίσημη) έχω καταλήξει ότι τα περισσότερα φράγκα τα βγάζουν συγκεκριμένες μπουρδελιάρες του δεκαρικου επειδή έχουν απίστευτο λαό (αρκετά λεφτά) μετά τα εικοσάρικα με ακραίες ηδονές και πλούσια προγράμματα (όλες οι υπόλοιπες πολλές δεκάρικου η εικοσαρικου ευελπιστούν στον μπούλη) και στο τέλος κάτι παντομίμες των στούντιο που πήγαν εκεί για να βρουν τον μήνα που θρέφει τους 11 και βαράνε μύγες. Από μασάζ λεφτά βγάζουν μόνο οι δικτυωμένες. Οι περισσότερες είναι κομήτες η μπατηρια εκτός αν βρουν χορηγάρα.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Πόσο τελειωμένος πρέπει να είσαι για να κάνεις σχέση με πουτάνα, έλεος δηλαδή. Οι μόνοι που έχουν "σχέση" με επαγγελματία είναι οι διάφοροι τσάκαλοι που τους τα μασάνε και πιστέψτε με δεν ανήκετε σε αυτούς :2funny:
κοιταξε ειναι ιεροδουλες,μη τις λες πουτανες δειχνεις οτι δε τις σεβεσαι,οι ιεροδουλες αξιζουν σεβασμο με το μεγαλο εργο που επιτελουν.Αν δε υπηρχαν οι ιεροδουλες δε θα ειχαν γαμησει καποιοι αντρες ποτε.Τωρα θα συμφωνησω στο οτι οντως μονο οι νταβατζηδες κανουν σχεση με αυτες και κανεις αλλος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κοιταξε ειναι ιεροδουλες,μη τις λες πουτανες δειχνεις οτι δε τις σεβεσαι,οι ιεροδουλες αξιζουν σεβασμο με το μεγαλο εργο που επιτελουν.Αν δε υπηρχαν οι ιεροδουλες δε θα ειχαν γαμησει καποιοι αντρες ποτε.Τωρα θα συμφωνησω στο οτι οντως μονο οι νταβατζηδες κανουν σχεση με αυτες και κανεις αλλος.
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτές αποκαλούνται πουτάνες μιας που κάνεις δεν λέει πάμε στις ιερόδουλες αλλά όλοι λένε πάμε στις πουτάνες. Ισοδύναμα, όσοι πάμε εκεί αραιά, συχνά η σπάνια αποκαλουμαστε μαλάκες. Είναι στάνταρ η ορολογία. Έτσι μας λένε. Το βρίσκω πολύ πετυχημένο ως εξίσωση.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτές αποκαλούνται πουτάνες μιας που κάνεις δεν λέει πάμε στις ιερόδουλες αλλά όλοι λένε πάμε στις πουτάνες. Ισοδύναμα, όσοι πάμε εκεί αραιά, συχνά η σπάνια αποκαλουμαστε μαλάκες. Είναι στάνταρ η ορολογία. Έτσι μας λένε. Το βρίσκω πολύ πετυχημένο ως εξίσωση.
δε νομιζω να μας λενε μαλακες πελατες μας λενε,εμενα οσες εχω παει μου λεγαν ειχα πελατη πριν γιαυτο αργησα πχ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δε νομιζω να μας λενε μαλακες πελατες μας λενε,εμενα οσες εχω παει μου λεγαν ειχα πελατη πριν γιαυτο αργησα πχ.
Ναι επειδή το είπαν απευθείας σε εσένα η εμένα και πάει λέγοντας. Όταν όμως τύχει σε ανύποπτο χρόνο να μην μας ακούσουν, λένε ότι είμαστε μαλάκες, ότι ήρθαν οι μαλάκες, ότι κάνουμε μόνο βόλτα, αν ρωτήσουμε τι πρόγραμμα κάνουν ενδέχεται να σου πουν ότι η κοπελα δουλεύει, τραβά άλλου να πάρεις παραπάνω κτλ. Οκ όμως, πλάκα έχει. Άστες να τραγουδάνε.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ειναι χειροτερα απο οσο νομιζεις.
Στην Ελλαδα η καθε πουτανα παιρνει μονο τα μισα απο 10 και τα 20. Δηλαδη στα 10 παιρνει 5, τα 2 παιρνει η τσα2, και τα 3 το αφεντικο.
Επισης τα τρια πρωτα ραντεβου καθε μερα πανε ολα στο αφεντικο.
Αυτο ειναι απαραδεκτο.
Στυγνη εκμεταλλευση.
Σε προηγμενες χωρες Γερμανιες, Ολλανδιες, Βελγια κλπ. η πουτανα απλα νοικιαζει το μαγαζι που δουλευει.
Δεν υπαρχουν αφεντικα ειναι αφεντικο του εαυτου τους κραταει ολα τα λεφτα.
Γυπες νταβατζηδες υπαρχουν παντου βεβαια αλλα αυτο ειναι δικο της προβλημα τουλαχιστον δε την γαμαει το συστημα.
αυτο οτι τα 3 πρωτα ραντεβου πανε ολα στο αφεντικο δεν το ηξερα,κριμα,ποσους πελατες να εχει μια πουτανα σε μια καθημερινη μερα,10,αντε 12 το πολυ,μειον 3 μας κανει 9,με τα μισα λεφτα μια πουτανα του δεκαρικου βγαζει γυρω στα 45 ευρω τη μερα(και εαν),σερβιτορα σε καφε να παει,πιο πολλα θα βγαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom